9
sep
Seneste opdatering: 24/8-14 kl. 1448
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ullenhag er mest til human interest historier. “Du vil ikke snakke om moderen med det lille barn, som er p√• flugt, √Ökesson.” Ullenhags genre er guvernanteromanen, den g√łr sig ogs√• p√• TV. √Ökesson vil snakke politik, men kommer ingen vegne. Den gode gamle historie.

Moderaterne har trukket den ikke helt driftsikre Billstr√∂m ud af kampen, han har ytret enkelte synspunkter der ikke flugter med partilinjen. Han troede, han var ansat for at t√¶nke selv, hvor dum kan man v√¶re? Ullenhag derimod har en fjeder i ryggen, man tr√¶kker ham op, s√• siger han “hjerte og smerte” hver gang. “Du vil ikke snakke om m e n n e s k e r, har du ikke noget hjerte?” Hans historie om skoleb√łrn, er solidt genbrug, sidste gang de blev d√łdstruet, gik de dog i skole i Iraq, men globaliseringen flytter jo rundt p√• b√łrn.

Det ligner debat, men det er marionetteatret i Kongens Have. Magtens taktik i Sverige er at dynge enhver der vi blande sig til med en byge af lamme floskler fra politikkens MG 42 – 1200 skud i minuttet, samme kugle hver gang. M√•ske er Ullenhag et maskingev√¶r og ikke et menneske? Man kan ikke skelne den ene debat med ham fra 30 andre, og n√•r √Ökesson ikke er d√łd endnu, skyldes det jo nok l√łst krudt. Han taler dog ikke til ham, han taler til rosset derude bag sk√¶rmen, hvis intelligens ikke kunne bekymre ham mindre. Han afleverer det, mester Reinfeldt og hans reklamebureau har sendt ham i byen med. Han er dygtig set med mesterens √łjne, han bliver til noget stort. Ve jer, Sverige. √Ökesson och Ullenhag i Agenda om Syrien PUT. Inden debatten havde SVT haft tre kvarters reportage set udelukkende fra syrernes perspektiv.

Norge: For 900 milliarder kroner indvandring

Finansavisen publicerede i forgårs en artikel om indvandringens omkostninger, der både i indhold og timing har potentialet til at blive en bombe, men hvor mange nordmænd har nået at læse den inden de sætter deres kryds i dag?

Indspilning i fuld skærm 08-09-2013 210322

Den ikke-vestlige indvandring vil blive en stadig st√łrre byrde for det norske samfund, jo flere der kommer til. D√©n kendsgerning f√•r dog ikke de norske partier til i noget n√¶vnev√¶rdigt omfang at diskutere den ikke-vestlige indvandrings konsekvenser. St√łrre forandringer i den norske udl√¶ndingepolitik er s√•ledes ikke nogen given ting, selv hvis Fremskrittspartiet skulle g√• med i en borgerlig regering. Det kan godt undre, n√•r man kender til konsekvenserne af den f√łrte politik. Morten Uhrskov: Velf√¶rd og oliepenge dominerer det norske valg

Bare innvandrere fra fire av de 20 landene gir pluss i regnskapet. Så mye kan innvandringen komme til å koste Norge. Finansavisens innvandringsregnskap har tidligere viste at ikke-vestlige innvandrere i snitt gir opphav til 4,1 millioner kroner i netto statlige utgifter.

N√• har Finansavisen utvidet datasettet med sysselsettingsstatistikk for ulike innvandrergrupper, og med dette som utgangspunkt er kostnadene for de 20 st√łrste innvandrergruppene i Norge beregnet. N√•r man legger sammen de fremtidige og p√•l√łpte kostnader for de ulike gruppene, blir summene betydelig. Legger man sammen de syv innvandrergruppene med st√łrst netto utgifter pr. hode, finner man at disse tilsammen vil koste Norge netto 646 milliarder kroner i perioden 2015 til 2100, skriver avisen. Tar vi med de neste ni landene er utgiftene for de 16 landene i minus samlet p√• 900 milliarder kroner.

Indspilning i fuld skærm 08-09-2013 204501

De st√łrste utgiftene er knyttet til pakistanere, irakere og somaliere, som samlet gir en netto utgift p√• 445 milliarder kroner, viser oversikten i Finansavisen. Resultatet blir at netto statsfinansielt bidrag fra de 20 st√łrste innvandrergruppene som allerede er kommet, er p√• minus 805 milliarder kroner, st√•r det √• lese i Finansavisen l√łrdag. Summen forutsetter at norskf√łdte etterkommere er perfekt integrert og at alle har like stort konsum av offentlige tjenester, en forutsetning SSB selv kaller diskutabel. Innvandrere fra fire land gir pluss – 16 land gir minus, R√łde tall. Hver somalier koster staten 9 millioner kroner.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] V√•r tids moraliska imperativ stinker av rutten sj√§lvgodhet, verklighetsf√∂rnekande och elitistisk hybris. ‚ÄúDe europeiska politikerna har valt mellan sina egna folk och universella m√§nniskor√§ttigheter. F√∂r l√§nge sedan‚Ä̬†skriver signaturen Prudentius. […]

trackback

[…] V√•r tids moraliska imperativ stinker av rutten sj√§lvgodhet, verklighetsf√∂rnekande och elitistisk hybris. “De europeiska politikerna har valt mellan sina egna folk och universella m√§nniskor√§ttigheter. F√∂r l√§nge sedan” skriver signaturen Prudentius. […]

