8
okt
Seneste opdatering: 8/10-13 kl. 1700
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

addis-abeba-utanfc3b6r-svenska-ambassaden

” yearning to breathe free, The wretched refuse of your teeming shore. Send these, the homeless, tempest-tost to me, I lift my lamp beside the golden door!” The New Colossus

Tog några smygbilder när jag åkte förbi den svenska ambassaden i Addis Abeba, för att visa på mängden av somalier är där varje dag. Ingen annan ambassad i Addis Abeba har detta enorma trycket av somalier. Utanför norska ambassaden är det tomt, likaså danska konsulatet. Lång kö till Sverige i Addis Abeba (klik foto f. helskærm)

Tommy Robinson forlader EDL

Indspilning i fuld skærm 08-10-2013 130916

English Defence League (EDL) leader Tommy Robinson has quit the controversial anti-Muslim campaign group.The shock announcement from Robinson will rock the organisation he founded to battle militant Islam. Announcing his dramatic departure, Robinson cited far-right extremism as a reason and said he had been mulling his decision for some time. THE two leaders of the English Defence League are to end their involvement with the far right group after accepting it has been taken over by neo-Nazis.

Robinson said: “I have been considering this move for a long time because I recognise that, though street demonstrations have brought us to this point, they are no longer productive. “I acknowledge the dangers of far-right extremism and the on-going need to counter Islamist ideology not with violence but with better, democratic ideas.”

Deputy leader Kevin Carroll has also left the group, it was announced. A spokesman for Anti-extremism group Quilliam called it a “huge success.” EDL Leader Tommy Robinson Quits anti-Muslim League over Far-Right Extremists, Shock as EDL leader Tommy Robinson quits over ‘dangers of far-right extremism’, EDL leader Tommy Robinson QUITS.

En god og en d√•rlig nyhed. Godt at de forlader noget, de ikke l√¶ngere kan kontrollere. Skidt at det er lykkedes engelske politikere at skabe virkelige h√łjreekstremister. Hvor meget kontrol har politikerne i virkeligheden? Ville England opf√łre sig lige s√• civilliseret ved en gentagelse af 7 juli 2005? Man husker m√•ske, at Holland stod nogle d√łgn og vippede p√• randen af omfattende vold, da Van Gogh blev myrdet. Hvorfor ikke England? Der pressemeddelelse er her (server pt overbelastet)

‚ÄĚDet √§r som om vi bor i ett lagl√∂st land‚ÄĚ

“Det handler om magt”, som der st√•r i Er dette Danmark? Busser bombarderes med sten i indvandreromr√•der i Aarhus. Og politikere der fuldst√¶ndigt har abdikeret fra deres ansvar og ikke vil k√¶mpe de kampe, de selv har installeret:

Fönster krossas, människor blir slagna och Posten vill inte dela ut brev. Oroligheterna i Flemingsberg fortsätter. Nu vill kommunen se ett lokalt poliskontor i området.

‚Äď Ingen vill bo h√§r l√§ngre. H√§r √§r f√∂r otryggt, s√§ger Anja som bor p√• Terapiv√§gen. I b√∂rjan av sommaren uppm√§rksammade Lokaltidningen Mitt i hur ungdomsg√§ng i omr√•det br√§nde bilar och trakasserade boende och brevb√§rare s√• att dessa till slut inte ville dela ut post l√§ngre.

Sedan dess tycker Anja att det bara blivit v√§rre. Ungdomar har tagit √∂ver kvarteren, menar hon. ‚Äď F√∂r n√•gra veckor hotade de unga mig och min son n√§r vi var ute p√• g√•rden. En kille sparkade mig mot mitt br√∂st, ber√§ttar Anja, som av r√§dsla f√∂r ungdomarna vill vara anonym. ‚ÄĚDet √§r som om vi bor i ett lagl√∂st land‚ÄĚ

Homotesten, en muslimsk, medicinsk landvinding

Nu f√•r islam “Putin-behandlingen” p√• P 1 i en uge? Indf√łres testen i √ėrstedsparken, eller er ordinationen stadig t√łrre t√¶sk? Udtaler FN og EU sig, bojkotter Arla dem, eller forventer de bare, at de n√¶vnte lande er fascistoide og sexfikserede?

A medical test being developed by Kuwait will be used to ‘detect’ homosexuals and prevent them from entering the country ‚Äď or any of the Gulf Cooperation Countries (GCC), according to a Kuwaiti government official. GCC member countries ‚Äď Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman, Saudi Arabia and the United Arab Emirates ‚Äď already deem homosexual acts unlawful.

