7
sep
Seneste opdatering: 8/9-13 kl. 2142
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er et vist overlap i midten, men den hele kommer nok i Ă©n video. EDL leader Tommy Robinson held on east London march. EDL leader Tommy Robinson charged with public order offences. Pressen undlader stort set at nĂŠvne, at over 90% af de anholdte var muslimer og venstreekstremister.

Tommy Robinson EDL ‏@EDLTrobinson
Just been released, charged with inciting a crowd to commit public order? My speech apparently. In court October 22nd.

Yes, immigrants need homes. So let’s move them into Chequers

Rart at se, at Peter Hitchens heller ikke kan dĂžje Tony Blair, grunden til at EDL overhovedet findes

Those of us who warned for years about mass immigration can only grieve now that the things we predicted are coming true. It is starting – where else? – in the primary schools, where people are simply having to accept that many, especially in less well-off areas, will be too full from now on. Next it will be housing, which is why Government Ministers are screeching curses at those who are trying to stop them concreting over the countryside and turning spacious suburbs into crowded urban quarters.

I can’t see why those who have saved all their lives to live in pleasant places should be forced to lose their peace and space, because cynical politicians left the nation’s door open for ten years and now can’t close it. Let the people in charge set an example – an ‘affordable’ estate in the grounds of Chequers, and a little development next to each of the many homes of the Blair Creature would be good. [..]

This is a huge change in the lives of British people, unasked for, undeclared, undiscussed. It is only just beginning. And so the rest of us will try as best we can to live in harmony in the overcrowded, low-pay Third World economy which we have had foisted on us. We know that the migrants themselves are not to blame and are only trying to better themselves.

As the truth dawns I think the voters will find a way of punishing the politicians who subjected us to this. The old parties are all complicit. They all dismissed protest as ‘racism’ and refused to be honest about the matter. Why should any of them survive? From now on, abandon them, and refuse to vote for them. Strip these unpleasant, sneering careerists of the money and power that protects them from the consequences of their own actions. Let them find out in detail what it is they have done to the rest of us. It will be some compensation. Peter Hitchens

Mandag bliver ikke sÄ sjov for journalistpartiet i Sverige

Der er der valg i Norge. Man kan spĂžrge sig, hvordan Norge kan have under halvdelen af Sveriges indvandring, men et FRP som er dobbelt sĂ„ stort. SD. Det kunne en sociolog tygge lĂŠnge pĂ„, men jeg har svaret, populist som jeg er: Svensk presses Ă„rtierlange cover-up af, hvad politikerne har gjort ved landet uden at spĂžrge befolkningen. LĂžgne, fordrejninger af realiteter, undertrykkelse af helt legitim debat. Men det holder ikke mod virkeligheden i lĂŠngden, regnskabet kommer uvĂŠgerligt til deres redaktioner pĂ„ et tidspunkt. De kan mĂ„ske beskytte politikererne – ophavsmĂŠndene m/k til verdens mest rabiate fremmedpolitik – et valg eller to til, men sĂ„ slutter festen. Piveriet her er som at hyle af mĂ„nen. Mandag bliver underholdning i topklasse, da skal jeg lĂŠse svenske aviser, det udholder jeg ikke til daglig.

”Den norska modellen stĂ„r i ­vĂ€gen för det norska folket” sa det högerpopulistiska Frem­skrittspartiets ledare Siv ­Jensen. Hennes parti Ă€r en av den europeiska frĂ€mlingsfientlighetens större framgĂ„ngshistorier under senare Ă„r. PĂ„ tisdag kommer Norge med stor sannolikhet att vakna upp med Fremskrittspartiet som en naturlig del av norsk borgerlighet. En historisk hĂ€ndelse i skandinavisk politik.

