7
aug
Seneste opdatering: 8/8-13 kl. 1859
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 07.08.2013 110744

Under helgens Prideparad i Stockholm, 130803, syntes en vit person mĂ„lad i blackface som bar ett raketgevĂ€r pĂ„ ryggen. Enligt uppgift skulle personen förestĂ€lla en “somalisk pirat”. BlackfacemĂ„lning Ă€r en av de mest klassiska och flitigast anvĂ€nda symbolerna för rasism mot svarta och Afrosvenskarnas riksförbund har dĂ€rför kommit in med en polisanmĂ€lan om hets mot folkgrupp mot Prides festivalchef Jörgen Eriksson och personen i förklĂ€dnaden.

PĂ„ en bild som nu sprids pĂ„ sociala medier ses en blackface-mĂ„lad vit person med ett raketgevĂ€r gĂ„ i helgens Prideparad. Enligt uppgift ska personen förestĂ€lla en “somalisk pirat”. Afrosvenskarnas riksförbund ser det som oerhört dĂ„lig smak att göra ett skĂ€mt av den pĂ„gĂ„ende konflikten i Somalia som skördat tusentals mĂ€nniskooffer, samtidigt som man bygger pĂ„ stereotypen att svarta mĂ€nniskor Ă€r vĂ„ldsamma. Blackface Ă€r dessutom en klassisk rasistisk symbol som anvĂ€nts för att ta ifrĂ„n svarta mĂ€nniskor deras mĂ€nniskovĂ€rde och legitimera vĂ„ld och förföljelse. Afrosvenskarnas riksförbund polisanmĂ€ler Pridefestivalen för hets mot folkgrupp

Multikultur: Samfund hvor man taler med hinanden via advokater eller love og paragraffer, et halvcivilliseret forstadium til egentlig krig. (mobilfoto fra Twitter)

Ægypten: Katastrofen, som Vesten er blind for

Det skal ikke andet end en stÞrre exodus fra Egypten til at skyde europÊiske konventionsryttere som Lars Barfoed i dag og Venstres nye geni Inger StÞjberg i gÄr fuldstÊndigt i sÊnk:

I 1970 var der 33,5 millioner mennesker i Ægypten. Nu er der over 85 millioner. I 2050 mĂ„ der forventes 138 millioner ĂŠgyptere. Samtidig forfalder Ăžkonomien. Derfor har landet nu kurs mod katastrofen. De vestlige medier, som aktuelt rapporterer om udviklingen i Ægypten, er et let og villigt bytte for vrangforestillinger. De elsker at fortĂŠlle en forenklet historie med et demokratisk perspektiv, hvor nogle fĂ„ – gerne blot to – parter kĂŠmper om magten og folkets gunst. Omvendt hader de at skulle undersĂžge konfliktens prĂŠmisser selvstĂŠndigt og risikere at mĂ„tte rapportere om problemer uden udsigt til en pĂŠn lĂžsning.

I Ægypten retter al opmĂŠrksomhed sig indtil videre mod militĂŠret og Det Muslimske Broderskab. Og i Vesten sĂžger vore talende klasser som viljelĂžse insekter mod det lys, der udgĂ„r fra demokrati og menneskerettigheder. De er fuldstĂŠndig blinde i forhold til den katastrofe, som befolkningstilvĂŠkstens materielle realitet bĂŠrer i retning af. Morten Lintrup i DKA. – (After 80 Billion Dollars In Aid, America Has No Friends In Egypt.)

Lone NĂžrgaard: Stop stormoskeer i Danmark

Danmarks fĂžrste stormoskĂ© er ved at vĂŠre klar og selvfĂžlgelig med kuppel og minaret. SĂ„ledes kan jeg lĂŠse i avisen 4/ 8. Det er intet mindre end en katastrofe, og i det fĂžlgende skal jeg redegĂžre for, hvorfor vi alias den oprindelige befolkning samt indvandrere blandt bĂ„de ikkemuslimer og ikke rettroende muslimer skal gĂžre alt for at bekĂŠmpe byggeri af moskeer…..Men nej, jeg er ikke interesseret i den parallelkultur, som moskeen reprĂŠsenterer. Den nedbryder min egen, som jeg langt foretrĂŠkker. [..]

Jeg ser med dyb bekymring, ja frygt, pĂ„ et byggeri af en moskĂ©, hvis minareter – til brug for bĂžnneudrĂ„b – vil rage stĂŠrkt op i bybilledet, og som vil bidrage yderligere til den snigende islamisering af vores samfund. Lad mig minde om det velkendte citat fra den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogans mund: »Moskeerne er vores kaserner, kuplerne vores hjelme, minareterne vores bajonetter og de troende vores soldater«. Mon vores politikerignoranter fik den? Der er erklĂŠret krig mod vores vestlige demokratier.

