24
aug
Seneste opdatering: 25/8-13 kl. 1342
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en version der er redigeret ned til 20 minutter. GoV: The Imam Who Defected. “Akkari har ramt troende, velfungerende muslimer hårdest,” skriver Inaam Nabil i Politiken. Man skulle nødigt gå glip af en anledning til at lide, men hvor var deres stemmer henne i 2006? Om samme avis sagde Akkari meget rammende:

»Jeg kan fortælle, at hvis islamisterne får magten i Danmark, så er Politiken en af de første aviser, de vil lukke. Hele kultursektionen med afklædte kvinder, bryster, ateisme og gudløshed. Uge efter uge historier om bøger, som er kritiske over for religion. Masser af erotik«.”

Se også Ahmed Akkari i Trykkefrihedsselskabet, fotos og pressedækning.

Det Radikale Venstre som supermagt

Det gamle spørgsmål om USA i virkeligheden har en udenrigs- eller Mellmemøstpolitik, lader til igen at kunne afkræftes. USA blandede sig i en katastrofal borgerkrig i Vietnam, de svigtede Shahen til fordel for Khomeiny, støttede Saddam Hussein, åbnede en borgerkrig i Irak post-Saddam, de støttede Bin Laden i Afghanistan, de dolkede vestallierede Mubarak og Gadaffi i ryggen, de flæber over det muslimske broderskabs skæbne pt. – og nu…..

Bruger USA sit militær i Syrien, vil det højst sandsynligt ske uden om FN ligesom i Kosovo i 1999. Mens præsident Barack Obama overvejer mulighederne for at svare på det formodede angreb med kemiske våben i Syrien, er hans militære rådgivere i gang med at studere, hvilke muligheder USA har for at retfærdiggøre en militær aktion uden om FN.
Og ifølge New York Times, som har snakket med en højtstående embedsmand fra den amerikanske regering, har rådgiverne et særlig godt øje til Natos luftkrig i Kosovo i 1999. Et eventuelt angreb fra USA vil sandsynligvis ske uden et FN-mandat, fordi Rusland regnes med at bruge sin vetoret i Sikkerhedsrådet og stemme imod enhver militær indblanding i konflikten. USA overvejer Kosovo-krig i Syrien

Hvilken soldat vil dø for USA nu om dage og hvornår siger Villy Søvndal, at Danmark skal blandes ind i det syriske morads? Det egyptiske er knap nok begyndt for ikke at tale om truslen fra Irans kernevåbenprogram. At de forliges med russere og kinesere er i verdens overordnede interesse, og i den miseralbe amerikanske økonomis.

Vesten har få men enkle interesser i Syrien: Lindre de civiles lidelser, forhindre enhver flygtning i at sætte fod på europæisk grund, lade shia og sunni slå hinanden ihjel i så vid udstrækning som muligt, svække Iran og Hamas, beskytte Israel, som Daniel Pipes skrev: Støt den part, som er ved at tabe og hvad angår resten: Glem Naser Khaders vrøvl og Let Allah sort it out. Hvis Khader kan arbejde i en tænketank, så er tænkningen ilde stedt. Desværre er det ikke, hvad vestlige ledere tænker. Jeg ville nødigt være en soldat i deres hære hvor meget jeg end beundrer og føler med dem, der var det.

Frank Miller dedikerede grafisk roman til myrdede Theo van Gogh

Tegneserietegneren Frank Miller, der er mest kendt for sine Batman tegneserier, har også kastet sig over den såkaldte grafiske roman. En af de seneste, Holy Terror, er dedikeret til filmskaberen Theo Van Gogh, der blev myrdet af en islamist i Amsterdam i 2004. Frank Miller udtalte følgende på 10 års dagen for angrebene på World Trade Center:

“For the first time in my life I know how it feels to face an existential menace. They want us to die. All of a sudden I realize what my parents were talking about all those years. Patriotism, I now believe, isn’t some sentimental, old conceit. It’s self-preservation. I believe patriotism is central to a nation’s survival. Ben Franklin said it: “If we don’t all hang together, we all hang separately.””