This controversial stance is being toughened, according to Yousouf Mindkar, the director of public health at the Kuwaiti health ministry. Gulf states to introduce medical testing on travellers to ‘detect’ gay people and stop them from entering the country

Det lykkedes √•benbart en langsk√¶gget ‘australier’ n√¶sten at dr√¶be en mand udenfor en b√łsseklub. Vi kommer til at opleve homoseksuelle myrdet af muslimer, ligesom i Sverige.
Islamistiska rosengårdselever mördade homosexuell

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Man kan ju bara spekulera kring Tommy Robinson och hans avhopp fr√•n EDL. Men snabb sannolikhetsbed√∂mning fr√•n min sida √§r att det √§r v√§ldigt osannolikt att orsaken var extremister i de egna leden. Alla dessa legala och personliga hot som en person i hans st√§llning har levt under, och skulle ha levt under om han fortsatte, kan f√• vem som helst att ge upp. “A death mark is not an easy thing to live with” (gissa filmen). Till skillnad fr√•n mer intellektuella och v√§lutbildade personer som Hirsi Ali, Hedegaard och Vilks, s√• kan han inte r√§kna med n√•got st√∂d fr√•n… Read more »

Stefan
Stefan
8 years ago

Detta är filmat 21 sept 2013 i Sheffield.
https://www.youtube.com/watch?v=CuJNDxj6_8A#t=68

Han verkar mer aggressiv/best√§md √§n n√•gonsin i denna video s√• jag tror att TR. kommer att dyka upp i n√•got mera “rumsrent” sammanhang ganska snart. Att TR. helt pl√∂tsligt √§ndrat uppfattning om det fascistiska hotet islam h√•ller jag f√∂r helt uteslutet.

‚ÄúWe don‚Äôt want any more mosques in this country” (tidskod 3,55min)
Tommy Robinsson 2013-09-21

Jernhesten
Jernhesten
8 years ago

Jeg vil ikke kaste mig ud i analyser af Tommy Robinsons EDL exit, men i stedet takke ham for hans enorme indsats med at få bygget denne græsrodsorganisation op.

Det er lykkes for EDL at få fundamentet under Britanistan til at smuldre, og det er en stor sejr som vi også i andre lande skal være glade for.

Jernhesten
Jernhesten
8 years ago
Reply to  steen

Okay tak.

Jeg vil glæde mig til at du kommer med flere informationer.

Steen har du i √łvrigt nogen ide om hvorfor Migrationsverket endnu ikke har oplyst asyltallet for uge 40? Det plejer da altid, at komme om mandagen ikke?

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det er muligt at myndigheders pres er en af √•rsagerne til at TR har kvittet EDL. Men det er ogs√• muligt at det faktisk er neo-Nazis der har gjort det. Og hvis det er tilf√¶ldet s√• er der en l√¶re I det: nynazister, halvhjernerne I “Danskernes Parti” og alle de andre kugler er GIFT for seri√łs modstand mod islamisme. Dels gider jeg ikke selv have noget med folk besat af hudfarve eller hvem der er j√łde og hvem der ikke er, men lige s√• vigtigt er at de bremser mere effektivt end noget vejen til nogen som helt indflydelse p√•… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Nu vi er ved UK, s√• m√• de Britsike skatteydere v√¶re nogle af de mest t√•lmodige/langmodige mennesker i denne verden: “Human right to make a killing: Damning dossier reveals taxpayers’ bill for European court payouts to murderers, terrorists and traitorsJudges in Strasbourg paid out ¬£4.4m to some of Britain’s worst criminals” -A Cold War traitor, paedohiles, rapists and murderers handed taxpayer cash -Abu Qatada, linked to Al Qaeda, among those who pocketed money “Britain has lost a staggering 202 European human rights cases involving murderers, terrorists, paedophiles and rapists, it emerged yesterday. Judges in Strasbourg handed the criminals taxpayer-funded payouts… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Sv√¶rt at sige hvad der gemmer sig bag Tommy Robinsons beslutning . M√•ske er det lykkedes for tankepolitiet at f√• nogen af hans private dele i skruestikken …forel√łbigt er det bedst at h√•be p√• at dette er en velovervejet strategisk beslutning , som skal g√łre det muligt for Tommy at kaste sig ud i ”normal” politisk aktivitet . UKIP er ved at vokse sig for stort til sin nuv√¶rende ledelse …

Santor
Santor
8 years ago

Wait what. Hvad var det der lige skete der?

Tommy Robinson forlader EDL til fordel for en islamisk tænketank.