20
jul
Seneste opdatering: 20/7-13 kl. 2130
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

250 stener en politistation og sætter ild i huse og biler. Jeg vil gerne se franske politikere hĂĄndhæve burkaloven eller andre ‘fornærmende’ sækulære love om bare 20 ĂĄr. De har skudt sig i foden, desværre er foden Frankrig. MĂĄske vil man i fremtiden, hvis Europa synker ned i barbari som et andet Romerrige, betragte demokratiet som en ideel men naiv styreform, uegnet til at opretholde en civillisation. Vi ser Sverige forsvinde for vores øjne pĂĄ 40′ ĂĄr, 12 procent er kommet frem til at stemme imod politiker-projekt nedlæg Sverige. Det kan kun betyde Ă©n af to ting: Enten er ideen god, eller ogsĂĄ er demokratiet kapabelt til vanvid.

In Trappes, a gritty suburb southwest of Paris, police said a crowd gathered in response to the arrest on Thursday of a man who had assaulted a police officer during an identity check on his wife, who was entirely veiled.

Some 250 people who collected outside the Trappes police station on Friday night threw stones and other projectiles and destroyed property before being repelled by riot police in the early hours of Saturday, a police statement said.A witness said the crowd called on police to release the husband but were “insulted” by authorities.

“They (the police) didn’t want to listen and it got out of control,” the man, who gave his name as Sofiane, told iTele. “Trappes is a big family. When you attack us we’re going to respond.” Violence erupts in France over police check of veiled Muslim woman, Muslim arrested. Hundreds riot.

flere videooptagelser fra minut 4:17 efter interviewet

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
7 years ago

Ligesom i et tidligere indlæg her pĂĄ Snaphanen hvor der stilles spørgsmĂĄlstegn ved om togulykken i Bretigny var en ulykke eller sabotage, sĂĄ vil jeg ogsĂĄ tillade mig at stille spørgsmĂĄlstegn ved om det var 250 “unge” som stener politistationen. Stammer den oplysning fra en troværdig kilde… En af Jihadwatch skriver følgende om sagen: “I’ve read in some if the links up there that there were 400, not 250 Jihadists assaulting the police station. In American military terms a full Battalion is between 300-1000 men, the Muslims mobilized a Battalion strength force in hours. This is clearly a military threat… Read more »

Jakob
Jakob
7 years ago

For nu at være sĂĄ politisk ukorrekt, som muligt hĂĄber jeg inderligt, at uroen eskalerer…

Morten Dreyer
Morten Dreyer
7 years ago

Er der en af Jer, som har et fornuftigt svar ?

Hvilke muslimer er det vi har fĂĄet til Danmark.

Er det sunnier eller shitter ?

Hvad er fordelingsnøglen.?

Anonymous
7 years ago
Reply to  steen

Jeg tror ikke at nærmere fordeling forefindes i officielle statistikker. Det er jo forbudt at føre statistik over folks religiøse tilhørsforhold herhjemme.

Det har nok heller ikke meget mere end akademisk betydning sålænge muhammedanerne er i mindretal. Så står de jo sammen hvadenten de er sunnier, shiitter eller noget tredje.

Det er først når de kommer i flertal, at de begynder at slagte hinanden.

Så foreløbigt har det nok kun betydning for folk som overvejer at konvertere

boeufhjerte
boeufhjerte
7 years ago
Reply to  Morten Dreyer

PĂĄ side 116 i denne rapport:
http://teo.au.dk/fileadmin/www.teo.au.dk/samtidsreligion/Religion_DK_2012/Religion_i_DK-2012.pdf
hævdes det at:

“En undersøgelse fra 2008 fordeler otte etniske grupper fra muslimsk dominerede lande pĂĄ følgende mĂĄde: 45 % sunnier, 11 % shiitter og 23 % ’Islam, andet’, som bl.a. kan inkludere ahmadiyyaer, alevier og forskellige sufi-bevægelser, som ikke føler sig
som en af de to dominerende retninger indenfor islam.”

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Vorts sĂĄkaldte “dekokrati” er da røget forlængst, hvis vi da nogensinde har haft egentligt demokrati, i den forstand at befolkningerne afgør samfundets udvikling ved afstemninger, som feks. i den schweiziske model. Parlamentarisme? En form for, men i mange ĂĄr havde vort Justitsministerium da bĂĄde den lovgivende, udøvende og dømmende magt, lidt diskret mĂĄske, men sĂĄdan var det indtil for ca 10 ĂĄr siden. Og EU og den sĂĄkaldte EU-Domstol, som i dag overtrumfer alle danske love og dermed reelt bestemmer og har sat Folketinget ud af kraft, sĂĄ det er endt som ligegyldigt sognerĂĄd, er reelt et diktatur, kopieret efter… Read more »

Prudentius
7 years ago

“Trappes is a big family. When you attack us we’re going to respond.” Den multikulturelle stats fallit bør være ĂĄbenbar for enhver nĂĄr dens egne officielt udpegede og certificerede offergrupper/klienter, der er udvalgt og importeret til statsanktioneret positiv særbehandling-særstilling socialt og økonomisk, føler sig angrebet af… ja… den multikulturelle stat. De her mennesker kan ikke assimileres/integreres/whatever kulturelt og etnisk, dertil er deres grupper nu for store og deres livsform og normsæt for anderledes. SpørgsmĂĄlet er sĂĄ om de skal vende tilbage til deres hjemlande eller have ny lande pĂĄ europæisk jord. Franskmændene i Algeriet mĂĄtte vende hjem, vi fĂĄr se… Read more »

falkeøje
falkeøje
7 years ago

Hvad stiller man op mod idiotiske muslimer, der ikke fatter nogetsomhelst?
De er en prøvelse for de samfund, der er blevet belemret med dem.

falkeøje

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Stakkels, enfoldige betjente. SĂĄ blev de igen udsat for et tilfælde af den skrækkelige politivold. – Meget af den kunne undgĂĄs, hvis politifolkene blot var en anelse mere sensitive, og udviklede deres multikulturelle kompetencer lidt mere. Jeg tror ogsĂĄ, det vil være godt med lidt flere kvinder i politikorpset, og gerne med ikke-vestlig baggrund, for de har nogle andre sociale færdigheder, end de her lidt ferske provins-knejte, og er helt enkelt mere empatiske. Modstanden mod tørklædeklædt politi hører ikke hjemme i et oplyst samfund anno 2013. Og flere med ikke-vestlig baggrund i det hele taget er jo nærmest et imperativ.… Read more »