31
aug
Seneste opdatering: 31/8-13 kl. 1714
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Voldelig, navnlig venstreradikal og muslimsk meningsterror er en meget svensk specialitet (se video), men den forekommer nu i Danmark med visse jævne mellemrum. Indvandringen er en kronisk “vattendelare”, den er kommet for at blive. Uhrskov har da også skrevet standardværket “Et delt folk”. Jyllands Posten havde den noget misvisende rubrik, som er ændret efter indsigelser fra læsere til Debattør udsat for hærværk:

Indspilning i fuld skærm 31-08-2013 170644

“For godt halvanden time siden blev mit hjem angrebet af venstreekstremister. Det går jeg i hvert fald ud fra, at de var. Min bil fik smadret tre ruder, og der står lige nu ‘nazi’ på bagruden. Der er desuden sprøjtet skum op i udstødningsrøret. Derudover er det ene lag af dobbeltruden til badeværelset smadret, og på husmuren står der også ‘nazi’. Der er tillige spraymalet et stort A i en cirkel og endelig begyndelsen til et stort A, også på husmuren. Jeg har ikke indtil videre opdaget yderligere hærværk. …

Hvorfor mon?Tja, det kan man jo selv gætte sig til. Det har nok noget at gøre med, at jeg ind imellem oplader min røst til kritik af de herskende tilstande og den førte politik.Denne kritik har åbenbart været tilstrækkelig til, ser det ud til, at jeg skal have natligt besøg af folk, der ikke kan lide min bil, og som mener sig berettiget til at skrive “nazi” på min husmur. Vi lever i sandhed i interessante tider.” JP Blogs

Meningsterror 2: AFA forsøger at forhindre Tommy Robinson-møde

Autonoma grupper gör nu allt för att förhindra att English Defence Leagues ledare Tommy Robinson och Kevin Carroll ska få tala i Sverige och Danmark. Först avbokade Folkets Hus i Malmö, nu har även Odd Fellow Palatset i Köpenhamn backat ur.

Mötesfrihet och yttrandefrihet är inskrivet i både dansk och svensk grundlag. Men det är inget som bekymrar vissa grupper, kända som autonoma eller ”antirasister”. De har tagit för vana att möta meningsmotståndare med ägg- och stenkastning, fyrverkeripjäser, hotfullt skanderande och nu alltså genom rent sabotage. Under parollen ”ingen plattform för rasism!” manade danska Antifa, motsvarigheten till svenska AFA, sina medlemmar att ringa och mejlbomba Odd Fellow Palatset, för att tvinga dem att avboka mötet med Tommy Robinson och Kevin Carroll.

”Tycker du också, att det är ett förfärligt svineri, att Odd Fellow-orden lånar ut sina lokaler till rasister? Ring då till dem på 33 11 27 78 eller skicka dem ett email på info@oddfellow.dk. De två rasisterna skulle ursprungligen tala i Malmö dagen innan, men där har nu antifascister lyckats få dem utkastade. Låt oss göra detsamma i Köpenhamn!” skriver Antifa segervisst på sin hemsida. Dispatch nekas mötesfrihet efter hatkampanj, Dispatch International denied freedom of assembly after hate campaign.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
8 years ago

Jeg håber du holder modet oppe Morten. Det er din stemme vi har brug for, når Dansk Folkeparti taber tonen. Al den moralske støtte jeg kan mobilisere, sender jeg din familie. Desuden har jeg ikke lyst til at leve i en verden, hvor dine pletrammende skriverier ikke er en del af min dagligdag.
Så; bliv her.

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Jeg mener betegnelse nazister om AFA/Enhedslisten/SF passer meget godt.

Som Hitler
– Beundre de muhammedanerne
– De går indfor en offetligt/politisk styret økonomi
– Hader de jøderne, som oftest af de samme grunde
– Folkemord/etnisk udrensning/befolkningsudskiftning ser de som et legitimt redskab

Hvor enige kan man egentligt være med Hitler for ikke at være nazist?

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Hans Und

Ja, I den kontekst er det ikke helt forkert 🙂

Santor
Santor
8 years ago

JP har vist ændret ordlyden som du poster foroven. Hvor fanden får de deres journalister fra?

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Med andre ord – den typiske snotdumme og “villige til at misinformere for åben skærm” praktikant JP overhovedet kunne finde.

Så tror da fanden at JP blamerer sig på den måde, igen! Måske får de en dag råd til rigtige medarbejdere.