2
aug
Seneste opdatering: 2/8-13 kl. 1940
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Europ√¶isk venstrefl√łj har en t√¶t konkurrence om, hvem der f√łrst kan l√¶gge sig fladt ned for islam uden at blive bedt f√łrst. Engelsk og svensk f√łrer selvsagt, men i dette tilf√¶lde lagde de sig ned lovlig hurtigt. Den arabiske familie som fik Alison Waldock fyret for at servere gris til datteren, flytter nu forn√¶rmet il Emiraterne, ikke af den grund fruen opgiver, men fordi hendes mand har snydt det engelske skattev√¶sen for 4.2 millioner DKK. P√• gulvet ligger Queen Edith Primary School and Nursery og t√¶nker over, hvad der mon skete. Et sindbillede p√• islamofiliens fortabthed i en verden den ikke forst√•r. Alison Waldock √łnsker sig ikke sit gamle job tilbage.

The parents involved in the sacking of a school dinner lady who mistakenly served gammon to their daughter are to emigrate to a Muslim country. Alison Waldock, 51, was accused of gross misconduct and says she lost her job after Zahid and Rumana Darr asked that she be dismissed.

Today it can be revealed that Mr and Mrs Darr and their three children are emigrating to the United Arab Emirates later this month. The family have chosen to move from their home in Cambridge to Sharjah, where alcohol is banned and there are the strictest decency laws in the emirates. Mrs Darr, 33, wrote on her Facebook page: ‚ÄėSo we‚Äôre leaving the country end of August for good ‚Ķ We‚Äôre moving to Sharjah. We want to go relax in a nice hot Muslim country where the kids know their identities as Muslims.‚Äô

The move comes after Mr Darr’s recruitment firm was closed down in June when he was found to be working as a company director illegally. Following an investigation by the Insolvency Service, he was banned from holding company directorships after he was caught pocketing over £500,000 owed in tax in 2008. Family who got dinner lady fired after she accidentally served their child gammon are emigrating to Muslim country

Five Lessons from Egypt and the Arab Spring

1) Don‚Äôt Believe Anything You Hear, 2) It‚Äôs Not Democracy, It‚Äôs Permanent Chaos, 3) Everyone Will Always Hate America, 4) Fanatics and Democracy Don‚Äôt Mix, 5) The Muslim World Has No New Ideas – l√¶s Daniel Greenfield og referer det evt. for Villy S√łvndal inden Europa ogs√• skal redde nogle milloner egyptere fra sig selv.

Göteborgsmoskéer opfordrer til krig mod Assad

Moskéer i Göteborg uppges förespråka strid mot Assadregimen i Syrien. Något som företrädare förnekar, och bland stadens muslimer råder delade meningar om hur konflikten bör hanteras. I samband med fredagsbönen uppges personer på både Göteborgs moské och Römossemoskén i Gårdsten ha talat inför besökarna om den syriska regimens övergrepp. De ska ha argumenterat för att det är rätt att strida mot Assad-regimen av religiösa skäl, berättar en källa med stor insyn i Göteborgs religiösa samfund för GP.

Mosk√©erna √§r b√•da kopplade till Islamiska f√∂rbundet och f√∂retr√§der sunni-islam, √§ven om f√∂retr√§dare f√∂r G√∂teborgs mosk√© √§r noga med att peka ut att alla muslimer √§r v√§lkomna. Men alla bes√∂kare k√§nner sig inte bekv√§ma med att storpolitiken har tagit sig innanf√∂r d√∂rrarna till Guds hus. – “Det √§r en plats f√∂r b√∂n, inte f√∂r att be bes√∂karna att st√∂dja endera sidan,” s√§ger en mosk√©bes√∂kare som GP har tr√§ffat vid ett annat tillf√§lle. G√∂teborgsmosk√©er uppges mana till strid i Syrien, Terrorexperten: Rekryterarna jagar nya krigare i G√∂teborg, Barndomsv√§nner fr√•n G√∂teborg strider i Syrien.

Per Gudmundsson har skrevet om det l√¶nge, nu har MSM efter lang tid opgivet at ignorere det. Den forhenv√¶rende socialdemokrat Omar Mustafa ben√¶gter, hvis trov√¶rdighed n√¶ppe er helt p√• toppen efter hans Broderskabsflirtende invitationer. Den tidligere redakt√łr af Irans st√łrste avis, Amir Taheri, fortalte i 2009 i K√łbenhavn om hvad der tales om til fredagsb√łnner:

‚ÄúGod is hardly ever mentioned in the mosques. An Imam said to me: ‚ÄúNo, we dont do Allah, we do Palestine, Iraq, Tjetnia.‚ÄĚ The tragedy is that this political movement has nothing to offer. They have therfore taken to violence.‚ÄĚ

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
7 years ago

Den arabiske familie som fik Alison Waldock fyret for at servere gris til datteren…

Det h√łrer med til historien, at Kr√¶nkeren n√•ede at fl√• det kriminelle k√łd ud af h√•nden p√• Offeret, f√łr hun fik det stukket i munden.

Prudentius
7 years ago

Jeg husker den nu faldne Abderrahman Slimane engang pr√łvede at komme til Tjetjenien for at myrde l√łs. Han havde allerede v√¶ret i Afghanistan. Turen til Tjetjenien blev ikke til noget, Slimane fik p√¶nt at vide fra danske og russiske myndigheder, at den tur ville ende meget d√•rligt for ham, skulle han insistere p√• at tage afsted. En meget vred russisk embedsmand dukkede op i en hjemlig nyhedsudsendelse og advarede alle mod indblanding i indre russiske anliggender. Jeg s√• senere en avis (JP? Ekstra Bladet?) filmede interview med Slimane, hvor han bekendtgjorde, at han stadig gerne ville “lave jihad”. Det n√¶ste… Read more »

falke√łje
falke√łje
7 years ago

Lad dem endelig mase på.
Begge parter er muslimer.

falke√łje