27
aug
Seneste opdatering: 28/8-13 kl. 1426
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sentio-1308-550x399

Sentio augusti – SD-rekord Det går kun en vej, det kan enhver se bortset fra de andre partiledere. Men det går langsomt. Efter at svenske politikere i fire årtier har haft europarekord i at give landet væk, er 14.6 % på dette tidspunkt ikke imponerende. Når man dog betragter det samlede propagandaapparat, der har misinformeret, indoktrineret, censureret og shamet modstand ihjel i al den tid, er det måske ikke så ringe endda. Det hele sker bare tyve år for sent. I et demokrati, skal man spørge folk først. Nu bliver det svenske facit en millionstor indvandrerbefolkning, og en modstand hvis størrelse vi kun begynder at ane konturerne af. At hele 57.2 procent stadig stemmer S og M, vidner om propagandaens knusende effektivitet.

“Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”, det havde Mona Sahlin fuldstændigt ret i, for det havde hun bla. sørget grundigt for. Lige i øjeblikket kommer der 1393 såkaldte flygtninge til Sverige – om ugen. Det bliver 72.436 i år eller hvad der svarer til Lunds eller Umeås befolkning. Familiesammenføringer ikke medregnet. Antalet asylsökande ökar igen

Tommy Robinson til Malmø og København

Gräsrotsorganisationen English Defence League, EDL, framställs i svenska och danska medier som våldsamma fotbollshuliganer och hemska rasister. Men är de det? Kom och hör EDL-ledarna själva berätta.

EDL:s ledare Tommy Robinson och Kevin Carroll kommer till Malmö och Köpenhamn för att själva berätta om varför och hur de arbetar mot islamiseringen av England. Efter föredragen finns det möjlighet att ställa frågor till såväl Tommy som Kevin. Malmö 28 september 2013 Vilka är EDL? Möt Tommy Robinson och Kevin Carroll.

Lars Hedegaard: Dracula ved magten

Når man som jeg har været genstand for et mordforsøg og nu kan se dansktalende muslimer fremsætte nye dødstrusler på video, kan man reagere på forskellig måde. Man kan græde, man kan ryste, man kan bryde sammen, man kan bede om forladelse for det onde man har gjort mod en gammel pædofil landevejsrøver og lystmorder. Min reaktion er raseri. [..]

Den nuværende regering har det som politik at lette den muslimske indvandring mest muligt.Flere og flere kommentatorer bemærker ligheden mellem islam og nazismen. Men selv om de vesteuropæiske demokratier, England og Frankrig, er blevet bebrejdet at de ikke standsede Hitler mens tid var, er der dog aldrig nogen, der har anklaget dem for direkte af have hjulpet han til magten.

Med vores regering forholder det sig anderledes.Den insisterer på masseindvandring af muslimer, og den forfølger enhver, der kritiserer islam. Jeg ved det, for jeg har brugt halvandet år på retssager anlagt af den danske stat, fordi jeg har kritiseret islams kvindesyn.Jeg er heller ikke i tvivl om, at den islamofile danske anklagemyndighed vil nærlæse denne artikel med henblik på at trække mig i retten. Men de kan bare komme an. En mand der er under dødstrussel frygter ikke islams servile hjælpere. Dispatch – muligvis log in.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

VG-måling: Framgang for Fremskrittspartiet

http://www.nationen.no/2013/08/28/politikk/siv_jensen/frp/vg/meningsmaling/8244047/

Høyre sliter, Arbeiderpartiet står på stedet hvil og Fremskrittspartiet får ett av sine beste resultater på en meningsmåling på lang tid i onsdagens partibarometer i VG.

Fram til valget foretar avisen meningsmålinger hver dag, og på dagens måling får Frp 15,2 prosents oppslutning, en framgang på 0,6 prosentpoeng. Det er imidlertid første gang at partiet er over 15 prosent på en meningsmåling i VG på to år.

Santor
Santor
8 years ago

Jeg tror ikke man skal lægge så meget i selve tallene, men mere det faktum at SD vokser, støt og roligt, jo længere Sverige synker ned i multikulturens hængedynd.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Santor

Nej, naturligvis er der en vis usikkerhed på målingerne. For et parti omkring 15-20 % er den ca. 2 %-point ( ved 1100 interviews ), så vidt jeg husker – større for de store partier omkring 30 % ( vist 2.8 % -point ), og mindre for de små partier omkring 0 – 5 %, men dog relativt større ! Men det er selve tendensen og retningen, der er det virkeligt interessante. Noget tyder på, at Medelsvensson nu for alvor er gang med at vågne op til den multikulti-virkelighed, som PK-eliten desværre “lige” glemte at spørge “ham” om lov til… Read more »

victor
victor
8 years ago

5 + 4 + 4 kan umuligt være mindre end 11.

Undskyld; men ikke en gang en ni-årig ville hoppe på den…

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  victor

Du misforstår, Victor – grafen viser et gennemsnit (medelvärde) af de senest fire meningsmålinger
i august.

I den seneste måling (Sentios) er SD faktisk større end FP + C + KD:

V 7,3 (-0,2)

S 29,5 (-1,0)

MP 8,1 (-1,6)

SD 14,6 (+1,8) [!!!]

C 4,8 (+1,4) [ C + FP + FP = 13.4 % ]

FP 4,5 (-0,8)

KD 4,1 (-0,4)

M 25,4 (+0,4)

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

C + FP + KD = 13.4 % , naturligvis.

Og SD er altså nu mere end 2½ gange større end valgresultatet på 5.7 %,
hvilket i sig selv er meget bemærkelsesværdigt.

victor
victor
8 years ago

SD større end FP, C og KD tilsammen?

Har du prøvet med en lommeregner – før du fandt på den rubrik?

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Hvad er der i vejen med svenskerne?
De har aldrig prøvet at skulle kæmpe for land og folk.

falkeøje