21
aug
Seneste opdatering: 21/8-13 kl. 1604
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– Denne tilsyneladende pseudobegivenhed er i virkeligheden en Muhammed-krise, når man først har fået øjnene op for principperne i sådan nogle: En mindre eller påstået forbrydelse gribes af de mere yderliggående repræsentanter for den politiske religion islam, og så går det over stok og sten for at presse så meget ud af situationen mediemæssigt og politisk som muligt. Nogle af dem spilder over til ummahen – “brødrene og søstrene” – i udlandet, uanet politisk pres vil kunne lægges på svenskerne.

De indfødte nyttige idioter, “the enablers”, Sveriges Seidenfadener, kunstnere, journalister og andre venstrefløjsere, vil lægge deres tunge lod i vægtskålen. Langsomt men sikkert vil det politisere alt i landet, indtil det en dag er lige så dysfunktionelt og polariseret som de lande, de masseimporterer befolkning fra. Når der om to årtier er en million muslimer i Sverige, skal man ikke spøge med Muhammedkriser. Lars Vilks affæren i 2007 var også en fortløbende Muhammedkrise, de sover ikke, de har blot hvilende perioder, de kan lindres, men ikke helbredes. Derfor varer Vilks affæren til hans død. Sverige er endnu ikke nået til at forestille sig problemer, der ingen løsning har. Det kommer til at tage tid at indse, at de har påført sig selv dem af lutter provinsialitet og uvidenhed..

Tørklædet – slöjan – er politik

Dette er en politisk Muhammedkrise, fordi den handler om tørklædet og tørklædet er udelukkende politik. Uvidenheden i Sverige om tørklædet som muslimsk magtsymbol, er uden ende. På engelsk findes der meget litteratur, men efter den danske Muahhemdkrise i 2006, findes der også sagligt gode, korte artikler på dansk: Lone Nørgaard: Tørklædet er islamismens flag. Kirsten Damgaard: Tørklædet som flag. Hele Merete Brix: Tørklædet som politisk spydspids.. Kai Sørlander: »Fra frihed til slørtvang« og Tørklædet underminerer demokratiets vilkår. Alle højt respekterede skribenter.

Man kan ikke leve og være til stedet i dagens og fremtidens Sverige, uden at kunne identificere en Muhammedkrise, man bliver taget på sengen. En ting er, at de mellemuddannede, politisk vinklede journalister ikke vil sætte sig ind i emnet, men man skylder sig selv som borger ikke at blive fanget i søvngængeri.

Muhammedkrise som normaltilstand

Sveriges fremtid bliver en perlerække af Muhammedkriser. Krise bliver normaltilstanden, som det da også er i Mellemøsten. Muhammedkriser kommer til at hænge svenske politikere ud af halsen, de vil kræve uanede resourcer, deres arbejde vil blive en pest, de kommer til at få nervesammenbrud og blodpropper af dem, og det har da så inderligt fortjent. Beatrice Ask ligner allerede en oldgammel heks, selvom hun kun er 57 år, statsministeren har trukket sig ind i en autistisk rustning, hvor omverdenen ikke kan få kontakt med ham.

Selvsikre muslimske forhandlere

De tre kvinder fra det nye herrefolk er selvsikre og krævende efter mødet med justistministeren og det kan de også roligt være, for hele diskussionen i Sverige og hvem der begår hvilke forbrydelser mod hvem, baserer sig i det store hele på myter og gisninger. Hver dag anmeldes der over 16 voldtægter og 280 mishandlinger i Sverige, og så er der endda mange, som har opgivet at anmelde fordi de ved, at de 1.4 millioner forbrydelser der anmeldes i Sverige om året, allerede for længst overstiger svensk politis kapacitet.

Hvem begår forbrydelserne i Sverige?

Før BRÅ slipper en detaljeret statistik over hvem der røver, voldtager og mishandler hvem i Sverige, er disse krævemaskiner fuldstændigt fredede i officielle medier. På gaden har man vidst sandheden om forbryderne i årtier, men det er strafbart at sige, for de ansvarlige for det vil selvfølgelig ikke høre det højt.

Hijabopråbets overfaldshistorie har ikke udsat for skyggen af et kritisk spørgsmål af medierne, som jeg forsøgte nedenfor. Politiet er hundeangste for at sige noget forkert, heller lade sig svine til og belyve.

Min egen statistik, der baserer sig på tusinder af enkeltsager oplevet gennem fire årtier, siger mig at det massivt er svenskere som er ofre for indvandreres forbrydelser, og det kan de kun tilbagevise som ‘racisme’ fordi der ikke findes noget konkret, statistisk grundlag at diskutere på. Det har vi dog til en vis grad i Danmark. Vi ved, at palæstinensere, tyrkere, somaliere og pakistanere er dobbelt så kriminelle som gennemsnittet, men med hensyn til det mest følsomme, voldtægterne, har låget været lagt på i et lille tiår. Det var i 2004, at Lene Espersen lovede os statistik, og der er ikke sket noget siden.

