22
aug
Seneste opdatering: 22/8-13 kl. 1548
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 22.08.2013 011749

Han hedder Carl Steen er tĂžrklĂŠdesolidarisk og er fra GĂžteborg. MĂ„ske var hans solidaritet mere velplaceret her: Fyra balkonfall kan vara hedersbrott

12 augusti 2013. En 13-Ärig flicka faller frÄn en balkong pÄ tredje vÄningen pÄ Docentgatan i Hermodsdal. Det sker i samma omrÄde dÀr en 16-Ärig flicka tidigare dött efter att ha fallit frÄn en balkong. Den 13-Äriga flickan klarar sig frÄn livshotande skador. Polisen misstÀnker att det finns ett hedersmotiv bakom och rubricerar hÀndelsen som mordförsök.

21 juli 2013. En 38-Ă„rig kvinna faller ner frĂ„n en balkong pĂ„ tredje vĂ„ningen pĂ„ Snödroppsgatan i Holma. Kvinnan skadades, men kunde lĂ€mna sjukhuset efter nĂ„gra dagar. Åklagaren misstĂ€nker att ett hedersmotiv ligger bakom. Kvinnans sambo som var i lĂ€genheten Ă€r pĂ„ sannolika skĂ€l misstĂ€nkt för mordförsök.

Juli 2009. En 28-Ärig kvinna faller ut frÄn ett höghus i stadsdelen Nydala. Kvinnan dör och kvar i fönstret hÀnger hennes morgonsrocksskÀrp. I det hÀr fallet trodde inte polisen till en början att ett brott lÄg bakom. Polisen har senare erkÀnt att man misslyckats med brottsplatsundersökningen.

Februari 2008. En 16-Ă„rig flicka dör efter ett fall frĂ„n en balkong i Hermodsdal. En utredning om mord startas och polisen misstĂ€nker hedersmord men utredningen lĂ€ggs ner. “Det gĂ„r inte att bevisa att de som varit misstĂ€nkta har gjort sig skyldiga till brott”, skrivev Ă„klagare Lena Körner.

Eller – frivilligt tĂžrklĂŠde? Cut into pieces: ‘She challenged God’s orders’

A cleric cut his wife into pieces on Wednesday for refusing to wear a veil and sending their children to school, police said.They said the body was recovered from near their house. They said they found his confession on the body and had also recovered the weapon he had used. The body has been handed over to the family following a post-mortem examination.

Bruce Bawer: Scandinavian Rape, Scandinavian Blinders

A newspaper profile of one of the 2011 Slottsparken rapists provides a pretty representative picture of the kind of individual who commits most of these crimes. The perpetrator was a young Iraqi man who came to Norway in 2003 as an asylum seeker. His asylum application was rejected, but – as is standard practice – he was allowed to stay anyway. Three years later, he brutally raped an 18-year-old girl outside Oslo’s City Hall and was sentenced to four years in prison. In 2009, after his release, a deportation order was issued; he challenged it in court; in 2010, he lost his case. Nonetheless, he was again allowed to stay. A year later, still in Oslo, he raped a woman outside the Royal Palace.

But Scandinavia’s rising rape figures aren’t the fault of the police. As everyone without blinders on knows by now, this is a story about failed immigration policies and about Islam, which teaches contempt for infidels – especially unveiled women. As Scandinavia’s Muslim population has risen, so have the rape statistics.

Over the last seven years, the number of rapes in Sweden has nearly tripled. During the first seven months of this year, a thousand rapes were reported in Stockholm – a 16 percent jump from last year. In three hundred cases, the victims were girls under age 15. This month the Danish paper Den Korte Avis reported that rape is now at least five times more common in Sweden – where public discussion of immigration problems is essentially verboten – than in Denmark, where the subject has been openly debated for years (leading to mild reforms that have prompted bien pensant Swedes and Norwegians to slam Danes as racists).

There’s overwhelming anecdotal evidence that rapists in Sweden – like those in Denmark and Norway – are disproportionately Muslim. The Swedish government collects statistics on such matters, but won’t release them. If it’s taboo in Sweden to discuss the country’s rising Muslim population, what’s even more taboo is linking it to the rising number of rapes. An independent study, however, concludes that 85 percent of rapists in Sweden are foreign-born – primarily from North Africa, the Middle East, and South Asia. Frontpage Mag

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Brist pÄ solidaritet:

Bra skrivet i WSJ om ett fall som inte alls ger samma eko som Trayvon Martins, men som rÀtteligen borde ge betydligt kraftigare eko, bevisligen ett rent överfallsmord till skillnad frÄn Martins betydligt oklarare dödsfall:.

http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324165204579027210701741336.html?mod=opinion_newsreel

Vi ska tydligen inte ha nÄgra överdrivna förhoppningar om vÄrt mÀnniskovÀrde.

Prudentius
8 years ago

RÞdderne til multikulturen har med god grund vÊret diskuteret mange gange. Hvad er det egentligt, som fÄr Vestens eliter og deres halehÊng i befolkningerne til med iver og from attitude, at forÊre deres egne lande vÊk til fremmede mennesker fra mange lande.

Selvhad? Ideologisk vanvid?

Der er utvivlsomt mange Ă„rsager og mange lag, som i enhver grundig psykose.

Men som vi kan se pĂ„ billedet er forfĂŠngelighed tydeligvis ogsĂ„ en enorm drivkraft. Et ego der spejler sig i umulige idealer og spĂžrger “hvem er smukkest i landet her”? Og blind for hykleri selv svarer “Mig”!