10
aug
Seneste opdatering: 11/8-13 kl. 0628
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoen blev taget ned af Google (You Tube,) men nyuploadet af Vlad. Hvis 7/7 i London skulle gentage sig, hvad jo alle forsøgene taget i betragtning er ganske tænkeligt, er jeg ikke i tvivl om at atmosfæren i England vil blive så giftig, at politikernes afmagt ville få dem til at forbyde The English Defence League. De vil gøre det de kan, ikke det de burde. De har skabt fremtidens ulykker, men de agter at styre sig selv fri af dem med ethvert middel, også på demokratiets bekostning. Bare iagttag Sveriges Reinfeldt i disse år.

I take my hat off to EDL…… EDL and its leader Tommy Robinson are patriots. You probably don’t know what patriotism means and equate it with fascism. They see the danger of Islamization in their hometowns. Unlike you and the middle-class liberals who despise the working class whom they pretend to speak for and who are united with Muslims in their hatred of Christianity, the EDL is made of real folks – the working class – the very people who make the wheels of the economy churn and allow the likes of you to live comfortably without dirtying your hands. These people have far more moral fiber than you and more rights to the future of their country than you, who confess not knowing what Englishness stands for and are waiting for Muslims to define it for you. And yes, they believe is something and it is you who are intimidated by their resolve.Talk about projection. EDL: The Last Men Standing

Embedsmand tager bladet fra munden om asyleriet

Den Korte Avis serie bliver meget interessant at følge. Jeg har i årevis efterspurgt folk i systemet med førstehåndserfaringer. Hvor er de henne, alle de pensionerede dommere, emdbedsmænd, socialrådgivere, sygeplejersker og politifolk fra forreste linje, hvor er deres samvittighed og samfundssind? Fra forhenværende politikere, der aktivt har medvirket til at påføre Danmark alvorlige skader og milliardudgifter, forventer jeg mig intet andet end bortforklaringer og selvretfærdiggørelse. Hvis de havde gjort ved en privat virksomhed, hvad de har gjort ved Danmark, ville de ikke have holdt et år, hvis de endda var sluppet så billigt, men politik er den sikre, ansvarsfrie karrierevej for nybagte studenter og half-wits. En svensk Wigotsky skal man nok heller ikke regne med at se, selvom netop sådan en ville være artige løjer. Hen ville også selv skulle få den trykt og distribueret, ihukommende senest Arnstberg og Sandelins fuldstændigt ignorerede bog. Bent Wigotski er ikke en helt almindelig embedsmand, men må han vise vejen for andre ved at gå forrest.

Den Korte Avis tager i dag hul på en række artikler, der ser kritisk på hele det udlændingepolitiske system set indefra. Skrevet af en embedsmand, der gennem årene har deltaget i forvaltningen af udlændingepolitikken på centrale poster.Det drejer sig om Bent Wigotski, der gennem 32 år har arbejdet i udenrigstjenesten.

Wigotski tager nu bladet fra munden og givet et indblik i problemer med udlændingepolitikken, som ingen embedsmand før ham har haft modet og viljen til at træde frem med. Over de kommende uger vil han berette om sine erfaringer med de forskellige aspekter af udlændingepolitikken. Erfaringer, som ville have skabt stort røre, hvis de var kommet frem i offentligheden, mens sagerne stod på. En embedsmand tager bladet fra munden i forhold til udlændingepolitikken

I løbet af 32 år i udenrigstjenesten faldt det igennem flere perioder i min lod at blive involveret i forvaltningen af Danmarks udlændingepolitik. Jeg har været chef for den sektion – senere det kontor – i Udenrigsministeriet, der havde til opgave at udarbejde baggrundsrapporter til udlændingemyndighederne i asylsager. Jeg har været medlem af Flygtningenævnet.

Jeg plejede at svare, at de så kunne være glade for, at det kun var en lille del af virkeligheden, der var kommet offentligt frem. Ellers ville Dansk Folkeparti have endnu flere mandater.

Nogle vil sĂĄ i dag mĂĄske indvende, at meget blevet ændret og strammet i 2002, sĂĄ at mine erfaringer ikke længere er relevante. Men desværre mĂĄ vi i dag leve med de meget mærkbare følger af den udlændingepolitik, der blev ført ind til 2002. Desuden blev der vedtaget en del lempelser i 2012…..Resten er historie, eller rettere sagt: Resten er i høj grad nutid, fordi vi stĂĄr tilbage med integrationsproblemerne. Mine oplevelser med forvaltningen af dansk udlændingepolitik

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
8 years ago

EDL-video (min 00:34): “…Tower Hamlets where child poverty is drastically on the rise and the highest recorded…” SĂĄ vidt jeg har forstĂĄet har Tower Hamlets et næsten totalt muslimsk flertal, primært bestĂĄende af folk fra Bangladesh. SĂĄledes har bydelen nu ogsĂĄ sin egen udgave af “martyrenes tĂĄrn” (Shahid minar) en tro kopi af et hjemligt national-monument, der fejrer opgøret med Pakistan efter bruddet med Indien. Med andre ord Tower Hamlets ER Bangladesh, IKKE England. Og sĂĄ kort tilbage til “…child poverty … on the rise…”, der synes at fortælle os, at islam og diverse tredje verdens befolkninger tydeligvis ikke ændre… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Prudentius

POtato-poTAto, det er og bliver det samme. Det er faktisk værre og forunderligt, at diverse politikere, som “leder” de vestlige samfund, ikke kan eller vil indse det. Islam fastholder sine tilhængere i en tankegang og samfundsform, som alene fører til fattigdom og dumhed, ganske som socialismen fører til almen fattigdom. De grundlæggende tanker bag diverse ideologier og ismer, med nok sĂĄ smukke idealer, fører uvægerligt til failed states, nĂĄr en menneskeskabt ideologi tror, den kan dække og løse alle problemer, blander videnskab med tro/ideologi og ikke er i stand til at løse samfundsproblemer og opfattelser ved pragmatiske ændringer. For den… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Avpixlat har blivit nersläckta. Enligt rykten på Flashback är det Aftonbladet som har hackat dem och anledningen skulle vara en artikel där en ung tjej blivit misshandlade av ett gäng invandrare som pekas ut som somalier.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  steen
Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Svårt att veta. På hatsajten Slutpixlat raljerar dom om situationen mest och hånar oss öppet. Skumt också är att Avpixlats twitter-konto inte verkar ha blivit uppdaterat heller. Nån på Exponerat påstod att Mats Degerlinds personliga blogg också ligger nere men det har jag inte kollat än. Dock florerar det massor av konspirationsteorier. Förutom den om Aftonbladet en annan om att det kan ha att göra med Obamas besök om några veckor. Det är väl bara att avvakta och se men nog är det väldigt obehagligt.