29
aug
Seneste opdatering: 29/8-13 kl. 1731
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

29 08 2013 013

Superyacht Katara har ligget et par dage ved Amalienborg. Den tilhører emiren af Qatar, Tamim bin Hamad Al Thani, og jeg spurgte mig selv, hvad han gjorde i København, hvis ikke det var for at besøge den nye Broderskabsmoske, han har betalt i Rovsinggade, en ret ydmyg gade hvis eneste glans i mange år kom af, at være opkaldt efter den berømte kirurg Thorkild Rovsing.

Men Katara var sejlet her til morgen. Den har kostet lige så meget som Mærsk Mc Kinney Møllers opera overfor, – USD 300 million, for det kan masn bygge mange moskeer – og det foto måtte jeg så nøjes med. Hvad skulle ellers emiren i København på sensommeren? Ingen journalist har bemærket det, kun dem der holder øje med trafikken i Københavns Havn. (Skibet er i Bergen nu) Det er altså en ikke-historie, og hvad angår MSM, er det en ikke-ikke-historie, men heldigvis var turen ikke helt forgæves. Man kan altid få et par billeder med hjem. I Amaliegade stod en Jaguar XK140 1954–1957.

29 08 2013 016

Øjebliksbillede: S 17.2 – DF 21.2

You Gov 26.8

Indspilning i fuld skærm 29-08-2013 071916

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
7 years ago

Det var ju själva faen vad nära. Det krävs bara några tusen röster till (gissningsvis) för att V + DF ska kunna bilda egen regering, och det är drömscenariot för Danmark (och en förebild för oss andra).

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mens “kulturberigelsen” får lov til at vælte ind over os og helt uhindret hærge løs – bla. pga. EUs tåbeligheder – , så er det da dejligt betryggende at vide, at EU rent faktisk har vores ve og vel på sinde 😀 Man kunne jo ellers godt af og til blive lidt i tvivl om dette … Ikke overraskende er det en svensker, der er talsmand for gruppen bag direktivet … http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-71033512:eu-vil-forbyde-lakridspiber.html Det kan snart være slut med at snolde lakridspiber, når man går i kiosken i Danmark. EU er nemlig på vej med et direktiv, der vil sætte en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“- Halvdelen af alle nye rygere er under 18 år, og 95 procent er under 25 år. Det skyldes blandt andet, at tobaksindustrien udnytter hver en mulighed for at markedsføre sig over for børn, siger svenske Carl Schlyter” Tja, så glæder vi os da lige til at se nogle uafviselige beviser for, at slikindustrien i Europa er ejet af eller bestukket af tobaksindustrien til at fremstille cigaret og pibelignende slik. Men at få priserne på printerblæk ned på fornuftige niveauer, der modsvarer producenternes reelle omkostninger, og dermed modvirke deres defacto-monopoler, som I ellers lovede i EU for flere år siden,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Der er én ting, politikerne skal vide om Syrien, når de taler om at gribe ind [ Glimrende analyse af Bent Wigotski ] http://denkorteavis.dk/2013/der-er-en-ting-politikerne-skal-vide-om-syrien-nar-de-taler-om-at-gribe-ind Af Bent Wigotski 29. Aug 2013 Tophistorier Skal ”Vesten” gribe ind i Syrien? Før man overhovedet kommer ind på svaret på dette og mange andre spørgsmål om forholdene i Mellemøsten, kan der måske være grund til at minde om nogle grundlæggende, men som regel helt oversete, forhold i området. Kunstige stater Hvis vi betragter det ”udvidede” Mellemøsten” som regionen mellem Indien i øst og Balkan og Middelhavet i vest, findes der kun få egentlige stater i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

21.2 % – 17.2 % = 4 % [!!!!!] Nu må det da vist være statistisk signifikant – med mindst 95 % sandsynlighed – , at DF rent faktisk ( iflg. YouGovs data ) har passeret S i tilslutning. Konfidens-intervaller for hhv. O (DF) og S baseret på approksimation af binomialfordelingen med en normalfordelling ( hvilket er OK, når n*p er “passende stor” ( > 5 ) ). Ved en samplestørrelse på n = 1100, som ofte anvendes (ca.) i andre opinionsmålinger ( jeg kender ikke YouGovs metode ), fås: sigma_O = 1.96 * sqrt ( p_O * ( 1… Read more »

NielsC
NielsC
7 years ago

Snap, bare for en god orden skyld. Jeg tror nok det er hans bror. Efter rygterne på twitter at dømme har han været i Norge og var vist et smut på elgjagt.
Der var et par dårlige jokes om hvorfor de ikke længere brugte deres gigant jagtområde i Pakistan. ( beklager, men jeg har ikke gemt referencerne). De norske jagtfører melder at han var en fin fyr.

JensH
JensH
7 years ago

OT:

Mon ikke disse åbne grænser vil give de Nord-vest Europæiske velfærdsstater dødsstødet:

“Number of foreigners claiming UK benefits leaps 41% in 5 years: More than 400,000 now handed payouts that cost
taxpayers billions each year

-Rise fuelled by four-fold increase in benefit claims by Eastern Europeans
-Biggest number of individual claimants were from Asia and the Middle East
-Over five years total number of benefit claimants is up by more than 700,000”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2405053/Foreigners-UK-benefits-leaps-41-5-years-400k-handed-payouts.html