19
aug
Seneste opdatering: 20/8-13 kl. 0036
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

19.08.2013 03819.08.2013 027

(Klik fotos for helskærm) – Man ser jo, hvad der sker i Sverige i dag. Se det hele nedenfor. Svenske medier har anført af socialdemokratiske Aftonbladet igangsat den store muslimske offerkampagne (se nedenfor). Kvindelige top sosser tager slør på idag, i sær Veronica Palm, der stadig har det lidt skidt over at måtte fyre broderskabssossen, Omar Mustafa, der dog nu efterpå ikke er sosse længere.

Her indenfor murene – undskyld, voldene, skal vi ikke stå tilbage for nogen. Her er bortset fra turisterne ikke særlig mangfoldigt. Jeg bor her, fordi jeg altid har boet her, fordi mine forfædre har boet her, fordi jeg har gået i skole her. Hvorfor sådanne som Marianne Jelved og Jakob Holdt og den ‘kreative klasse’ bor her, de må I virkelig spørge dem om.

Her i kvarteret kan Enhedskommnunisterne og Socialistisk Folkeparti danne regering alene, så mangfoldigt er her. De tre – fire skoler, som ligger her, er af samme racerene støbning som beboerne, naturligvis. Børnene hedder Oliver, Lucas, Freja, Sofie og Arlette når man møder dem i frikvartererne, og de er så blege, at de må ha’ solcreme på juleaften. Deres forældre er ‘samfundsengagerede’, de er medlemmer af S eller R, selvom de ikke ander et klap om samfundsforhold, fordi der er for meget gang i karrieren og børnene, og der er gået gastronomi i ægteskabet, men så er den flanke dækket ind. Spørger de om, hvad man stemmer, og svarer man ærligt (og det har jeg gjort fra dag ét i november 2001), hører man ikke mere fra dem. Det slår aldrig fejl.

Det er ikke tit vi ser et monstrum her inde, som hende jeg fotograferede i dag midt på dagen i vores liljehvide ghetto. Vi forudsætter hen er en hun, selvom det kan være en Radikal mand, det kunne være den seneste Helveg Petersen eller Klaus Bondam, eller det kunne være en tyvstart på Copenhagen Pride i overmorgen. Hen sidder udenfor Den Danske Bank, så en bankrøver er måske ikke helt udelukket. Jeg fortrak efter det billede.

Folk i kvarteret er artige, de kigger ikke, de lader demonstrativt som om det er et ganske dagligdags syn. Det er også derfor, jeg vil fejre det med et lille opråb, så de svenske idealister ikke skal være helt alene om en god sag, og fordi det sikkert ville klæde mig med lidt ‘samfundsengagement’. Flere af dem til Jakob Holdt, så behøver han ikke køre så langt, når han skal tage mangfoldighedsfotos.

Schyman og Palm i dag

Indspilning i fuld skærm 19-08-2013 171345 Indspilning i fuld skærm 19-08-2013 171355

En kuwaitisk muslima går ind for at kristne kvinder skal holdes som sexslaver af muslimske mænd, for det står som bekendt jo i Koranen at det er helt HALAL. Jeg havde tiltænkt den Veronica Palm, hun er vist netop blevet single.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tornuggleman
Tornuggleman
6 years ago

Personligen tycker jag att denna extrema mundering är bra.
Har någon sett hur dessa “kvinnor” ser ut ?
Huuuuh !
Feta med “kusinrunda” ansikten. Idag såg jag grannens äldsta dotter, vilken blev tvångsgift med en kusin. Flickan utan burkha såg ut som en Vietnamesisk gris. Nästippen trängde fram som ett tryne…
Utan byltor gömmer sig små minikubiker av fläsk.
Behåll burkan, men skicka dem dit de hör hemma !

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
6 years ago

Schuman og Palm…
Den nålevende skandinaviske kvinnes to mulige inkarnasjoner; ung og dum, gammel og tverr. Like forstokket blåøyde begge to.

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago

Oprop !?

Santor
Santor
6 years ago

Ligegyldigt hvad der sker i Sverige i fremtiden har de selv bedt om det og de kommer selv til at leve med konsekvenserne.

Håber blot at de kan se sig selv i øjnene hvis og når de bliver nødt til at kæmpe for deres eksistens!

Jernhesten
Jernhesten
6 years ago

Jeg kan specielt godt lide det billede hvor burka-muslima sætter sig lige ved siden af skiltet hvor der står: “WE ARE FREE”.

Axel V. Duch
6 years ago

Hvor er jeg traet af al det muslimske pjat, af denne paatraengende, anmasende fordummende kultur.

Prudentius
6 years ago

Og den lille pige i barnevognen har et slør stramt viklet om hovedet. Hvor gammel er hun? 3-4-5 år??

Og disse teokrater, som ikke går af vejen for iklæde selv børn deres totalitære uniform/fangedragt, regner vores magtelite med at kunne gøre til trofaste demokratiske borgere i deres evigt ekspanderende multikulturelle luftkastel.

Vestens realitetssans kan være i hjørnet af en tændstikæske.

Kit Louise Strand
Kit Louise Strand
6 years ago

Ifølge mange liberalister bruger disse kvnder bare deres ytringsfrihed…

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x