14
aug
Seneste opdatering: 14/8-13 kl. 2236
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Shorter version with english subtitles) – En af vores politikeres landsmænd meddeler sig fra Syrien. “Når han kommer ‘hjem'” – og det vil de i ramme alvor tillade, som kommer polikernes chickens sandelig home to roost. Man må bede til, at det ikke går ud over sagesløse, og mon ikke slænget af politiske værnemagere bare håber på, at han går hen og bliver martyr inden de tvinges til at tage stilling til ham? Jeg håber, han kommer ‘hjem’ og banker på Margrethe Vestager og Helle Thornings gadedør og siger dem et par borgerlige ord om hvordan tingene skal indrettes i Danmark. Man forestiller sig, når vi bare har 50.000 af den slags i Danmark, og en million i Europa – så er spørgsmålet ikke om vi bliver balkaniseret, men om ikke Europa er fremtidens Mellemøsten.

Få politikere vil tænke så langt, det var derfor jeg i går måtte konkludere, at vi går imod blodige stridigheder. Vi kan ikke ophobe sådanne personer, uden at det fører til blodsudgydelse. Skuden kan vendes endnu, men ikke som det foregår i øjeblikket. Det der er brug for i dag, er en håndfast, præventiv indsats, og den staves i korthed: repatriering for enhver pris, også lovændringer og konventionsopsigelser. Er politikerne ikke ‘på toppen’ af denne fare, får vi partier og tilstande i Danmark, ingen ønsker sig. Man kan se det i Sverige: Rigtige ekstremistpartier har fremgang fordi SD isoleres. Det er suicidalt. Jyllands Posten SF integrationsminister: Jihad-opfordring er ikke mit bord.

»Det er synd på svenskene for tiden«

Norske Aftenposten skriver om hvilken skæbne en bog kan få i Sverige, der stikker af fra de dominerende meninger på bjerget, Arnstberg & Sandelins: ‘Invandring och mörkläggning’ der udkom i marts og bla,. blev anmeldt her på bloggen, i Weekendavisen, Jyllands Posten og i Den Korte Avis.

Det er gået lige sådan med alle andre bøger om emnet lige fra Exit Folkhemssverige (som jeg fik lov at genudgive i 2007) og Jan Millds “Lagom är bäst! En kritisk granskning av Sveriges flyktingpolitik,” til Julia Caesars ”Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt”. Tiet ihjel, ikke indkøbt af bibliotekerne. Det drejer sig om 15-20 bøger gennem årene.

sandelin Det er det mest fortællende ved svensk offentlighed og Avpixlad, som netop er kommet op efter fem dage langt DOS angreb i dag, er at ingen andre europæiske lande har et lignende gigantisk behov for samzidat-litteratur.
Den udgør en reel politisk fare, og enhver forstår da også hvorfor den er blevet større end mange pressestøttede aviser.

Havde svensk journalistik været bare nogenlunde hæderlig og professionel på fremmedpolitikken, som jeg i femten år har anset for et svensk skæbnespørgsmål, havde behovet for Avpixlad været lige så afdæmpet som i andre europæiske lande. (Se Kampagnen mod Avpixlat: “Follow the readers”.) Avpixlad er relativt langt, langt større end tyske PI med ca. 90.000 besøg om dagen. Det er ikke så mærkeligt, at Avpixlad er udsat for massive IT angreb, den er det helt store hul i de dominerende meningers dæmning i Sverige, og det ser ud som om vandgennemstrømningen øger for hver måned. Havde den ikke ligget på en server i USA, er jeg ikke i tvil om, at den var blevet lukket under et eller andet påskud.

Hvis den frie meningsdannelse er demokratiets krumtap, er Sverige et pseudo-demokrati: Vi giver landet væk mere end nogen andre i Europa, mod at du betaler holder din kæft! Det er gået godt for nomenklaturaen forbavsende længe, men hvor længe endnu?

I alle fall om vi skal tro forfatterne Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelin, som i mars ga ut boken Invandring och mörkläggning, En saklig rapport från en förryckt tid. Arnstberg og Sandelin kommer med en vitenskapelig og sterkt innvandringskritisk bok, og ble ifølge seg selv og meningsfeller totalt kneblet i det svenske debattklimaet.

Kun Aftonbladet av de store, svenske avisene ville anmelde boken. Og det med anklager om rasisme – illustrert av et bilde fra en nynazistisk demonstrasjon i 2007. Boken ble imidlertid omtalt av flere danske aviser.

- Det skjedde ingenting i vanlige medier. Derimot slo det direkte til på internett. Avpixlat og en mengde blogger reagerte veldig kjapt. De har lengtet etter denne boken, sier Karl-Olov Arnstberg til Aftenposten.[..]

Horvei og Ørjasæter kom over Invandring och mörklaggning gjennom danske aviser, og bestilte den til Trolltekst som egen e-bok. Den kan også kjøpes i papir fra de svenske forfatternes eget forlag. I tillegg kommer altså Stærks tekst og det nevnte kapittelet. - Kapittelet forteller hele historien om konsekvensene innvandringen har hatt i Sverige. Det viser hvor ulike svensker og nordmenn er. I Norge har du en liten gruppe personer som mener man ikke skal ytre sånn og slik, men i Sverige er det ene synspunktet enerådende.

- En skremmende elitistisk tankegang. Det er synd på svenskene for tiden, sier Ørjasæter.Svenskene kveler innvandringsdebatten

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] til Det Hvis Hus’ Muslim patrol in Brussels Satire og virkelighed på Migrationsverket ‘Dansk’ salafist opfordrer danskere til kamp i Syrien Pat Condell: Boycott halal, boycott sharia Messerschmidt om EU: Falske Løfter og Løgne »War is […]

falkeøje
falkeøje
6 years ago

De skal have lov at rejse ud, men returnering skal være udelukket.

falkeøje

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

Han må være på en eller anden form for stoffer – altså udover hadmanualen…

Naturligvis skal den slags gale hunde ikke have adgang til Danmark. Har han opholdstilladelse eller værre endnu, statsborgerskab, så må dette ophæves eller annuleres. Og det samme må være gældende for hele hans familie, hans omgangskreds samt imamerne i den moské han har frekenteret i Danmark.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x