19
sep
Seneste opdatering: 20/9-13 kl. 1454
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er af let forst√•elige grunde ikke enkelt at v√¶re nationalsindet i Tyskland selv i dag. Sacha Korn er af Verfassungsschutz blevet beskrevet som en “h√łjreekstrem sangskriver” fordi NPD uden hans tilladelse havde brugt en af hans sange. Verfassungsschutz m√•tte tr√¶kke beskyldningen tilbage. Nazisterne brugte kun f√łrste vers af Lied der Deutschen, siden 1991 bruger tyskerne kun tredje vers, men Sascha Korn synger alle tre i en udgave, der har mange over- og undertoner og er s√• n√łgen at den bliver intim, aldrig s√• pomp√łs som den indbyder til.

Man kan se p√• kommentarerne p√• You Tube, at tyskerne elsker den med dens s√¶bebobler i Tiergarten og den vuggesangsagtige slutning. Man skal forestille sig noget i retning af at Ulf Lundell indspillede Du gamla, du fria, hvad man s√• alligevel ikke rigtig kan forestille sig. Korn er en interessant sangskriver hvad man ogs√• kan h√łre p√• sangene Funkenflug og Mein Land. Han fort√¶ller om sig selv og sin musik i Sacha Korn: Dokumentation “Treibjagd”

Secret ban on face veils for staff at 17 hospitals

At least 17 NHS hospitals have banned front line staff from wearing the veil, The Telegraph has learned, as ministers called for new guidelines to ensure all patients can have ‚Äúface to face‚ÄĚ contact with those who care for them. The Government has ordered a review of all health service policies on workers‚Äô uniforms. It will ask professional regulators to draw up clear rules so that communication with patients is always given priority over the right of a nurse or doctor to wear a veil.

It follows indications from David Cameron that he would support public sector bodies wishing to ban staff from covering their faces. MPs have called for a national debate on the issue. An investigation by The Telegraph has found 17 NHS hospitals across five NHS trusts which have already quietly instituted a ban on front line staff wearing the niqab ‚ÄĒ a full veil which covers the face ‚ÄĒ while in contact with patients. Telegraph

Karen Jespersen: Generel asyl går galt i Sverige

Sverige har n√¶rmest givet en fribillet til syriske flygtninge, der nu str√łmmer til landet i meget stort tal. Danmark skal tage imod flygtninge. Men ikke p√• en m√•de, der er √łdel√¶ggende for det danske samfund. [..]

Disse [internationale] instanser er præget af en tendens til at svække den nationale selvbestemmelse. Netop Sverige er et eksempel på, hvor galt det kan gå, når den nationale selvbestemmelse nærmest bliver gjort suspekt.

statsborgerskab 29.04.2012 030

Antallet af indvandrere er allerede nu langt h√łjere end i Danmark: 20 procent ud af en befolkning p√• 9,5 millioner. Og den meget lempelige udl√¶ndingepolitik betyder, at indvandrernes andel vokser hastigt. Her er der ikke kun tale om et pres fra internationale konventioner eller domstole. Den svenske elite g√•r forrest i arbejdet p√• at bringe endnu flere indvandrere til landet, idet den forklarer befolkningen, at en modstand mod dette er udtryk for fremmedfjendtlighed.

Anna Dahlberg skriver således ikke om de mange syrere, der presser på for at komme til Sverige, fordi hun mener, at der kommer for mange. Nej, hendes ærinde med artiklen i Expressen var tværtimod at agitere for at Sverige skal tage imod stadig flere.

Andre svenskere har den holdning, at man burde have helt √•bne gr√¶nser. Sverige har nu to partier, der g√•r ind for helt fri, global indvandring til Sverige. Det svenske Milj√∂partiet har i flere √•r talt for fri indvandring fra hele verden. Nu er ogs√• det svenske Centerparti sprunget med p√• vognen. I midten af december 2012 sagde Per Ankersj√∂, talsmand for partiets id√©programgruppe, at alle begr√¶nsende regler for indvandringen b√łr afskaffes.

Det er sådanne holdninger svenskerne og andre presser på med i EU og ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Hvis vi ikke vil ende, hvor Sverige i dag er havnet, må vi afvise disse holdninger og holde fast på den nationale selvbestemmelse. Berlingske: Generel asyl går galt i Sverige

Indspilning i fuld skærm 20-09-2013 004415

Man kan jo sp√łrge sig selv, hvordan verksamhetschefen kan blive taget p√• sengen over beslutninger, som hendes egen organisation tager. Har Migrationsverket heller ikke “alle hestene hjemme”, som det malende hedder p√• svensk? “En langsigtet l√łsning i Syrien”? Jo, de virkelige shia og sunni interessenter i stedfortr√¶derkrigen ordner den sag, og tager deres respektive flygtninge: Rusland, Iran, Kina, Saudiarabien, Qatar, Egypten og Tyrkiet. S√• er den ged barberet. Det manglede bare, at Europa skulle h√¶fte for endnu en omgang muslimsk barbari, som ikke vedkommer os.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torben Caroc
Torben Caroc
7 years ago

Jeg var ikke klar over, at de forskellige vers i een og samme sang kunne få så forskellige politiske betydninger. Faktum er dog, at hele sangen har spillet og stadig spiller en stor rolle i Tyskland. Det er godt, at Snaphanen henleder opmærksomheden på lidet kendte facetter i europæiske landes kultur og politik. Wikipedia (med link) bidrager også til at sprede lys over sangen og historien.

