14
okt
Seneste opdatering: 16/10-13 kl. 1225
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Working-class brits are fed up with the ruling elite, they are fed up with professional politicians, they are fed up with the EU. We will see fundamental changes in Britain over the next couple of years’.

siger et af UKIPs mange nye medlemmer. Det er ikke mange √•r siden David Cameron i BBC kaldte partiet for “fruitcakes”, “loonies” og “closet racists,” Nu hvor de meget pludseligt de sidste par m√•neder er ved at blive et af de tre store partier i England, har piben f√•et en anden lyd: “Vi har ikke v√¶ret gode nok til at forklare vores politik”, siger de konservative. Den grund har jeg aldrig h√łrt f√łr. Labour har jeg ikke set sige andet end “we got it wrong” – vi skal nok g√łre det bedre, hvis I v√¶lger os igen. Jeg l√¶rte partiet at kende i 2007 ved at m√łde Gerard Batten, s√• jeg ved de har dygtige, fuldst√¶ndigt fuldgyldige politikere, som ogs√• fhv. formand Lord Pearson, men nu kan vi h√łre folk som Dan J√łrgensen (S) √¶vle om noget, han ikke har l√¶st p√• TV med Messerschmidt.

B√•de Cameron og indenrigsminister Theresa May, der ser sig selv som kommende konservativ formand, har f√•et travlt med at lappe p√• Englands gr√¶nser, sende illegale ud af landet og tage socialbidrag fra 600.000 arbejdsl√łse EU indvandrere. Huh, hej hvor travlt de fik. Heldigvis g√łr stemmer indtryk p√• levebr√łdspolitikere, hvor almindelig sund fornuft og argumenter ikke g√łr.

Valget 2015 bliver sp√¶dende at overv√¶re. N√•r jeg ser en rubrik som UKIP has ridden on the back of the English Defence League, says ex-leader,” kan jeg ikke lade v√¶re med at fors√łge et langskud: Tommy Robinson er fremtr√¶dende figur i UKIP om fem √•r. Det er langt i dag, og det er en flot replik, for UKIP er tyve √•r gammelt hvor EDL er tre, men nu kom jeg alts√• til at skrive det. For et √•r siden, var ‘none sicker than the EDL’ i Camerons mund. Hvad er Robinson om et √•r?

Hvorfor kan det foreg√• i England, v√¶re foreg√•et i Danmark, Holland og Norge, men ikke rigtig i Sverige? Englands valgsystem gavner fremkomsten af nye partier mindre end Sveriges? Selv i det topstyrede Frankrigs de facto topartisystem er Front National n√¶rmest etableret som den tredje politiske magt. Presssen, medierne! Sveriges enest√•ende konserverende, reaktion√¶re, docerende, selvforelskede og p√• flere m√•der provinsielle medier, hvis redaktioner alle de gamle pinse- og Maranata kirker synes at have indtaget. Religi√łsitetens m√¶ngde er konstant.

Ig√•r kunne man h√łre G√∂ran Rosenberg forel√¶se om den norske populisme, og Ernst Billgren causere om, at gode mennesker burde have to stemmer i et demokrati, mindre gode kun √©n. Hvad der er satire og alvor i svensk radio, er ikke altid let at afg√łre. Det meget vittige Satir med Public Service gik direkte over i Ny √§rkebiskop p√• g√•ng ‚Äď blir det en kvinna? uden at jeg opdagede, at satiren var slut. Svenske venner h√łrer nu kun Sj√∂rapporten og haveprogrammet Odla med P 1, for ikke at blive syge af pomp√łs, politisk selvfedme.

Hvem ejer¬† multikulturen i Sverige, den dag igen vil eje den. N√•r den sidste j√łde har forladt Malm√ł og ingen l√¶ngere pr√łver at stoppe de indvandredeetniske selvt√¶gtsmord i G√łteborg eller korruptionen i S√∂dert√§lje? Rosenberg er ikke dum, han t√¶nker selektivt, men han kender godt svaret. Han bel√¶rer i SR, at demokrati er ‘beskyttelse af mindretal,’¬†det er ikke l√łgn, men det er vel f√łrst og fremmest respekt for et flertallets stemme, inden man installerer enorme mindretal uden at sp√łrge det. Rosenberg kan ikke lide ordet ‘folket’, fordi det udelukker andre folk. Om et svensk folk kan man derfor ikke tale uden at v√¶re ‘populist’, s√• den sikreste m√•de ikke at v√¶re populist p√•, er alts√• at lade et mindretal k√łre et flertal rundt i manegen. Der findes alts√• heller ikke et gr√łnlandsk folk eller et pal√¶stinensisk, ved svenske lyttere nu.

