15
aug
Seneste opdatering: 15/8-13 kl. 2332
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De lokale tager ikke sÄ meget pis fra de langskÊggede, som de letskrÊmte Londonnerne. Sendt pÄ RTBF.BE i juli 2013. Fransk med engelske undertekster.

»Sverige – ett terroristvĂ€nligt, högriskland«

I august 2003 skrev jeg til Jan Milld fra mit lille hus i SmĂ„land, da jeg havde opgivet af fĂ„ bare fire linjer i en svensk avis, blandt andet disse ord. Det var en mĂ„ned inden Mijailo Mijailović mord pĂ„ Anna Lindh:

Det Àr mitt största hopp för Sverige att den massiva invandringen kommer pÄ den demokratiska dagordningen inom kort. Annars kommer Sverige att radikaliseras allt mera och de nu regerande politikerna kommer att lyckas med att fullstÀndigt förstöra en annars sÄ fin demokrati. Och dÄ kanske det sker ytterligare ett mord pÄ en svensk statsminister?

Det var en ret beskeden frygt sammenlignet med, hvad jeg frygter i dag set her pÄ prÊcis ti Ärs afstand. Jeg troede fÞrst at valget i 2002 ville betyde noget, sÄ 2006, de fÞrste valg hvor internet var slÄet helt igennem, dvs. frie ytringer op informationer i Sverige. Intet skete.

PÄ de ti Är er der uddelt 748.499 nye permanente opholdtilladelser. Befolkningen med udenlandsk baggrund er nÊr 25 %, og den vil nÄ 50 % en dag uden at nogen behÞver lÞfte en finger. Der er ikke lÊngere nogen demokratisk, politisk udvikling, der kan forhindre at oprindelige svenskere kommer i mindretal i Sverige. Bliver det ikke i 2040, kan det mÄske forsinkes til 2070.

Nogle sĂŠtter deres lid til valgene 2014 eller 2018, men det hele er afgjort for lĂŠnge siden mens Medelsvensson var lagt i demokratisk koma af presse og politikere. Jeg overvejer, om jeg ikke skulle hellige mig en anden tabt sag. PĂ„ den anden side, har udviklingen vĂŠret interessant – alt for interessant, at gammel vane tvinger en til at kigge med. Jeg forlod Sverige med en vis lettelse i 2004, og nu er jeg sjĂŠldent tilbage pĂ„ gerningsstedet og altid med en tristhed, der fĂžrst letter nĂ„r jeg er ude igen. Sitationen er markant forvĂŠrret siden da, som ogsĂ„ Secret Service har opdaget.

I det hÀr fallet har de fÄtt snabba pÄ processen eftersom Sverige-besöket bestÀmdes sÄ hastigt, sÀger författaren Jeffrey Robinson. Inför varje statsbesök gör Secret service, som ansvarar för presidentens sÀkerhet, en riskbedömning av landet som ska besökas. Enligt kÀllor till Expressen har Sverige i den bedömningen ansetts vara ett högriskland. Den svenska öppenheten, dÀr byggnader och personer ofta Àr enkelt tillgÀngliga, har varit en viktig faktor. Men framför allt har morden pÄ statsminister Olof Palme och utrikesminister Anna Lindh vÀgt tungt.

Bilden bekrÀftas av den tidigare brittiska diplomaten Charles Bird som nu Àr verksam vid kontraterrorisminstitutionen pÄ St Andrews universitet i Skottland.- I utvÀrderingen av sÀkerhetshotet ingÄr en tillbakablick av vad som har hÀnt tidigare, för det kan ge en indikation av hur hotbilden ser ut, sÀger han. I riskklassningen av Sverige spelar ocksÄ den inte obetydliga nÀrvaron av al-Qaidaanknutna personer en stor roll, enligt flera bedömare.- Sverige Àr kÀnt för att vara ett terroristvÀnligt land. Det har med vÄr lagstiftning att göra, sÀger Peter Jonsson.

