24
aug
Seneste opdatering: 25/8-13 kl. 1342
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en version der er redigeret ned til 20 minutter. GoV: The Imam Who Defected. “Akkari har ramt troende, velfungerende muslimer h√•rdest,” skriver Inaam Nabil i Politiken. Man skulle n√łdigt g√• glip af en anledning til at lide, men hvor var deres stemmer henne i 2006? Om samme avis sagde Akkari meget rammende:

¬ĽJeg kan fort√¶lle, at hvis islamisterne f√•r magten i Danmark, s√• er Politiken en af de f√łrste aviser, de vil lukke. Hele kultursektionen med afkl√¶dte kvinder, bryster, ateisme og gudl√łshed. Uge efter uge historier om b√łger, som er kritiske over for religion. Masser af erotik¬ę.‚ÄĚ

Se også Ahmed Akkari i Trykkefrihedsselskabet, fotos og pressedækning.

Det Radikale Venstre som supermagt

Det gamle sp√łrgsm√•l om USA i virkeligheden har en udenrigs- eller Mellmem√łstpolitik, lader til igen at kunne afkr√¶ftes. USA blandede sig i en katastrofal borgerkrig i Vietnam, de svigtede Shahen til fordel for Khomeiny, st√łttede Saddam Hussein, √•bnede en borgerkrig i Irak post-Saddam, de st√łttede Bin Laden i Afghanistan, de dolkede vestallierede Mubarak og Gadaffi i ryggen, de fl√¶ber over det muslimske broderskabs sk√¶bne pt. – og nu…..

Bruger USA sit milit√¶r i Syrien, vil det h√łjst sandsynligt ske uden om FN ligesom i Kosovo i 1999. Mens pr√¶sident Barack Obama overvejer mulighederne for at svare p√• det formodede angreb med kemiske v√•ben i Syrien, er hans milit√¶re r√•dgivere i gang med at studere, hvilke muligheder USA har for at retf√¶rdigg√łre en milit√¶r aktion uden om FN.
Og if√łlge New York Times, som har snakket med en h√łjtst√•ende embedsmand fra den amerikanske regering, har r√•dgiverne et s√¶rlig godt √łje til Natos luftkrig i Kosovo i 1999. Et eventuelt angreb fra USA vil sandsynligvis ske uden et FN-mandat, fordi Rusland regnes med at bruge sin vetoret i Sikkerhedsr√•det og stemme imod enhver milit√¶r indblanding i konflikten. USA overvejer Kosovo-krig i Syrien

Hvilken soldat vil d√ł for USA nu om dage og hvorn√•r siger Villy S√łvndal, at Danmark skal blandes ind i det syriske morads? Det egyptiske er knap nok begyndt for ikke at tale om truslen fra Irans kernev√•benprogram. At de forliges med russere og kinesere er i verdens overordnede interesse, og i den miseralbe amerikanske √łkonomis.

Vesten har f√• men enkle interesser i Syrien: Lindre de civiles lidelser, forhindre enhver flygtning i at s√¶tte fod p√• europ√¶isk grund, lade shia og sunni sl√• hinanden ihjel i s√• vid udstr√¶kning som muligt, sv√¶kke Iran og Hamas, beskytte Israel, som Daniel Pipes skrev: St√łt den part, som er ved at tabe og hvad ang√•r resten: Glem Naser Khaders vr√łvl og Let Allah sort it out. Hvis Khader kan arbejde i en t√¶nketank, s√• er t√¶nkningen ilde stedt. Desv√¶rre er det ikke, hvad vestlige ledere t√¶nker. Jeg ville n√łdigt v√¶re en soldat i deres h√¶re hvor meget jeg end beundrer og f√łler med dem, der var det.

Frank Miller dedikerede grafisk roman til myrdede Theo van Gogh

Tegneserietegneren Frank Miller, der er mest kendt for sine Batman tegneserier, har ogs√• kastet sig over den s√•kaldte grafiske roman. En af de seneste, Holy Terror, er dedikeret til filmskaberen Theo Van Gogh, der blev myrdet af en islamist i Amsterdam i 2004. Frank Miller udtalte f√łlgende p√• 10 √•rs dagen for angrebene p√• World Trade Center:

“For the first time in my life I know how it feels to face an existential menace. They want us to die. All of a sudden I realize what my parents were talking about all those years. Patriotism, I now believe, isn’t some sentimental, old conceit. It’s self-preservation. I believe patriotism is central to a nation’s survival. Ben Franklin said it: “If we don’t all hang together, we all hang separately.””

