24
sep
Seneste opdatering: 24/9-13 kl. 2347
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvis man f√łlger terroristernes egen Twitterkanal HSM PRESS OFFICE @HMS_PRESSOFICE2, f√•r man ikke bare et indblik i deres tankegang, men ogs√• fornemmelsen af engelsk slang. Kanalen der er suspenderet, har skrevet:

“Sherafiyah lewthwaite aka samantha is a vrave (sic) lady! were happier to have her in our ranks!”

Indspilning i fuld skærm 24-09-2013 033242 Indspilning i fuld skærm 24-09-2013 033344 Indspilning i fuld skærm 24-09-2013 033438Indspilning i fuld skærm 24-09-2013 040252

Vidner har fortalt om en hvid kvinde med engelsk accent. Et lig af en hvid kvinde er fundet, det er endnu ikke bekr√¶ftet at det er den berygtede, st√¶rkt efters√łgte Hvide Enke 7/7 bomberen Germaine Lindsay, den irske Samantha Lewthwaite, der for et √•r siden skrev et digt om sit √łnske om at d√ł som martyr: ‘I’m ready to become a suicide bomber’. Rygterne om at den d√łde, hvide kvinde er hende, er vedholdende. Terroristerne skal “have opf√łrt sig som dyr”, hvad der er at forn√¶rme dyrene, n√•r man ser perversiteterne efter i detaljerne.

THE body of a white woman has been found among terrorists killed when Kenyan troops stormed a besieged shopping mall in Nairobi. Reuters reports three separate sources as stating the woman’s body was found with those of terrorists killed in a recent assault, fuelling speculation the woman is Samantha Lewthwaite, the widow of Britain’s 7/7 bomber Jermaine Lindsay.

“From the information that we have, (there are) two or three Americans, and I think so far I have heard of one Brit.”Asked about the British woman, Ms Mohamed added: “A woman, woman, and I think she has done this many times before.”

Police, however, have told reporters that they are still investigating the possibility the woman may have been a hostage dressed in one of the terrorists’ clothes as a “decoy” during the attack which saw Kenyan authorities regain control of most of the four-storey shopping mall. Lewthwaite, known as the “White Widow” to Britain’s tabloid media, is wanted on a string of terrorism related charges in Kenya. The 29-year-old mother of four, from the Home Counties, is believed to be a leading figure in Somali terror organisation Al Shabaab. Body of white woman ‘terrorist’ found as Kenyan troops tighten grip on beseiged shopping mall, Has British ‘White Widow’ been killed in final assault on Kenyan shopping mall? Body of white woman terrorist is found at scene, Nairobi terror attack: Americans and Briton ‘among the gunmen’.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Enligt hittills obekr√§ftade uppgifter √§r fyra av terroristerna “svenskar”. Det kan i s√• fall inneb√§ra att de utg√∂r den st√∂rsta kontingenten i den internationella ofredsbevarande styrkan. En av dem s√§gs vara fr√•n Karlskrona. F√∂r bara en dryg vecka sedan gick d√•varande bist√•ndsminister Gunilla Carlsson ut med ett pressmeddelande och en radiointervju om att h√∂stbudgeten inneh√∂ll en h√∂jning av anslagen till stipendier f√∂r studenter fr√•n l√§nder utanf√∂r EU. Stipendierna skulle f√∂retr√§desvis riktas till studenter fr√•n l√§nder som “Mali, Liberia och Somalia”, alla tillh√∂r de av n√•gon anledning n√•gra av de mest v√•ldsgenererande muslimska l√§nderna i v√§rlden. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5644813 Tre dagar senare fick… Read more »