30
sep
Seneste opdatering: 1/10-13 kl. 0458
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Western leaders and the media assure us that the recent terrorist attack at Westgate Mall in Nairobi, Kenya has nothing to do with Islam, and that, by killing unbelievers, the terrorist group al-Shabaab is violating the commands of Allah and Muhammad. But what happens when we open the Qur’an to see what it teaches? We find that Islamic history has been repeating itself for fourteen centuries. David Wood.

Man kvier sig ved at tro, at de to kan komme s√• langt i politik og v√¶re s√• uvidende om islam, som de lyder. Man m√• da inderligt h√•be, at de siger deres sludder for at bevare husfreden indenrigs og ude i det s√•kaldte verdenssamfund. At de sadistiske drab i Nairobi blev beg√•et i uds√łgt n√łje overensstemmelse med disse suraer og koranvers, kunne de google frem p√• et minut.

Med deres hele l√łgne og kvarte sandheder h√•ner de to statsledere d√łdsofrene samt de overlevendes intelligens og traumer, ogs√• de der vil komme i fremtiden igen og igen. De er p√• vej, og der vil ogs√• blive fortalt ammestuehistorier om, hvorfor de d√łde, men l√łgn kan hverken appease jihadisterne eller √¶ndre koranens ordlyd. L√¶g m√¶rke til, hvor determinerede og ‘statsmandsagtige’ de begge ser ud, n√•r de lyver. Det indbyder David Wood til satire, men det g√•r ogs√• hjem blandt rosset. I dag kunne man h√łre Danmarks udenrigsminister prise Obamas ‘m√•de at aflevere en tale p√•’ i h√łje toner. Villy er til salg for et smart teleprompter-riff.

Når Europa skal opleve noget lignende, er det et rimeligt minimumforlangende af dem, at de tager en krigserklæring på ordet og er klare i mælet om dens årsag. Britain will be next, warns hate preacher who recruited Nairobi mall massacre killers , MI5 fears over 60 Somali jihad plotters in UK.

We have to talk about this bar¬≠ba¬≠rism; we have to appreciate how new and unusual it is, how dif¬≠fe¬≠rent it is even from the ter¬≠ro¬≠rism of the 1970s or of the early twen¬≠tieth cen¬≠tury. We owe it to the vic¬≠tims of these assaults, and to the prin¬≠ciple of honest and frank poli¬≠ti¬≠cal debate, to face up to the unhin¬≠ged, morally unan¬≠chored nature of Isla¬≠mist vio¬≠lence in the 21st century. I’m sorry, but we have to talk about the barbarism of modern Islamist terrorism.

Muhammed (krise) plus 8 år

Jyllands-Postens Muhammed-tegninger fylder otte √•r i dag og (dav√¶rende kulturredakt√łr) Flemming Rose ‘s tekst er s√• aktuel som nogensinde:

“Det moderne, sekul√¶re samfund afvises af nogle muslimer. De g√łr krav p√• en s√¶rstilling, n√•r de insisterer p√• s√¶rlig hensyntagen til egne religi√łse f√łlelser. Det er uforeneligt med et verdsligt demokrati og ytringsfrihed, hvor man m√• v√¶re rede til at finde sig i h√•n, spot og latterligg√łrelse. Det er bestemt ikke altid p√¶nt at se p√•, og det betyder ikke, at religi√łse f√łlelser for enhver pris skal g√łres til grin, men det er underordnet i sammenh√¶ngen.” Se alle Muhammed-tegningerne her.Jyllands-Posten ‘s Muhammed-tegninger fylder otte √•r

Foto: Taslima Nasreen

Indspilning i fuld skærm 30-09-2013 154432

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hiawatha
Hiawatha
7 years ago

Læs denne dybt interessante artikel om Islam .. WHY ISLAM CREATES MONSTERS!
Er der en smart lille fyr der lige sender videre til Gud & Hvermand, der ikke lige ved, hvad klokken har slået?

http://www.jihadwatch.org/2013/09/nicolai-sennels-psychology-why-islam-creates-monsters.html

Hiawatha
Hiawatha
7 years ago

M√• jeg gentage dine KLOGE ORD: “Man kvier sig ved at tro, at de to kan komme s√• langt i politik og v√¶re s√• uvidende om islam, som de lyder. Man m√• da inderligt h√•be, at de siger deres sludder for at bevare husfreden indenrigs og ude i det s√•kaldte verdenssamfund.”

