17
aug
Seneste opdatering: 17/8-13 kl. 1706
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

MB Leader Walid Khattab: We will drown the streets in blood and, for us, killing police officers is allowed. A Morsi Supporter threatens to set the country on fire, MBs and Morsi Supporters trying to kill photographers who caught them on camera using machine guns, The assassination room and the rope used by MBs in hanging suspects in Rabaa, How the MBs and Morsi supporters murdered the police officers at the Kerdasa Police Station. Unearthing more than 20 corpses from under the Rabaa sit-in theater Muslim Brotherhood snipers murder Egyptian civilians in cold blood – Gatestone: As Egypt Nears Civil War, Israel on High Alert. Våra egna islamister intar Medborgarplatsen.

What To Think About Egypt And Syria

If you are perplexed, don’t be. In Syria, you want the Alawites to hold on. To hold on, in the first place, to their stores of chemical weapons. And to hold on to Damascus, Aleppo, possibly Homs, and the Alawite areas around Latakia — that at a minimum. But you don’t want it to be easy. You want Iran to spend more billions every month, and Hezbollah to lose more and more of its men in Syria (and, from Sunni revenge attacks, in Lebanon too).

In Egypt, if you are an Infidel outside of Egypt, you should forget about that word “democracy” — so irrelevant, so inapposite — and wish that the police and the army can prevail, using as much violence as they need to, against the Muslim Brotherhood. The army and police, and the civilians backing them to the hilt (that is, all of advanced Egypt, and most of un-advanced Egypt as well) know that at this point if the Ikhwan were not to be kept permanently down and out, then the lesss-fanatical Muslims, and the Christians, would lose — their institutions, their property, their lives, their everything.

In societies suffused with Islam, once violence has begun, the only two outcomes that the Islamic narrative itself provides are those of Victor and Vanquished. They can’t explain this to Westerners, they can’t talk freely about the effect of Islam. Some of them don’t even correctly analyze their own situation. But they were hoping, and are amazing to see that they were wrong, that the outside non-Muslim world would understand. Hugh Fitzgerald (Egypt PM proposes outlawing Brotherhood.)

Kyrka i Blekinge förstörd i brand

Filadelfiakyrkan i Holmsjö i Karlskrona kommun förstördes i en brand natten till lördagen, enligt polisen.— Det finns ingen naturlig brandorsak, och av utredningstekniska skäl har vi inlett en förundersökning om mordbrand. Vi måste göra det för att kunna genomföra en teknisk undersökning av brandplatsen, säger länsvakthavande polisbefälet Hans Nilsson.Ingen människa skadades i branden. TT og SR.

Det er alt, hvad man får at vide på Sveriges Ritzau, men jeg skal holde øje med det.
Knusende nederlag til Norges rød-grønne

Der er Stortingsvalg i Norge 8.–9. september. Man ser dog, at norske socialdemokrater er meget, meget større end de danske. Problemet med Høyres leder, Erna Solberg, er at hun er Norges Lars Barfoed, det giver åbenbart pote i Norge. Det gør det ikke i Danmark. Hun kan kun overraske positivt. Siv Jensens parti er nu markant mindre end Dansk Folkeparti. Nu bliver der rigtig Norge-bashing i svensk presse, men bare vent til det danske valg senest 2015 når DF kommer i regering. Jeg savner de svenske ‘had-Danmark’ artikler, der helt forsvandt, da Thorning imod al fornuft blev statsminister på nogle få overskydende indvandrerstemmer og nordatlantiske mandater. Der er nu engang intet så underholdende som en svensk journalist eller akademiker, som er Miljøpartist. Blåblått flertall i ny meningsmåling, Dårligste måling for SV noensinne, Stoltenberg står til at blive blæst fra magten, Klienter og borgere. Sverigedemokraterna ökar till 11,3% i UM. Nytt rekord

Ta inn hele skjermen 17.08.2013 103834

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
6 years ago

Ja, Steen och alla andra, jag har hört och sett. Vi har någonting så fint i Sverige kopplat till något imaginärt riksdagspåhitt som kallas Etik-kommission. Alltnog, gubbarna och gummorna tyckte väl att de etikat gott nog och borde väl kunna sig ett litet kalas. Kalaset för ett antal personer – var det 85? väldigt mycket etik där alltså! – gick på 135 000 kronor betalt av oss skattebetalare. Bara spirituosan gick på över 12 000! Årgångsviner kanske! Det blev nog vääldigt mycket etik-prat där, ska ni tro. Man är väl ingen liten lort heller! För somliga finns alltid ett dukat… Read more »

PFEP
PFEP
6 years ago

Det jagas kristna Kopter överallt i Egypten och kristenheten i norden är tyst som en mussla…
Demokratikamp? Knappast…
Däremot är en religionskrig på tapeten och det inte enbart i Mena!