Ved udgivelsen fik Holy Terror blandt andet denne kommentar med på vejen. Spencer Ackerman i Wired:

“Frank Miller doesn’t do things halfway. One of the true comic-book greats, he‚Äôs created several of the most extraordinary stories ever to grace the art form. So perhaps it’s fitting that now he’s produced one of the most appalling, offensive and vindictive comics of all time … Miller’s Holy Terror is a screed against Islam, completely uninterested in any nuance or empathy toward 1.2 billion people he conflates with a few murderous conspiracy theorists.” Sort Sonofon

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og Dispatch Avhoppad imam: Alla danska mosk√©er styrs av islamister. – Se video her. (Alle fotos ¬© Snaphanen, klik f. […]

HH
HH
7 years ago

Martin A. Hansens rader om det nordiska m√∂tet med kristendomen ger mig verkligen en vinkel som n√§stan aldrig kommit fram i n√•got annat jag har l√§st. Stort tack f√∂r citatet. Vacker danska! Men runtomkring mig, h√§r d√§r jag bor, lever allt det gamla kvar under jorden. Varje spadtag som arkeologen tar visar upp m√∂ten med andra kulturer. Vi f√•r inte gl√∂mma att vatten har varit v√§gar f√∂r allehanda spr√•k och folk. Jag satt idag och tittade i en gammal klippbok med kulturartiklar jag sparat f√∂r ev citat och anv√§ndning. H√§r hittar jag en artikel om v√•rt spr√•ks vagga. Platsen heter… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Martin A. Hansen har skrevet en inspirerende bog om den tidlige nordiske kristendom og dens foruds√¶tninger: Orm og Tyr. Udover at v√¶re en meget vel dokumenteret beskrivelse af udviklingen til og med kirkerejsningstiden (1200-tallet) er bogen skrevet i et p√• samme tid storladent og meningsm√¶ttet dansk sprog, som desv√¶rre ikke mere mestres af nutidige skribenter. Bogen kan varmt anbefales. Om Danmarks d√•bsattest – den store sten, som kong Harald lod hugge i granit ved sit Vi i Jellinge – skriver digteren bl.a.: Den store sten er lys som havet en foraarsdag, skarp som en skibsst√¶vn, og det er jo en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Tack sj√§lv – ja, det √§r et mycket interessant emne. De tidigaste kristna gravar i DK, som har hittats hidtil, √§r, om jag minns r√§tt, ifr√•n 700-tallet. Myter – och n√•gra historiker – s√§ger, att det var kristna munker fr√•n Irland och England som bragte en tidig (“√∂stlig” – ikke romersk ! ) version af kristendommen hit p√• 6-700-tallet – alts√• en version af kristendommen, som p√• den tiden var bortom Roms kontrol ( efter det vestromerske rikes fall i 410 – http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Rome#Fall_of_the_Western_Roman_Empire). Ja, just det ( huvuden v√§nt bort fr√•n nord – mot √∂st? ) – p√• mycket gamla… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“sinister” – etymologi: http://www.etymonline.com/index.php?term=sinister sinister (adj.) Look up sinister at Dictionary.com early 15c., “prompted by malice or ill-will,” from Old French sinistre “contrary, unfavorable, to the left,” from Latin sinister “left, on the left side” (opposite of dexter), perhaps from root *sen- and meaning properly “the slower or weaker hand” [Tucker], but Buck suggests it’s a euphemism (see left (adj.)), connected with the root of Sanskrit saniyan “more useful, more advantageous.” The Latin word was used in augury in the sense of “unlucky, unfavorable” (omens, especially bird flights, seen on the left hand were regarded as portending misfortune), and thus… Read more »

HH
HH
7 years ago

Stort tack till Sven Andersen och Bjowulf. Jag har tittat p√• de intressanta sajterna och det st√§mmer med min egen uppfattning. Men l√§ser man Elaine Pagels bok “Adam, Eve and the Serpent” s√• ser man hur de f√∂rsta kristna f√§derna Chrysostomos och Origenes resonerade. De s√•g med tvivel p√• ett samh√§lle d√§r den kristna tron togs √∂ver av de m√§ktiga i samh√§llet och anade en pervertering. De menade att kristendomen var ett erbjudande och inte fr√•ga om en tv√•ngsanslutning. Kejsar Konstantin visade precis vilken riktning det tog. Men Pagels menar ocks√• att t ex gnostikerna och de f√∂rsta apostlarna n√§stan… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  HH

