30
aug
Seneste opdatering: 30/8-13 kl. 2250
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu har han dog andre ting for end at skaffe foreløbig nul frivillige allierede, han skal til Sverige og snakke miljø, og så var der lige

Vil Obama virkelig smide et par missiler blot for ikke at tabe ansigt? Går Iran så løs på “sionisterne” og hvad bliver kædereaktionen derefter? John Bolton har også en god analyse. Der skal være to demonstrationer i København i dag, og tænk, jeg er enig med Enhedskommunisterne og for en gangs skyld ikke Tavakoli. Det virkelige problem i Mellemøsten, hedder Teheran, som både Bolton, Ledeen og Spengler har skrevet. Der kan tids nok blive rigtig storkrig.

Syrien-jihadister er på fri fod i Danmark

Personer fra Danmark, der har været i det borgerkrigshærgede Syrien for at deltage i væbnet kamp, er stadig på fri fod, selv om de er vendt hjem til Danmark. Det gælder blandt andre en 23-årig dansksyrer og tidligere kriminel fra Vollsmose, som deltog i kampe omkring den syriske by Ar-Raqqah. Det samme er den 25-årige danskkurder, der også støttede den islamistiske brigade Kata’ib al-Iman – Troens brigade, der kæmper side og side med al-Nusra-fronten, som blandt andre USA og Storbritannien betragter som en terrororganisation.

Ann-Sophie Hemmingsen, der forsker i militant islamisme på Dansk Institut for Internationale Studier, forklarer, at mellem 1 og 10 procent af de militante islamister fra Vesten, som rejser til konfliktområder, ifølge ny forskning »senere bliver involveret i terrorisme mod deres hjemlande eller andre lande i Vesten«. »Desuden er de angreb, de er involveret i, ofte mere effektive. Der er altså en reel risiko, som danske myndigheder skal være forberedt på«. Militante Syrien-krigere er på fri fod i Danmark, Militante på fri fod i Danmark.

Først skulle de straffes hårdt, så skulle de slet ikke lukkes ind i landet igen. Man forstår godt at justitsministeren ikke er at træffe for en kommentar. Vi har ikke hørt andet end tom snak om de jihadister, som Marin Henriksen skriver. Noget skal gå frygtelig galt, før Bødskov vågner. Kasper Støvring skriver i dag i Vestens svage dømmekraft

Libyen er i dag hærget af anarki, hvor terrorister og hardcore islamister boltrer sig. Den værste følge af »det arabiske forår« er, at vi i Vesten er truet af endnu mere terror. Tusindvis af unge muslimske mænd drager fra vestlige lande til borgerkrigen i Syrien, hvor de får træning, våben og kontakter, som de kan bruge, når de vender tilbage.

EFTERRETNINGSTJENESTEN har opsigtsvækkende kraftigt advaret om denne udvikling. Hvis oprørerne er »liberale« frihedskæmpere, som Naser Khader har talt om, kan de for så vidt godt drage til Syrien for at kæmpe. Men så ligger deres loyalitet jo ikke i Danmark, og de bør derfor ikke vende tilbage hertil. Hvis der er tale om herboende jihadister, skal de naturligvis udvises. Hvis de rejser til Syrien, skal de nægtes indrejse tilbage til Danmark, og deres statsborgerskab – som politikere som bekendt giver til vores fjender – skal tages fra dem. Det gælder også de »danske« jihadister i Syrien, der nu truer folk som Naser Khader på You Tube-videoer.

Se også: Netop tilbagevendte jihad-turist Ahmed Samsam, der beretter om sin seneste terrorist-ferie i Syrien. “Jeg har personligt trådt på jeres rådne lig”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago

Og MSM sætter aldrig spørgsmålstegn ved hans kompetencer. Aldrig.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Hr. Naturli'

Men det kommer de til nu, for kongressen vil stemme hans syriske bombeplaner ned med et brag. Stort set alle hans forslag, gennem hele hans præsident-periode, er blevet nedstemt i kongressen. Derfor er han også blevet den mest upopulære amerikanske præsident i lange tider. Og nu har de så chancen for at ydmyge ham globalt. Den chance lader de ikke gå fra sig. Herefter vil den vestlige verden være totalt til grin i hele Mellemøsten. Og godt det samme, for så kan de fortsætte med at slå hinanden ihjel. Win win…

JensH
JensH
7 years ago

Amerikanerne valgte en ‘Community Organizer’ fra Chicago, og det er præcist hvad de (og reseten af verden) har fået. Obama er bare bare en ‘glad’ amatør, når de kommer til international politik, og det ville have været okay hvis han eksempelvis havde været Udenrigsminister i Danmark, (Villy Sleepvally har været det i to år nu uden verden er gået under), men som Amerikansk præsident er hans amatørisme simplethen en katastrofe. Ikke bare for USA, men for hele den vestlige verden.

falkeøje
falkeøje
7 years ago

Under krigen havde vi en væbnet modstandsbevægelse,
der ikke tøvede med at rydde op, hvor det officielle
Danmark ikke turde.

