2
aug
Seneste opdatering: 2/8-13 kl. 1940
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Europæisk venstrefløj har en tæt konkurrence om, hvem der først kan lægge sig fladt ned for islam uden at blive bedt først. Engelsk og svensk fører selvsagt, men i dette tilfælde lagde de sig ned lovlig hurtigt. Den arabiske familie som fik Alison Waldock fyret for at servere gris til datteren, flytter nu fornærmet il Emiraterne, ikke af den grund fruen opgiver, men fordi hendes mand har snydt det engelske skattevæsen for 4.2 millioner DKK. På gulvet ligger Queen Edith Primary School and Nursery og tænker over, hvad der mon skete. Et sindbillede på islamofiliens fortabthed i en verden den ikke forstår. Alison Waldock ønsker sig ikke sit gamle job tilbage.

The parents involved in the sacking of a school dinner lady who mistakenly served gammon to their daughter are to emigrate to a Muslim country. Alison Waldock, 51, was accused of gross misconduct and says she lost her job after Zahid and Rumana Darr asked that she be dismissed.

Today it can be revealed that Mr and Mrs Darr and their three children are emigrating to the United Arab Emirates later this month. The family have chosen to move from their home in Cambridge to Sharjah, where alcohol is banned and there are the strictest decency laws in the emirates. Mrs Darr, 33, wrote on her Facebook page: ‘So we’re leaving the country end of August for good … We’re moving to Sharjah. We want to go relax in a nice hot Muslim country where the kids know their identities as Muslims.’

The move comes after Mr Darr’s recruitment firm was closed down in June when he was found to be working as a company director illegally. Following an investigation by the Insolvency Service, he was banned from holding company directorships after he was caught pocketing over £500,000 owed in tax in 2008. Family who got dinner lady fired after she accidentally served their child gammon are emigrating to Muslim country

Five Lessons from Egypt and the Arab Spring

1) Don’t Believe Anything You Hear, 2) It’s Not Democracy, It’s Permanent Chaos, 3) Everyone Will Always Hate America, 4) Fanatics and Democracy Don’t Mix, 5) The Muslim World Has No New Ideas – læs Daniel Greenfield og referer det evt. for Villy Søvndal inden Europa også skal redde nogle milloner egyptere fra sig selv.

Göteborgsmoskéer opfordrer til krig mod Assad

Moskéer i Göteborg uppges förespråka strid mot Assadregimen i Syrien. Något som företrädare förnekar, och bland stadens muslimer råder delade meningar om hur konflikten bör hanteras. I samband med fredagsbönen uppges personer på både Göteborgs moské och Römossemoskén i Gårdsten ha talat inför besökarna om den syriska regimens övergrepp. De ska ha argumenterat för att det är rätt att strida mot Assad-regimen av religiösa skäl, berättar en källa med stor insyn i Göteborgs religiösa samfund för GP.

Moskéerna är båda kopplade till Islamiska förbundet och företräder sunni-islam, även om företrädare för Göteborgs moské är noga med att peka ut att alla muslimer är välkomna. Men alla besökare känner sig inte bekväma med att storpolitiken har tagit sig innanför dörrarna till Guds hus. – “Det är en plats för bön, inte för att be besökarna att stödja endera sidan,” säger en moskébesökare som GP har träffat vid ett annat tillfälle. Göteborgsmoskéer uppges mana till strid i Syrien, Terrorexperten: Rekryterarna jagar nya krigare i Göteborg, Barndomsvänner från Göteborg strider i Syrien.

Per Gudmundsson har skrevet om det længe, nu har MSM efter lang tid opgivet at ignorere det. Den forhenværende socialdemokrat Omar Mustafa benægter, hvis troværdighed næppe er helt på toppen efter hans Broderskabsflirtende invitationer. Den tidligere redaktør af Irans største avis, Amir Taheri, fortalte i 2009 i København om hvad der tales om til fredagsbønner:

“God is hardly ever mentioned in the mosques. An Imam said to me: “No, we dont do Allah, we do Palestine, Iraq, Tjetnia.” The tragedy is that this political movement has nothing to offer. They have therfore taken to violence.”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
6 years ago

Den arabiske familie som fik Alison Waldock fyret for at servere gris til datteren…

Det hører med til historien, at Krænkeren nåede at flå det kriminelle kød ud af hånden på Offeret, før hun fik det stukket i munden.

Prudentius
6 years ago

Jeg husker den nu faldne Abderrahman Slimane engang prøvede at komme til Tjetjenien for at myrde løs. Han havde allerede været i Afghanistan. Turen til Tjetjenien blev ikke til noget, Slimane fik pænt at vide fra danske og russiske myndigheder, at den tur ville ende meget dårligt for ham, skulle han insistere på at tage afsted. En meget vred russisk embedsmand dukkede op i en hjemlig nyhedsudsendelse og advarede alle mod indblanding i indre russiske anliggender. Jeg så senere en avis (JP? Ekstra Bladet?) filmede interview med Slimane, hvor han bekendtgjorde, at han stadig gerne ville “lave jihad”. Det næste… Read more »

falkeøje
falkeøje
6 years ago

Lad dem endelig mase på.
Begge parter er muslimer.

falkeøje

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x