8
aug
Seneste opdatering: 9/8-13 kl. 0228
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Much ado om Akkari, men jeg vil hellere se Abdul Wahid Petersen og de andre aktører fra 2006 interviewet. Mikkel Andersson kræver i dag i Politiken en undskyldning for dens holdning under krisen. Jeg er ligeglad med Politiken, jeg læser den ikke om jeg så får den foræret. Der er en anledning til at tage de måneder dengang for syv år siden op. Jeg vil foruden Abdul Wahid Petersen gerne se Jørgen Bæk Simonsen, Kamal Qureshi og Rune Engelbreth interviewet i stedet for Ahmed Akkari. Seidenfaden har desværre fået forfald, men hans afløser fremturer.

Andersson var ikke tilstede i Bella Centret i maj 2006, hvor islamisten og Teheran- klakøren Yvonne Ridleys Islam Channel havde samlet Tøger Seidenfaden, Jørgen Bæk Simonsen, Anders Gadegaard, Omar Marzouk, Rune Engelbreth. Abul Wahid Petersen, orkestret Outlandish og SF’s Kamal Qureshi med 1000 kønsopdelte islamister fra hele verden, for at bagtale Danmark, tegnerne og Jyllands Posten. Akkari var der ikke. Disse selv i dag uplettede samfundsstøtter, optrådte ved hvad der var at ligne ved et rent nazi-rally, den mest skændige forestilling næst efter et Hitzb ut Tahrir møde, jeg har overværet.

Jeg var der ved et fuldstændigt tilfælde fordi jeg netop var på Amager, og ham jeg skulle besøge ikke var hjemme, og jeg havde et kamera i lommen, ikke særlig godt, ganske vist, men billederne findes endnu. Pressen boykottede i det store hele foretagendet, hvad der tjente den til ære, så mine fotos er tæt ved at være den bedste dækning. Nok er journalister sjældent helte, men lige ved den lejlighed veg de bortset fra Politiken tilbage for at støtte åbenlyse landsforræddere. De kom heller ikke til Islamisk Trossamfunds pressekonference på Hotel Marriott næste dag. Det gjorde jeg.

Glem den lille fisk Akkari og opsøg Abdul Wahid Petersen og disse forræddere og fjender af frie ytringer for en kommentar. Det er dem, Bertel Haarder skal tale med. Hver generation har sine værnemagere, denne naturligvis også. Akkari er den mindst interessante af dem, de mere interessante er rigeligt dokumenteret. Vil pressen følge dem op her syv år efter? Det skal man ikke forvente.

Bella-130506-3

Billede 660

muhammed

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
6 years ago

For mig illustrerer denne nye Akkari ”sag” at der er mange, inkl. fra Dansk Folkeparti, der ikke forstår hvor dyb vores konflikt med islamisme (og måske den muslimske civilisation??) er. At være klar til at tage ham ind i det gode selskab er uretfærdigt mod de muslimer der gik stille med dørerne men havde sympati for Danmarks insisteren på ytringsfrihed, og uretfærdigt mod alle dem der, som ”mørkemænd” fortalte de ”frelste” at de var ved at ”frelse” ytringsfriheden ihjel. Akkari skabte sig bogstavlig talt et navn på Muhammedkrisen og nu hvor folk ved hvem han er, vil han skifte hold,… Read more »

Iznogut
Iznogut
6 years ago

Satanisten Rune Larsen i hans rette element – all smiles.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x