Det KAN IKKE PASSE at s√• store statsledere er s√• uvidende!!! Wonder what’s on their minds …

Neuhammer (forsker & ekspert)
Neuhammer (forsker & ekspert)
7 years ago

Mht. til kommende angreb i Europa.

“N√•r Europa skal opleve noget lignende, er det et rimeligt minimumforlangende af dem, at de tager en krigserkl√¶ring p√• ordet og er klare i m√¶let om dens √•rsag. Britain will be next, warns hate preacher who recruited Nairobi mall massacre killers , MI5 fears over 60 Somali jihad plotters in UK.”

Har folk allerede glemt Madrid og London !?!

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

Denne videoen framst√•r som ureflektert og fundamentalistisk, nermest naiv idet den moraliserer med Islam direkte fra Koranen, uten √• nevne noen av islams ulike fortolkende og formidlende instanser. Ingen kunst heller √• finne grums og gru i Bibelens Gamle Testamente. Men seri√łse folk godtar jo ikke naiv kritikk av kristendom, at folk fisker fram de mest grusomme detaljer fra oldtidens kriger og barbari i Bibelen og bruker det mot dagens kristendom.

Skal man kritisere Islam, m√• man jo gjerne vise seg selv p√• et h√łyere niv√•, idet at man viser et minimum av intellektuell redelighet og moralsk holdning.

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  steen

“For det andet: Vidoen indskr√¶nker sig til at handle om vores lederes fors√łg p√• at afkoble terrorhandlingen fra islams kerne ‚Äď alts√• koranen, og den viser at det er svindel. Islams fire lovskoler mener det samme om jihad ‚Äď enkelt muslimer g√łr naturligvis ikke.”

РOg præcis de samme mennesker som har utroligt travlt med Breivik og en eller flere ideologisk forbindelser mellem ham og hans udåd, benægter hårdnakket at det er tilfældet med islamisk terrorisme.

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago
Reply to  steen

Steen, gode innvendinger som jeg her svarer bare kort og ufullkomment p√•. Mitt innlegg var kanskje litt kort ,upresist og polemisk. Mitt poeng gjelder kun Koranbruken. Poenget er alltid at det er en tolkningsinstans i bildet, ogs√• n√•r terrorister tilsynelatende siterer rett fra Koranen. Det er alltid snakk om en konkret tolkningsinstans som angir hvilke vers som skal leses, og hvordan de skal tolkes, og hvilke vers som man ikke leser eller tolker billedlig eller annerledes. Videoen bare peker p√• vilk√•rlig valgte koranvers som videoens forfallter selv har funnet fram. Det “fundamentalistiske” er √• trekke linjer direkte fra Koranen, eller… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Breidablikk

Mycket intressant kommentar (inl√§gg),av Breidablick. Bet√§nk ocks√• alla olika kristna inriktningar och grupperingar, med olika ledargestalter och inspirat√∂rer, som ocks√• sinsemellan har haft sina b√•de verbala och fysiska duster genom den europeiska historiens g√•ng. T ex Calvin, Zwingli, Luther m.fl., och alla de olika namnen p√• de olika r√∂relserna, (som jag inte kommer ih√•g h√§r.) Bara I Sverige fanns ju, (och finns v√§l delvis fortfarande) Baptister, Missionskyrka, Pingstkyrka, samt √§ven Sjundedagsadventister, Fr√§lsningsarm√© och kanske ocks√• Kv√§kare m.fl. √Ąven Chartauism samt ocks√• Leastadianism har varit starka kristna s.k. v√§ckelser√∂relser, med delvis vissa fanatiska, (eller mycket str√§nga) sidor. √Ąven Jesu Kristi kyrka… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago
Reply to  steen

Legger til: 1. Se Salmene 137, 9, om √• knuse barns hoder mot en klippe! Koranen har ikke monopol p√• vold og grusomhet. Forskjellen p√• kristendom og islam m√• vi derfor lete etter andre steder. Kristen og muslimsk oppf√łrsel kan ikke oppfattes som en direkte konsekvens av enkeltvers, b√•de n√•r det gjelder godt og vondt. 2. Jeg kan gi et par eksempler for √• illustrere mitt punkt. Salmenes bok i Bibelen blir gjerne omtalt som “Kirkens B√łnnebok”, og danner grunnstammen for kristen kirkelig salmesang. Men ta en titt p√• disse salmene, hvor mye fientlighet det er i dem. De franske… Read more »

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Breidablikk

Kan Breidablikk forklare oss “islams ulike fortolkende og formidlende instanser” ? Mht. massakrene i Nairobi ?

