16
aug
Seneste opdatering: 16/8-13 kl. 0655
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nej, det er ikke Stefan Jonsson, Seidenfadens genfærd eller Gudrun Schyman, man det er en repræsentant for de pludrende, Economist-læsende businessklasser, der ikke vil tage det til at, at 91 % af verdens æresdrab foregår i muslimske kulturer. Det er ikke kedeligt, og til sidst har Michael Coren skabt er udtryk på hans ansigt, der ligner et råddent, nedfaldent æble. Jeg fik den You Tubet den på interviewerens opfordring, han svarede bla.

Thanks. Problem is, he was speaking to the Alberta Minister of Justice today! They love this sort of relativism.

Fire EU lande: Ingen socialhjælp til udlændinge

Ministers are thrashing out a deal to repatriate power over benefits payments from Brussels – the first move in David Cameron’s renegotiation of Britain’s role in the EU. The UK has joined forces with Germany, Austria and the Netherlands for the right to block EU migrants from claiming welfare payments.

The European Commission took Britain to court earlier this year for restricting some state handouts, including child benefit and jobseeker’s allowance, to EU nationals on the grounds that the restrictions breach the rules on the free movement of people. UK joins forces with Germany to fight European Commission for right to block migrants from claiming welfare payments

Hadkampagne mod Firoozeh Bazrafkan efter Betina-video

Billedkunstneren Firoozeh Bazrafkan offentliggjorde i går en video på YouTube, hvor hun spiller platinblonde Betina fra Aarhus V, der er megetvelvilligt indstillet overfor halalkød og indvandrere. Efter at videoen er blevet omtalt af Ekstra Bladet, er den nået ud til et stort publikum herunder mange med muslimsk baggrund. Flere bryder sig tydeligvis ikke om videoen, og de har sendt kunstneren en række hadefulde kommentarer per mail og telefon. Sort Sonofon

Australsk parlamentskandidat: Forbyd islam og moskeer i Australien

Her er en bedstemor med slag i der ikke tager noget pis fra Melbournistan. Det kan nok hænde, hun synes lidt af en teaterfigur, men pointen ved at anerkende hendes eksistens, er at indse hvilket tanker og erfaringer, der bevæger sig i et folk, at komme dem i møde i stedet for at gøde og radikalisere dem ved at ville opdrage på dem, som man ser den metode den livsfarlige svenske politik klynger sig til. I kunsten at skabe politiske fanatikere overgår få de svenske pædagoger:

A CANDIDATE for the Prime Minister’s seat of Griffith has put outlawing the Islamic faith front and centre of her election campaign, branding it a “religion from hell” and claiming that building mosques in Australia is “high treason”. Sherrilyn Church of the Rise Up Australia Party says her top policy priority in the election is to ban the building of mosques in the electorate, south of Brisbane.

“Basically, I see Islam not primarily a religion but a system of law because to the Islamic mind the existence of a mosque in an area means they believe that Sharia law applies and the Islamic flag must fly – now that is high treason in a sovereign nation,” she said. “Islam is a legal system before it is a religion. We have freedom of religion but their religion is illegal. “We are multiethnic, but we are not multicultural, because that’s where the law comes into it.

Ms Church, 61, said she believed the Muslim faith and democratic citizenship were fundamentally incompatible. “This question is asked of all Australian citizens when they stand before the governor or to become citizens. They have to declare that they will come under our system of law, and our flag.”If you’re going to say; ‘no, I’m going to hold to the laws of the Koran’, I would say `pack your bags, get on the next plane and go home’.

“Our laws are totally and utterly contrary to the law of the Koran. There are some religions that didn’t come from heaven, they come from hell.” Kevin Rudd challenger for Griffith, Sherrilyn Church, proudly opposes Islam and wants mosques banned

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
6 years ago

Rofl ….. og eksemplet er —-> En Italiensk katolsk immigrant i Canada 🙂

Jørgen Duus
Jørgen Duus
6 years ago

Ingen socialhjælp til udlændinge. Klubbens medlemmer er UK, Tyskland, Holland og Østrig. Hvorfor melder Danmark sig ikke ind her?

hansL
hansL
6 years ago

Tænk at manden kan få sig selv til at stille op til et interview med så lidt fakta. Han er nok ikke udsat for kritiske interviews normalt. DDR ville jo aldrig været gået efter manden på den måde, tak og lov for det! så kan eliten sove videre.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x