9
aug
Seneste opdatering: 9/8-13 kl. 1920
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antalet polisanmälningar om våldtäkt i Stockholms län har ökat med 16 procent hittills i år. En stor del av ökningen gäller våldtäkt av unga flickor. Det är Brottsförebyggande Rådet, BRÅ, som tagit fram statistik som publiceras idag. Drygt 1 000 våldtäkter har anmälts i länet under årets första sju månader. En stor del av ökningen gäller våldtäkter av flickor under 15 år. Enligt BRÅ har polisen i länet fått in 300 sådana anmälningar hittills i år. Allt fler unga flickor anmäler våldtäkt

En notits som er lige så lille, som den er skræmmende. Sølle 82 ord om en katastrofe for svenske kvinder. Stockhoms Län er på 2. 135 865 indbyggere. I hele Danmark – 5.580.516 indbyggere – anmeldes der på et helt år mellem 420 og 490 voldtægter. Tallet er stabilt.

Man kan også udtrykke det sådan: I Stockholms Län anmeldes 4.7 voldtægter i døgnet, i hele Danmark 1.2 i døgnet. Hvor stor den stockholmske overforekomsten er, er der måske en læser der kan regne ud f.eks.pr 100.000 indbyggere? Jeg er ikke matematiker.

Hvem forbryderne er i Sverige, er en statshemmelighed, men når svenske feminister, som man kan fodre halaslagtede grise med, forholder sig helt tavst, aner de jo nok at der skjuler sig en ubehagelig sandhed. Mens de tier, kører kødhakkeren videre. Nogle kvinder lever videre med men for livet, enkelte begår endda selvmord. Sverige er virkelig et feministisk forebillede, som Drude Dahlerup i Stockholm ikke forsømmer nogen lejlighed til at påpege. Jeg kalder det krigsføring mod kvinder, men da det overvejende rammer de nedre klasser, påkalder det sig ikke universitetsfeministernes opmætksomhed. Det kalder jeg svensk søstersolidaritet, giv mig den danske hvis det endelig skal være.

Til grin

Ta inn hele skjermen 09.08.2013 165315Ta inn hele skjermen 09.08.2013 165315-001

Det er som om, svindlen og misbruget ikke er til at komme til livs. Da jeg sidst var i Sverige læste jeg bogen Ögonblick i själva verket / Bam Eson Claar, Eson Claar, Bam, pseud. för Berit A.-M. Claar-Eriksson (författare) ISBN 91-630-3446-8 (inb) fra 1995. Eriksson var chef på en flygtningecenter, og hendes historier og svindel og bedrag fra dengang har ikke ændret sig en tøddel på tyve år. I dag laver Merit Wager det arbejde, men man har ikke på fornemmelsen at det kommer til at betyde noget som helst. Ligegyldigt hvor fuld af løgn man er, er det svært at få afslag på asyl i Sverige. Udtrykket ‘en retssikker asylproces’ dækker over en ren farce. Migrationsverkets opgave er at høvle så mange mennesker ind i Sverige, som muligt. Tallene taler deres klare sprog om det, enhver anden forklaring er glasur. 1995 layoutade jag en bok som fick titeln “Ögonblick i själva verket”. Boken skrevs av Bam Eson Claar.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] idioter. I Sverige blev der i 2013 anmeldt 5887 voldtægter. Alene i Stockholm blev der på syv måneder i 2013 anmeldt 1000 voldtægter. Mørketallet skønnes stabilt af uafhængige kilder til at være x 10, dvs. 58.000 […]

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Det er svært at ffå fat på voldtægtsmændenes etnicitet , men hvad med ofrene ?

Da Capo
Da Capo
7 years ago

Berit Eriksson heter hon,
den f.d. förläggningschefen på Invandrarverket
som skrivit den spännande boken om sina erfarenheter:

“ÖGONBLICK i själva verket”.

Blågula FRÅGOR har fått en intervju:

http://www.bgf.nu/nr/95/6/be.html

Robert R
Robert R
7 years ago

@ En mand Chokerende tal! Der er muligvis tale om et definitionsspørgsmål, der er muligvis tale om at svenskere anmelder for mindre forseelser en danske, måske skal der mindre til at kalde noget for en voldtægt i Sverige end i Danmark. MEN MEN alt det kan ganske enkelt ikke forsvare den enorme forskel. Der er kun en plausibel forklaring og den er politisk ukorrekt! Så det må være svenskere med blå øjne og lyst hår der pludselig efter 1000 år i dvale, pludselig kaster sig over svenske kvinde store som små og voldtager dem på stribe, eller er der måske… Read more »

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago

Jeg tror ikke at der er noget som helst der virker før vi for lukket grænserne effektivt i.

