16
aug
Seneste opdatering: 16/8-13 kl. 1322
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 15-08-2013 235748

Den ‘danske’ jihadist Abu Khattab, der i går forårsagede forsider med sin video, skriver i dag på Facebook et indlæg, som er svært at misforstå, og burde være endnu sværere for Christiansborgs tøsebande at ignorere. Man ville gerne være en flue på væggen, når Jakob Scharf mødes med Thorning under fire øjne, for når det kommer til stykket, er det først og fremmest socialdemokraternes indforskaffede klienter, der her viser sig som fremtidens krigeriske, revolutionære og efter min beskedne bedømmelse, betydeligt flere og farligere end Baader Meinhof, Brigate Rosse eller Rote Arme Fraktion.

Vores justitsminister tror, han kan holde ‘danske’ jihadister væk fra Syrien ved at true med “meget lange straffe.” Ih, hvor bliver de bange! Der er én ting, som kan afholde nogle fra at rejse: Tab af statsborgerskab uden videre. De skal kunne gøres statsløse om nødvendigt, sådan som langt de fleste lande i verden kan, heraf adskillige vestlige.

Abu Khattab er måske født i Danmark, det er ligegyldigt, han skal ud, og han kommer det på den ene eller den anden måde. Han skal ikke sidde i et hyggeligt dansk fængsel i ti år. Vores skandaløse politikere vil naturligvis ikke gribe til den slags, før der er kommet en vis portion lig på bordet, men de politikere vi ikke har, kan vi vælge hen ad vejen. De nuværende har ikke været “på forkant” af denne udvikling i 30 år, og der er ikke den ringeste udsigt til, at de kommer det. Den lille, fattige trøst er måske, at vi ikke massivt forværrer faren, som de gør i Norge og først og fremmest Sverige. Før der er gået 20 år, har vi grænse- og sikkerhedskontrol på Øresundsbroen, read my lips!

Da jeg ikke vil have Facebook, har jeg fået teksten fra Kitman, der også har oversat det til engelsk. Her på dansk med stavefejl og i det typiske, sektagtige abe-danske der kan se ud, som om det har været kørt igennem Google Translate og en Scientology-brochure: (Den Korte Avis afslører: Hellig kriger har tidligere truet danske soldater.)

Brev fra Abu Khattab til Danmark

“De af de troende, der bliver siddende, uden at de har nogen skavanker, står ikke på lige fod med dem, der kæmper for Allahs sag, både med deres ejendom og deres liv. De, der kæmper med deres ejendom og deres liv, dem sætter Allah et trin højere end dem, der bliver siddende. Allah har lovet hver af dem Det Skønneste, men Allah udmærker dem, der kæmper, frem for dem, der bliver siddende, med en vældig løn.” (4:95)

Profeten (saws) sagde i en Sahih Hadith:

“O Tooba til Shaam, O Tooba til Shaam, O Tooba til Shaam! ”
De sagde: “Åh profet! Hvordan fik de det?” Han svarede:” Allahs engle har hvilet deres vinger på Shaam.”

Sandelig, Ash-Sham er det sted, som blev valgt af Allah (swt) til at være den bedste sted på hele jorden og som blev valgt af vores elskede profet (saws).

Vid mine kære brødre og søstre, at denne Ummah har ofret dens blod til at holde Allahs Shariah og Deen [religion, underkastelse] oppe. Vi vil ikke kunne få sejren med mindre vi ikke ofrer alt det, som vi besidder, ligeledes som profetens ledsagere (ra) gjorde. Det er en kæmpe stor velsignelse, som man ikke kan takke Allah (swt) nok, da han har valgt os til at følge Ahle Sunnahti Wal Jama’ah, har givet os den rette Manhaj (metode), samt velsignet os med Jihad på det bedste sted.

Danskere tog til Syrien ikke for at skabe et begrænset stat, men rettere en global stat, der vil række helt fra Christiansborg til den Hvide Hus i Amerika. Det er kun starten på den kommende islamiske stat, der vil dominere fra øst til vest.