Ark√¶ologer: Vi blev kristne lang tid f√łr Bl√•tand http://www.b.dk/nationalt/arkaeologer-vi-blev-kristne-lang-tid-foer-blaatand Af Nynne Hein M√łller 25. juli 2012, 14:08 5 Kommentarer Ark√¶ologer finder flere og flere beviser for, at kristendommen var indf√łrt i Danmark lang tid f√łr Harald Bl√•tand tog √¶ren for det p√• Jellingstenene. Flere danskere blev begravet i den kristne tro 100 √•r inden kong Harald Bl√•tand i omkring √•r 955 opf√łrte Jellingstenene. Her anf√łrte han ellers sig selv som den, der havde gjort danskerne kristne. Det sl√•r et hold ark√¶ologer fra Ribe fast, efter de har gravet i 60 grave i omr√•det omkring Ribe Domkirke. De kristne grave kan… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Danskerne blev langsomt kristne http://www.b.dk/viden/danskerne-blev-langsomt-kristne Af Jens Ejsing, ejs@berlingske.dk If√łlge overleveringerne kristnede Harald Bl√•tand danskerne. Men danskerne havde allerede kendskab til kristendommen, da han lod sig d√łbe i 985. M√•ske stiftede de bekendtskab med troen s√• tidligt som i 300-tallet [!!!], mener historiker. … Gennem √•rene er danskerne vokset op med myten om, hvordan Harald Bl√•tand kristnede danerne og dermed stod fadder til kristendommens f√łdsel i Danmark. Men i virkeligheden er fort√¶llingen om den tidligste kristendom i Danmark meget l√¶ngere og knap s√• enkel. Mange danskere var allerede kristne, og kristendommen havde v√¶ret kendt herhjemme i √•rhundreder, da Harald Bl√•tand… Read more »

trackback

[…] og det, han havde m√łdt i Danmark. Man kan se en video, forkortet ned til 20 minutter, her. Man kan se hele videoen her, dog mangler lyden p√• de sidste 30 minutter. Og man kan m√•ske ogs√• […]

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Den oprindelige folkekristendom i Norden var meget forskellig fra nutidens udvandede og impotente folkekirkelære. Danerne blev ikke kristnet af pavekirken, men af omvandrende iro-keltiske munke fra England Рog vi var sandsynligvis allerede et kristent folk, dengang kong Harald huggede Danmarks dåbsattest i granit.

I√łvrigt er der mange paralleller mellem asa-troen og vikingernes opfattelse af Hvide Krist, hvis man med et √•bent sind graver dybt nok i historien, se f.eks.:

http://www.englishfolkchurch.com/Lorehoard/lorehoard.htm

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago
Reply to  Svend Andersen

Ovenst√•ende bem√¶rkning skulle ha’ v√¶ret en kommentar til HH.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Svend Andersen

Lige pr√¶cis, Svend Andersen – tak ūüėČ

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

http://da.wikipedia.org/wiki/Kristendommens_indf%C3%B8relse_i_Danmark

Forfatteren Mads Lidegaard – far til “selveste” Bo & Martin ūüėÄ – har endda skrevet
flere værker om dette emne.

HH
HH
7 years ago

I morse h√∂rde jag en asa-troende utveckla sina tankar i radions P1. Men – det l√§t fint! Precis som jag uppfattat alltihop n√§r jag gick i sm√•skolan. Jag gillade tanken p√• Tor med sin hammare, Odin med sina korpar och inte att f√∂rgl√∂mma Freja! Det l√§t sk√∂nt och riktigt. Och den d√§r j-vla Midg√•rdsormen! Kommer ni ih√•g? Fafner som r√§nde sv√§rdet i hans buk. Om inte, ta er till S√∂rmland och i n√§rheten av J√§der s√• har ni hela historien ristad. Jag blev enormt imponerad. Martinus k√§nner v√§l en del danskar till. Jag har en liten bok av honom d√§r… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Jeg var ikke til m√łdet men har lige h√łrt ham her i P1 – Mennesker og tro. Det var interessant. Nu kan jeg godt forst√• overskriften i berlinske om at han ikke l√¶ngere var muslim, dog ikke hans ord, men kronik√łrernes. Det han er nu, forstod jeg, som et s√łgende menneske, der ikke ved men h√•ber, at der findes en guddommelig kraft.

Bo
Bo
7 years ago

Till Ahmed Akkari: N√•gra av Er kan leva i Norden, men inte f√∂r m√•nga, f√∂r d√• f√∂rblir vi inte Nordm√§n l√§ngre. (De Gaulle’s tankar) M√§nniskor kan falla eller stiga, g√• till extremism √•t olika h√•ll, eller st√∂dja samh√§llet. Jag undviker tankar om Gud eller Dj√§vulen, eftersom jag inte tror att de existerar. De finns inte hos mig, p√• annat s√§tt √§n runinskrifterna eller tr√§avbildningarna av Oden, som √§r mina f√∂rf√§ders st√∂rsta gud. Sagor √§r f√∂r att roa, eller i v√§rsta fall skr√§mma barn eller idioter. Jag v√§lkomnar dig Ahmed, till upplysningens rationalitet, medm√§nsklighet och alturism, om det √§r din sanna… Read more »