Terrorismforskaren Magnus Ranstorp har under mĂ„nga Ă„r följt nĂ€rvaron av al-Qaida i Sverige och bekrĂ€ftar att det finns en risk. – Vi har gott om individer i Sverige som bland annat reser ner till Syrien och köper den hĂ€r ideologiska idĂ©vĂ€rlden. Vi har ocksĂ„ haft tvĂ„ höga ledare frĂ„n Sverige i al-Qaida, sĂ€ger han. DĂ€rför klassas Sverige som ett högriskland

NĂ„r “pursvenskar” bliver som indianere eller aboriginals i Sverige

Det skal vist vĂŠre morsomt, men er kun frĂŠkt og provokerende. Lavet af Svenska FN-förbundet, der ikke har noget med FN at gĂžre – hvad kunne vĂŠre slemt nok – men som er en slags FN fanklub, hvad der nĂŠrmer sig det debile. “Det som Ă€r Ă€nnu sjukare Ă€r att detta mycket vĂ€l kan vara en korrekt bild av framtiden om sisĂ„dĂ€r 50 Ă„r”, skriver en kommentator.Film: Svenne.

Filmen “Svenne” riktas Ă€ven den mot landets skolelever och den “utmanar bilden av Sverige som ett land dĂ€r allas grundlĂ€ggande rĂ€ttigheter respekteras”. Till filmen finns ett antal olika övningar som lĂ€raren kan anvĂ€nda i undervisningen. “Svenne” – ny film frĂ„n Zanyar Adami.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
8 years ago

OT

Jeg har lige hĂžrt pĂ„ ‘The Sean Hannity Show’, at en paraply-organisation for flere Muslimske organisationer i USA, (stort set alle af dem ‘front-organizations’ for det Muslimske Broderskab), har i sinde at fĂ„ en million muslimer i USA til deltage i en demonstration i Washington DC, (“March on Washington”), da de mener den Amerikanske stat undertrykker deres rettigheder. Denne demonstration skal finde sted -af alle datoer- den 11. september 2013.

Santor
Santor
8 years ago

Svenska FN-förbundet? – hvem mon der finansiere dem?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Tjekkiet godkender dĂžrslag som religiĂžs hovedbeklĂŠdning 😀 😀 😀 http://ekstrabladet.dk/vrangen/article2066647.ece TilhĂŠnger af Det Flyvende Spaghettimonsters Kirke mĂ„ bĂŠre den alternative hovedbeklĂŠdning pĂ„ ID-kort Du kender sikkert til, at det kan vĂŠre svĂŠrt at fĂ„ godkendt dit nye pasbillede, fordi de enten smiler for meget eller har en kasket eller hat pĂ„. Men nu er der mĂ„ske en vej til at kunne fĂ„ lov til at bĂŠre hvilken som helst hovedbeklĂŠdning. Man skal nemlig tilsyneladende bare have en religiĂžs overbevisning, hvor man ikke mĂ„ gĂ„ uden en bestemt hovedbeklĂŠdning, som vi kender til med slĂžr eller turban i visse religioner. [!!!]… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Her er en glimrende artikel om islam’s manglende evne til at skabe samfund i Ăžkonomisk og social vĂŠkst, hvilket ikke bliver bedre af, at de Arabisk-muslimske lande er godt i gang med at udrense deres mest innovative og initiativrige gruppe, nemlig de kristne minoriteter. Artiklen er fra dagens ‘udgave’ af American Thinker:

http://www.americanthinker.com/2013/04/contrary_to_what_has_been.html

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago
Reply to  JensH

JensH

Tusind tak for henvisvingen til den fine artikel. Den er sÄ sand som det er skrevet. Det er lige vand pÄ min mÞlle. Fjordman har skrevet noget lignende hen ad vejen. Bare vi dog kunne vende universiteterne pÄ hovedet. De trÊnger til at begynde helt forfra igen.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Tim Pallis