Svenskere – dhimmier i eget land

Og så kan man i praksis næsten ikke begå hadforbrydelser mod svenskere, med mindre de er svenske jøder eller homoseksuelle, selvom det er det der foregår dag ud og dag ind. Også der, er gerningsmændene tabu. Hvad angår netop dem, skulle de to offerhijabister måske ikke tale for højt, sammenlignet med jøder er muslimer svært privilligerede.

Er der mon nogen der husker denne historie fra for nylig? Fire linjer – og så tavshed. Der er svenskere – ubemidlede og magtesløse – der lever som tyranniserede Untermenschen i deres eget land, og det er bydende for den renskurede’diskurs’, at de holder deres kæft, for ellers…..Det offentlige Sverige hviler på en gigantisk løgn, så længe det altså hviler endnu. Jeg håber at vende tilbage til det mere konkret.

Vid tretiden i måndags befann sig en 23-årig kvinna på väg hem i Kristinebergsområdet i Oskarshamn. Plötsligt närmade sig tre yngre utländska män. De frågade om hon var svensk och när hon svarade ja blev hon slagen så pass hårt att hon hamnade på marken.De tre männen ställde sig över kvinnan och sa: “Välkommen till Sverige, det är vårt land nu, inte ditt”. Polisen rubricerar händelsen som hatbrott. Kvinna utsattes för hatbrott

Studenter uden et fungerende sprog

De bedste er blevet dårligere og de dårligste er blevet endnu værre. Den akademiska koden knäcker studenterna. Tidligere fra marts i år: Universitetsstuderende på tretten-års stadiet.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
7 years ago

Det går godt for de svenske miljöpartister. Nu også i udlandet:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tva-svenskar-i-skottdrama-somalia/

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago

Det er ikke kun i Sverige at der findes studerende som ikke kan finde ud af det akademiske sprog. Tag et eksempel som fx bogen “Den skinbarlige virkelighed”. Bemærk hvordan der i beskrivelsen bliver lagt vægt på at den er “lettilgængelig”. “Beskrivelse: Den skinbarlige virkelighed er en af de mest benyttede bøger om metode i samfundsvidenskaberne. Bogen er skrevet i et levende og lettilgængeligt sprog, rummer masser af relevante eksempler og er meget velegnet til opgaveskrivnining og projektarbejde.” http://www.saxo.com/dk/den-skinbarlige-virkelighed_ib-andersen_hardback_9788759316504 Fandt også en youtube-video med forfatteren, som også må siges at give et ganske godt fingerpeg om læsefærdighederne hos nutidens studerende.… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Hvad er det for en verden vi lever i?? Det her taler de om men ikke voldtægtsbølgen?? Og siden hvornår skulle modtagerlandet tilpasse sig indvandrerne. Når det sker, er det pr definition ikke indvandring men kolonisering. Forskellen er hvem der bestemmer, de gamle eller de nye.

Angela
Angela
7 years ago

Expressen.se Utdrag: “Därför tar Beatrice Ask inte på sig slöja” I dag mötte justitieminister Beatrice Ask, M, initiativtagarna till hijabupproret. Beskedet från ministern var att inga mer resurser behövs för att bekämpa hatbrott. Och Ask kommer inte göra Veronica Palm, Gudrun Schyman och Åsa Romson sällskap i slöjupproret. – Den typen av aktioner ställer inte jag upp på, säger Beatrice Ask till Expressen.se.” Nog ser det ut som gisslan-tagning av justitieministern. Tänk att behöva ta upp tid med detta och att behöva gå ut i medierna och ursäkta sig för att man inte ställer upp på kampanjen. Det enda svenskarna… Read more »

Steinadler
Steinadler
7 years ago

Et kort stykke ut i intervjet med Hanna Enefalk om den svekkede språklige kompetanse hos svenske studenter sier hun at “Vi behøver inte titta lenger enn til skolan”. Det er sannsynligvis helt feil. Det er neppe grunn til å tro at årsaksforholdene er vesentlig annerledes i Sverige enn i Storbritannia, hvor man forlengst har registrert at ganske små barn har en klart svekket språkutvikling. Og det er altså med denne tidlige tilegnelsen av språk at ordforråd, grammatikalsk kompetanse og semantisk forståelse senere skal bygges ut. I 2005 hadde National Literacy Trust en “Talk to your baby campaign”: Why do many… Read more »