3
aug
Seneste opdatering: 5/8-13 kl. 2203
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fyra stora städerna i Nederländerna vill göra ämnet homosexualitet mer öppet i andra kulturer och gemenskaper. Ministeriet för undervisning kultur och vetenskap avsätter Eur 800 000 [5.9 mio DKK] för detta projekt.

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht och Haag inriktar sig på turkiska, marockanska, surinamesiska och antillianska gemenskaper i sina städer. Vid den årliga båtparaden i Amsterdam inleds projektet.

Regeringsbåten åker med under temat “‘Whatever your roots: it’s your right to be gay!’. Utöver kommunalråd från de fyra stora städerna, deltar också olika organisationer, opinionsbildare och representanter för stödplatser för homosexuella invandrarungdomar på båten. Tidigare undersökningar har visat att mindre än en tredjedel av turkiska och marockanska nederländare skulle godkänna att homosexuella kan ingå äktenskap och tre fjärdedelar skulle ha problem med att acceptera om deras barn skulle ha en partner av samma kön. Tobbes: Pengar till projekt för homoacceptans bland invandrare

I Stockholm raser det store homokarneval, 600.000 mennesker er på gaden. Når et karneval er øl, fisse og hornmusik, er det i orden, når det er pseudopolitik får min shit-detektor erektion. Jeg kalder det homoopium for folket, for ingen steder i verden har alternative seksualiteter det så glimrende som i Sverige, men den eneste trussel der eksisterer imod dem – islam – vil ingen tale om, det er nemlig to prioriterede offergrupper, og ingen vil sige højt, at islam trumfer selv homoseksuelle, derfor er der ikke andet at gøre, som Sarrazin sagde i går, end at lyve og benægte. Heri solidariserer europæiske homoseksuelle sig så flinkt med den lidt ubekvemme politiske magt. Det forbigås også i overvejende tavshed, at nogle få tusinde homoseksuelle muslimer ikke kan leve frit i Sverige, det er en pinlig detalje i sammenhængen.

Svenske homoseksuelle lader sig udnytte af kyniske/hjernevaskede politikere, journalister og interesseorganisationer til at aflede opmærksomheden fra diskussionen af virkelige politiske problemer, og den svenske befolkning tillader pressen at bedøve sig med dette pinagtige pesudo-show, der får en til at føle sig som i Romerrigets sidste tid. Pseudo også fordi ‘homosagen kun vedrører en ubetydelig brøkdel af samfundet. Snak om overeksponering, støjforurening, brød og skuespil, men svenske politikere har i den grad brug for ideologiske lynafledere, at den lille lommebøsse lyder som en atombombe.

Ganske typisk for hele foretagendets stupiditet, er der er en vældig forargelse over Putin og Rusland, men homoseksuelle har det relativt godt i Rusland, sammenlignet med utallige andre lande, der sjovt nok næsten udelukkende er islamiske. Så skal man ikke glemme, at homoseksualitet var kriminelt i Sovjet indtil 1993. Tobbe skriver det ligeud: “Man kan ikke have muslimsk masseindvandring og frihed for homoseksuelle samtidigt, man må vælge.” Det ser ud som om Sverige har valgt islam, de har blot ikke underrettet bøsserne endnu. (Homoseksuelle kvinder er altid blevet behandlet nådigere, men det er en historie for sig.) World homosexuality laws map Fra orange til mørkerødt angiver straffe rangerende fra fængsel og livsvarigt fængsel til dødsstraf.

homosexuality_laws.svg

Læs endelig Stefan Torsells analyse af Fredrik Reinfeldt, der viser de dybe problemer folk helst ikke skal tænke på. Man skal ikke undre sig, hvis Reifeldt pludselig er fortid før eller efter valget om et år, nej, man skal ikke undre sig som også Reinfeldt selv har sagt i en anden forbindelse. ”Man soll sich nicht verblüffen lassen” siger jeg. Se også den meget interessante Homosexualitet, trossamfund och maktanalysen om islam og homoseksuelle i Sverige, det er få der tør nævne de to ord i samme sætning.

Alt hvad der er sagt om homoseksuelle her, gælder naturligvis i endnu højere grad den anden kanariefugl i Europas guldmine – jøderne*, de er da også betydeligt længere fremme i risiko-erkendelse i al fald i Danmark. At høre på Jonas Gardell, Veronica Palm, Mona Sahlin, Alexander Bard , Mark Levengood og Richard Wolf, er ikke bare det spild af tid og Tomhed og Jag efter Vind, det er demokratisk anæstesi. I Stockholm kom der endnu en ingrediens i cocktailen af nyttige idioter – den yderste venstrefløj:

Polisen använde pepparsprej mot aktivister som störde dagens Prideparad. Aktivisterna protesterade mot att just polisen marscherar med i tåget. “Vi protesterade mot att polisen går med i Prideparaden. De hjälper till att utvisa flyktingar, de ska inte gå med här. Vi protesterade bara fredligt, så blir vi pepparsprejade och bortsläpade utan att de talar om vad vi gjort för fel,” säger en av aktivisterna, Daniel Nilsson. Det var fullt slagsmål, säger ett vittne som vill vara anonym.

* Rabbi Kesselman brukade promenera ­genom staden. Nu föredrar han bil. Det är säkrare. – “Jag har blivit verbalt trakasserad minst 100 gånger. Det kan ske tre saker samma dag, ­sedan dröjer det tre månader till nästa incident. 90–95 procent av brotten begås av ­personer med bakgrund i Mellan­östern,” säger han. Så var det inte förr, ­ när Sieradzki växte upp på 70-talet. ”Om jag är rädd, hur känner sig judarna?”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
falkeøje
falkeøje
8 years ago

Det er der vist delte meninger om hos Socialdemokraterne.
Lad os håbe, at flere og flere er indstillet på at straffe de
muslimvenlige partier.

falkeøje

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

“Ikke behov for halal-mærkning” http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5783950/ikke-behov-for-halal-maerkning/ Fødevareminister Mette Gjerskov (S) ser ingen grund til at indføre en mærkningsordning for halalslagtet kød. [ Det må man jo så håbe, at de relativt få resterende S-vælgere også lige husker at tage med i betragtning ved de næste valg – mange af dem ser ganske anderledes på dette problem og er megatrætte af S & co.s evindelige muslimlefleri med laden-stå-til og læggen sig på maven på område efter område 😉 ] Fødevareminister Mette Gjerskov (S) afviser at indføre en mærkningsordning for halalslagtet kød. Det understreger Gjerskov i et svar til Venstres Hans Christian Schmidt.… Read more »