24
jul
Seneste opdatering: 24/7-13 kl. 0949
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hendes mand, som man ser, er angiveligt fra Sverige. De lover at blive dernede. Der er knaldtyst i pressen om svenske jihadister, selvom der med visse mellemrum d√łr en som ogs√• bliver hyldet af jihadsympatis√łrer hjemme i Sverige som her: H√§r hyllar jihadisterna den senaste svenska martyren. Hylderen er aktiv i Fryshusets “Tillsammans f√∂r Sverige”. Der er et s√¶rt 80’er d√©j√† vu over et nyttigt idiotnavn som “Tillsammans f√∂r Sverige, ett projekt f√∂r interreligi√∂s dialog.” Sverige er hoppet direkte fra fredsbev√¶gelsernes og kommunisternes seng ned i Muhammeds. De vil ende med at komme til at savne sovjetterne.

Exclusively obtained by Channel 4 News, they were filmed by Bilal Abdul Kareem, an American Muslim convert who’s living among western jihadi fighters and their families inside Syria, documenting their lives.

Maryam’s marriage to her fighter husband, Abu Bakr, was arranged by his mother three months ago. She didn’t meet him until after they were married. He’s Swedish, and born a Muslim. She’s British, and converted to Islam four years ago.Channel Four: How British women are joining the jihad in Syria

Den svenska sjukvården är inte världsbäst

Der er en grund til: Der er kommet for mange kunder og gratister i butikken, det går ud over dem, som har betalt den:

H√§rom√•ret var det Frankrike, som var b√§st b√•de n√§r det g√§llde kvalitet och tillg√§nglighet. Holland har rankats b√§st i en aktuell utv√§rdering (Health Consumer Powerhouse). √Ąven Danmark, Island och √Ėsterrike √§r betydligt b√§ttre √§n vi √§r i Sverige. P√• Cypern kan man n√§r som helst f√• tag p√• en barnl√§kare i √∂ppen v√•rd.

I Sverige finns det knappt en enda √∂ppenv√•rdsbarnl√§kare norr om Dal√§lven. √Ąven om sjukv√•rden i Storbritannien har sina brister s√• √§r l√§karna d√§r betydligt kunnigare. F√∂r att bli consultant ‚Äď motsvarande √∂verl√§kare ‚Äď m√•ste de genomg√• omfattande prov. I Sverige kr√§vs det i stort sett bara att man tj√§nstgjort i fem √•r. I Storbritannien premieras dessutom l√§karna om de rekryterar patienter f√∂r forskning. Hugo Lagercrantz, Senior professor vid Karolinska institutet i DN.

Holland er nr. 1, Danmark nr.2 og Sverige nr. 9 i Euro Health Consumer Index 2012.

“Venstrefl√łjen kan ikke undv√¶re Breivik”

Det kan Hans Hauge lige bilde mig ind. Som forventet var formen ikke til at bruge en aften p√• Lollikes stykke p√• vulg√¶rv√§nsterns store festdag, men en ven bekr√¶fter mig i mine fornuftige, velbegrundede fordomme: “Det er d√•rligt teater, det bygger p√• en klicheartet, selektiv l√¶sning af manifestet, og det indeholder endda fejl/l√łgne for at pynte yderligere p√• venstrefl√łjsmyten, der skal bankes ind i vore hoveder. Breivik kn√¶ler og ber’ kristent og Fjordman g√łres til skribent p√• Document.no, hvad han aldrig har v√¶ret. Lollike vil kun ‘unders√łge’ det af ABB, han kan bruge, han er ikke vidende eller modig nok, til at tage livtag med det hele.” Jeg troede ellers, det var kunstens privillegium. Og nu skal det g√¶stespille p√• Kungliga Dramatiska Teatern til efter√•ret hvad der viser, at ligegyldigt hvor middelm√•dig man er, kan man blive konge af Sverige, hvis man mener det rigtige vr√łvl. Lollike ender i Den Bl√• Bog, hvis han ikke allerede st√•r der. Hauge, der g√łr diskret grin med klicheen “Han ville g√łre en forskel,” skriver bla.

