25
jul
Seneste opdatering: 25/7-13 kl. 1851
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The United Nations Educational, Scientific, and Cultural Organization (UNESCO) announced that it has included “The Life and Works of Ernesto Che Guevara” in this year’s additions to the Memory of the World Register. According to UNESCO website, items included in the Memory of the World Register are endorsed by UNESCO’s director-general and are selected based on “world significance and outstanding universal value.” The collection is now recognized as world heritage and will be protected under the United Nations.

U.S. Rep. Ileana Ros-Lehtinen, blasted the “reprehensible” decision Monday, saying the organization is making “a mockery of its own ideals.” “This decision is more than an insult to the families of those Cubans who were lined up and summarily executed by Che and his merciless cronies but it also serves as a direct contradiction to the UNESCO ideals of encouraging peace and universal respect for human rights,” she said in a statement.UNESCO Adds Che Guevara’s Manuscripts To Heritage Program, ‘Reprehensible’: UNESCO adds works of Che Guevara to World Register

Jeg vil have halalslagtet gris

“JEG SAVNER, AT toneangivende muslimer takker danske soldater for deres indsats. SĂŠrligt i den for dem hellige mĂ„ned ville det vĂŠre pĂ„ sin plads. En tak til de 43 soldater, som dĂžde for det, de troede pĂ„, nemlig frihed. En tak til danske skatteydere for de milliarder, som er blevet og stadig sendes til Afghanistan. Danmark stĂžtter om nogen, at muslimer behandles pĂ„ lige fod med alle andre verdensborgere.”

SÄ mit oprÄb til de mange fornuftige muslimer midt i deres hellige mÄned er: stop jeres krav om sÊrbehandling og send i stedet en stor tak til Danmark og andre lande for at stÞtte demokrati og velfÊrd i jeres hjemlande. I har meget at takke den vestlige verden for. OgsÄ USA som det land, der har brugt flest penge og ofret flest unge mÊnd pÄ slagmarken i kampen for, at ogsÄ MellemÞsten bliver et frit land for bÄde kvinder og mÊnd.

Ville I have gjort det samme for os, hvis verden sÄ anderledes ud? Ville I give os husly, kontanthjÊlp og fÞrtidspension, og servere flÊskesteg pÄ jeres hospitaler? Muslimers krav om sÊrbehandling er lige sÄ meningslÞst, som hvis jeg stillede krav om kun at fÄ serveret halalslagtet gris. Af Henrik Day Poulsen, Psykiater, ph.d.

Og sandelig ikke om Day Poulsen allerede er blevet til I Demand Halal Pork!

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Falkeöje har naturligtvis poĂ€ngen! Ja, postumt kanske vi kan förĂ€ra herrarna en plats bredvid Che Guevara? Förenta Nationerna hade ett annat namn före Andra vĂ€rldskriget – Nationernas Förbund. LĂ„g det inte i Schweiz? Hr Hitler marscherade ut och sen var det slut med diskussionerna. Den pĂ„gĂ„ende smygislamiseringen fortsĂ€tter. Visserligen bekĂ€nner jag mig kristen, men jag har alltid tyckt att det antika Grekland hade svaret – det fanns ingen yrkesmĂ€ssig prĂ€stkast! Var och en skulle sjĂ€lv offra till gudarna. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kunde man vĂ€nda pĂ„ klacken och tĂ€nka i en annan riktning. Och det var dessutom de första kyrkofĂ€dernas princip… Read more »

Kurtan
Kurtan
7 years ago

Bra!
HĂ€rmed kan man nog utan tvivel fastslĂ„ att UNESCO gillar “revolutionĂ€rer” som tar till vĂ„ld och avrĂ€ttar oliktĂ€nkande med ett pistolskott i nacken som Che gjorde…

Undrar hur UNESCO kommer att stĂ€lla sig till nĂ€sta “revolution” mot islam som utan tvivel kommer….

UNESCO har nu bekÀnt fÀrg och kan klassificeras som Politiskt korrekt vÀnster influerat organ (nyttiga idioter) som inte har kontakt med verkligheten utan lever i en utopi!
MVH

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago

Jeg mĂ„ indrĂžmme, at den havde jeg ikke i min mest pessimistiske fantasi set komme. Jeg har ikke store forventninger til FN lĂŠngere. Deres handlingslammelse med hensyn til Darfur er den sidste i rĂŠkken af katastrofale forsyndelser. Men jeg har altid vĂŠret glad for UNESCO’s kulturelle arbejde. Nu er det sĂ„ slut, og vi venter som sagt pĂ„, at man ogsĂ„ inkluderer Hitler, Stalin, Lenin, Pol Pot, Mao og Khomeini’s livsvĂŠrker i The Memory of the World Register. Che Guevara er en af de stĂžrste seriemordere verden har set, og han myrdede med stor fornĂžjelse ligesom Breivik. Det er et… Read more »

Fru.FrĂžken
Fru.FrĂžken
7 years ago

Pol Pot er sikkert nĂŠste kandidat!

Santor
Santor
7 years ago

Det kan kun gÄ for langsom med at nedlÊgge FN!

falkeĂžje
falkeĂžje
7 years ago

SÄ venter vi bare pÄ, at ogsÄ Hitler og Stalin bliver
indlemmet i klubben.

falkeĂžje

JensH
JensH
7 years ago

OT SĂ„ kĂžrer Politiken endnu en muslimsk offer-historie: “Dansker” nĂŠgtet adgang til Israel: http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE2007347/naegtet-adgang-til-israel-hvad-er-min-forbrydelse/ Men der er trods alt et par fornuftige kommentarer i kommentator-sporet til denne vamle Politiken-artikel, bl.a.denne: “KĂŠre Khadije Jeg forstĂ„r faktisk ikke hvordan du kan fĂžle dig sĂ„ oprĂžrt over du er blevet afvist indrejse til Israel. Det er ikke en “menneskeret” man har, blot fordi man har et dansk pas. Jeg har selv netop vĂŠret i Israel og det er da med vished om, at det afskĂŠrer mig fra al indrejse i de fleste muslimske lande i fremtiden. PĂ„ min ferie i Israel havde vi… Read more »