Min besked til muslimerne i vesten, samt Danmark er det samme, som Allah (swt) har sagt i Koranen – opfyld jeres forpligtelser over for Allah (swt). I Koranen siger Allah (swt):

”Det er ham, der har nedsendt sin Budbringer med vejledning og den sande Deen for, at dominere over alle andre religioner/ideologier, selv om de vantro hader det” (9:33)

abu khattab uddragVi har set, hvordan medierne har kørt ned på Islam i så lang tid, samt politikkernes propaganda – vid at muslimerne ikke sidder tavse mens vores Deen bliver krænket. Jo mere i angriber Islam, jo flere vil tilslutte dens rækker. Vi har ikke glemt alle de krænkelser mod vores elskede profet, samt muslimerne og vid at Muslimerne aldrig glemmer.

Vi inviterer den danske befolkning til ikke at lytte til politikkerne, samt deres propaganda og rådgiver dem om at studere, hvem Allah og hans profet Mohammed (saws) er. Man vid at sandelig Islam er sandheden sendt fra Allah til hele verden, også til Danmark.

Mange muslimer fra Danmark (København, Odense, Århus og andre steder) har, MashaAllah, udført deres pligtelser og forladt deres hjem, familier, koner, børn og alt det de elsker, for at ophøje Allah (swt) ord og ofre deres krop og blod for denne Deen. Alhamdulillah de kæmper i de forreste rækker sammen med de andre Mujahideen, som også er kommet fra forskellige lande (såsom, Belgien, Holland,England, Sverige, Norge, USA osv.)

Husk Åh Muslimer, sejren vil kun komme gennem vores ofringer og stræblser for denne her Deen, denne Deen kræver handling og ikke kun snak. Allah (swt) siger i Koranen:

“Sig: “Hvis jeres fædre og jeres sønner, jeres brødre, jeres hustruer og jeres nærmeste; hvis de rigdomme, I har erhvervet, og handelsvarer, som I frygter at brænde inde med, og boliger, hvori I finder behag – hvis alt dette er jer kærere end Allah og Hans udsending og kampen for Hans sag, så vent, til Allah kommer med sin befaling!” Allah retleder ikke de gudløse folk.” (9:33)

Mvh. Abu Khattab

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Stoltenberg står til at blive blæst fra magten 😀 http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article2069404.ece Der skal ske ting og sager, hvis den norske statsminister, Jens Stoltenberg, skal gøre sig forhåbninger om at blive ved magten efter det kommende stortingsvalg. Fredag viser en meningsmåling foretaget af Norstat for den norske radio- og tv-station NRK, at de nuværende oppositionspartier står til at få 111 mandater, mens den rødgrønne regering blot kan se frem til at skrabe 56 mandater sammen ved valget den 9. september. [!!!!!] I målingen får Høyre, der ventes at sætte sig på statsministerposten, hvis oppositionen vinder valget, 59 mandater. Det er mere end… Read more »

Anonymous
Anonymous
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Vi har hørt Jens Stoltenbergs løgner i 8 år nå. Og sett hans maktesløshet og handlingsvegring. Det eneste han har fått til i Norge er å mangedoble antall unyttige byråkrater og ansette x antall kommunikasjonsrådgivere for seg selv og sin regjering. Alt annet har stått i stampe.
Bortsett fra masseimporten av uintegrerbare mennesker fra verdens mest dysfunksjonelle steder, da. Der har det vært en eksplosiv økning. Stoltenberg tror nordmenn kan leve av sosialklienter fra utlandet.

Marit
Marit
6 years ago

“Dessutom forkunnar hr Reinfeldt att han er ateist”
Helt feil ! Hr. Reinfeldt er psykopat.

HH
HH
6 years ago

Ja, Christer, vad får vi i slutet? Om man kan bränna ned kristna kopters kyrkor, bostäder och ta ihjäl folk av samma trosuppfattning, då vet jag faktiskt inte vad som ska komma här. Våra politiker säger: men det är där. Och inte här. Dessutom förkunnar hr Reinfeldt att han är ateist. Han kanske klarar sig. Med ett knäfall i rätt riktning… Men vad vet vi om x-antal år? Jag har varken sagt bu eller bä om invandring. För mig får människor se ut som de vill, svarta, gula, violetta eller vad som helst. Men det är inte människorna i SIG… Read more »

