13
aug
Seneste opdatering: 13/8-13 kl. 2043
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den er helt gal med George Galloway, men at det var så galt….Konvertitten Galloway blev smidt ud af Labour men er nu medlem af Parlamentet for Respect Party, en slags engelsk fusion af Enhedslisten og De Grønne, jødehadere og islamklakører, et destillat af den mere patologiske del af den europæiske venstrefløj. Sidst han optrådte her på bloggen var i februar, da han forlod et møde efter at have opdaget, at en af talerne var jøde.

Af og til skal man være satans glad over ikke at komme på nærmere hold af sine politiske ledere. Det gælder også i Danmark – her skal ikke nævnes navne, det er ikke en tabloid. Når man er ung og/eller naiv, tror man verdens styres af indsigtsfulde, retfærdige, ædle personer, når man når skelsår og alder opdager man hvor mange af dem, som i enhver henseende er under lavmålet moralsk og intellektuelt. Pludselig forstår man, hvorfor så meget går så frygtelig galt, og man værdsætter så meget desto mere, det som imod al sandsynlighed ikke gør.

Muslim convert George Galloway, Bradford’s Respect Party Member of Parliament is a perverted sexual deviant, obsessed by sex with unnatural and bizarre sexual fetishes. In this video his ex-mistress Shirazi reveals all of his dirty little secrets he would rather keep hidden away. In the video she reveals how within minutes of arriving at Galloway’s house his hands were all over. His bizarre pictures on the bedroom wall featuring him with his dictator friends such as Saddam Hussein and Fidel Castro. His bedside sex toy drawer filled with dildos and vibrators.

The most disturbing revelation she makes is Galloway has an ”interracial cuckold fetish” A very small minority of white men suffer from a serious sexual perversion called “interracial cuckold fetish”. This is where the white male gets sexually aroused by being forced to watch black males engage in sex acts their white wife / partner. According to George Galloway’s purported ex-girlfriend, he suffers from this disorder claiming he told her he would like to watch her getting gang banged off 10 black men. George Galloway’s Ex-Mistress Reveals His Deviant Sexual Perversions.

Galloways nederste fetisch her er måske blot er de rød-grønne-islamofiles tankegang udlevet på det personlige plan, jeg ved det ikke. Jeg kender ingen leftists mere, de har slået op med mig, ikke omvendt vel at mærke.

Støvring: “Akkari prøver at sige, han ikke længere er muslim”

Der er netop tale om en omvendelse, i hvert fald om en omvendelsesproces i tilfældet med Akkari. Jeg har set det højst interessante første interview med Akkari på Deadline to gange nu. Mit bud er, at han – hårdt mærket af sit selvopgør og presset af det muslimske miljø – i virkeligheden prøver at sige følgende:

“Jeg bekender mig nu til det liberale demokrati baseret på ytringsfrihed. Muslimer er per definition troende. Muslimer kan ikke være liberale demokrater. Grænsen mellem islamister og muslimer er vanskelig, hvis ikke umulig at trække (om end de selvfølgelig kan være både fredelige og lovlydige). Jeg er ikke længere muslim.” [..]

Det er tydeligt at se, at Akkari er i krise, han er forståeligt nok på gyngende grund. Han anskueliggør med andre ord i kraft af sit eksempel, at enhver sand kulturkamp er en eksistenskamp. En af mine Facebookvenner har paralleliseret Akkaris omvendelse med hans eget frafald fra Jehovas Vidner:

”Hans betragtninger, om forholdet mellem livet i en lovreligion og livet udenfor, kan jeg genkende fra mine egne reflektioner, da jeg forlod mine forældres religion (Jehovas Vidner) for mange år siden. Den måde, han formulerede sammenhængen, mellem lovreligion og selvbillede og den efterfølgende identitetskollaps, er ikke noget man kan læse sig til. Det var en erfaring, han øsede af.”

