15
sep
Seneste opdatering: 16/9-13 kl. 1540
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se ogs√• Til den sidste er forsvundet. Helvede: Klaus Wivels skildring af kristenforf√łlgelserne i en r√¶kke arabiske lande er forf√¶rdende l√¶sning. og Wiwel i DR 2 Deadline 6.9 minut 19:59. Se ogs√• tre artikler i Bibelselskabets aktuelle nummer. N√•r derimnod biskopperne kommer ind over, fiser det hele ud i en lunken mundvand af politisk ‘spiritualitet’. √Öbent brev fra folkekirkens biskopper til den danske befolkning og folkekirkens menigheder

“He came to England wanting to make it a Muslim country”

ærlig snak i det mindste. In 2011 immigrants from over 160 nations came to Canada. Immigration from Islamic countries accounted for 49 of those nations. Ingen kan fortænke dem i at ville væk, kun vestlige politikere kan fortænkes i at holde fast i forældede konventioner og overhovedet tillade, at det sker.

Islamic vs. European immigration to Canada in year 2011

Her i landet er der ikke s√• forf√¶rdelig mange andre end Asger Aamund, der magter at se bare tyve √•r ind i fremtidens myriader af ‘flygtninge’. Nemlig, hvordan vi skal administrere nye millioner af invaderende udl√¶ndinge, med regler der allerede i fyrre √•r har bevist, at de har tilf√łjet vores lande uoprettelige √łdel√¶ggelser. Skal vi, der synes islam stinker, flytte til Gr√łnland eller Japan, landet uden muslimer og moskeer,. s√• Folketinget kan give resten af landet v√¶k uden at blive generet?

I 1983 vedtog Folketinget udl√¶ndingeloven, som gav spontan indrejse og retskrav om asyl til flygtninge, der ikke var vaske√¶gte flygtninge efter FN-konventionen, men i stedet var noget, der ligner. Nemlig de facto flygtninge, der hurtigt blev lige s√• fine i systemet som de rigtige flygtninge. Antallet af asylanter steg betydeligt i de f√łlgende √•r, og selv om VOK-aksen i sine velmagtsdage anstrengte sig for at begr√¶nse tilstr√łmningen af flygtninge og sociale immigranter, voksede samtidig det internationale pres for en udvidelse af is√¶r de europ√¶iske landes beredvillighed til at acceptere stadigt st√łrre flygtningekvoter.

De n√¶ste 20 √•r vil blive pr√¶get af voldsomme kamphandlinger, opr√łr og uro i b√•de Afrika og Mellem√łsten. Der er stor sandsynlighed for egentlig borgerkrig i b√•de Syrien og Irak. Der bliver voldsomme konfrontationer mellem islamister og sekul√¶re kr√¶fter i Egypten, Libyen og andre afrikanske stater. Der kommer et folkeligt opg√łr med pr√¶stestyret i Iran, og den islamiske undertrykkelse af frihed og menneskerettigheder i Saudi Arabien og Golfstaterne kan ikke vare ved. Vi kan se frem til enorme str√łmme af mennesker p√• flugt fra enten tyranner eller √łkonomisk n√łd. En folkevandring p√• vej mod et nyt liv ad det slidte n√łdspor til det rige Europa.

Danmark har i dag ingen selvst√¶ndig og h√•ndfast national flygtningepolitik. Det danske folketing har lagt sig p√• ryggen med alle fire poter i vejret og lader sig tromle over af EU, FN og international domspraksis, der hele tiden sk√¶rper vores pligt til at modtage stadigt st√łrre skarer af migrerende mennesker. I Sverige er formynderstaten nu sl√•et s√• meget igennem, at enhver debat om flygtninge og indvandrere, der afviger fra den statsautoriserede norm, er tabu og reelt forbudt. Den svenske regering har netop bevilget permanent opholdstilladelse til samtlige flygtninge fra Syrien. Og i total konsensus beklager den samlede svenske presse i disse dage, at det fodsl√¶bende Europa ikke allerede har fulgt Sveriges lysende eksempel. Asger Aamund: Fly, skreg de…

46 procent af danskerne er DF’ere

Halvdelen af dem har blot ikke opdaget det endnu. Altingets nye unders√łgelse viser et kommende potentiale, der vil blive aktualiseret p√• given foranledning, og den afkr√¶fter de samfundsforskere og eksperter, der har forsket sig frem til, at v√¶rdikampen og udl√¶ndingedebatten er lagt i graven. Ren √łnsket√¶nkning af den slags, universiteterne netop er eksperter i.