Christer
Christer
6 years ago

Det tragiska är att politikerna genom att springa och gömma sig, lämnar plats för starka ledare som på mycket kort tid kan ta över.
Dessa starka ledare kommer att konfrontera representanterna för den främmande religionen.
Och då är det mycket stor risk för att inbördeskriget är här.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Christer

Det er på tide, at folk snart indser, at det ikke drejer sig om kommende borgerkrig, men en all-out krig mod islam. Muslimerne opfatter islam som en nation, Ummahen, hvilket for os er en noget speciel tankegang, men sådan er det. Islam har erklæret krig, men man Vesten lader som om, det blot er nogle tosser, som man giver lidt småbidder af sharia i vore lovgivninger, lidt moskeer osv, men kravene vil fortsætte, målet ser som islam selv siger: islamisk overherredømme. En øjenåbner var måske det møde blandt Mursis regering, som blev transmitteret direkte, hvor man direkte udtalte, at USA… Read more »

HH
HH
6 years ago

När jag läste Stefan Zweigs minnen från ett Europa som behärskades av det första kriget för att sedan hamna i det andra och när jag på TV såg Hitlers tillkomst och orerande från tribunerna slog mig en sak – vi lär oss ingenting av historien ty den är hela tiden utsatt för en förändringens vind. Var det konstigt att Tyskland blev som det blev på 1930-talet och framåt? Vem rådde för Första världskriget? Skotten i Sarajevo… enligt Zweig var det ingen som saknade de uppburna dödade. Sen blev det diskussioner hit och dit och plötsligt var hela Europa i krig.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Vestager søger at lægge udlændingedebatten død http://denkorteavis.dk/2013/vestager-prover-at-tie-udlaendingepolitikken-ihjel 16. Aug 2013 Tophistorier I anledning af De Radikales sommergruppemøde bringer Jyllands-Posten i dag et interview med MargretheVestager. Det forløber noget ejendommeligt. Vestager bliver spurgt til, hvad hun mener om debatten om svinekød, halalslagtning og religiøse hensyn. Den debat, som Helle Thorning gik ind i i søndags. Skal man tro interviewet, mener Vestager ingenting om disse emner. …. Forskellige vælgere Der er en væsentlig forskel mellem Thornings og Vestagers politiske situation i forhold til disse spørgsmål: Thorning har en del vælgere, som har problemerne inde på livet, fordi de bor i områder præget… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Tak 😉 Nej, det er da klart – jeg synes bare, den fortjener at blive nævnt, så flere og flere måske begynder at blive opmærksomme på de tilsyneladende horrible tilstande i flygtningenævnet, hvor mange medlemmer åbenbart har haft langt mere travlt med at dyrke deres endeløse selvgodhed end først og fremmest at varetage den danske stats og dens borgeres sikkerhed og interesser og så på den baggrund seriøst vurdere, hvem der er troværdige og passende asylkandidater – og hvilke der så må rejse hjem igen med uforrettet sag pga. utroværdige historier eller åbenlyst manglende kompatibilitet med det danske samfunds grundværdier… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Bent Wigotski tager bladet fra munden: Flygtningenævnet gav for mange asyl http://denkorteavis.dk/2013/bent-wigotski-tager-bladet-fra-munden-flygtningenaevnet-gav-for-mange-asyl Tophistorier Flygtningenævnet er et domstolslignende ­organ, der behandler klager over Udlændingestyrelsens asylafslag. Nævnet består af en formand og næstformænd, som er dommere, samt medlemmer, som er udpeget efter indstilling fra justitsministeren, udenrigsministeren, Advokatrådet og Dansk Flygtningehjælp. I de konkrete sager består et nævn af en dommer som formand og et medlem udpeget af hver af de nævnte instanser. Medlemmerne er uafhængige og kan ikke modtage eller søge instruktion udefra. Især to forhold i Flygtningenævnet er påfaldende: 1) Det er ikke asylansøgerne, der skal bevise, at deres forklaringer er… Read more »

Bo
Bo
6 years ago

Ni muselmaner försöker med det gamla tricket att omväxlande vara offer / gärningsman. Många av oss köper inte ert billiga falska oljiga trick från Levanten som är känt i Norden sedan tusentals år. När vi tröttnar på er och blir arga ordentligt,

då kommer Nordmännens raseri över er.

