27
sep
Seneste opdatering: 27/9-13 kl. 2252
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det lader til, at det var de heldige, som blev skudt. Der er ogs√• rapporter om voldt√¶gt beg√•et af de rettroende jiha…”aktivister og gidseltagere.”

Soldiers told of the horrific torture meted out by terrorists in the Nairobi mall massacre yesterday with claims hostages were dismembered, had their eyes gouged out and were left hanging from hooks in the ceiling. Men were said to have been castrated and had fingers removed with pliers before being blinded and hanged. Children were found dead in the food court fridges with knives still embedded in their bodies, it was claimed.

Yesterday, soldiers and doctors who were among the first people into the mall after it was reclaimed on Tuesday, spoke of the horrifying scenes inside. ‚ÄėYou find people with hooks hanging from the roof,‚Äô said one Kenyan doctor, who asked not to be named. ‚ÄėThey removed eyes, ears, nose. They get your hand and sharpen it like a pencil then they tell you to write your name with the blood. They drive knives inside a child‚Äôs body. ‘Actually if you look at all the bodies, unless those ones that were escaping, fingers are cut by pliers, the noses are ripped by pliers. Here it was pain.‚Äô

A soldier, who took pictures at a bread counter and at the ArtCaffe, said he was so traumatised by what he saw he has had to seek counselling. Bomb disposal experts with sniffer dogs were yesterday painstakingly combing the part of the building still standing for explosives before clearing forensic officers, police and troops to search for bodies. ‘Eyes gouged out, bodies hanging from hooks, and fingers removed with pliers’: Horrific claims of torture emerge as soldiers reveal gory Kenyan mall massacre details

Island giver stormoské til 1200 uenige muslimer

Udslagsgivende blev meget betegnende komikeren og Reykjaviks protestborgmester J√≥n Gnarr og hans parti af feminister, anarkister, ateister, punkere og digtere. Kritikere siger, at deres sag tager et stort skridt fremad med mosk√©en, feministernes fraregnet antagelig. P√• Island l√¶gger de rigtige, selverkl√¶rede tosser stemmer til den slags, nede i Stockholm, Oslo og K√łbenhavn er det straks v√¶rre.

The Reykjav√≠k City Council has approved a building permit for the construction of the first mosque in Iceland. The mosque will be built in Sogam√Ĺri, an upscale district near downtown Reykjav√≠k on a highly desirable plot of land that was granted to Muslims free of charge, courtesy of Icelandic taxpayers.

Members of the city council — which is led by Reykjav√≠k Mayor J√≥n Gnarr, who identifies himself as an anarchist — say they hope the prime location will make the mosque a prominent landmark in the city. Critics of the mosque, however, say the project is being financed by donors in the Middle East who are seeking to exert control over — and radicalize — the growing Muslim community in Iceland.

Although reliable statistics do not exist, the Muslim population of Iceland is estimated to be approximately 1,200, or 0.4% of the total Icelandic population of 320,000. Most Muslims in Iceland live in the capital Reykjavík, where they make up about 1% of the total population of 120,000.

Although he is not opposed to the mosque per se, Magn√ļsson believes it is outrageous for the city to give Muslims a building site at no cost at a great location in the center of Reykjav√≠k. He also asks why political movements and feminist groups in Iceland are so tolerant towards a religion that he says degrades women. Part of the answer may be found in the political make-up of the Reykjav√≠k City Council, which is led by the upstart Best Party, a so-called joke party that was propelled into office in 2010 as a backlash against establishment parties in the wake of Iceland’s banking collapse in 2008.

The Best Party — a semi-serious far left party that is home to anarchists, atheists, surrealists, punks and poets — is being led by J√≥n Gnarr, a stand-up comedian whose stated political aim is thoroughly to upset the established order in Reykjav√≠k. Critics say the new mosque represents a big step toward achieving Gnarr’s objective.Iceland to Get its First Mosque

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] verdenssamfund. At de sadistiske drab i Nairobi blev beg√•et i uds√łgt n√łje overensstemmelse med disse suraer og koranvers, kunne de google frem p√• et minut. Med deres l√łgne og kvarte sandheder h√•ner de d√łdsofrene og de […]