Mens Dansk Folkepartis udl√¶ndingepolitik i partiets f√łrste √•r var fork√¶tret og ford√łmt af alle andre partier, er det i dag de f√¶rreste danskere, der ser negativt p√• DF’s udl√¶ndingepolitik. Det viser en ny meningsm√•ling fra A&B Analyse udf√łrt for Altinget.dk

24 procent har en “meget positiv” holdning til DF’s udl√¶ndingepolitik, mens 22,2 procent har en “delvis positiv” holdning. Omvendt har 26,3 procent en “meget negativ”, og 14,2 en “delvis negativ” holdning til partiets udl√¶ndingepolitik. 11,5 har “hverken en negativ eller positiv” holdning til DF’s politik p√• dette omr√•de. Under 2 procent ved ikke, hvad de skal mene om DF’s udl√¶ndingepolitik.

“I betragtning af at det er den skrappeste udgave af udl√¶ndingepolitikken, man kan abonnere p√•, er det lidt overraskende, at s√• mange v√¶lgere har en positiv opfattelse,” siger lektor i statskundskab Johannes Andersen fra √Ölborg Universitet og tilf√łjer:

“Mens der for tre-fire √•r siden var en bev√¶gelse hos v√¶lgerne i retning af, at “nu er der strammet nok p√• udl√¶ndingeomr√•det”, tyder tallene p√•, at en del v√¶lgere igen ser behov for stramninger. Det er en ny tendens.” 46 procent ser positivt p√• DF’s udl√¶ndingepolitik

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
7 years ago

Svaret p√• din fr√•ga i det andra inl√§gget √§r ju egentligen t√§mligen enkelt. Alla V√§stl√§nder b√∂r s√§ga upp flyktingkonventionerna och helt enkelt sluta med att behandla asyl√§renden p√• plats i det egna landet. Kommer n√•gon hit och kallar sig flykting s√• f√•r han helt enkelt resa hem igen och ta sig till ett s√§kert land i sin egen v√§rldsdel (eller g√• under jorden och bli illegal, men det ska g√∂ras s√• sv√•rt som det bara g√•r). Det √§r √§nd√• bara V√§stl√§nder som har skrivit under dessa konventioner och efter de senaste decenniernas erfarenhet s√• √§r det nog. S√•vitt jag vet… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Bare rolig, det l√łser sig selv, islam og dens proselytter ryger ud af Europa, om ikke p√• den ene s√• den anden. Omkostningerne ved at ern√¶re de unyttige muslimske horder er ved at vise sig i de offentlige budgetter og sammes umulige integration bliver tydligere og tydligere for alle at se, sk√łnt politikere med for megen √łstrogen og pressen pr√łver at holde sandheden tilbage. Muslimsk indvandring er generelt er ikke samfundsnyttig, alene en social belastning. Sverige er et pr√¶gtigt l√¶reeksempel med nedsk√¶ringer p√• alderdomsforsorg og sygehusv√¶sen, som er √•benlyse for alle. Der er intet i vejen for at forbyde islam.… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

S√• er Briterne ogs√• g√•et i gang med at diskutere et af disse latterlige ‘Burka-forbud’, dog ikke et generalt forbud som i Frankrig, men i de Britske skoler. Det er selvf√łlgelig ren symbol-politik, der her og nu skal forsikre de stadigt mere foruroligede Europ√¶iske befolkninger om, at de (politkerne) skam g√łr noget mht. den stadigt mere altomgribende islmaisering af de Europ√¶iske samfund. Personligtfinder jeg disse forslag om ‘Burka-forbud’ en afledning fra det virkelige problem, nemlig den demografiske udvikling. Som Amerikanerne siger “Demography Is Destiny”, og det den der afg√łr om hvorvidt Europa forbliver et frit vestligt kontinent eller en del… Read more »

Prudentius
7 years ago

“…der afviger fra den statsautoriserede norm, er tabu og reelt forbudt.” Tja, hvis de liberale virkelig frygter en social-√łkonomisk atmosf√¶re, der forpester livet for de fortagsomme og s√¶tter staten i position til at virke som primusmotor for en revolution√¶r og utopisk samfundsindretning, der indeholder radikal redistribution af territorium og skattekroner…Ja, s√• virker deres omfavnelse af det multikulturelle projekt en smule underligt. Er vold mod og stigende systematisk afpresning af borgerne fra importerede tredje verdens bander et liberalt projekt?? Er bortgivelse af hele gader, hele bydele til fremmede folkeslag?? Hvis man st√•r meget h√•rdt p√• den √łkonomiske ansvarlighed, som liberale h√¶vder… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

For kristendomsforf√łlgelse kan man f√łlge med p√• siten:
http://www.christianophobie.fr/