Bo
Bo
6 years ago

Över min döda kropp. Om vi i Skandinavien är lika goda soldater som våra vänner Finländarna (och det är vi nog nästan), då går det som i Finska vinterkriget, en död Finne / Nordman på TIO döda kommunister /muselmaner. Hakkapälle !

Utmana oss MER bara, PROVOCERA oss, ELDA, så att vi blir tända och går BÄRSÄRKAGÅNG !.

När vi går Bärsärk, så kommer lössen i era stinkande skägg, nattsärkar och turbaner, fly från er, på samma sätt som när havet drar sig undan inför en tsunami. Sedan när ni gläds åt att vara lusfria en stund, kommer vi och …

JensH
JensH
6 years ago

Det er faktisk ikke ‘bare’ 30-40 Koptiske kirker, der er blevet brændt af i Egypten. Inden for kun 24 timer er 52 kirker blevet brændt af, og derudover er kristne hjem og forretninger også blevet angrebet i denne Egyptiske version af Krystalnatten:

http://edition.cnn.com/2013/08/15/world/meast/egypt-church-attacks/index.html?hpt=hp_c1

Præsident Obama havde i går travlt med at fordømme den Egyptiske hærs “brutale fremfærd” overfor det Muslimske Broderskab. Hvor er hans fordømmelse af disse helt klart nationalt organiserede angreb på Kopterne???

Jernhesten
Jernhesten
6 years ago

“Vores justitsminister tror, han kan holde ‘danske’ jihadister væk fra Syrien ved at true med “meget lange straffe.”

Straffelovens § 128: Den, som i den danske stat foretager hvervning til fremmed krigstjeneste, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

http://www.themis.dk/searchinclude/Lovsamling/Straffeloven_kap_14.html

Hvem siger noget om 10 år?

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  steen

Der står kun, at den der hverver, kan straffes.
Mig bekendt er det ikke ulovligt, hverken at søge eller gøre krigstjeneste i andet land?
Så Justitsministeren kan intet gøre, heller ikke straffe ved hjemkomst.
I øvrigt er den “danske” jihadist ikke dansk statsborger, men noget så specielt som international terrorist kun undergivet islams love.
Mere interessant ville det være, at høre justitsministeren tage stilling til islams evige krigserklæring mod Danmark og den øvrige ikke-islamiske verden.
Velbekomme.

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

@T. Snorrason

“Mere interessant ville det være, at høre justitsministeren tage stilling til islams evige krigserklæring mod Danmark og den øvrige ikke-islamiske verden.”

Det behøver du ikke spørge Morten Bødskov om. Jeg kan give dig hans svar: “Det er en lille ubetydelig minorietet, som har misforstået islam”. Det plejer ihvertfald at være standard-svaret fra vestlige politikere, når de skal tage stilling til hvad man kalder “de radikale islamister”.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Kunne være interessant at høre, hvad denne muslimske tosse har levet af her i Danmark, hvem der har finansieret hans rejse og nu hans ophold i Syrien?
Modtager han mon stadig dansk bistandshjælp i Syrien?

Jernhesten
Jernhesten
6 years ago
Reply to  steen

Nu vil jeg nødig kaste mig ud i fortolkninger af Bødskovs hjernedøde udtalelser, men det som han sandsynligvis mener med udtalelsen om at “PET holder nemlig et vågent øje med dem” er at de personer som tager til Syrien kan straffes for krigsforbrydelser begået i Syrien når de vender “hjem” til Danmark. Men mon ikke at det ofte bliver utroligt svært for anklagemyndigheden at bevise at den og den “dansker” har slagtet den og den nede i det rottehul? Derfor giver det naturligvis også meget mere mening (som Steen skriver) at lukke grænserne og fratage dem statsborgerskabet når de har… Read more »

Nielsen
Nielsen
6 years ago

Europæiske levebrødspolitikere nægter at lytte til Enoch Powell, Mogens Glistrup, Andy Chowdary og Abu Khattab, blandt mange der ved hvad islam er. Disse politikere er ansvarlige for muslimers masseindvandring. Enhver med et minimum af forstand kan se at muslimer er et problem. Hvorfor vil landsforræderne ikke holde op med at ødelægge vores lande?

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  Nielsen

Avpixlat er nede igjen. Sveriges totalitære ytringsfrihet.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x