Voldposten
7 years ago

Proceduren med afklipning af fingrene er obligatorisk, men b√łr fortages f√łr afhugningen af arm og hoved. P√• det punkt er manualen klar nok: Regarding infidels (unbelievers), they are the Muslim’s “inveterate enemies” (Sura 4:101). Muslims are to “arrest them, besiege them and lie in ambush everywhere” (Sura 9:5) for them. They are to “seize them and put them to death wherever you find them, kill them wherever you find them, seek out the enemies of Islam relentlessly” (Sura 4:90). “Fight them until Islam reigns supreme” (Sura 2:193). “Cut off their heads, and cut off the tips of their fingers” (Sura… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Voldposten

Man kan l√§sa Bron √∂ver Drina, av Andric, och d√§r konstatera att grymheter i krig har troligtvis alltid funnits just i krigiska situationer? F√∂r att inte tala om s.k. “kristna” steglingar”, halshuggningar, p√•lbr√§nningar, m,m., mot otrogna och mot fiender? M√§nniskans, (det manliga psykets?), fantasier kring fiender, vid krig och i krigf√∂ringar som har f√∂rts genom √•rhundraden, kan kanske kan liknas vid massutbrott av paranoid scitzofreni? D√§r d√• de vildaste och de galnaste och mest hatiska f√∂rest√§llningar g√∂rs om fienderna, som skall d√∂das p√• alla m√∂jliga grymma vis? Grymheten har inga gr√§nser, liksom heller inte hatet mot fienderna? Vansinnet √§r totalt?… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Bergfast

Det som nu har intr√§ffat √§r inte krig – det √§r muhammedanskt missionerande med “sv√§rdet” s√• som den beskrivs i koranen och sunna. Krig f√∂rs mellan olika l√§nders krigsmakter s√• tillvida det inte r√∂r sig om inb√∂rdeskrig, men det som h√§nt i Kenya √§r inte del av ett s√•dant. Var i Bibeln finner du verser som r√§ttf√§rdigar ‚Äúkristna steglingar, halshuggningar, p√•lbr√§nningar, m,m., mot otrogna och mot fiender”? F√∂r att f√∂rekomma din redovisning av Guds straffdomar och den beskrivning av v√•ld som finns i GT, p√•minner jag bara om den “reformation” som skedde f√∂r drygt 2000 √•r sedan och i vilket… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Anonymous

Notera att jag satte ordet ‚ÄĚkristna‚ÄĚ inom parentes. Med det menas att dessa handlingar har utf√∂rts i kristendomens namn, utan att de f√∂r den sakens skull n√∂dv√§ndigtvis kan anses vara kristna. Halshuggningar, h√§xbr√§nningar och steglingar har utf√∂rts av m√§nniskor som tolkat kristendom p√• ett f√∂r√∂dande s√§tt. Matteus 10:34 √§r en m√§rklig bibelvers, som √§r lite tillspetsad, som kanske kan och kanske ocks√• har, feltolkats i olika tider. Romarbrevet 13:3-4, handlar om myndighetens r√§tt att som Guds tj√§nare bestraffa dem som ans√•gs handla or√§tt. Uppenbarelseboken 19:15 talar om sv√§rd som utg√•r fr√•n munnen och som sl√•r nationerna, samt om en ‚Ķ… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Anonymous

Ps.

….Inom citattecken, (och inte parentes), menades f√∂rst√•s…(som allts√• syftade till att avse ett missbruk av kristendom)…

Ds.

Santor
Santor
7 years ago

Moské det er en udmærket taktik Islændingene lægger for dagen. Hvis muslierne skal gå og kævles indbyrdes så har de mindre tid til at belaste det omkring liggende samfund!

Bo
Bo
7 years ago

Att Sveriges regering aktivt (i syriens fall) och indirekt, n√§r det g√§ller Somaliska terrorister i Sverige, st√∂djer terrorism, det torde falla under brottsg√§rningen “landsf√∂rr√§deri”

I Sverige har vi ingen överdomstol som i USA.

Grundlagsbrott straffas inte i Sverige.

Enligt äldre Svensk lag, dömdes till döden för landsförräderi.

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago

Fint at ingen her i tråden skriver at de her barbarer fra Nairobi er sindsyge etc.

Blandt rettroende jihadister er der vel også nærmest tale om en helt normal adfærd!!

