8
jul
Seneste opdatering: 8/7-13 kl. 1953
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 08.07.2013 040255

Spørgsmålet i Pew Researchs undersøgelse lyder: “Should society accept homosexuality?” Grønt er ‘ja’, gul er ‘nej’. – Der er dem, der vil indse det, og dem der ikke vil. Det er et faktum hævet over diskussion akkurat som det forholder sig med den i Danmark nye antisemitisme: intolerancen er af ny dato og kommer udefra. En ny PEW undersøgelse viser med al tydelighed, at intolerancen mod homoseksuelle er fuldstændigt knusende i Afrika og Mellemøsten, hvor holdningen er relativt tolerant flere steder i Sydamerika og Sydøstasien. Desværre er intet nordisk land med. Svenske medier er ekstraordinært interesserede i homohistorier, napper på denne? Løgn eller tavshed, svensk journalistiks daglige dilemma. I Sverige er poletten ved at være trillet ned blandt homoseksuelle: SD populäraste partiet bland HBT-personer.

Publics in Africa and in predominantly Muslim countries remain among the least accepting of homosexuality. In sub-Saharan Africa, at least nine-in-ten in Nigeria (98%), Senegal (96%), Ghana (96%), Uganda (96%) and Kenya (90%) believe homosexuality should not be accepted by society.

Overwhelming majorities in the predominantly Muslim countries surveyed also say homosexuality should be rejected, including 97% in Jordan, 95% in Egypt, 94% in Tunisia, 93% in the Palestinian territories, 93% in Indonesia, 87% in Pakistan, 86% in Malaysia, 80% in Lebanon and 78% in Turkey. PEW: The Global Divide on Homosexuality


Ta inn hele skjermen 08.07.2013 040424


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Angela Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Angela
Guest
Angela

SR, P1 Tisdagen den 9 juli 2013.
11:03
UR
Bildningsbyrån – sex: Sex är min hobby

Johannas mål är att ha sex varje dag, och helst med olika män. På sin feministblogg berättar hon bland annat att hon gillar män med stora kön. Är detta en ny sorts kvinnlig sexualitet?

Sänds även kl. 20.03 och 27/7 kl. 01.02.

Angela
Guest
Angela

Propagandan för homosexualitet är en medveten styrd fördumningsprocess. Risken är mer än överhängande att Europa och världen slits sönder i en ekonomisk och mental härdsmälta…och inte står vår ”tittytainment-media” oskyldiga! SR och SVT med UR går snart om de främsta exemplen på tittytainmentmedia i Sverige tidningarna Aftonbladet och Expressen plus privatägda TV-kanaler.

Homosexualitet och massinvandring är lika tabubelagda. Tjänar samma syften. Har samma agenda. Toppskiktet använder samma metoder när de vill fördumma folk.

Angela
Guest
Angela

Nej, jag orkar inte läsa det. Jag blir bara så trött. Ställ frågan i ställen: “Varför denna ohöljda propaganda för homosexuualitet?”. Eller är det förbjudet att ställa den frågan i västerlandet idag? Vem och varför drivs propagandan om homosexuellt beteende. För vem är homosexualitet bra? Lyssnade just på ett program Bildningsbyrån, SR, nyss på en djupt hjärntvättad ung kvinna. Det är djupt beklämmande. SR och SVT liksom övriga media driver en förskräckande propaganda för homosexualitet.Börja fundera på varför och vem som beordrat det? Och skilj på homosexualitet och homosexuella. Ingen skall trakasserra en som har en homosexuell livstil likalite som… Read more »