8
aug
Seneste opdatering: 8/8-13 kl. 2132
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

uk

New figures show there were 63.7 million in the UK in mid-2012. Increase of 419,000 or 0.7% in a year, Office for National Statistics says. 813,200 births in 12 months, the largest number seen since 1972. 165,600 more international migrants arrived than emigrants left. Number of births hits 40-year high as UK population rises faster than any other EU country

England befolkning er på tyve år øget med 6.1 millioner. Det gør i rene tal England til EU’s støste indvandrerland, men hvis man opgjorde dem på procentandele af befolkningen, ville Sverige, Belgien og Holland ligge højere, Sverige antagelig højest.

Bertel Haarder: ‘Akkari er den største forræder’

Hvad skal man mene om Akkari? Blev han træt af at være ‘stigmatiseret’? Abdul Wahid Pedersen var den tredje, der var med på rejsen – er der ikke en journalist der opsøger ham i dag? Reino Petersen kvalificerer modsat Akkari til en rigtig landssviger og værnemager. Med Petersen og Akkari virkede ikke bare Politiken, men også Tøger Seidenfaden, Jørgen Bæk Simonsen, Anders Gadegaard, Omar Marzouk, Rune Engelbreth og Kamal Qureshi.

Havde jeg haft og iøvrigt flertallet af danskere haft nogen indflydelse, havde Akkari aldrig befundet sig i Danmark, og da slet ikke efter 2006.

At han og Abu Laban ikke blev smidt ud med hovedet først da, siger alt om politikernes kællingementalitet m/k. Manden har kostet os milliarder, og nu drager han på turne med sit muligvis reformerede jeg. Læg mærke til, at Haarder undviger ordet ‘landsforrædder’ – man kan ikke forråde noget eller nogen, man ikke har vist loyalitet. Endelig kan man nok mene, at Akkari som forrædder betragtet er en ret lille fisk sammenlignet med de politikere, der skaffede os tusinder og atter tusinder på halsen af hans slags, og Gud hjælpe mig fortsætter med det, ligesom de har sløjfet grænserne for den muslimske femtekolonne, der befinder sig i resten af Europa.

Tidligere integrationsminister Berthel Haarder får en dårlig smag i munden, når han tænker på Ahmed Akkari, han tror ikke på den tidligere rabiate muslim og talsmand for Islamisk Trossamfund Ahmed Akkaris omvendelse over en dørtærskel. “Jeg tilgiver ham aldrig,” siger Haarder.

Akkari var ikke blot en medløber. Han løb i forvejen. Han har kastet smuds på Danmark, og det kan jeg stadig tænke på med bitterhed. Jeg var den minister, der var mest i ilden dengang og brugte så meget tid og kræfter på den sag. Det var helt omsonst, fordi skaden var sket på så højt et plan.

Jeg rejste to gange til Istanbul for deltage i paneldebatter, den ene gang med formanden for Organization of the Islamic Conference (OIC), for at prøve at glatte ud uden at bøje nakken. Jeg skulle lave lange lister om alt det, vi gør for muslimer herhjemme. Hele tiden var man imod folk, der bare hamrede mod Danmark og svinede os til. Det var dybt ubehageligt, siger han.

Den tidligere integrationsminister fortæller, at sagen nok aldrig vil slippe ham, og at han ofte og ufrivilligt kommer til at tænke på Ahmed Akkari. – “

“Jeg tænker på ham, hver gang jeg rejser og står i lufthavnen og skal tage mit bælte og sko af, jeg tænker på ham, hver gang jeg ser Naser Khaders livvagter, og jeg tænker på ham nu, hvor Christiansborg skal befæstes for 25 millioner kroner. Akkari har været en meget dyr dreng for Danmark. Tænk på hvad sagen har kostet med alle de mennesker, der pludselig skulle have beskyttelse. Og hvor meget det skadede vores eksport. Og så har han trådt på Dannebrog bogstavelig talt. Jeg tilgiver ham aldrig,” siger han. EB – Se også Politiken må undskylde for sit massive svigt efter Muhammedkrisen.

En af tegnerne fra dengang, Franz Füchsel, skriver bla.

Ahmed Akkari har gjort en masse mennesker ondt i sit liv, hvilket han nu med et fingerknips forlanger, at vi alle skal slå en streg over og så glæde os over underet. Den skamløse Akkari har ikke holdt sig tilbage under sin tilbagevenden med at voldgæste stakkels Kurt Vestergaard, der i sin rullestol og med fire betjente i ryggen, ikke kunne afslå Akkaris fremstrakte hånd, til forsoning for alt ondt. Han var en af mændene bag Kurts skamferede tilværelse senere i livet.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
6 years ago

Så länge jag har följt Bertel Haarder (2001-) så har han alltid varit en hedersman. Satt han verkligen i folketinget för Venstre 1983?

