20
aug
Seneste opdatering: 22/8-13 kl. 1150
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

allahmisshandel

Lyder det specielt troværdigt, de tolv linjer der skabte hele det svenske hijab-hysteri? Samme anonyme Samira, der heller ikke lyder troværdig i dette interview.

“Samira: – Hon har varit och besökt en… en väninna… eh… och skulle åka… åka hem. Ehm… och går ner liksom mot parkeringen och då märker hon att det är en man som går bakom henne. Men hon reflekterade inte så jättemycket över det, utan ska precis sätta sig i bilen. Och när hon ska sätta sig i bilen, det är då han attackerar henne. Och jag vet inte om det var så att han började skrika innan eller om han började skrika och… och liksom när han… när själva attacken skedde.”

Det er dog nok til, at alle Sveriges medier lægger sig fladt ned og sendt en empatiske, svenske kvinder ud i en massepsykotisk tilstand. Man ville gerne have hørt det påståede offer, eller i det mindste politiet, men de vil ikke sige ret meget og vidner skal der ikke have været, hvilket forekommer besynderligt kl 23 en sommerfredag aften i et tæt befolket boligområde, hvor indvandrere gerne opholder sig udendørs.

Ikke-europæiske indvandrere udgør desuden over 70 % af befolkningen i Fagersjö, alene 48 % er fra Asien og Afrika. Ville en svensk racist vove at opføre sig sådan, hvad enten han boede der eller kom udefra? Hvem ville gå ind i Vollsmose en fredag aften og råbe og skrige højt og tæve en besløret kvinde besvimet flere gange? En højgravid, muslimsk kvinde alene ude kl. 23 uden en mand i en kriminalitetshærget forstad? Oh, dear, lad være med at trække mig i benet, det falder uden for det sandsynlige, men hvis en gerningmand endelig findes efter dette, er han da overhovedet svensk, og hvis ikke, hvad vil mediesverige så lære os af det?

Aftonbladet er oppe de de lidt højere propagandanagler end sædvanligt, men kan ikke komme med noget mere substantielt end. Kristin orkade bara bära slöja två timmar, Bär slöja till stöd för muslimska kvinnor, Slöjan kan vara en symbol mot förtryck, Rätten att bära slöja är värd att försvara. Det gør dog ikke noget, muslimske onlinemedier køber det ubeset, Ekstra Bladet ‘undersøgende journalistik’gør også. Forstår de svensk derinde?

Ta inn hele skjermen 20.08.2013 135631

(11 kernesvenske, nyttige idioter fra studieforbundet Sensus Stockholm i solidaritet i dag)

Om Ali er troværdigere, der ringer ind til P 1 og siger at han var vidne til det, og at det ‘bare’ var hendes mand der bankede hende, er umuligt at afgøre. Det falder i al fald inden for det, som har sandsynligheden for sig. I dag træder justitsministeren så ind i cirkusset med en efterfølgende pressekonference i eftermiddag kl 14.45 udenfor Rosenbad.

Pat Condell er ikke imponeret af den svenske ‘elite’, og han kender endda ikke bevisernes luftige stilling. Noget tyder på, at denne histories propagandaværdi for ummahen og multikulturen ville dale til nul eller muligvis derunder, det øjeblik sandheden mod forventning kom frem. Historien lugter af fejlkonstruktion fra start til slut. Hold på hat og briller, de sædvanlige forstadsidealister er ved at gå i gyngen igen. Ikke bare er de feminister og hele pivtøjet gået på et gigantiske reklamestunt for muslimske hovedtørklæde, som hundrede millioner kvinder tvinges til at bære under trusler om vold og død i tilbagestående klansamfund, de er gået på en vildmand. Man kunne ikke digte dette scenarie af kollektiv idioti.

Ta inn hele skjermen 20.08.2013 110433

En iransk kvinde taler for døve øren: “Tørklædet er undertrykkelse, det er det, jeg er flygtet fra. Nu bliver de rigtig fornøjede på den iranske ambassade”. Feministiskt initiativ stödjer hijabuppropet. Nahid Persson Sarvestani er dybt chockeret over dem arm i arm med militante muslimer. Måske er hun ikke flygtet for sidste gang i sit liv

Hitchens: Labours problem: They can’t stand the working class

Fra fulde folk og gamle trotskister skal man høre sandheden:

How long does it take for the penny to drop? It is amazing how slow voters have been to see that the two major parties have been stolen from them, and are now their enemies. I spend a lot of time here pointing out that the Tory Party is a now a nest of anti-British, anti-family liberals. But Labour is just as bad.[..]

Labour has – as I have pointed out here more than once – deliberately created that immigration. Its leaders, 1960s revolutionaries who have never grown up, knew exactly what they were doing. But now they fear they have been found out, and that millions of Gillian Duffys – who would die rather than vote Tory – are now thinking of defecting to UKIP. Labour, like the Tories, no longer speaks for any major part of the British people. It only pretends to. When the penny does eventually drop, what a reckoning we shall see. But I wish it would be sooner.The Labour elite’s secret problem… they can’t stand the working class.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ophørte stærkt ideologiske svenske medier omgående med rapporteringen. Man husker sikkert Hihabuproppet fra august sidste år, en kortvarig offentlig spasme hvor politikere og svenske kvinder og mænd optrådte solidarisk i […]

Bergfast
6 years ago

Hijab-gate…. Det är ju förstås alltid tråkigt när kvinnor antastas. Vare sig det är våldsamt eller inte. Och vare sig det är s.k. rasistiska motiv eller inte. Den nu pågående manifestationen i solidaritet kanske faktiskt skulle drivas ytterligare steg? Egentligen? Antalet anmälda fall av svenska män som antastat muslimska kvinnor, eller i alla fall ickemuslimska män som antastat hijabklädda muslimska kvinnor, antingen verbalt eller genom att försöka dra av dem slöjan eller liknande, rörde sig tydligen mellan 3oo till 400 st.?Med ett antaget stort s.k. mörkertal. Tydligen har dock (ännu inte?), inte någon hijabklädd muslimsk kvinna blivit rånad, ihjälslagen eller… Read more »

Bergfastb
6 years ago
Reply to  steen

Tack för länk.