Bo
Bo
7 years ago

V√•r statsminister Fredrik Reinfeldt har stolt proklamerat : “Jag √§r stolt √∂ver att ha sk√§nkt ett hundrade milioner Svenska kronor till rebellerna i Syrien”

Rebellerna använder Sarin-gas och avrättar folk helt öppet, särskilt kristna. Videor visar det. Vår Flintskallige idiot hävdar att han stödjer den rätta sidan.

Jag skulle inte tveka när det gäller honom, och jag är stolt över det.

Bo

Mackety
Mackety
7 years ago

Der skal virkelig meget til f√łr det tr√¶nger ind i hovedet p√• vores “elite”, at islam er fascisme og at barbariet f√łrst stopper den dag vi indser, at mennesker der opf√łrer sig som disse islamiske terrorister ingen rettigheder har, punktum. Jeg vil ikke kalde dem dyr, for det ville v√¶re urimeligt over for dyr – n√¶h, disse islamiske terrorister er noget helt andet – de er onde, hverken mere eller mindre end onde, og de skal behandles som det de er.

Find dem, udryd dem.

Erling
Erling
7 years ago

Det synes jeg lyder som propaganda, isaer det med babyerne i fryseren.

Erling
Erling
7 years ago
Reply to  steen

Det, der staar i dit link er at folk har gemt sig i fryseren, ikke, som i det ovenfor citerede, at babyer var fundet doede i fryseren med knive i kroppen, eller for den sags skyld med fingrene eller koensorganerne klippet af.

Erling
Erling
7 years ago
Reply to  steen

Det er jo ogsaa tydeligt paa DM’s sprogbrug, at de ikke selv tror paa historien, da de jo skriver ‘claims’ of torture. De plejer ikke at holde sig tilbage, hvis de har en halv vind at loebe med.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Erling

“Strike terror into the Hearts of the disbelievers…” Erling Der kan kun v√¶re √©en grund til, at du er s√• skeptisk overfor disse historier. Historien om de tre aber ( See No Evil, Hear No Evil, Speak No Evil ). Det moderne vesten vil simpelthen ikke h√łre om dem og pr√łve at forst√• hvordan verden egentligt ser ud. Det er da ogs√• helt i orden. Lad os da endeligt ikke, som Gunnar Biering s√• malende udtrykker det, √łdel√¶gge Vild med Dans-stemningen. Alt det pjat kan vi trygt overlade til vores b√łrn og kommende generationer. Vi har jo, trods alt, brugt… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Erling

Du mener da ikke, den er utroværdig, fordi lægen er bange og vil være anonym?

Nej. Jeg er skeptisk, fordi det lyder som krigspropaganda a la den med Saddams tropper, der rev spaedboern ud af kuvoeserne og smed dem paa gulvet.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Erling

Koranen lærer jo det er fromt, at myrde og tortere de vantro, hyklerne og de frafaldne.

Muslimer har igen og igen vist sig aldeles villige og kapable til at udf√łre dens bud, ogs√• p√• b√łrn.

De jævnlige sekteriske nedslagtninger af hele familier i Irak, foretaget i deres egne hjem, viser dette tydeligt.

Et europ√¶isk eksempel er massakren p√• skoleb√łrnene i Beslan.

Hiawatha
Hiawatha
7 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, Koranen er The Book of Satan! Den må helt bestemt være i modstrid med Grundloven.
Har vi et par smarte jurister der kan unders√łge den sag? Rusland har lige forbudt The Book of Satan . Vi m√• f√łlge i russernes spor. Det er eneste vej frem. NOK ER NOK!!! You gotta fight the devil!

Gunnar Biering
7 years ago

Det her er noget af det v√¶rste, jeg har h√łrt om i vor tid. Afrika har altid v√¶ret et r√¶dslernes kontinent, if√łlge Karen Blixen, og det bekr√¶ftes af det her. Det minder om tyrkernes erobring af Cypern i 14-1500 tallet, beskrevet af den italienske forfatterinde, der d√łde for nogle √•r siden.

Desv√¶rre kan disse detaljer n√¶ppe komme i MSM. Det ville jo √łdel√¶gge Vild med dans-stemningen.

Hiawatha
Hiawatha
7 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Hvilken italiensk forfatterinde og hvor finder man beskrivelsen?

Bo
Bo
7 years ago

Att tillåta eller befrämja bygge av moske i Norden; det är nidingsverk. För nidingsverk; dömes till fredlöshet.