8
okt
Seneste opdatering: 8/10-13 kl. 2016
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Erik Björkman

SÄhÀr kan det gÄ nÀr man Àr pÄ vÀg hem frÄn stan en torsdag kvÀll (skulle hoppa in i taxi, inte ens gÄ hem).Helt oprocoverat och jag har aldrig sett gÀrningmannen förut. Det jag vill framhÀva men denna posten Àr inte att det Àr synd om mig pÄ nÄgot sÀtt för jag kommer att lÀka ihop sÄ smÄningom, men dÀremot vart Àr vÄrat samhÀlle pÄ vÀg? Vad Àr det som hÀnder? Jag hade Àtit pÄ mygyros och fÄr en riktig snyting sÄ jag Äker och slog bakhuvud i asfalten strax utanför mygyros av en helt okÀnd person som bara verkar vara ute efter att brÄka.Sedan fick jag ca ytterligare 7 slag i ansiktet av samma person.

Men det jag undrar och som alla bör tĂ€nka pĂ„ Ă€r vad ar hĂ€nt dom senaste Ă„ren? Varför Ă€r alting sĂ„ mycket rĂ„are nu?Jag vet att jag blev misshandlad för att jag ser typiskt svensk ut. Det kĂ€nns hemskt att skriva men nĂ„gon gĂ„ng mĂ„ste man vara Ă€rlig. Tycker ni inte om det sĂ„ skriv varför och motivera. Jag kan inte skriva ut hela historian hĂ€r eller har tid just nĂ„ dĂ„ jag har en hhjĂ€rnskakning. Det Ă€nda jag hörde var nĂ„gon som ropade “Svenne djĂ€vel”. Jag brydde mig inte om det utan gick mot taxin och sedan ligger och ner i asfalten dĂ„ jag var helt ofĂ€rbered pĂ„ att nĂ„got skulle hĂ€nda. Sedan fick jag ca 7 slag till rakt i ansiktet.

Erik Björkman, 22 Ă„r, Sverigedemokrat i Uppsala, blev umotiveret overfaldet i Uppsala for en mĂ„ned siden af en afrikaner. Den 6 oktober dĂžde han, formentligt af et overset akut subduralhematom. Politiet behandlede ikke overfaldet som en hadforbrydelse, svenske medier har ikke omtalt dĂždsmishandlingen med et eneste ord. En liste opregner 95 direkte svenske dĂždsofre for indvandringen, det virkelige tal er meget hĂžjere: Ofre for trafikulykker, selvmord efter voldtĂŠgt, for ikke at tale om indvandreres indbyrdes myrderier. I GĂžteborg alene har der i Ă„r vĂŠret 47 skyderier med otte dĂždsofre. Der er 86.000 ofre for ‘grov misshandel i Sverige om Ă„ret, i vid udstrĂŠkning svenskere, som er  ofre for tilvandrede voldsmĂŠnd.

Jeg plejer at springe svensk kriminalitet over, den er for omfattende for ét menneske, men der har vÊret undtagelser: Erick Mushitu Mwinkeus mord pÄ Tommy Lundén og Ephrem Tadele Yohannes mord pÄ Elin Krantz er ikoniske drabssager, som udstiller politikernes forrÊderi i renkultur. Erik Björkman fÞjer sig til en statistik, som er én lang anklage mod svenske politikere og journalister. Fra deres grav anklager de dÞde dem, og vé dem, hvis de overlevende finder pÄ at drage dem til ansvar. Jeg afventer identiteten pÄ morderen og om svensk politi vil forfÞlge drabet. Det ser ikke lovende ud. En ven af den drÊbte skriver pÄ Flashback:

Polisen och rÀttslÀkaren har inte avfÀrdat att han fick en hjÀrnblödning men de verkar inte heller gÄ ut med nÄgot om det. Det ser riktigt illa ut frÄn polisens sida.

Jag kÀnde Erik. Gjorde du det?

Polisen pĂ„trĂ€ffade inte tecken pĂ„ yttre vĂ„ld vare sig i eller vid Eriks lĂ€genhet mot Erik, det stod klart frĂ„n början (tydligen hittade grannen TP Erik?) och det visade obduktionen idag ocksĂ„. Men man rubricerade det Ă€ndĂ„ som mord till en början (förmodligen pĂ„ grund av den mediala och “virala” uppmĂ€rksamheten) för att kunna göra en obduktion. Jag förstĂ„r det som att rubriceringen har Ă€ndrats nu. För att vara extra tydlig: man trodde inte att det var ett direkt mord sĂ„ tillvida att nĂ„gon kommit hem till honom och slagit ihjĂ€l honom men rent utredningstekniskt klassades det som det för att kunna göra obduktion och rĂ€ttsmedicinsk undersökning.