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Kastrups verden: Jeg tror. De Radikale. Er storhedsvanvittige. 😉 http://kastrup.blogs.berlingske.dk/2013/08/16/jeg-tror-de-radikale-er-storhedsvanvittige/ …. Det får mig til at tænke på De Radikale. Har nogen set Det Radikale Venstres nye kampagne? Hvor en række – temmelig usammenhængende – stærkt colour gradede “hverdagsbilleder” fra rundt om i Danmark a la den slags man sælger mejeriprodukter, vaskepulver, telefonabonnementer eller banker med – ledsages af Margrethe Vestager, der speaker hen over dem: “Vi tror. På fremtiden. Vi lytter. Før vi beslutter. Vi samarbejder. Med dem der vil.” Ens umiddelbare tanke bagefter er (når man er holdt op med at le [!!!] ): …øh, okay, og det… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Jeg faldt lige over denne rammende kronik igen, hvor de gloriepudsende radigale fantasters rablende vanvid lige får hele armen 😉 – Nok værd at tænke over, mens de holder landsmøde og får gratis reklame på TV2-News med deres nye oh helt intetsigende og kiksede annonce for partiet. http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/478531:Debat–Professor–De-Radikales-ideologi-er-fortaenkt-og-forvroevlet Professor: De Radikales ideologi er fortænkt og forvrøvlet Olaf Michelsen | 17. september 2012 Kønsneutrale CPR-numre og kønsneutralt vielsesritual er de seneste eksempler på, at De Radikale fokuserer på fortænkte værdipolitiske emner, mener professor Medens de andre politikere i regeringen strides om økonomiske og sociale problemstillinger, synes nogle radikale politikere i denne… Read more »

HH
HH
6 years ago

Tage Danielsson till minne:

Man söver oss med falskt och fagert tal.
Avsikten med denna tankebråte,
att få den solidariske lojal,
som undersåten mot sin översåte.

HH
HH
6 years ago

Ole Burde sätter verkligen fingret på någonting väsentligt. Faktiskt minns jag Suez-krisen 1956 då ransoneringen av oljan i Sverige gjorde att man inte fick köra bil på söndagarna. I den lilla värmländska ort där jag då bodde betydde det att man kunde spankulera omkring fritt på gatorna. Det kändes faktiskt som en lättnad. Magris undersökning av Donaus källor kommer osökt i tankarna. Den börjar som en liten bäck långt upp i Österrike eller har kanske fler källor. Så småningom samlas allt till ett mäktigt vatten som döpts till Donau en flod som rinner genom många länder. Kan man inte se… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Periodisk ustabilitet er i vores tidsalder tilsyneladende et uundgåeeligt , naturligt fænomen i det meste af mellemøsten . Lige forøjeblikket er i vi inde i en af disse ustabilitetesprioder , som tilsyneldende sker med en cyklisk periode af ca 10år . …1948,56,67,73,82 91,2001 og2010med det arabiske ”forår” . Hver periode fremkommer der en eller anden INTERN krise , som ofte forårsager indgreb udefra . Den nuværende cyklus startede internt , men blev forandret eller måske forvrænget af NATOs ingreb i Libyen, og måske også andre indgreb som vi ikke ved så meget om . Det er muligt at mod-kuppet i… Read more »

Bo
Bo
6 years ago

Inbördeskriget i Egypten och hela Nordafrika. “Min” Statsminister stödjer med många millioner Svenska skattekronor dessa inbördeskrig. Han hånar stora grupper av Svenskar och kallar dem “efterblivna” i sin bok som han skrivit. Boken är nu borttagen från alla Svenska Bibliotek. Han säger att han är stolt över att använda 100 millioner Svenska kronor, för att stödja extremt brutala rebeller i Syrien som ibland ägnar sig till att äta människor, dvs. Kannibalism. Eller massavrättningar av helt oskyldiga Ni må alla tycka att jag är bakvänd och omodern som förordar användning av den gamla Svenska lagen från 1775 om landsförräderi, Det vill… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x