10
jul
Seneste opdatering: 11/7-13 kl. 0839
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Helmuth Schmidt (f.1918) er 94 √•r. For at komme et EU-forbud i fork√łbet, har han hamstret 200 kartoner af sit favoritm√¶rke, Reyno Menthol. Man skal holde loven, men man skal f√łrst og fremmest ikke lade sig hundse rundt med af moderlige Radikale eller EU komiss√¶r- og formyndertyper. Nu l√łber han, med det forbrug han har, ikke t√łr f√łr han fylder 100. √Üd den, EU!

Her i Sverige hvor jeg sidder pt. med min pibe og min 12-√•rs whisky, – i al fald indtil der kommer en klidmoster og arresterer mig – er der steder, hvor man forbyder folk at ryge i deres lejligheder, s√•gar p√• deres egne balkoner eller i deres egne haver. R√¶k formynderne en lillefinger, og de √¶der hele armen. Pseudonymerne er “bedreviden, overbeskyttelse og umyndigg√łrelse,” og det er lige hvad det handler om. Det er en autorit√¶r sult, der ikke kan m√¶ttes, den m√• modarbejdes med stejl ulydighed, h√•n, spot og latterligg√łrelse. Drohendes EU-Verbot: Helmut Schmidt hortet angeblich 200 Stangen Mentholzigaretten, Helmut Schmidt hortet seine Menthol-Zigaretten.

Der er fodbold EM…...

Jeg er ikke s√•dan at snyde, jeg ved godt, det er kvindefodbold, selvom ligestillingshysteriet p√•hviler svenske journalister bare at kalde det ‘fodbold’. I Sverige er mennesket en ‘hun’, ikke et neutrum som i Danmark, hvor k√łnnene er sprogligt ligestillet. Svensk ligestilling betyder: Madammerne bestemmer. Den folkelige interesse for det er yderst beskeden, men det afficerer ikke medie-ideologerne. Det lykkes mig n√¶sten at surfe forbi alt √¶vlet p√• min mobilradio, og jeg har med omhu ikke set √©t sekund svensk TV.

Jag kan ibland skämmas eller bli beklämd över mitt land. Det är när främlingshatet och inskränktheten slår sina vidriga spikar i nationen. Men jag kan också bli omåttligt stolt över mitt land. Ett land där en öppet homosexuell och kommunistisk förbundskapten kan få folkets kärlek är ett bra land. Mats Olsson: Jag är också omåttligt stolt

I Sverige √§r EM-hypen p√• topp inf√∂r premi√§rmatchen i kv√§ll ‚Äď men i Danmark skrivs knappt en rad om festen. Det √§r helt enkelt ingen som bryr sig om EM i v√•rt grannland, menar Ekstrabladets sportchef Allan Olsen.‚Äď Det √§r ingen stor grej f√∂r oss, s√§ger Olsen till SportExpressen: “EM √§r ingen stor grej h√§r i Danmark”

“French Magazine Desecrates Islamic Sanctities Yet Again”

In yet another anti‚ÄĒIslamic move, the magazine has published images on its front cover that desecrate the Quran, lemag website reported. The images that feature the recent developments in Egypt also desecrate the Holy Book of Islam. Observers believe that the move is aimed at attracting more readers and ensuring more sells at a time when Europe is facing a financial crisis.

Meanwhile, Islamic organizations in France have called on Muslims to exercise restraint over the sacrilegious move and remain calm to defuse the magazine agenda. Charlie Hebdo has previously insulted Muslim sanctities several times publishing sacrilegious cartoons depicting Islam‚Äôs Holy prophet (PBUH).Abna.bo – via Hodja: “Myrderier i Egypten – Koranen er noget lort, den stopper ikke kugler.”

hebdo

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
NielsC
NielsC
7 years ago

Helt til han bliver 100 holder Helmut’s forr√•d ikke, medmindre han s√¶tter sit daglige forbrug ned; han plejer at ryge 40+ om dagen.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Alt for lidt – 20 – 30 – 40 √•r for sent! Og mon man i S overhovedet vil vove at g√łre noget i praksis, der har nogen som helst effektiv virkning p√• de massive problemer med uintegrerbare, kr√¶vende og vrangvillige muslimske “g√¶ster”, der medbringer deres barbariske normer og √łnsker at udleve deres hjemlige konflikter, krige og had samt deres intolerante reliigion i vore gader? Mon man vil begynde at stille stramme krav og s√¶tte meget skarpe gr√¶nser op for vores tolerancet√¶rskel over for uiniviterede “g√¶ster”, ballademagere, groft kriminelle og ekstremister, der udnytter danskernes g√¶stfrihed p√• det groveste og hader… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Nemlig Рsom sædvanlig bare en totalt ufarlig sommerballon for at forhindre at Venstre & DF
igen-igen l√łber med dagsordenen p√• dette is√¶r for S s√• spr√¶ngfarlige omr√•de.

Jorun
Jorun
7 years ago

Kennedy hamstrade Havannacigarrer innan han slog till med blockaden.

Skåning
Skåning
7 years ago

Ett land där en öppet kommunistisk förbundskapten kan få folkets kärlek är inte ett bra land, enligt min mening. Huruvida hon är homosexuell är ovidkommande. Får väl hålla på Danmark ikväll, hur ointressant det än känns.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
7 years ago
Reply to  Sk√•ning

Olsson är en duktig musikjournalist, som väl även är sportintresserad (har svårare att bedöma hans kvalifikationer där) men han bör nog hålla sig ifrån politiska kommentarer.

Vi provar väl lite Godwin då:

“Men jag kan ocks√• bli om√•ttligt stolt √∂ver mitt land. Ett land d√§r en √∂ppet homosexuell och nazistisk f√∂rbundskapten kan f√• folkets k√§rlek √§r ett bra land. Mats Olsson”

Same, same. But different?

Skåning
Skåning
7 years ago

Godwin funkar alltid, men det hade nog inte sjunkit in hos Mats Olsson.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

I DR P1 bildte de os ellers ind, at i Sverige var kvindefodbold noget stort. Jeg tænkte, at det tror jeg ikke rigtig på. Hvem gider se 3. klasses-fodbold?

Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
7 years ago

Hurra for Helmuth. En socialdemokrat af Per Hækkerup- og Erhard Jakobsen-generationen.

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Speltkussernes magtliderlighed, for at kontrollere os, er efterh√•nden lige s√• fascistisk som Islams m√•l, om at vi alle skal efterleve koranens bud… P√• TV2/Lorry sender de nogle debatprogrammer hvor de roser og nikker til hinanden mens de “synes/f√łler” at de regler som de p√•dutter deres b√łrn, skal g√¶lde alle….. De er komplet sindsyge… !!! Men jo l√¶ngere de tr√¶kker den ud… Jo mere modstand kommer der…!

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  ny kommentator

“Men jo l√¶ngere de tr√¶kker den ud‚Ķ Jo mere modstand kommer der‚Ķ!”

Det er vist rent √łnske-t√¶nkning. Jeg ser en apatisk befolkning, der passivt affinder sig med alle de sindsyge p√•fund, som de ‘pludrende klasser’ kan diske op med, (bl.a. i programmer som TV2 Lorry).