Det Àr förundersökningssekretess bÄde under pÄgÄende förundersökning och nÀr en förundersökning lÀggs ner och inte leder till Ätal. Erik försökte fÄ ut förundersökningsprotokollet bÄde under förundersökning och efter att förundersökningen lades ner. Men de avslog det, bÄde nÀr han inkom skriftligt och muntligt. Han hade ocksÄ kontakt med förundersökningsledaren och försökte fÄ reda pÄ vad polisen gjort i hans fall men de ville inte ge honom nÄgon information eller sÀga om de hade förhört vittnen. Jag Àr inte helt sÀker pÄ detaljerna om vittnena men det var vad Erik sa. Det Àr inget som har hittats pÄ utan nÄgot som Erik sjÀlv sa upprepade gÄnger.

Du Ă€r uppenbarligen inte nĂ„gon som vet hur det ser ut pĂ„ Akademiska. Det Ă€r ofta lex Maria-anmĂ€lningar. Akademiska har de lĂ€ngsta köerna av alla landsting och sjukhus i hela landet. Det Ă€r en ganska stor bedrift det. Åtta timmar pĂ„ akuten Ă€r ingen ovanlighet. Man tar bort avdelningar, personal och resurser hela tiden och gĂ„r Ă€ndĂ„ back ekonomiskt. Alla Uppsalabor vet att man kan rĂ„ka riktigt illa ut pĂ„ Akademiska. SjĂ€lvklart kan man fĂ„ mycket bra vĂ„rd ocksĂ„ om man har tur. Men det hĂ€r verkar vara ett extremfall att de inte upptĂ€ckt Eriks hjĂ€rnskador utan behandlat honom vĂ€ldigt illa.

Att vinkla det till att OM det var sjĂ€lvmord sĂ„ var det sjĂ€lvklart OCKSÅ pga misshandeln Ă€r ju det ynkligaste man sett. Du trĂ€ffade inte Erik innan han dog och efter misshandeln, han var helt förĂ€ndrad, han var rĂ€dd att hans liv var förstört och att han hade fĂ„tt permanenta hjĂ€rnskador. Han kunde varken Ă€ta eller dricka normalt, han hade ont av dagsljus och höga ljud, hans motorik var förĂ€ndrad med mera, etc osv.

Det Àr klart att Erik försökte hÄlla uppe ett sken av att saker och ting var bÀttre Àn vad de var, han försökte fÄ fast det fanskap som slog nÀstan ihjÀl honom. Han hade kontakt med nÀra och anhöriga och fick besök nÀr han orkade med det men han blev allt sÀmre med veckorna som gick och fick allt mer ont i huvudet. Fick uppsöka privatvÄrd eftersom Akademiska struntade i honom.

Om du sÀger att det inte beror pÄ den brutala misshandeln av honom vet du helt enkelt inte vad du pratar om. Nu vet vi inte exakt dödsorsak men om det var sÄ att han tog sitt liv var helt klart misshandeln en högst bidragande orsak, Erik befarade att hans liv var förstört.

Det Àr flera idioter och fega krÀk i den hÀr trÄden som inte kÀnde Erik och inte vet nÄgot om vad som hÀnde. Det pÄstÄs att Erik var psykiskt labil, att han var en rasist som provocerade och en massa annat skitsnack och lögner. DÀrför Àr det vÄr plikt att vi som kÀnde Erik och vet detaljer kring det hela skriver sanningen.

PÄ andra hÄll pÄ nÀtet (Àven i den hÀr trÄden) Àr det vissa som Àr helt öppet glada över Eriks död, folk som inte kÀnde honom sÄ klart men som hatar sverigedemokrater. Det Àr sÄ vidrigt, hoppas alla ni jÀvlar brinner i helvetet.

Jag uppmanar alla som skriver nÄgot om det hÀr att visa respekt för Erik och hans minne och hans familj och anhöriga. Skriv inte en massa lögner och skitsnack.

