14
aug
Seneste opdatering: 14/8-13 kl. 2236
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Shorter version with english subtitles) – En af vores politikeres landsmĂŠnd meddeler sig fra Syrien. “NĂ„r han kommer ‘hjem'” – og det vil de i ramme alvor tillade, som kommer polikernes chickens sandelig home to roost. Man mĂ„ bede til, at det ikke gĂ„r ud over sageslĂžse, og mon ikke slĂŠnget af politiske vĂŠrnemagere bare hĂ„ber pĂ„, at han gĂ„r hen og bliver martyr inden de tvinges til at tage stilling til ham? Jeg hĂ„ber, han kommer ‘hjem’ og banker pĂ„ Margrethe Vestager og Helle Thornings gadedĂžr og siger dem et par borgerlige ord om hvordan tingene skal indrettes i Danmark. Man forestiller sig, nĂ„r vi bare har 50.000 af den slags i Danmark, og en million i Europa – sĂ„ er spĂžrgsmĂ„let ikke om vi bliver balkaniseret, men om ikke Europa er fremtidens MellemĂžsten.

FĂ„ politikere vil tĂŠnke sĂ„ langt, det var derfor jeg i gĂ„r mĂ„tte konkludere, at vi gĂ„r imod blodige stridigheder. Vi kan ikke ophobe sĂ„danne personer, uden at det fĂžrer til blodsudgydelse. Skuden kan vendes endnu, men ikke som det foregĂ„r i Ăžjeblikket. Det der er brug for i dag, er en hĂ„ndfast, prĂŠventiv indsats, og den staves i korthed: repatriering for enhver pris, ogsĂ„ lovĂŠndringer og konventionsopsigelser. Er politikerne ikke ‘pĂ„ toppen’ af denne fare, fĂ„r vi partier og tilstande i Danmark, ingen Ăžnsker sig. Man kan se det i Sverige: Rigtige ekstremistpartier har fremgang fordi SD isoleres. Det er suicidalt. Jyllands Posten SF integrationsminister: Jihad-opfordring er ikke mit bord.

»Det er synd pÄ svenskene for tiden«

Norske Aftenposten skriver om hvilken skĂŠbne en bog kan fĂ„ i Sverige, der stikker af fra de dominerende meninger pĂ„ bjerget, Arnstberg & Sandelins: ‘Invandring och mörklĂ€ggning’ der udkom i marts og bla,. blev anmeldt her pĂ„ bloggen, i Weekendavisen, Jyllands Posten og i Den Korte Avis.

Det er gĂ„et lige sĂ„dan med alle andre bĂžger om emnet lige fra Exit Folkhemssverige (som jeg fik lov at genudgive i 2007) og Jan Millds “Lagom Ă€r bĂ€st! En kritisk granskning av Sveriges flyktingpolitik,” til Julia Caesars ”VĂ€rldsmĂ€starna. NĂ€r Sverige blev mĂ„ngkulturellt”. Tiet ihjel, ikke indkĂžbt af bibliotekerne. Det drejer sig om 15-20 bĂžger gennem Ă„rene.

sandelin Det er det mest fortĂŠllende ved svensk offentlighed og Avpixlad, som netop er kommet op efter fem dage langt DOS angreb i dag, er at ingen andre europĂŠiske lande har et lignende gigantisk behov for samzidat-litteratur.
Den udgÞr en reel politisk fare, og enhver forstÄr da ogsÄ hvorfor den er blevet stÞrre end mange pressestÞttede aviser.

Havde svensk journalistik vĂŠret bare nogenlunde hĂŠderlig og professionel pĂ„ fremmedpolitikken, som jeg i femten Ă„r har anset for et svensk skĂŠbnespĂžrgsmĂ„l, havde behovet for Avpixlad vĂŠret lige sĂ„ afdĂŠmpet som i andre europĂŠiske lande. (Se Kampagnen mod Avpixlat: “Follow the readers”.) Avpixlad er relativt langt, langt stĂžrre end tyske PI med ca. 90.000 besĂžg om dagen. Det er ikke sĂ„ mĂŠrkeligt, at Avpixlad er udsat for massive IT angreb, den er det helt store hul i de dominerende meningers dĂŠmning i Sverige, og det ser ud som om vandgennemstrĂžmningen Ăžger for hver mĂ„ned. Havde den ikke ligget pĂ„ en server i USA, er jeg ikke i tvil om, at den var blevet lukket under et eller andet pĂ„skud.

Hvis den frie meningsdannelse er demokratiets krumtap, er Sverige et pseudo-demokrati: Vi giver landet vÊk mere end nogen andre i Europa, mod at du betaler holder din kÊft! Det er gÄet godt for nomenklaturaen forbavsende lÊnge, men hvor lÊnge endnu?

I alle fall om vi skal tro forfatterne Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelin, som i mars ga ut boken Invandring och mörklÀggning, En saklig rapport frÄn en förryckt tid. Arnstberg og Sandelin kommer med en vitenskapelig og sterkt innvandringskritisk bok, og ble ifÞlge seg selv og meningsfeller totalt kneblet i det svenske debattklimaet.

Kun Aftonbladet av de store, svenske avisene ville anmelde boken. Og det med anklager om rasisme – illustrert av et bilde fra en nynazistisk demonstrasjon i 2007. Boken ble imidlertid omtalt av flere danske aviser.

- Det skjedde ingenting i vanlige medier. Derimot slo det direkte til pĂ„ internett. Avpixlat og en mengde blogger reagerte veldig kjapt. De har lengtet etter denne boken, sier Karl-Olov Arnstberg til Aftenposten.[..]

Horvei og ØrjasĂŠter kom over Invandring och mörklaggning gjennom danske aviser, og bestilte den til Trolltekst som egen e-bok. Den kan ogsĂ„ kjĂžpes i papir fra de svenske forfatternes eget forlag. I tillegg kommer altsĂ„ StĂŠrks tekst og det nevnte kapittelet. - Kapittelet forteller hele historien om konsekvensene innvandringen har hatt i Sverige. Det viser hvor ulike svensker og nordmenn er. I Norge har du en liten gruppe personer som mener man ikke skal ytre sĂ„nn og slik, men i Sverige er det ene synspunktet enerĂ„dende.

- En skremmende elitistisk tankegang. Det er synd pĂ„ svenskene for tiden, sier ØrjasĂŠter.Svenskene kveler innvandringsdebatten

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] til Det Hvis Hus’ Muslim patrol in Brussels Satire og virkelighed pĂ„ Migrationsverket ‘Dansk’ salafist opfordrer danskere til kamp i Syrien Pat Condell: Boycott halal, boycott sharia Messerschmidt om EU: Falske LĂžfter og LĂžgne »War is […]

falkeĂžje
falkeĂžje
7 years ago

De skal have lov at rejse ud, men returnering skal vĂŠre udelukket.

falkeĂžje

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Han mĂ„ vĂŠre pĂ„ en eller anden form for stoffer – altsĂ„ udover hadmanualen…

Naturligvis skal den slags gale hunde ikke have adgang til Danmark. Har han opholdstilladelse eller vÊrre endnu, statsborgerskab, sÄ mÄ dette ophÊves eller annuleres. Og det samme mÄ vÊre gÊldende for hele hans familie, hans omgangskreds samt imamerne i den moské han har frekenteret i Danmark.