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago
Reply to  Marit

Marit, jeg har ingen spesialkunnskap her. Se mitt svar til Steen ovenfor.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Breidablikk

Breidablikk

Der kr√¶ves faktisk ingen specialkundskab h√©r. S√• kompliceret skal man heller ikke g√łre det hele. Hvis islam tolkes forskelligt, h√¶nger det sammen med hvilken kultur det er indlagret i. Der er forskel p√• persere, indonesere, somaliere og malayere. Men islams skrifter er kanoniske. N√•r islam bruges som terror-instrument, oph√łrer enhver tolkning.

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago
Reply to  Breidablikk

Til Per Andersen, jeg istemmer f√łrste halvdel, ikke andre. Terrortolkninger er ogs√• tolkninger. Helt generelt gjelder det at ingen har direkte tilgang til oldtidens tekster, hverken kristne eller muslimske. Eller andre typer tekster. Dette generell teksttolkningsteori, og strengt vitenskapelig. Den troende kan ha illusjon om √• lese teksten direkte og √• h√łre direkte fra Gud eller Allah. Det er respektabelt. Den opplyste kristne behersker begge idrettene: b√•de vitenskepelig tolkning de kristnes helliges skrifter og from lesning av Den hellige skrift. Begge lesninger er respektable.Men fromheten gj√łr seg best til morgen og kveldsb√łnn, og p√• s√łndag.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Dagens gode grin – tyv spraymalet … og s√• endda i islams farve ūüėÄ

Det kan han ikke l√łbe fra

http://ekstrabladet.dk/112/article2110844.ece

Et effektivt middel, som politiet i Brent i Storlondon har taget i brug mod tyve, gjorde det sv√¶rt fra 28-√•rige Yafet Askale at l√łbe fra et indbrud i en bil for nylig.

Midlet – en usynlig v√¶ske, der spr√łjtes ud over tyven fra en sprayd√•se – fik Askale til at blive gr√łn som et offer for nuklear str√•ling eller et rumv√¶sen.

….

Prudentius
7 years ago

Men man kan vel kun komme h√łjt til tops i politik, hvis man er parat til absolut intet at vide om islam, eller i det mindste lade som om man intet ved og agere derefter. Hvorfor?? Fordi Vesten er geopolitisk allieret med de sunni-islamiske lande (Jeg undg√•r med vilje at kalde dem nationer for der er tale om diverse imperiers bizarre efterladenskaber, kun Egypten har en vidtstrakt fortid og en befolkning, kopterne, der er forbundet med den). Tyrkiet, Saudi Arabien, emiraterne, Irak, Pakistan, Afghanistan, Somalia, Yemen, de Nordafrikanske stater og Indonesien ligger p√• en varieret skala et sted mellem partnere-klienter.… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“…uden h√•b og r√łdder.” Selvf√łlgelig har disse mennesker en religion og en etnicitet. Men begge dele hj√¶lper dem ikke til meget andet end forbitret opposition til de omgivende indf√łdte befolkninger og v√¶rtsamfundenes politiske og kulturelle institutioner. Og har heller ikke hjulpet dem til at knytte st√¶rke b√•nd til hjemstaterne og investere nok i deres egne samfund til ikke, at finde et liv i en vestlig enklave langt mere tiltr√¶kkende. Problemet er selvf√łlgelig at islam er et imperium i sig selv og derfor nok acceptere klanlivet, men forhindre nationen. Dern√¶st at flere af de mellem√łstlige etniske identiteter er underligt l√łse. Jeg… Read more »

Voldposten
7 years ago
Reply to  Prudentius

Vel talt, Prudentius!

Neuhammer (forsker &ekspert)
Neuhammer (forsker &ekspert)
7 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, vel talt Prudentius.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, islam har fuldst√¶ndig udraderet de samfund det har indtaget. Muslimerne er historiel√łse. Deres forf√¶dre m√•tte betale den usle pris, at deres historie blev nulstillet til et kampskrift omhandlende Allah, Muhammed og krig mod vantro – og intet andet. Hvilken s√łrgelig sk√¶bne disse gamle folk har m√•ttet lide. Intet under de er s√• betaget af, at drage i krig. De har jo intet andet tilbage. Havde der v√¶ret den samme bev√•genhed omkring islams fremf√¶rd dengang, som der begynder at v√¶re idag, havde man stoppet lortet inden det forlod den arabiske halv√ł. Nu lader man lortet sejle, fordi det allerede har… Read more »