28
aug
Seneste opdatering: 28/8-13 kl. 1656
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

The New York Police Department has secretly labeled entire mosques as terrorism organizations, a designation that allows police to use informants to record sermons and spy on imams, often without specific evidence of criminal wrongdoing. Designating an entire mosque as a terrorism enterprise means that anyone who attends prayer services there is a potential subject of an investigation and fair game for surveillance.

Since the 9/11 attacks, the NYPD has opened at least a dozen “terrorism enterprise investigations” into mosques, according to interviews and confidential police documents. The TEI, as it is known, is a police tool intended to help investigate terrorist cells and the like. The NYPD believed the tactics were necessary to keep the city safe, a view that sometimes put it at odds with the FBI.

The documents show in detail how, in its hunt for terrorists, the NYPD investigated countless innocent New York Muslims and put information about them in secret police files. As a tactic, opening an enterprise investigation on a mosque is so potentially invasive that while the NYPD conducted at least a dozen, the FBI never did one, according to interviews with federal law enforcement officials. The strategy has allowed the NYPD to send undercover officers into mosques and attempt to plant informants on the boards of mosques and at least one prominent Arab-American group in Brooklyn, whose executive director has worked with city officials, including Bill de Blasio, a front-runner for mayor. NYPD Designates Mosques as Terrorism Organizations, NYPD designates mosques as terrorism organizations

Det hedder i nyhedsrapporteringen at moskéovervågningen ikke har ført til en tiltale, men siden 9/11 har der været 60 muslimske terrorforsøg i USA, hvoraf 49 har været ‘home-grown’. De 53 har været forhindret af myndighederne, tre af rent held og fire ‘udført med succes’. 60 Terrorist Plots Since 9/11: Continued Lessons In Domestic Counterterrorism

Spørgsmålet er, om det er særlig forargeligt at overvåge moskéer og deres besøgere. Hvor mange euroæpiske terrorister har ikke kunnet knyttes til en moské? Maximus og Bellevuemoskéen i Gøteborg, Taimour Abdulwahab og Luton moskeen, 9/11 bomberne og Al-Quds moskeen i Hamborg, Munir Awad og Broderskabsmoskeen på Medborgarplatsen i Stockholm, Mohamed Merah og moskéen i Toulouse?

Når man vil finde kantareller, skal man gå i blandingsskov efter regnvejr, når man vil finde muslimske terrorister, skal man lede der hvor de samles, i moskéer. NYPD kommer nok til at høre meget skidt for det. Man kan genopfriske her, hvad shariaprofessoren og ex muslimer Sam Solomon forklarer om, hvad en moske er. Det vil ikke interessere politikere, men måske PET og Politiet er indenfor pædagogisk rækkevidde. Det burde interessere politikerne, for de kommer til at lukke mange af de moskéer, de nu åbner.


Sigøjnerens Malmø-model

Politik er branchen for dem, der ikke kan løse de problemer, de selv skaber.

RÆDSLEN for at ende i Kroatien, hvor Jura er statsborger, er formentlig overdrevet, desværre. Måske kan han hurtigt vende tilbage til Malmø og fortsætte derfra. Her bor allerede flere udviste kriminelle. Så sandsynligvis kan Jura tørre tårerne og fortsætte sin hærgen om et par år. Dog muligvis –man ved aldrig med Københavns Kommune –uden fortsat offentligt dansk tilskud til de kriminelle indtægter.Sigøjner-farce slut

Indspilning i fuld skærm 28-08-2013 161748

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Toleransen står alltså högt i kurs hos svenskarna. Fullt så toleranta är man emellertid inte i New York, där New York Police Department i hemlighet klassificerat hela moskéer som terrorism-organisationer. Där glömmer man inte så lätt hot och terrorattacker. Läs mer här. […]