Tornuggleman
Tornuggleman
7 years ago

M√•ste infoga, att Ullenhag g√∂r ett alldeles utm√§rkt valarbete f√∂r SD. Bara politikereliten inom 7-kl√∂vern begriper nada ! “Debatten” var noga f√∂rberedd av SVT . Jimmie beh√∂vde igentligen inte s√§ga s√• mycket. Det hade r√§ckt med en bild av √Ökesson , Ullenhags hat g√∂rhonom klumpig och han h√§nger sig sj√§lv. Ingen mer √§n sj√§lvsk√§rare. “Emos” och “skaters” inom v√§nsterfalangen g√•r p√• mantrat. S√• vi f√•r hoppas att Ullenhag “lyser” mera med sin hatfyllda blick. Trots att SD har √∂ver 11% av v√§ljarnas st√∂d, f√∂rklaras vi som nazister, rasister och islamister. Med andra ord ingen respekt f√∂r √∂ver en miljon svenskar… Read more »

HH
HH
7 years ago

Tack Marit Рdu är verkligen omtänksam och god! Du gjorde min dag med allas vår Jussi.

HH
HH
7 years ago

Zenith och Prudentius – vi √§r p√• samma linje! Det verkligt bekymmersamma √§r denna hospitalisering av det enga folket. Var vi √§n riktar blickarna ser vi n√•gonting annat. Men h√∂r p√• – vi har aldrig bett om n√•got Mellan√∂stern! Vi √§r inte ett dugg intresserade av arabl√§nder eller ens Afrika. M√• dessa m√§nniskor finna sin egen frid! Jag klarar inte av att se dessa skynken och ansikten i det G√∂teborg jag en g√•ng bodde och trivdes i med sina “goa gubbar”. Det √§r en helt annan, skr√§mmande tid nu.. Det som upptagit mig p√• sistone √§r den fullst√§ndiga kulturkollaps som… Read more »

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  HH

Kjære HH !

Det er helt forferdelig det som skjer med v√•rt kj√¶re borderland. H√łr p√• Jussi Bj√łrling til tr√łst…

Mvh
Marit

Janne
Janne
7 years ago

Jag tror att Ullenhag √§r tillsatt som “debattminister”. Han inbillar sig sj√§lv att han √§r en stor debatt√∂r, och eftersom regeringen saknar argument f√∂r sin vansinniga invandringspolitik har de tillsatt honom f√∂r att ta om√∂jliga debatter om n√§mnda politik. Att han med de f√∂ruts√§ttningarna inte kan g√∂ra sig annat √§n l√∂jlig √§r klart.

Prudentius
7 years ago

Og husk n√•r/hvis Assad-regimet falder skal diverse sunni-fraktioner udk√¶mpe en ny borgerkrig om hvem der s√• skal bestemme. Der er dem der vil have helvejs-sharia, der er dem vil have halvvejs-sharia, der er dem der vil have demokrati, der er dem der vil have deres helt eget kleptokrati. Nogle st√łttet af Saudi Arabien, nogle af Iran, og andre af Tyrkiet og/eller Vesten. Kurdere, kristne, alawier, shia-muslimer, drusere og Assad-loyalister vil alle blive terroriseret, myrdet og fordrevet. Og helt generelt m√• vi bare forst√•, at muslimer (ligesom alle andre) bare ikke vil bo i muslimske samfund p.g.a den vold, fattigdom og… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago

OT

http://www.bt.dk/udland/bandevold-farvet-mand-og-hans-et-aarige-soen-udsat-for-grov-vold

Malm√ł…Trods masser af vidner intet signalement af gerningsm√¶nd…

Zenith
Zenith
7 years ago

Pr√¶cis, HH. Hele hans fysiognomi lyser jo af foragt, arrogance og p√•taget indignation. S√• vidt jeg husker blev vedkommende her i sommers ogs√• interviewet p√• dansk tv, i forbindelse med et indslag om urolighederne i de svenske forst√¶der. Ligeledes her m√łdtes journalisten af denne infantilske opf√łrsel og en slet skjult foragt over for hvordan journalisten dog kunne have den fr√¶khed at s√¶tte sp√łrgsm√•lstegn ved den svenske indvandringspolitik. Det er en dybt, dybt underl√łdig form for “debat”, hvor man ikke vil svare p√• de sp√łrgsm√•l man bliver stillet, og i stedet gentager n√łje indl√¶rte mantraer. Det lader til, at man holder… Read more »

HH
HH
7 years ago

Ja, jag s√•g den d√§r icke-debatten. En icke-debatt helt enkelt f√∂r att hr Ullenhag inte ville se det som hr √Ökesson och vi andra ser – att hundratusentals flyktingar f√∂rsm√§ktar i l√§ger utan n√•gon som helst komfort. De som kommer hit √§r ofta engelsktalande, har pengar och har kunnat k√∂pa sig hit. Ullenhag √§r allts√• mindre vetande. Det som slog mig var det ton√•rstrotsiga i hr Ullenhags ansikte. Ett stenansikte skulle jag vilja s√§ga. Skulle han sl√§ppt sig l√∂s skulle han brutit ihop och b√∂rjat sv√§ra inf√∂r de sn√§rjande fr√•gorna vars inneb√∂rd var helt klara f√∂r varje lyssnare och tittare.… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Lite vid sidan av ämnet men inte helt:
Kampanjretoriken är densamma i England, rundgången av folk i en liten krets som återkommer på olika poster i organisationer och partier, och som alltid är desamma:som alltid hörs och syns i medierna är också påfallande lika i England och Sverige:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10293677/Ed-Milibands-friends-of-Assad.html