22
aug
Seneste opdatering: 22/8-13 kl. 1548
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 22.08.2013 011749

Han hedder Carl Steen er tørklædesolidarisk og er fra Gøteborg. Måske var hans solidaritet mere velplaceret her: Fyra balkonfall kan vara hedersbrott

12 augusti 2013. En 13-årig flicka faller från en balkong på tredje våningen på Docentgatan i Hermodsdal. Det sker i samma område där en 16-årig flicka tidigare dött efter att ha fallit från en balkong. Den 13-åriga flickan klarar sig från livshotande skador. Polisen misstänker att det finns ett hedersmotiv bakom och rubricerar händelsen som mordförsök.

21 juli 2013. En 38-årig kvinna faller ner från en balkong på tredje våningen på Snödroppsgatan i Holma. Kvinnan skadades, men kunde lämna sjukhuset efter några dagar. Åklagaren misstänker att ett hedersmotiv ligger bakom. Kvinnans sambo som var i lägenheten är på sannolika skäl misstänkt för mordförsök.

Juli 2009. En 28-årig kvinna faller ut från ett höghus i stadsdelen Nydala. Kvinnan dör och kvar i fönstret hänger hennes morgonsrocksskärp. I det här fallet trodde inte polisen till en början att ett brott låg bakom. Polisen har senare erkänt att man misslyckats med brottsplatsundersökningen.

Februari 2008. En 16-årig flicka dör efter ett fall från en balkong i Hermodsdal. En utredning om mord startas och polisen misstänker hedersmord men utredningen läggs ner. “Det går inte att bevisa att de som varit misstänkta har gjort sig skyldiga till brott”, skrivev åklagare Lena Körner.

Eller – frivilligt tørklæde? Cut into pieces: ‘She challenged God’s orders’

A cleric cut his wife into pieces on Wednesday for refusing to wear a veil and sending their children to school, police said.They said the body was recovered from near their house. They said they found his confession on the body and had also recovered the weapon he had used. The body has been handed over to the family following a post-mortem examination.

Bruce Bawer: Scandinavian Rape, Scandinavian Blinders

A newspaper profile of one of the 2011 Slottsparken rapists provides a pretty representative picture of the kind of individual who commits most of these crimes. The perpetrator was a young Iraqi man who came to Norway in 2003 as an asylum seeker. His asylum application was rejected, but – as is standard practice – he was allowed to stay anyway. Three years later, he brutally raped an 18-year-old girl outside Oslo’s City Hall and was sentenced to four years in prison. In 2009, after his release, a deportation order was issued; he challenged it in court; in 2010, he lost his case. Nonetheless, he was again allowed to stay. A year later, still in Oslo, he raped a woman outside the Royal Palace.

But Scandinavia’s rising rape figures aren’t the fault of the police. As everyone without blinders on knows by now, this is a story about failed immigration policies and about Islam, which teaches contempt for infidels – especially unveiled women. As Scandinavia’s Muslim population has risen, so have the rape statistics.

Over the last seven years, the number of rapes in Sweden has nearly tripled. During the first seven months of this year, a thousand rapes were reported in Stockholm – a 16 percent jump from last year. In three hundred cases, the victims were girls under age 15. This month the Danish paper Den Korte Avis reported that rape is now at least five times more common in Sweden – where public discussion of immigration problems is essentially verboten – than in Denmark, where the subject has been openly debated for years (leading to mild reforms that have prompted bien pensant Swedes and Norwegians to slam Danes as racists).

There’s overwhelming anecdotal evidence that rapists in Sweden – like those in Denmark and Norway – are disproportionately Muslim. The Swedish government collects statistics on such matters, but won’t release them. If it’s taboo in Sweden to discuss the country’s rising Muslim population, what’s even more taboo is linking it to the rising number of rapes. An independent study, however, concludes that 85 percent of rapists in Sweden are foreign-born – primarily from North Africa, the Middle East, and South Asia. Frontpage Mag

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Brist på solidaritet:

Bra skrivet i WSJ om ett fall som inte alls ger samma eko som Trayvon Martins, men som rätteligen borde ge betydligt kraftigare eko, bevisligen ett rent överfallsmord till skillnad från Martins betydligt oklarare dödsfall:.

http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324165204579027210701741336.html?mod=opinion_newsreel

Vi ska tydligen inte ha några överdrivna förhoppningar om vårt människovärde.

Prudentius
6 years ago

Rødderne til multikulturen har med god grund været diskuteret mange gange. Hvad er det egentligt, som får Vestens eliter og deres halehæng i befolkningerne til med iver og from attitude, at forære deres egne lande væk til fremmede mennesker fra mange lande.

Selvhad? Ideologisk vanvid?

Der er utvivlsomt mange årsager og mange lag, som i enhver grundig psykose.

Men som vi kan se på billedet er forfængelighed tydeligvis også en enorm drivkraft. Et ego der spejler sig i umulige idealer og spørger “hvem er smukkest i landet her”? Og blind for hykleri selv svarer “Mig”!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x