19
jul
Seneste opdatering: 20/7-13 kl. 1654
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 19.07.2013 232217

Som du vet er din ufine oppfĂžrsel i denne saken i direkte strid med selskapets regler, skriver The One, Dubai til Marte.

SĂ„ med ett var Norge pĂ„ fornavn med Marte. Marte som sitter i Dubai, fratatt pass og penger, etter at hun 6.mars i Ă„r anmeldte en voldtekt. UtfĂžrt av en kollega, som hun dertil selv ba om Ă„ vĂŠre sitt «anstendige» fĂžlge til hotellrommet, slik man gjerne mĂ„ gjĂžre i land der menn har tilrĂžvet seg selv all makt og myndighet. Og der de samme mennene vet at de er «hellig» beskyttet av lovverket, den juridiske delen av islam, sharia – som etter hvert de fleste av oss begynner Ă„ forstĂ„ er en tragedie for kvinner.

Men Marte fulgte sin vestlige samvittighet, voldtektsmenn skal ikke slippe unna, hvorpÄ makta stÄr frem i sin styggeste drakt og der mangelen pÄ moral lyser fra de mÞrke kroker. Ikke minst hos Martes arbeidsgiver, The One Total Home Experience, forkortet The One, et svenskeid interiÞrfirma med hovedsete i Dubai, som lanserer seg med fÞlgende slagord: «We Are What We Do».

Og hva gjÞr The One? Jo, de gir Marte sparken. Oppsigelsesbrevet er uhyre interessant, og er et kraftig signal til unge norske kvinner som arbeider for firma som jobber opp mot islamdominerte land. I VG kan vi lese at «Arbeidsforholdet ditt er avsluttet pÄ grunn av uakseptabel og upassende oppfÞrsel pÄ din siste arbeidstur til Dubai, noe som resulterte i arrestasjon av politiet i De forente arabiske emirater», stÄr det i brevet, hvor ogsÄ fÞlgende slÄs fast:

Som du vet er din ufine oppfĂžrsel i denne saken i direkte strid med selskapets regler.

Hva som er selskapets regler, sies det derimot ingenting om. Men som kjent i business har «kunden alltid rett», og kunden i dette tilfellet er Dubai. Pengesterke Dubai. Marte forteller at de to fÞrste dagene etter anmeldelsen hadde hun kontakt med arbeidsgiveren. Da satt hun fire dager i varetekt, uten mulighet til Ä kontakte omverden. De ba henne om Ä megle med politiet og si at det var frivillig sex, slik at saken kanskje kunne bli henlagt. Se videre pÄ Marte midt imot makta.

lundgren

PRISVINNER: Marte Dalelv ble rekruttert fra Norge til Ä jobbe i mÞbelkjeden The One, som er eid av svenske Thomas Lundgren. Her er Lundgren avbildet da han ble tildelt den arabiske nÊringslivsprisen «The Biz Man Award» i 2011, for sin suksess i mÞbelbransjen.

Lundgrens Twitter er her: @ThomasRLundgren
Building THE best company to serve our planet and in that process find my own happiness!

Jeg har kontaktet firmaet pÄ mail uae@theone.com, att. direktÞr Thomas Lundgren og lovet ham, at jeg vil skrive om hans virtksomhed indtil den stÞtter Marte offentligt og tager afstand for de udtalelser, den er citeret for. Jeg vil sprede historien og firmaets optrÊden over for en ansat i nÞd pÄ amerikanske, canadiske, svenske og tyske blogs, og dokumenteret info om firmaet og direktÞr Lundgren modtages selvfÞlgelig med tak. Jeg har vedlagt en liste og denne blogs totale besÞg og ikke mindst dens svenske og danske mediebesÞg til eftertanke. Det skal siges til Aftonbladet og Expressens ros, at de har publiceret firmaets lavsindede, umoralske, foragtelige handlemÄde: Marte fick sparken efter vÄldtÀkten og Storm mot svenskt företag efter vÄldtÀkt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
7 years ago

Jeg ville ogsĂ„ vove at pĂ„stĂ„, at det er pĂ„ eget ansvar hun tager derned, og det specielt efter episoden i Dubai. Det er dog ikke nogen nyhed, at det kan forekomme for kvinder i muslimske lande… Nej kĂžn er hun sgu ikke- tvĂŠrtimod. SĂ„ mon ikke hun bliver smidt hjem igen nĂ„r Ă„ret er gĂ„et?

trackback

[…] direktĂžr i digital oprĂžr, lukker sin Facebook Omfattende uro efter politi-check af burka-kvinde Svensk firma i Dubai fyrer voldtaget norsk kvinde To hjul og en motor Togulykken i Bretigny: Ulykke eller sabotage ? On the cover of the Boston […]

Fru.FrĂžken
Fru.FrĂžken
7 years ago

Jeg sÄ denne danske kvinde,som er personlig trÊner,i Aftenshowet forleden.
Hun skal bo 1 Ă„r i Saudi Arabien,for at trĂŠne prinsesserne i den “royale” familie.
Og jeg tĂŠnkte faktisk at der var en chance for at der kunne ske hende det samme som den Norske kvinde?!

Hun er iĂžvrigt rĂždhĂ„ret – rĂždhĂ„rede kvinder er i ekstrem hĂžj kurs i de Arabiske lande.
Og sĂ„ er hun kĂžn – rigtig kĂžn endda!

http://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-276/

Michael
Michael
7 years ago
Reply to  Fru.FrĂžken

“KĂžn” er jo heldigvis et helt individuelt skĂžn, og for min skyld mĂ„ hun gerne blive indlemmet i et Saudisk harem.

Arne
Arne
7 years ago
Reply to  Fru.FrĂžken

Kan det komme av at rÞdhÄrete kvinner ikke har lite eller ingen pigmenter i huden, slik at de ofte bare blir solbrente istedfor brune. Jeg har personlig aldri sett pÄ rÞdhÄrete kvinner eller menn som noe positivt, tvert imot pga. pigmentmangelen selsagt, men dette er selsagt smak og behag.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago

Endnu et godt eksempel paa den tyske talemaade:”wess Brot ich fress,dess Lob ich sing”.
Men aerligt talt,der var da vel ingen,der troede,at et svenskt foretagende ville staa
bag sin kvindelige ansatte i et muhammedansk land?!
Jeg ser nu frem til en u-overhoerbar,ikke til at overse reaktion fra en samlet front af
nordiske kvindesags-forkaemperinder,paa den norske jentes vegne.

SĂžren Rossen
SĂžren Rossen
7 years ago
Reply to  Kim Rasmussen

Enig!

trackback

[…] Steen’s post (in […]

Prudentius
7 years ago

Mjaaah, det begynder at se ud til at globalismen er ved at lĂŠgge masken og flĂžjlshandskerne. En grĂŠnselĂžs ureguleret verden hvor den almĂŠgtige mammon bestemmer suverĂŠnt og knuser dem der sĂŠtter sig op imod dens universelle anarko-tyrani. Det er ikke kĂžnt og det strammer til. At grupper af radikale liberale synes det tager sig lovende ud kan jeg godt forstĂ„. Men hvad stĂžrstedelen af den mere moderate venstreflĂžj laver pĂ„ masseindvandringens, grĂŠnselĂžshedens og demokrati-afviklingens skanser, det har jeg ret svĂŠrt ved at forstĂ„. Men jeg er selvfĂžlgelig klar over at anti-racismens afgudsdyrkelse har drevet dem op i toppen af cedertrĂŠet… Read more »