Der er noget symptomatisk i, at de liberale muslimer, altså virkeligt liberale som Naser Khader og Cherif Ayouti, der ubetinget sætter ytringsfriheden højere end den religiøse lov, synes at forlade islam. Ayouti, der blev kendt for at skrive bogen Nutidens muslim, blev forleden døbt, og Khader nærmer sig kristendommen. Kulturkamp som eksistenskamp

Skånske kvinder tiltalt for moskéforargelse
Svensk feminisme har det meget svært med FEMEN, som Sanna Rayman beskrev ret morsomt for nylig om en optræden i Stockholms Kulturhus. Desværre er Aliaa Elmahdys debat på stockholm pride ikke filmet. Världens modernaste land er blevet helligt, bare på en mere moderne, altomfattende måde. Så foretrækker jeg det gamle frikirke-Sveriges mere afgrænsede snerpethed, der i det mindste ikke paraderede som frisind.

Två kvinnor från aktiviströrelsen Femen åtalas för förargelseväckande beteende.Kvinnorna åtalas för förargelseväckande beteende efter en protestaktion mot moskén på Södermalm i Stockholm, rapporterar dn.se.De åtalade är hemmahörande i Skåne respektive västra Sverige och är 40 respektive 21 år gamla. Det var i slutet av juni som de två aktivisterna, tillsammans med en tredje kvinna, tog sig in i moskén, slet av sig kläderna på överkroppen och skanderade slagord på engelska som “No sharia!” och “Free women!”. Åtal efter bara bröst i moské


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Hans UndMorani ya SimbaVarmt Konservativ (kr) / Stay AheadSantor Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Hans Und
Guest
Hans Und

Hvor pervers er GG. Og man kan stille samme spørgsmål angående en anden klasseforrædder, Mogens “Don” Ul-Ykketoft. Fra Berlingske: “Og så elsker han at rejse, ikke mindst med sin kone, Jytte Hilden. Kilder fortæller, at han altid begejstret beretter om sine udlandsbesøg og ofte skriver lange beretninger om sine indtryk fra de systemer, han har besøgt. »Når vi rejser, er det tidligt op og sent i seng. Først tager man det officielle program, og så skal man ned i de frække stræder bagefter,« griner Jytte Hilden.” Jytte Hilden har andetsteds givet udtryk for hvad der mentes med “frækt”, og det… Read more »

Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

Så længe han ikke voldtager eller gør det med børn, må idioten for min skyld have sit sexliv i fred. Men at han forlader et møde fordi der er en israelsk taler, er KLART antisemitisk. Der er ikke så langt fra almindelig socialisme til national socialisme…

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Guest
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

“Galloways nederste fetisch her er måske blot er de rød-grønne-islamofiles tankegang udlevet på det personlige plan”

Ja, det är helt följdriktigt och logiskt: Den vita kvinnan får symbolisera hela västerlandet i vänstervoyeurens (inte alltför djupt liggande) undermedvetna..

Anonymous
Guest
Anonymous

“Galloways nederste fetisch her er måske blot er de rød-grønne-islamofiles tankegang udlevet på det personlige plan”

Ja, det är helt följdriktigt och logiskt: Den vita kvinnan får symbolisera hela västerlandet i vänstervoyeurens (inte alltför djupt liggande) undermedvetna..

Santor
Guest
Santor

De fleste der kender lidt til George Galloway vidste godt at han er lidt til en side, meeeen ….

Var det for resten ikke også Baader-Meinhof-gruppen der gjorte sig ud i bizarre sexlege?

PFEP
Guest
PFEP

Bara bröst i moskén! Nog lär det ha blivit trångt i de enskilda tvättrummen i den lokala Hamam efter bönen 😉

Jørgen Duus
Guest
Jørgen Duus

Når man har set Uppdrag Gransknings undercover historie om de svenske moskeers syn på hustruvold og voldtægt i ægteskabet, så kan man ikke mene andet, end at Femens demonstration er velanbragt. (http://www.youtube.com/watch?v=rU1SC234GrI).

Spørgsmålet er, hvilken pokerhånd, der slår den anden: islam eller feminisme.