Ved udgivelsen fik Holy Terror blandt andet denne kommentar med på vejen. Spencer Ackerman i Wired:

“Frank Miller doesn’t do things halfway. One of the true comic-book greats, he’s created several of the most extraordinary stories ever to grace the art form. So perhaps it’s fitting that now he’s produced one of the most appalling, offensive and vindictive comics of all time … Miller’s Holy Terror is a screed against Islam, completely uninterested in any nuance or empathy toward 1.2 billion people he conflates with a few murderous conspiracy theorists.” Sort Sonofon


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18
Deltag i debatten...

avatar
12 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
BjovulfSvend AndersenHHsteenBritta Due Andersen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] og Dispatch Avhoppad imam: Alla danska moskéer styrs av islamister. – Se video her. (Alle fotos © Snaphanen, klik f. […]

HH
Guest
HH

Martin A. Hansens rader om det nordiska mötet med kristendomen ger mig verkligen en vinkel som nästan aldrig kommit fram i något annat jag har läst. Stort tack för citatet. Vacker danska! Men runtomkring mig, här där jag bor, lever allt det gamla kvar under jorden. Varje spadtag som arkeologen tar visar upp möten med andra kulturer. Vi får inte glömma att vatten har varit vägar för allehanda språk och folk. Jag satt idag och tittade i en gammal klippbok med kulturartiklar jag sparat för ev citat och användning. Här hittar jag en artikel om vårt språks vagga. Platsen heter… Read more »

Svend Andersen
Guest
Svend Andersen

Martin A. Hansen har skrevet en inspirerende bog om den tidlige nordiske kristendom og dens forudsætninger: Orm og Tyr. Udover at være en meget vel dokumenteret beskrivelse af udviklingen til og med kirkerejsningstiden (1200-tallet) er bogen skrevet i et på samme tid storladent og meningsmættet dansk sprog, som desværre ikke mere mestres af nutidige skribenter. Bogen kan varmt anbefales. Om Danmarks dåbsattest – den store sten, som kong Harald lod hugge i granit ved sit Vi i Jellinge – skriver digteren bl.a.: Den store sten er lys som havet en foraarsdag, skarp som en skibsstævn, og det er jo en… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Tack själv – ja, det är et mycket interessant emne. De tidigaste kristna gravar i DK, som har hittats hidtil, är, om jag minns rätt, ifrån 700-tallet. Myter – och några historiker – säger, att det var kristna munker från Irland och England som bragte en tidig (“östlig” – ikke romersk ! ) version af kristendommen hit på 6-700-tallet – altså en version af kristendommen, som på den tiden var bortom Roms kontrol ( efter det vestromerske rikes fall i 410 – http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Rome#Fall_of_the_Western_Roman_Empire). Ja, just det ( huvuden vänt bort från nord – mot öst? ) – på mycket gamla… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

“sinister” – etymologi: http://www.etymonline.com/index.php?term=sinister sinister (adj.) Look up sinister at Dictionary.com early 15c., “prompted by malice or ill-will,” from Old French sinistre “contrary, unfavorable, to the left,” from Latin sinister “left, on the left side” (opposite of dexter), perhaps from root *sen- and meaning properly “the slower or weaker hand” [Tucker], but Buck suggests it’s a euphemism (see left (adj.)), connected with the root of Sanskrit saniyan “more useful, more advantageous.” The Latin word was used in augury in the sense of “unlucky, unfavorable” (omens, especially bird flights, seen on the left hand were regarded as portending misfortune), and thus… Read more »