Jernhesten
6 years ago

Er det ikke en fejl at skrive England Steen?

Du mener vel at Storbritaniens befolkning er steget med 6.1 millioner mennesker?

Erling
Erling
6 years ago

Ahmed Akkari har gjort en masse mennesker ondt i sit liv, hvilket han nu med et fingerknips forlanger, at vi alle skal slå en streg over og så glæde os over underet.

Med al den Jesus-snak man finder her på siden, er det vel ikke helt irrelevant at minde om, at der er mere glæde i himlen over een omvendt synder end over 100 retfærdige.

Erling
Erling
6 years ago
Reply to  steen

Well, I lægger jo ikke skjul på jeres kristne tilhørsforhold. Men nu var det ikke for at starte en religionsdebat, jeg synes bare det virker underligt at man modtager Akkaris omvendelse med sådan en fjendtlighed. Han burde da være en ekstra stor fjer i hatten netop fordi han tidligere var så rabiat. @Lotte Endnu en væsentlig forskel på kristendom og islam. Den eneste væsentlige forskel på kristendom og islam er at kristendommen, gennem 300 års oplysningsarbejde, er blevet tvangsciviliseret. Bevares, jeg kan da godt se forskel, men kristendommen er jo kun så civiliseret som det omliggende samfund: æresdrab, omskæring, tvangsægteskab… Read more »

Lotte
Lotte
6 years ago
Reply to  Erling

Næ, og det er den gamle med traver med kilderne, er islam en konstruktion eller har den et væsen. Jeg holder med Platon, naturligvis har religionen et væsen. Der er ikke en tilsvarene litterært, kanoniseret (!) mulighed for at gøre op med dogmerne i islam indenfor bogens rammer, som den der bor i kristendommens, jamen lad os da bare kalde det for skygge. Dogmatikken dvs. trosartiklerne er væsensforskellig. Du kan bygge i kristendommen, du kan kun bygge på islam ved at blive kulturmuslim og det er i praksis frafalden jf. trosartikel ét i islam.

Lotte
Lotte
6 years ago
Reply to  Erling

Ja, men omvendt er det vel sådan cirka samme kristelige morale, der længe gjort det muligt for, lad os kalde der for vægelsindede politikere, at håndhæve denne småmasochistiske forestilling om, at man bør vende kinden til og i kristi navn give til enhver forseelse. Endnu en væsentlig forskel på kristendom og islam. Og vi kommer ikke udenom, at under den ene synders fod ligger en nedtrampet Kurt Westergaard og flere med ham og hvad har andre forresten af livvagter på slæb. Haarder har gode pointer. Jeg tror, den skal tænkes mere kynisk. Hvis jeg var imam i DK nu ville… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
6 years ago
Reply to  Erling

” Med al den Jesus-snak man finder her på siden, er det vel ikke helt irrelevant at minde om, at der er mere glæde i himlen over een omvendt synder end over 100 retfærdige.” Jeg er ikke så stærk i min katekismus at jeg kan huske om det er noget kristendommen lærer. Men det er det glade vanvid. Det er jo det samme som at sige at der er en hurtigrute til ”alfa status” ved først at være umoralsk og derefter ”blive omvendt” og at man bliver straffet for at være anstændig. Jeg kan som sagt ikke huske hvad kristendommen… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
6 years ago

Bertel Haarder: Att som politiker ta så tydligt avstånd från en militant islamist är väl ändå något gott och tämligen unikt, men han kunde ju gott ta lika tydligt avstånd från de inom etablissemanget som strök Akkari medhårs. Då kunde vi komma vidare.

kenneth
kenneth
6 years ago

Venstre sad i regering i 1983 (Firkløverregeringen (C, V, CD, KF)). 155 medlemmer stemte for, mens kun Fremskridtspartiets 12 medlemmer stemte imod lovens vedtagelse.

Det er rigtig at Venstre dengang var skeptiske, men stemte alligevel for den, fordi de ikke anså den for at være betydningsfuld nok til at bringe slinger i samarbejdet omkring andre sager.

Nielsen
Nielsen
6 years ago

Var det ikkr Berteeldrengen der importerede utallige fremmede? -De fleste af dem muslimer. Har han ikke snart opbrugt sin troværdighedskvote?

Prudentius
6 years ago
Reply to  Nielsen

Havde han nogensinde en troværdighedskvote?? 🙂

Jeg må indrømme jeg er stærkt i tvivl.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x