Erik var en vÀldigt lugn, snÀll och god person som inte tog till vÄld och som inte provocerade folk. Han hade fÄtt ta mycket skit för sitt politiska engagemang men valde ÀndÄ att hÄlla tyst om det. ALLA som verkligen kÀnde Erik kan vittna om att han var en genomtrevlig person och inte nÄgon brÄkstake eller dylikt.

AngÄende mediciner berÀttade Erik att han fick tunga mediciner för att klara av huvudvÀrken och smÀrtorna. Jag vet inte om det var det han syftade pÄ nÀr han skrev pÄ Facebook eller om han ocksÄ tog annan medicin.

Polisens obduktion idag sprider bara en massa rökridÄer. Ingen har misstÀnkt att nÄgon har kommit hem till Erik och slagit ihjÀl honom (Àven om Erik sjÀlv var livrÀdd för att fÄ ett slag mot huvudet till efter misshandeln och dö av det, det var han vÀldigt tydlig om).

Det man vill veta hÀr Àr exakt dödsorsak. Polisen och rÀttslÀkaren har inte avfÀrdat att han fick en hjÀrnblödning men de verkar inte heller gÄ ut med nÄgot om det. Det ser riktigt illa ut frÄn polisens sida.

Som det Àr nu kommer det hÀr fallet bara att begravas. Polisen vill inte ha en 22-Ärings död pÄ sitt samvete. Ni kan kalla mig konspiratorisk men det ser riktigt illa ut. Hoppas verkligen att polisen och rÀttsmedicin inte slÀpper det hÀr fallet utan fortsÀtter och kommer fram till dödsorsaken för att fÄ slut pÄ alla spekulationer.

Björkmans familie skriver:

Ta inn hele skjermen 08.10.2013 175706

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kuffarten
Kuffarten
8 years ago

Shame on you, Sweden! Er Sverige overhovedet at regne for et demokrati lĂŠngere, for denne mĂžrklĂŠgning af alvorlige saker, umotiverte overfall og volltekter av tusindvis av svenske kvinner (det hĂžjste antal volltekter i Vesten, siges det) tyder pĂ„, at Reinfelt har innfĂžrt en form for sensur, hvor sannheten om de farlige innvandrere IKKE mĂ„ komme til offentlighetens kjennskap! Han er jo nermest Ă„ sammenlikne med en diktator, denne svake og – overfor muhammedanere – blĂžtsĂžtne Reinfelt. Hvorfor finner svenskene sig i dette? Det er mig en gĂ„te. Hvorfor spĂžr svenske medier ikke, hvorfor man bare tar inn hundredetusinder av kriminelle… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Det Ă€r sĂ„ förskrĂ€ckligt sĂ„ man har inte ord. Var hĂ„ller alla svenska journalister hus? NĂ€r dylika saker hĂ€nder i andra lĂ€nder kan det skrivas och rapporteras i varenda nyhetsutsĂ€ndning men nĂ€r samma sak hĂ€nder i Sverige Ă€r det knĂ€pptyst. Är det skamkĂ€nslor, samvetet som drabbat journalisterna? Gnager det dĂ„liga samvetet i vetskapen att de medverkar till vĂ„ldet mot svenskar genom sin vinklade, snedvridna och lögnaktiga rapportering i sin beskrivning av svenskar? OkvĂ€den haglar frĂ„n medierna praktiskt taget varje dag, alla, om hur förfĂ€rliga svenskarna Ă€r. I synnerhet mot invandrare. Medierna försitter inte en chans att leta upp de mest… Read more »

Prudentius
8 years ago

“Det ser riktigt illa ut frĂ„n polisens sida.”

Tja, den multikulturelle stat operere primĂŠrt indenfor anti-racismens dogmatik, en race-baseret marxisme, hvor kun europĂŠere kan vĂŠre rigtig skyldige. For alvor at “opklare” multikulturens konsekvenser (omfattende og omsiggribende overgreb pĂ„ de indfĂždte befolkninger) forbliver derfor logisk umuligt og ideologisk forbudt. AltsĂ„ sĂ„ lĂŠnge det multikulturelle regime sidder pĂ„ magten.

SpÞrgsmÄlet er sÄ hvor lÊnge det gÞr det. Et spÞrgsmÄl hvis besvarelse er tÊt forbundet med hvor lÊnge endnu svenskere og andre indfÞdte vest-europÊere beholder tilliden til myndigheder der ikke kan/vil beskytte dem.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Og tilliden til politiske partier, som ikke varetager vores grundlĂŠggende interesser.