HH
Guest
HH

Stort tack till Sven Andersen och Bjowulf. Jag har tittat på de intressanta sajterna och det stämmer med min egen uppfattning. Men läser man Elaine Pagels bok “Adam, Eve and the Serpent” så ser man hur de första kristna fäderna Chrysostomos och Origenes resonerade. De såg med tvivel på ett samhälle där den kristna tron togs över av de mäktiga i samhället och anade en pervertering. De menade att kristendomen var ett erbjudande och inte fråga om en tvångsanslutning. Kejsar Konstantin visade precis vilken riktning det tog. Men Pagels menar också att t ex gnostikerna och de första apostlarna nästan… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Arkæologer: Vi blev kristne lang tid før Blåtand http://www.b.dk/nationalt/arkaeologer-vi-blev-kristne-lang-tid-foer-blaatand Af Nynne Hein Møller 25. juli 2012, 14:08 5 Kommentarer Arkæologer finder flere og flere beviser for, at kristendommen var indført i Danmark lang tid før Harald Blåtand tog æren for det på Jellingstenene. Flere danskere blev begravet i den kristne tro 100 år inden kong Harald Blåtand i omkring år 955 opførte Jellingstenene. Her anførte han ellers sig selv som den, der havde gjort danskerne kristne. Det slår et hold arkæologer fra Ribe fast, efter de har gravet i 60 grave i området omkring Ribe Domkirke. De kristne grave kan… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Danskerne blev langsomt kristne http://www.b.dk/viden/danskerne-blev-langsomt-kristne Af Jens Ejsing, ejs@berlingske.dk Ifølge overleveringerne kristnede Harald Blåtand danskerne. Men danskerne havde allerede kendskab til kristendommen, da han lod sig døbe i 985. Måske stiftede de bekendtskab med troen så tidligt som i 300-tallet [!!!], mener historiker. … Gennem årene er danskerne vokset op med myten om, hvordan Harald Blåtand kristnede danerne og dermed stod fadder til kristendommens fødsel i Danmark. Men i virkeligheden er fortællingen om den tidligste kristendom i Danmark meget længere og knap så enkel. Mange danskere var allerede kristne, og kristendommen havde været kendt herhjemme i århundreder, da Harald Blåtand… Read more »

trackback

[…] og det, han havde mødt i Danmark. Man kan se en video, forkortet ned til 20 minutter, her. Man kan se hele videoen her, dog mangler lyden på de sidste 30 minutter. Og man kan måske også […]

Svend Andersen
Guest
Svend Andersen

Den oprindelige folkekristendom i Norden var meget forskellig fra nutidens udvandede og impotente folkekirkelære. Danerne blev ikke kristnet af pavekirken, men af omvandrende iro-keltiske munke fra England – og vi var sandsynligvis allerede et kristent folk, dengang kong Harald huggede Danmarks dåbsattest i granit.

Iøvrigt er der mange paralleller mellem asa-troen og vikingernes opfattelse af Hvide Krist, hvis man med et åbent sind graver dybt nok i historien, se f.eks.:

http://www.englishfolkchurch.com/Lorehoard/lorehoard.htm

Svend Andersen
Guest
Svend Andersen

Ovenstående bemærkning skulle ha’ været en kommentar til HH.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Lige præcis, Svend Andersen – tak 😉

Bjovulf
Guest
Bjovulf

http://da.wikipedia.org/wiki/Kristendommens_indf%C3%B8relse_i_Danmark

Forfatteren Mads Lidegaard – far til “selveste” Bo & Martin 😀 – har endda skrevet
flere værker om dette emne.

HH
Guest
HH

I morse hörde jag en asa-troende utveckla sina tankar i radions P1. Men – det lät fint! Precis som jag uppfattat alltihop när jag gick i småskolan. Jag gillade tanken på Tor med sin hammare, Odin med sina korpar och inte att förglömma Freja! Det lät skönt och riktigt. Och den där j-vla Midgårdsormen! Kommer ni ihåg? Fafner som rände svärdet i hans buk. Om inte, ta er till Sörmland och i närheten av Jäder så har ni hela historien ristad. Jag blev enormt imponerad. Martinus känner väl en del danskar till. Jag har en liten bok av honom där… Read more »

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Jeg var ikke til mødet men har lige hørt ham her i P1 – Mennesker og tro. Det var interessant. Nu kan jeg godt forstå overskriften i berlinske om at han ikke længere var muslim, dog ikke hans ord, men kronikørernes. Det han er nu, forstod jeg, som et søgende menneske, der ikke ved men håber, at der findes en guddommelig kraft.

Bo
Guest
Bo

Till Ahmed Akkari: Några av Er kan leva i Norden, men inte för många, för då förblir vi inte Nordmän längre. (De Gaulle’s tankar) Människor kan falla eller stiga, gå till extremism åt olika håll, eller stödja samhället. Jag undviker tankar om Gud eller Djävulen, eftersom jag inte tror att de existerar. De finns inte hos mig, på annat sätt än runinskrifterna eller träavbildningarna av Oden, som är mina förfäders största gud. Sagor är för att roa, eller i värsta fall skrämma barn eller idioter. Jag välkomnar dig Ahmed, till upplysningens rationalitet, medmänsklighet och alturism, om det är din sanna… Read more »