Helt enig. mht. universiteterne, og man kunne mÄske tilfÞje MSM.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Fra den “muntre” afdeling – venstreflĂžjens prĂŠmieloonie giver aldrig op 😉 KrĂŠver oprejsning: Fly var ikke skyld i 9/11 I morgen skal byretten i KĂžbenhavn vurdere, om man mĂ„ kalde folk, der fĂžrer bevis for at World Trade Center ikke styrtede sammen pĂ„ grund af pĂ„flyvningerne, for tossede Af: Thomas Harder – Jeg har offentligt givet udtryk for, at de tre hĂžjhuse, der efter angrebet den 11. september, 2001, styrtede sammen pĂ„ Manhattan i New York, IKKE kan vĂŠre styrtet sammen som en fĂžlge af de to pĂ„flyvninger af tvillingetĂ„rnene – og slet ikke pĂ„ den mĂ„de, sammenstyrtningerne fandt sted.… Read more »

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Var det ikke Niels Harrit der opfandt begrebet nano-termit?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Santor

Nej, men han var / er med sin kemiker / forsker-baggrund den fĂžrende konspirationsteoretiker pĂ„ omrĂ„det i Danmark – den som resten af den mest virkelighedsfjerne venstreflĂžj med Flemming Jensen & co. i spidsen samt visse uoplyste journalister desperat klyngede og stadig klynger sig til, fordi det bare har at vĂŠre USAs egen regering eller CIA, der stod bag 9/11 – selv om det bare var nogle pĂ„stande, om at der var fundet SMÅ SPOR (!) af NT i stĂžvet fra bygningerne ( mĂ„ske et resultat pga. kemiske reaktioner blandt de brĂŠndende materialer, for der var jo masser af aluminium… Read more »

Bergfast
8 years ago

Filmen Svenne. NĂ€r man lĂ€ser en del kommentarer under filmen Svenne, pĂ„ siten Avpixlat, sĂ„ kan man bli lite konfunderad. Det Ă€r nog oftast inte invandrare sjĂ€lva som i första hand inte tycker om Sverige. MĂ„nga Ă€r nog Ă€ndĂ„ ganska glada för att ha fĂ„tt möjlighet att flytta frĂ„n krig eller andra besvĂ€rliga omstĂ€ndigheter. Nej, man behöver nog komma ihĂ„g att det oftast nog Ă€r andra viljor, oftast betydligt mer inflytelserika och pĂ„verkansstarka samhĂ€llsingenjörer av olika slag och art som för fram invandrade mĂ€nniskor till olika positioner och som banar vĂ€g för dessa i olika sammanhang. Det kan vara filmprojekt… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

“Kulturberigelsen” skrider planmĂŠssigt fremad ;-( Grov sag om ĂŠresvold: 17-Ă„rig pige fik bĂŠlte om halsen og hĂ„ret klippet http://ekstrabladet.dk/112/article2066628.ece Var kĂŠrester med etnisk dansk dreng [!!!] – far, mor, onkel og tante [!!!] bag brutal afstraffelse Af: Sune Fischer En 17-Ă„rige blev overmĂ„de groft mishandlet – ifĂžlge anklageskriftet af sin nĂŠrmeste familie. Gennem godt tre timer blev pigen holdt fanget i onklens hus, hvor hun blandt andet blev klĂŠdt nĂžgen og pisket med et bĂŠlte, ligesom hun fik klippet store totter af sit hĂ„r og spĂŠndt et bĂŠlte spĂŠndt om halsen, sĂ„ det sortnede for hende. IfĂžlge myndighederne er der… Read more »

Robert R
Robert R
8 years ago

Nu skal vi ikke vĂŠre naive! Muslimske patruljer patruljere i Brussel og London, det er jeg sikker pĂ„ at de ogsĂ„ gĂžr i Paris og Stokholm og sikkert ogsĂ„ i omrĂ„der af KĂžbenhavn, Aarhus og Odense. Ikke dirrekte mĂ„ske, men i form af at unge mennesker, der ofte hĂŠnger ud pĂ„ gadehjĂžrner, observerer og lynhurtigt tilkalder stormtropperne, hvis et eller andet skulle give anledning til det. Det foregĂ„r ogsĂ„ i form af svĂŠrme at taxaer, der fungerer som patruljevogne f.eks overfor flygtede muslimske piger, der bliver tĂŠsket i hjemmet. SĂ„ jo ogsĂ„ her patruljer muslimerne, fuldstĂŠndigt som i resten af… Read more »