Det vigtigste ved ham var ikke, at han var ¬Ľh√łjreekstremist¬ę. Sagen er, at han ville v√¶re ber√łmt, og det blev han. Midlerne var ligegyldige. F√łrst var han bandemedlem i en af Oslos mange meget voldelige bander, dern√¶st blev han hiphopper, derefter graffitimaler. Han var faktisk en af de f√łrende graffiti-malere i Oslo, Morg var hans navn. Han er et produkt af moderne ungdomskultur. Til sidst forlod han virkeligheden og gik p√• nettet.

Han ville v√¶re verdenskendt. Han lever i en global verden. Han ville g√łre en forskel. Han gik aldrig ud uden sminke. Breivik kom ofte p√• en udend√łrsrestaurant, der hedder ¬ĽSkaugum¬ę ved Solli Plass. Det er et sted, hvor alle de kendte holdt til, bl.a. de kongelige. Breivik var der sidst i juli 2011. Et √•rs tid f√łr var han blevet smidt ud. Han havde v√¶ret oppe at sk√¶ndes med en meget kendt norsk tv-stjerne. P√• vej ud r√•bte Breivik: ¬ĽOm et √•r er jeg tre gange mere kendt end dig¬ę. Dette gik i opfyldelse, og vi bidrager alle til ber√łmmelsen.

Det bedste ville v√¶re at glemme Breivik. Det ville v√¶re en god h√¶vn. Men venstrefl√łjen har brug for ham. Breivik-sagen politiseres og bruges til at give nyt liv til h√łjre-venstre mods√¶tningen. Det ser nemlig ud til, at forskellen p√• h√łjrefl√łj og venstrefl√łj ene og alene har med religionskritik at g√łre. Hvis du er kritisk over for islam, er du bl√•, hvis du er positiv overfor islam, er du r√łd. Men jeg fatter ikke, hvorfor det er s√• progressivt at v√¶re imod frikadeller. Glem Breivik Af Hans Hauge, lektor, dr. phil.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det er en udbredt fejlinformation at Israel helst vil af med Assad . Israel har holdt sig neutral , ellers ville Assad’s milit√¶r v√¶re bombet ned p√• militsnivau . De f√• kirugiske indgreb fra Israels side har udelukkende v√¶ret m√•lrettede mod at begr√¶nse Assadregimets og Hizbollah’s kapacitet til forhindre FREMTIDIGE israelske indgreb i en langt st√łrre scala. Israel har med andre ord ikke angrebet noget v√•bensystem som Assad har brug for mod opr√łrsh√¶ren , og dette har Assad n√¶ppe misforst√•et . Hvad ang√•r Tyrkiet , er Erdogan allerede begyndt at skifte hest . Han begyndte endda F√ėR magtskiftet i Egypten… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Prudentius : Jeg tvivler st√¶rkt p√• at Obama har appetit p√• at blande sig direkte i en konflikt hvor Rusland har signaleret at DE er parate til at blande sig p√• en stor m√•de . Dagen efter at USA erkl√¶rede sine hensigter , var Rusland igang med den st√łrste milit√¶r√łvelse i post-sovjettiden …en √łvelse som er skr√¶ddersyet til ogs√• at v√¶re en storstilet logistisk forberedelse til KRIG i mellem√łsten. Putin er n√•et til den fristende konklution at Obama er en karakterl√łs fl√łdebolle .

Prudentius
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Der bliver n√¶ppe nogen egentlig amerikansk invasion af Syrien. Det tror jeg du har helt ret i. Det hverken kan eller vil amerikanerne, men luftangreb, som dem Israel har udf√łrt “hemmeligt”, tror jeg sagtens kan komme p√• tale. Og som sagt hvis tyrkerne af forskellige √•rsager, plus uforudsete ting og sager der kan opst√• i fremtiden, f√łler at den syriske konflikt truer deres interne sikkerhed, s√• har vi givetvis en magt der er parat til korporligheder p√• landjorden. Det er selvf√łlgelig hvis-hvis profetens r√łv var spids. Som sagt EU (der velsagtens √łjner en kommende provins), USA (der √łjner fuld mellem√łstlig… Read more »

cheap nike free
8 years ago

British women joining jihad in Syria ¬ę Snaphanen

Jernhesten
8 years ago

Omkring den svenske sjukv√•rden √§r inte v√§rldsb√§st Gratisterne spiller helt sikkert en meget v√¶sentlig rolle, selv om det hvis koster penge at g√• til sin praktiserende l√¶ge i Absurdistan. N√•, nej det g√•r det sikkert ikke hvis man er asylans√łger, og dem har de jo en del af… En anden faktor som ogs√• kunne n√¶vnes er de mange sikkerhedsforanstaltninger som √•benbart ogs√• er blevet almindelig hos dem, (og ogs√• er p√• vej hertillands). Husker Julia Caeser beskrev dem kort i starten af den her kronik: “Hur k√§nns det att sitta p√• en mina? Anders Gidrup vet. Han √§r s√§kerhetschef p√•… Read more »

