13
sep
Seneste opdatering: 13/9-13 kl. 2048
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Invading sunni muslims set up illegal sharia courts in Aleppo Syria- I would have to say this video is in the top 4 of all counter-jihad videos I have done since I started this project. I cannot think of a more clear example of how Islam operates. An area is taken over by any means possible, and Islam, a barbaric and primitive system of living beyond the comprehension and imaginations of civilized people, becomes the law, enforced by chimps and brutally and perhaps worse, arbitrarily.

This video has been a three day project by a lot of people and I would like to thank all of them. First of all, M for finding it and sending it, S. Victoria who spent some time with it, and C.B. Sashenka who stayed up all night writing it out and then working with me all day to time it. I sincerely hope you all feel it was worth the effort.

Lastly and mostly, the people who went and made this thing deserve a Pulitzer. I cannot imagine having the courage to be in a room with these jihadis and when told to stop filming managed to just keep on going knowing what would happen to them if they were caught. I hope they are not upset with our translation and republication.Clip originally found at F Desouche. (Vlad Tepes) – “I saw a scene of utter cruelty”: Eyewitness account of Syrian jihadists beheading a foe Paris Match: MONTRER L’INSOUTENABLE, Samedi 31 aoĂ»t, des djihadistes dĂ©capitent en public des miliciens pro-rĂ©gime.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

I dagens Svenska Dagbladet har en artikelskribent – Rudbeck – skrivit om överdriven rĂ€dsla för islam och muslimer. Jag har inte hunnit lĂ€sa hela artikeln, men det rĂ€cker med rubriken för att förstĂ„ vad hr Rudbeck har kommit fram till. Det verkliga hat som pyr mellan olika islamiska riktningar och det hat man sĂ€rskilt riktar mot de kristna i Mellanöstern (det bor inga kristna i det s k Palestina lĂ€ngre, alla har flytt) borde fĂ„r artikelskribenten att se nĂ„gonting annat. I det civiliserade England, dĂ€r individen har vissa oförytterliga rĂ€ttigheter, kan man se hur dessa utnyttjas. Var det inte sjĂ€lvaste… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

I England tĂžr man alligevel ikke hĂ„ndhĂŠve et forbud mod ansigtsslĂžr mv., nĂ„r det kommer til stykket – for sĂŠt nu muslimerne skulle gĂ„ hen og blive fornĂŠrmede 😉 Birmingham Metropolitan College decides on U-turn over veil ban http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-24072854 A college which told pupils to remove facial coverings, including religious veils, for security reasons [!!!], has now changed its policy. Birmingham Metropolitan College originally said hoodies, hats, caps and veils must be removed so students were easily identifiable. The move was backed by David Cameron. But now it has decided to modify its stance to allow individuals to wear “specific… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Ikke engang i en retssal i England har dommeren lov til at krĂŠve at se den anklagedes ansigt: Niqab court row: Compromise reached over identification http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-24065946 12 September 2013 Last updated at 15:14 GMT A woman who refused to show her face in court for religious reasons has reached a compromise over the confirmation of her identity. The 21-year-old from Hackney, London, had refused to remove her niqab and reveal her face in front of any man. Judge Peter Murphy had said the interests of justice were paramount. At Blackfriars Crown Court, the matter was resolved when the woman removed… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Lidt retfĂŠrdighed er der da trods alt stadig til 😀 9/11-skeptiker taber injuriesag mod avis http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2095969.ece Videnskabsmand taber sag mod avis, som, han fĂžlte, havde krĂŠnket ham ved at kalde ham ‘tosse’ Den pensionerede kemi-lektor Niels Harrit har fredag ved KĂžbenhavns Byret tabt en injuriesag, som han havde anlagt mod en journalist og en chefredaktĂžr fra Weekendavisen. Niels Harrit er kendt for at vĂŠre skeptisk omkring de officielle forklaringer omkring sammenstyrtningen af World Trade Center i New York den 11. september 2001 En formulering i en artikel i Weekendavisen fra december 2012 var faldet Niels Harrit for brystet. Og pĂ„… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago

Det kom +2000 av dessa till Sverige i veckan…

Prudentius
7 years ago

Og sikke dog et islamisk paradis Allahs lystige slaver har fÄet skabt sig der i Aleppo. Jeg er overbevist om at pÊdofeten er stolt af dem!

Disse teokratiske mordere og tyranner er Vestens partnere i skabelsen af et nyt demokratisk og mere humant MellemĂžsten!?

Kors i bagdelen hvor skal man vÊre dum oven i gokken for at hoppe pÄ den!

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

De kriminelle fĂ„r kontanthjĂŠlp – de arbejdssomme smides ud af landet 13. Sep 2013 Af Mersiha Cokovic Gimi Levaković, overhoved af Danmarks mest kriminelle familie, beskyldte i gĂ„r Danmark for at vĂŠre racistisk og diskriminerende. Det var reaktion pĂ„ hans nevĂž, Juras udvisnings dom. For jer, der ikke ved det, sĂ„ er Jura en hĂ„rdkogt forbryder, som er dĂžmt for grov vold, afpresning, tricktyveri, indbrud, rĂžveri, mm. Han pressede penge ud af alt fra sin fars naboer, til hĂ„rdtarbejdende forretningsfolk. Han er kynisk og afstumpet og vĂŠlger ikke midler. Juras synderegister er pĂ„ stĂžrrelse med biblen. SĂ„ sent som 14… Read more »

Niklas R
Niklas R
7 years ago

Prima exempel pÄ hur taqqiya bedrivs av muslimerna mot vÀstvÀrlden.

De vet att de Àr barbarer sett med vÀsterlÀndska, civiliserade, ögon.

De vet att de har fel, dÀrför vÄgar de inte anvÀnda sina riktiga namn utan anvÀnder istÀllet alias.