Den larmende tavshed fra politisk side hÊnger sammen med, at politikerne ikke vil hÞre, hvor farlig masseindvandringen til og islamiseringen af de vestlige lande er. Bl. a. fordi de fleste journalister er blanke pÄ islam og derfor ikke kan presse politikerne med kritiske spÞrgsmÄl. Stormoskeer giver anledning til uroligheder over alt i Europa.Jyllands-Posten 07.08.2013 af LONE NØRGAARD lektor, cand. mag (ikke online) (DF vil stoppe sponsorerede moskeer.)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

“After 80 Billion Dollars In Aid, America Has No Friends In Egypt” Hvad fortĂŠller det om visdommen i at bruge milliader der?? MĂ„ske en form for jerntĂŠppe mellem Vesten og den Muslimske Verden er den mindst dĂ„rlige lĂžsning pĂ„ en situation hvor det er klart at vi ikke kan enes om ret meget. »Moskeerne er vores kaserner, kuplerne vores hjelme, minareterne vores bajonetter og de troende vores soldater« Og en anden ting; den fuldstĂŠndige religionsfrihed kan nemt vise sig at vĂŠre uforenelig med sekulĂŠrt demokrati hvis indvandringen fortsĂŠtter. Hvis samfundet trues af sammenbrud er der rigtig mange hellige kĂžer der… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Om Stormoskeer : Hvis vi antar at stormoskeerne er en realietet som er kommet for at blive , sĂ„ mĂ„ modstanderne af Moskeer nu trĂŠkke sig tilbage til en ny forsvarslinje . Den fornyede kamp mĂ„ dreje sig om HVOR disse moskeer kommer til at ligge . Hvis moskee byggereiet kan begrĂŠnses til de omrĂ„der som allerede er komet temmelig langt pĂ„ vejen til at blive autonome kun-for -muslimer omrĂ„der , sĂ„ vil dette vĂŠre langt bedre end den alternative situation , hvor moskeer bliver bygget hvor det tilfĂŠldigvis var nemmest . Dette er vigtigt af mange Ă„rsager , men… Read more »

Prudentius
7 years ago

Vi kan sĂ„ledes forstĂ„ pĂ„ Lars Barfoed, at det er konventionernes destruktion af Danmark de konservative vil konservere-bevare, ikke Danmark og danskerne. Barfoed og de konservative stĂ„r altsĂ„ for en slags konventions-konservatisme, der ligner de radikales liberale rettigheds-utopisme mere end noget andet. Og hvorfor sĂ„ dette ideologiske skifte hos de konservative fra Gud, konge og fĂŠdreland til post-moderne liberal universalisme?? Den kolde krigs forsĂžg pĂ„ at sĂžsĂŠtte et vestligt ideologisk-politisk projekt, der kunne matche kommunismens globale ambitioner og imĂždegĂ„ dens utopiske lĂžfter om universel menneskelig forbrĂždring og forening med et kapitalistisk alternativ, tror jeg, har vĂŠret afgĂžrende ikke bare for… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Prudentius

Erik Menved har dog alligevel fĂ„et en vej opkaldt efter sig. Velsagtens pĂ„ Radigal foranledning. Mht konventionerne, som blot er mellemstatslige aftaler, som den enkelte stat kan fortolke frit, sĂ„ er det morsomt, at i sin tid da Poul Nielson fik fortjent pĂ„ puklen for sin klokkerene aftale med Saudi, pga af at den “hemmelige” del af aftalen indholdt krav om imĂždekommelse af islam, sĂ„ blev kritikerne affĂŠrdiget med netop den begrundelse. Nu har man sĂ„ anlagt en ny vurdering fra politisk side, nemlig at den slags aftaler er strengt bindende og Ă„benbart under censur/domsmyndighed fra en usynlig myndighed. –… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Hans Und

“Velsagtens pĂ„ Radigal foranledning.”

Ha-ha 🙂 Ja, det mĂ„ man tro.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
7 years ago

Lars Barfoed Ă€r uppenbart inte konservativ överhuvudtaget. Finns det nĂ„gonting mer skrĂ€mmande Ă€n politiker med makt att avgöra vĂ„r framtid, som vĂ€grar lĂ„tsas om att Al Qaida/Brödraskapet Ă€r pĂ„ vĂ€g att “ta över”, alternativt rasera, hela Mellanöstern. Det kan inte lĂ€mna nĂ„gon likgiltig. Den som inte oroas över det ser det uppenbarligen som en möjlighet.

Odd S.
Odd S.
7 years ago

@ Varmt Konservativ

Lars Barfoed er IKKE en politiker med magt.

Lars Barfoeds sidste udtalelse: “Vi vil IKKE vĂŠre med til at stramme indvandringspolitiken” var det sidste sĂžm (spik) i den Konservative ligkiste.

De konservative skal vĂŠre meget heldige hvis de kommer over spĂŠrregrĂŠnsen ved nĂŠste folketingsvalg (senest 2015)!

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
7 years ago

AnmÀlarsamhÀllet:

Intressant, men Àr det inte Makode Linde som Àr i farten med en konstnÀrlig installation som med tÄrtan pÄ Moderna muséet igen. Reaktionerna Àr hur som helst tankevÀckande:

http://www.svd.se/kultur/konstnaren-jag-ville-formanskliga-tartan_7062853.svd

Santor
Santor
7 years ago

Ang : Anmeldersamfundet.

Hahahahahahahahahaha.

Som om de ikke kunne regne den ud pÄ forhÄnd. HvornÄr gÄr det op for tosserne at al deres godhjertede multikultur vil bilve vendt mod dem selv?

De kan selvfĂžlgelig ikke undgĂ„ deres egne tĂ„beligheder eller som man sagde engang i fortiden – den der graver en grav ……..

falkeĂžje
falkeĂžje
7 years ago

Der synes kun én lÞsning pÄ det overbefolkningsproblem
den muslimske Verden fremviser, det er en velrettet
neutronbombe.
Den drĂŠber alt, ellers sker der intet.

falkeĂžje