Efter terrordÄden den 22 juli 2011 upplevde Norge ett kortare emotionellt undantagstillstÄnd. De frÀmlingsfientliga och antimuslimska stÀmningar som prÀglade offentligheten tystnade tillfÀlligt. Men efter domen mot Anders Breivik Ätergick landet till normalitet. En normalitet som i dag innebÀr att Fremskrittspartiet kommer med förslag som att flyktingar ska behöva vÀnta i sju Är innan de fÄr rÀtt att ta sina barn till Norge. FN:s flyktingkonvention verkar behöva omförhandlas för norsk del om Fremskrittspartiet fÄr ­bestÀmma. Som om andra vÀrldskriget aldrig ­hade hÀnt.Detta i landet som delar ut Nobels fredspris. Norska valet Àr historiskt för högern

Det vore en unik hĂ€ndelse i Skandinaviens politiska historia, att man lĂ„ter högerpopulisterna fĂ„ lĂ€gga tassarna pĂ„ regeringstaburetterna. Det högerpopulistiska – och ja, frĂ€mlingsfientliga – partiet har under valrörelsens slutskede höjt tonlĂ€get vĂ€sentligt. I ett lĂ€ckt dokument drar partiet upp riktlinjerna för hur man vill se att Norges flyktingpolitik utvecklas under de kommande fyra Ă„ren. FrĂ€mlingsfientlighet in i norska regeringen

Andre svenske medier, der er lidt mere tÊnksomme end Aftonbladet, er det lykkedes nÊsten at tie Norge ihjel indtil nu, ganske godt klaret, men det bliver svÊrt i morgen nÄr der skal findes en grimasse. Der er lidt her, her og her.

Se ogsĂ„ Svenska “forskare” rasar mot norska Ă„sikter

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

“EDL leader Tommy Robinson charged with public order offences” Jeg tror den britiske stats gentagne juridiske chikane mod TR og EDL vil blive husket som det fĂžrste utvetydige tegn pĂ„ at indvandring og kultursammenstĂžd mellem muslimer og europĂŠere gjorde de europĂŠiske stater mere autoritĂŠre og mindre demokratiske. Det har ikke trovĂŠrdighed at hĂŠvde at “der er ytringsfrihed i Storbritanien og Tommy Robinson blev ‘blot’ straffet for at have brudt loven.” At fĂ„ 10 mdrs fĂŠngsel, af BRITISKE myndigheder (meget centralt), for at rejse ind i USA pĂ„ et falsk pas, er TOTALT absurd efter “normal retspleje:” – Forbrydelsen var mod… Read more »

Prudentius
7 years ago

Man mĂ„ (igen-igen) tage hatten af for Tommy Robinson for hans mod og klarsyn! Hans tale sidder lige i skabet og bider med tĂŠnder af hĂŠrdet stĂ„l. Dog vil jeg gerne tilfĂžje til hans “Cameron looks like a wanker”, at det er en tilstand der gĂŠlder HELE det vestlige politiske establishment. Ikke nok med de de har tabt to krige i Irak og Afghanistan, de har nu allieret sig med deres tidligere modstandere og er igang med at forĂŠre dem en af MellemĂžstens vigtigste stater, med adgang til Middelhavet. Dertil selvfĂžlgelig den uafbrudte tredjeverdens kolonisering af Vesten selv, der medfĂžrer… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“…forgĂŠves har smidt tusindvis af vestlige liv og milliarder af skattekroner ud pĂ„…”

Og hundreder tusinder af indfĂždte muslimske liv. Ikke at forglemme.

Det er mit gĂŠt de hellere havde beholdt livet, end miste det for tomme pompĂžse slogans om “demokrati” og “menneskerettigheder”.

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Klar tale fra Tommy Robinson!
Send mĂžgslimerne hjem hvor de kommer fra!!!

Marit
Marit
7 years ago

Det er uhyre patetisk og latterlig Ă„ hĂžre svenske “journalisteres” syn pĂ„ Norge. Norge som har innrĂžmmet over 100 000 arbeidslĂžse svensker opphold og arbeid. Vi er fonĂžyde med dem, siden de ikke har behov for intergreingstiltak. Svenske “journalister” tror visst fortsatt at Norge er en koloni under Sverige. Og de har frekkhetens nĂ„degave ved Ă„ fortelle oss at vi er “fremmedfiendtlige, rasister og fascister”.

Jeg synes de kan feie for sin egen dĂžr og ordne opp i sitt eget multikulturelle kaos av utanfĂžrskap, voldtekter og annen kriminalitet. Og fremfor alt, forberede seg pĂ„ syrisk okkupasjon…