falkeøje

PB
PB
7 years ago
Reply to  falkeøje

Snaphane var i 1600-tallet betegnelse for en bestemt “hurtig” type flintlås på de bøsser, som de danske frihedskæmpere benyttede i deres partisankrig. Når man gør en bøsse klar til at fyre, spænder man “hanen”. Benævnelsen “snaphane” blev første gang anvendt om de “holstenske frie knægte”, der blev rekrutteret i Ditmarsken af amtmand Jesper von Buchwald i Holsten under Torstensson-krigen, da oberst Carl Gustaf Wrangel (kaldet “Gale Wrangel”) hærgede i Jylland. Snaphanerne førte partisankrig og generede svenskerne ved at overfalde deres transporter og forsyninger. Snaphanerne blev kendt for vildhed og for råhed, blandt andet skal de have skåret næserne af svenske… Read more »

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  PB

Snaphaner har ikke noget med hurtige bøsser at gøre. En snaphane er en hønsetyv, hvilket er et andet udtryk for at der var tale om irregulære tropper.

Nils
Nils
7 years ago

Det eneste, amerikanerne er helt sikre på at ramme inde i Syrien, er en masse kvinder og børn. De har sikkert allerede koordinaterne. Det er den forudsigelige militære gevinst. Det politiske resultat af en aktion vil ligeledes forudsigeligt være, at vesten nu er involveret, og alt hvad der sker herefter er vestens ansvar. Når og hvis Assad bliver styrtet, er det fordi han blev svækket af angrebet, og det allah-mod-allah-kaos og/eller rædselsregime, der opstår efterfølgende vil – moralsk set – være indsat af USA med svans. USA burde i stedet for landsætte en kommandogruppe i Mekka, der sprænger den sorte… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Vedr. Obama’s potentielle allierede i Europa: Open Europe Blog bragte i går (28.08) denne oversigt – Syria: The Ins, the Outs – and the Maybes: http://openeuropeblog.blogspot.dk/2013/08/syria-ins-outs-and-maybes.html

IN – Active support or taking part: UK, France, Denmark

OUT – Ruled out taking part, or do no support: Poland, Italy, Greece, Cyprus, Finland

MAYBE – Awaiting more information or a UN mandate: Spain, Portugal, Austria, Germany, Sweden, Romania, Bulgaria, Netherlands, Belgium, Hungary

UNCLEAR / no opinion – No reported clear statement: Estonia, Luxembourg, Malta, Lituania, Croatia, Slovenia, Ireland, Latvia, Czech Republic, Slovakia

En smuk illustration af EU’s påståede fælles udenrigspolitik.

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  Svend Andersen

Ja gudskelov er der ikke – endnu – et europæisk imperium, der står og stamper med divisionerne og skal markere over for USA og resten af verden, at der mindsandten er en ny spiller i verdenspolitikken, og nu skal I bare se løjer. Piff paff puff.

Når EU bliver i stand til det, vil det starte en krig. Måske bare en lille en til at varme op på, men så går det løs. Lidt kan man da lære af verdenshistorien.

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
7 years ago
Reply to  Svend Andersen

UK är nu OUT efter röstning. Jag är också OUT. Låt syrierna lösa sina egna problem.

Lion of Ziyon
Lion of Ziyon
7 years ago

Krauthammer er fremragende.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Så let er det at snyde med de danske visumregler http://denkorteavis.dk/2013/sa-let-er-det-at-snyde-med-de-danske-visumregler/ 30. Aug 2013 Af Bent Wigotski Rundt om samfundet I debatten om udlændingepolitik er det som oftest reglerne om asyl og familiesammenføring, der fokuseres på som de mest oplagte metoder til at opnå uberettiget ophold i Danmark for de mange mennesker verden over, som af økonomiske og sociale årsager søger til et vestligt land. Men i virkelighedens verden vil en indvandrerstrøm altid udnytte enhver af de åbninger og svage punkter, der findes i lovgivningen. Og her er nogle af visumbestemmelserne oplagte. … På de vestlige ambassader er det den… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Om Bent Wigotski 😉

http://www.b.dk/danmark/den-temperamentsfulde-diplomat

Intelligente læsere vil formentlig være i stand til at udlede
ud fra sammenhængen, hvilket land BW hentyder til i den
citerede kronik 🙂

hansL
hansL
7 years ago

Måske ville de være en ide at tjekke hvem der har financieret rejse og ophold i Syrien, Et gæt “de offentlige” Måske er den unge mand ude for at optjene point, så han senere kan få arbejde som dialog medarbejder i ghettoen, Et arbejde har bruge til at rekrutere nye jihad krigere.
Jeg ved sgu snart ikke omder er nogen grænse for danskernes idioti?

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  hansL

HAHA ! Obama skal til Sverige for å snakke om MILJØ ! Det er vel miljøet i Syria som bekymrer ham mest da, formodentlig ? Og Norges store sosialistleder, Jens Stoltenberg, har også fått audiens, og skal sitte ved O Store Obamas føtter med bedende øyne. Norge har jo forlengst tildelt Obama Nobels Fredspris, så litt takknemlighet for det må man jo forvente. Hvilket latterlig teater !