Ja, tydligen går det inte riktigt att veta vad som verkligen har hänt.

Kanske vill man endast göra markeringar…

Vem vet…

trackback

[…] Don’t Pull my Leg, Dhimmi-Sweden! […]

Angela
Angela
6 years ago

Tack Santor för videon. Mycket belysande. Offret som försvarar sig mot en angripare utpekas som skyldig. Mycket typiskt i alla trakasserier. Jag hoppas att fler svenska kvinnor och alla europeer kunde visa samma mod och handlingskraft som kvinnan i videon. Det är ynkligt att se Veronica Palm (s) och det kvinnliga språkröret i MP klä sig i hijab. Därmed sviker de inte bara de svenska kvinnornas kamp för medborgerliga rättigheter utan all världens kvinnor. Deras egna politiska karriärer är viktigare än de ideal de skulle kämpa för. Fegt och förrädiskt stänger medierna inklusive SVT och SR, de två public service… Read more »

Santor
Santor
6 years ago

Typisk svensk syv-kløver logik. De æder løgnen råt og går gladelig i sympati-optog med forbryderne på trods af bedre vidende.

Gid de alle blive kulturberiget på det groveste.

Santor
Santor
6 years ago
Reply to  Santor
Santor
Santor
6 years ago
Reply to  steen

Hvis jeg forstår det ret, så brokker hun sig over at han har raget på hende.

Angela
Angela
6 years ago

Ali ringer Program 1 angående “hijab-brottet”.

http://www.youtube.com/watch?v=tHwW3nksmKg#at=29

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago
Reply to  Angela

Batikheksenes Hijab-Gate?

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Svend Andersen

Ja vi alla får hoppas att skandalen blir ett “gate”. Att slöjupproret varit planerat sedan länge är helt uppenbart. Vi kommer att få se mer sådant här ju närmare valet vi kommer. Så beräknande att ha fått ett möte med justitieministern inplanerat för att kunna lyfta frågan till högsta nivå. Politiker som förlöjligar sig själva och de svenska kvinnornas kamp. Det är en spottloska rakt i ansiktet på oss svenska kvinnor. Inplanerat? Ja, naturligtvis. Hur kan annars en justitieminister ha tid och omedelbart stå till tjänst med ett möte när hon borde ta itu med den höga brottsligheten och polisens… Read more »

JensF
JensF
6 years ago

Det bør vist præciseres, at Peter Hitchens ikke hører til i kassen med “fulde folk”. Hans sørgeligt afdøde storebror i mange henseender, Christopher, derimod, placerede sig absolut i den kasse.

Men det er skønt, at Peter også er vågnet op politisk.

Prudentius
6 years ago

Hvilken mester-illustration af Vestens grænseløse (bogstavelig talt) delirium!

En civilisation og en nation fanget på bunden af en så dyb psykose er selvfølgelig færdig. Er man i den grad ude af stand til at holde med sig selv, etnisk-kulturelt-nationalt, er der kun tilbage at stikke stængerne i vejret og håbe på en hurtig død.

Svenskerne viser vejen… mod afgrunden.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Det er da indlysende, at svenskerne aktionerer

– ikke for pigernes ret til selv at vælge livsorientering
– ikke for pigernes ret til religionsfrihed
– ikke for pigernes ret til selv at vælge seksuel orientering
– ikke for pigernes ret til at leve “på polsk” med deres svenske kæreste på et kollegieværelse

men for pigernes ret til at bære tørklæde

– – –

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Morten - - -

“Alla måste faktiskt få bestämma över sin egen kropp och sina egna kläder. Det borde inte vara så dramatiskt.”

Anders Lindberg, Aftonbladet

– – –

Per Andreas
Per Andreas
6 years ago

En højgravid “fir-barns mama” på 20 år? Det lyder mærkeligt !

Nielsen
Nielsen
6 years ago

Sådan er det gået for svenske piger gennem de sidste 50 år.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

“The Labour elite’s secret problem… they can’t stand the working class”. Nej, just det. Det hela är väldigt logiskt egentligen och inte alls särskilt konspirationsteoretiskt. 68-vänsyern gjorde ingen hemlighet av att den var extremradikal. Många beskyllde t.o.m. Sovjetledningen för att vara blöta revisionister. Längre fram kunde vi se många försvara Pol Pot ända till det bittra slutet. Som framgick av Peter Övig Knudsens böcker om Blekingegadebanden kunde vi se att det redan på 70-talet fanns vänsterextremister som förde krig mot Danmark för tredje världens (PFLP:s) räkning. De var globalister och såg västerländska arbetare som klassförrädare som lät sig mutas av… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x