Jonny
Jonny
7 years ago

En tysk “Victor” == sannolikt √∂vervakad av Verfassungsschutz.

NPD är totalinfiltrerat av Verfassungsschutz. NPD använder utan lov en sång. Verfassungsschutz börjar intressera sig för sångskrivaren. Ironiskt?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Victor
Kom dog ned p√• jorden, i gamle nationale sange st√•r der s√• meget, som vi ikke kunne dr√łmme om at skrive i dag. De er en del af landenes historie, intet andet.
Sp√łrgsm√•let er hvordan, vi forholder os til ordene i dag. Og der synger vi dem og √¶rer disse gamle sange, som en del af vores historiske kulturelle arv – andet ligger der ikke i dette.

Victor
Victor
7 years ago

1841 РHvornår startede tre-års-krigen? Hvorfor???

Problemet er, at en del af det tyske h√łjre ikke accepterer Bonn-K√łbenhavn eller gr√¶nsedragningen med bl.a. Danmark. Det s√• vi s√• sent som i sidste uge, i retten i Kiel.

Beklager Steen, men posten er ahistorisk overfor den tyske ekspanisonisme, der, spår jeg, vil vise sit grimme fjæs igen.

Victor
Victor
7 years ago

Jeres post med “Lied der Deutschen” l√¶ner sig ganske alvorligt op ad landsforr√¶dderi:

Hvad er det manden synger:

“Von der Maas bis an die Memel,
Von der Etsch bis an den Belt ‚Äď
Deutschland, Deutschland √ľber alles,
√úber alles in der Welt!”

HVILKET BELT ER DER MONSTRO TALE OM!

Vil I virkelig give S√łnderjylland tilbage til tyskerne?

Har mine oldefædre kæmpet forgæves i Slesvig?

Er min families fordrivelse Рde nægtede at være tyske Рnu i orden?

St√łtter I hjemmetyskerne??

Kort sagt: Hvad fanden har I gang i?

Jeg er, for en gangs skyld, skiderasende!

Voldposten
7 years ago

Det er mig en kilde til evig moro, at vor hjemlige ‘kulturelite’ tror at “Deutschland, Deutschland √ľber Alles” er en nazi-sang. I kraft af deres mangelfulde sprogkundskaber tolker de det som om Tyskland skulle v√¶re over alle andre lande. Sangen, Das lied der Deutchen, blev skrevet af Hofmann von Fallersleben til musik af Haydn i 1797 og som en opfordring til at samle landet i stedet for det herskende Kleinstaaterei. Allersk√¶ggest kom ‘elitens’ uvidenhed til almen beskuelse, da Morten Messerschmidt sang den i Gr√łften i Tivoli – blandt andre nationalhymner. Hans l√łftede snapseglas blev udlagt som en ‘oprakt h√łjrearm’… Men,… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Voldposten

Mycket bra och viktigt p√•pekande, inte minst den historiska referensen till n√§r och hur och varf√∂r s√•ngen kom till. Det var allts√• f√∂r just tyskar, i det d√• splittrade Tyskland, som sj√§lva Tyskland, f√∂r just enandets skull, i betydelse och v√§rde skulle – vara √∂ver allt annat – som kunde locka, pocka och p√•verka – i v√§rlden -, (som d√• allts√• skulle ha – mindre – betydelse), f√∂r just tyskar och f√∂r tyskars m√∂jligheter att just d√§r och d√• f√∂rm√• sig till att kunna ena Tyskland. Det √§r i princip p√• samma s√§tt f√∂r alla olika nationsbildningar. De vill mana… Read more »

Prudentius
7 years ago

“Sverige har n√¶rmest givet en fribillet til syriske flygtninge,…”

“…hvor galt det kan g√•, n√•r den nationale selvbestemmelse n√¶rmest bliver gjort suspekt.”

Det vist lidt mere end bare “n√¶rmest” k√¶re Karen! ūüôā

De syriske flygtninge HAR fået en fribillet og den nationale selvbestemmelse ER suspekt, ja direkte farlig, i de vestlige magteliters optik.

Sverige kommer til at gå planken ud, og det er måske ikke så skidt endda. Multikulturen går mod sit uundgåelige sammenbrud, det bliver ikke anderledes, og hellere cirka nu end om 30-50 år.