Jernhesten
8 years ago
Reply to  Jernhesten

Glemte at smide link til det Julia Caeser skriver:

http://snaphanen.dk/2013/01/19/sondagskronika-samhallet-har-utvecklats/

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Forel√łbigt ser det langt fra ud til at Asaad taber , og hvis der er en af partern som hviser tegn p√• ”nedslidning” er det snarer den sekul√¶re del af opositionen, den ‘Fri Syriske h√¶r ” Asaad har v√¶ret istand til at forbedre sammenholdet i sin koalition af Alawier ,ikke-religi√łse, Shiiter, Kristne , Kurdere,og en del andre sm√•grupper , som FOREL√ėBIGT er forenede i deres modstand mod et truende sunnireligi√łst teokrati . En af n√łglerne til hans milit√¶re sucses har v√¶ret en velplanlagt opbygning af lokale militser som er med til at forsvare og dominere deres ”hjemmebane” , hvilket har… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Du har utvivlsomt ret. Assad st√•r i √łjeblikket godt og netop bev√¶bningen af befolkningen og oprettelsen af borgerv√¶rn/militser, burde sende et utvetydigt signal til Vesten om hvem syrene generelt foretr√¶kker af parterne i opg√łret mellem regimet og det der vel bedst betegnes, som en international jihad-koalition formet omkring den syriske afdeling af det muslimske broderskab. Men trods klar folkelig opbakning og n√¶sten geniale planer, der er meget t√¶t p√• at lykkes, tror jeg Assad ryger af den simple grund at EU og USA har geopolitisk knald i l√•get og ikke vil give slip, ligemeget hvor meget det skal koste. Det… Read more »

Jakob
Jakob
8 years ago

4-5 atombomber ville da v√¶re en forholdsvis billig l√łsning?

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Hvis man er lidt optimistisk anlagt , er det ikke s√• slemt at de mest voldsparate islamister fra Europa tar ned i mellem√łsten for at bli’ sl√•et ihjel af en konkurerende udgave af voldsfocuserede islamister … Det lader til at Assad fuldt ud er istand til at tage sig af dem.
Samtidig er det også fint at denne krig koster Iran milliarder af dollars , samtidig med at sanktionerne også koster en god klat. Læg hertil faldende oljepriser ,. og derbliver en chance for revolution i Iran , hvis altså bare Assad ikke vinder for HURTIGT !

Prudentius
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Assad taber. Hans alawi-regime kan ikke holde til den her nedslidningskrig i l√¶ngden, selvom det har vist sig langt mere overlevelsesdygtigt end forventet. Det skyldes velsagtens b√•de hj√¶lpen fra Iran og Hizbollah og opr√łrenes utrolige brutalitet og d√•rlige organisation. USA, EU, Tyrkiet, Saudi Arabien, Egypten og Qatar vil af med ham og det kommer de, f√łr eller senere. Problemet for dette sl√¶ng (om end de tydeligvis er blinde for det) er, at de ikke aner hvad de f√•r istedet. I f√łrste omgang betyder det mere uvelkommen destabilisering, flere flygtninge, flere v√•ben og dollars ned i de forkerte lommer, stadig t√¶ttere… Read more »

Prudentius
8 years ago

Den unge tilsl√łrede jihadistinde (4:12): “We havent invaded any land. Taken their food, taken their houses, raping their women, killing their men, we havent done that. The muslims have not done that.” Det var fandens! I mine √łjne ser det nemlig ud til at v√¶re PR√ÜCIS hvad de har gang i. Har parret k√łbt “deres” frontlinje-lejlighed?? Eller er det overtaget fra tidligere ejere, hvis sk√¶bne kunne indeb√¶re “raping” og “killing”?? Den tilsl√łrede pige ser afrikansk ud, tilmed er hun efter eget udsagn britisk konvertit. Er Syrien hendes land?? Hvad laver hun der, udover at tilfredsstille sin libido og islamiske blodt√łrst??… Read more »