Og så kunne Crass Børsting overveje om tvangsarbejdet ikke skulle foregå på en så eksotisk lokation som Thule-basen.

Vintermåneder med snestorme og -30 grader, kunne moske have en præventiv effekt på solbrændte voldtægtsforbrydere.

En Mand
En Mand
7 years ago

Stockholm len = (12/7 x 1000) / 21,35865 = 80,3 voldtægts anmeldelse pr. 100.000 indbygger pr. år Heraf er (3/7) * 80,3 = 34,4 voldtægts anmeldelse pr. 100.000 indbygger pr. år af piger under 15 år. Danmark = 490 / 55,80516 = 8,8 voldtægts anmeldelse pr. 100.000 indbygger pr. år For hver gang der anmeldes en voldtægt i Danmark anmeldes der 9 voldtægter i Stokholm len, hvoraf de 4 er en voldtægtssag vedr. en pige under 15 år. Eller sagt med andre ord der er 4 voldtægterssager af mindreårige piger i Stockholm for hver gang der er en voldtægtssag i… Read more »

Crass Børsting
Crass Børsting
7 years ago

Forslag til løsning: 1. Signalementer af voldtægtsforbrydere offentliggøres med alle tilgængelige detaljer, herunder hudfarve. 2. Voldtægtsforbrydere straffes med minimum 4 års tvangsarbejde (bemærk: ikke fængsel). I gentagelsestilfælde: Minimum 12 års tvangsarbejde. 3. Voldtægtsforbrydere med fremmed baggrund udvises efter udstået straf. Hvis de er svenske/danske statsborgere, fratages de statsborgerskabet og udvises. Hvis udvisning er praktisk umulig, må de blive i strafarbejdslejren, hvor deres arbejdspligt så kan reduceres en smule, og hvor de desuden som noget helt nyt vil få en cola og en lakridscigaret om ugen. 4. Vil dette virke? En konsekvent eksekvering kunne i løbet af nogle år give svaret.… Read more »

Prudentius
7 years ago

Der er dømt ideologisk dreven selvdestruktion for alle pengene her i det 21. århundrede. Muslimerne har igen løftet krumsablen for Allah og svælger i blod til op over ørene, primært muslimsk blod.

Og vi europæere, som åbenbart intet har lært af en hel serie af sammenstyrtede utopier i det 20. århundrede, der kostede millioner livet, er nu igang med endnu en utopisk katastrofe, genfødt af vores hovmod og post-kristne messianisme.

Muntert, hvis man finder enorme historiske tragedier morsomme.

falkeøje
falkeøje
7 years ago

Kan svenskerne ikke finde ud af at smide deres uduelige
politikere på porten?

falkeøje

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  falkeøje

Nej, det kan dom inte.
Vad kan då göras av dem som ser vad som håller på? Ställa den avgörande frågan: Varifrån kommer svenskarnas politiska impotens och hur har den uppstått? Och jag lovar – svaren kommer att väcka sanslösa ramaskrin hos den politiskt korrekta majoriteten i Titanic-landet Sverige.

Kenneth
Kenneth
7 years ago

Ja, medierne er tavse, medmindre der lige pludselig skulle dukke en sag op som den fra Fredericia Banegaard, hvor nogle araberknægte muligvis blev uskyldig dømt for voldtægt.

Så skal sagen lige pludselig ikke ties ihjel, men have maksimal omtale i statsmedierne!

Robert R
Robert R
7 years ago

Der er en grund til at emnet ikke tages op i MSM, det vil starte en indvandredebat i Danmatk, som MSM og stort set alle magthavere ikke ønsker.
De er bange for at sandheden vil få befolkningen altså vælgerne til at drage nogle konklusioner som de ikke ønsker!

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Robert R

Sverige ; et land i raskt forfall. Hvordan kan svenske politikere stilltiende se på at et stadig større antall jenter og kvinner bevisst blir ødelagt og skjendet ?

Det finnes ikke ord for et slikt moralsk svik mot egen befolkning.

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Marit

Du har rätt Marit: det moraliska förfallet hos svenska politiker är bottenlöst. Och det är oerhört väsentligt att norsk och dansk press redovisar detta förfall eftersom det är omöjligt att få utrymme för motröster i den svenska pressen.
Vi i Sverige som ser förfallet är oerhört tacksamma för stöd utifrån.