N√•r demokratiet, p√łblen, populisterne, ‘folket’ i citationstegn – en dag overhaler eliten indenom i Sverige, kan braget blive som n√•r lydmuren gennembrydes. Line nu siver vandet gennem d√¶mningen i et hul der udvides, Sverigedemokraterne f√•r 12.9 % i en m√•ling i dag, en √łgning p√• 95 % siden valget. Skal multikultikompagniet, der vel n√¶ppe er over 20.000 personer, airliftes fra Riksdagens tag og toppen af DN bygningen, som hin evakuering i Saigon i 1975 – og hvem vil tage imod dem som asyls√łgere? Malta? Der er ogs√• dejligt.(Morten Uhrskov: Partier, der kritiserer masseindvandringen, stormer frem i Europa. Immigration: Britons Want ‘Drastic Action’. POll:)

Indspilning i fuld skærm 14-10-2013 145302

Sky News Poll: A sample group, representative of the UK population, was surveyed by Sky News on their attitudes to immigration.PDF.

Marine le Pen vil også være præsident

Interviewet er optaget inden lokalvalget i Brignolles, som de omtaler. Det blev vundet af FN med 53.9 % af stemmerne. Tak til Tobbes Medieblogg, der har tekstet det på svensk og forklarer de forskellige personer og forkortelser, som forekommer.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

HH
HH
7 years ago

Jag h√∂rde Rosenberg i radio. Tidigare har jag alltid uppfattat honom som en person med klar och insiktsfull r√∂st. Men h√§r kom det igen – romerna, registrering, sm√• barn √§r inte brottslingar etc. Inte tillstymmelse till n√•gon insikt om vad det handlar. Att man inte beh√∂ver gr√§va s√§rskilt djupt f√∂r att f√∂rst√• bakgrunden. Ingen polis betraktar sm√• barn som fullfj√§drade brottslingar – det handlar om SAMBAND, ANH√ĖRIGHET! Rosenberg kan helt enkelt inte vara okunnig om sambandet. Och h√§r f√∂rst√•r jag inte l√§ngre dessa r√∂ster som likt ett mantra forts√§tter m√∂rkl√§gga det som ligger bakom en polisi√§r uppgift. Faktiskt kan jag… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

M√•ling: Danskerne er for tolerante over for herboende muslimer http://www.bt.dk/danmark/maaling-danskerne-er-for-tolerante-over-for-herboende-muslimer Af Therese Rekling og Ulla Gunge (BNB) Tirsdag den 15. oktober 2013, 00:14 En stor del af danskerne mener, at vi i det danske samfund er for tolerante over for herboende muslimer. Sp√łrgsm√•let er, om det skyldes, at danskerne har fordomme om ¬Ľde fremmede¬ę eller k√¶mper en reel kamp for sande, danske v√¶rdier. … Og det er fuldt berettiget, mener Mehmet Necef, lektor p√• Institut for Mellem√łststudier p√• Syddansk Universitet og en af forfatterne bag bogen ¬ĽEr danskerne racister?¬ę. I bogen konkluderer han, at danskerne ikke er racister, selv om… Read more »

Menig 442
Menig 442
7 years ago

For er 10-15 år siden, jeg tror det var Væxjö, fjernede kommunen et velkomst billede rettet mod de gæster, som kom cyklende til byen.
Billedet viste to smilende lysh√•rede b√łrn. Grunden var angsten for, at cyklende kul√łrte indvandrer, der ikke vidste, hvor de var landet, kunne f√łle, at de var kommet til det 3. Rige.
Da mistede jeg troen på Sverige som et folkehjem.

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Menig 442

Jag tror faktiskt att det r√∂rde sig om Ronneby (om det nu spelar n√•gon roll). ūüôā

Ludvig
7 years ago

G√∂ran Rosenberg, ja. Han √§r ett kapitel f√∂r sig i den svenska PK-“eliten” – en elit s√• intellektuellt nerg√•ngen att han framst√•r som en stj√§rna d√§r. D√§rf√∂r ges han gott om utrymme i SR:s paradprogram “Godmorgon v√§rlden!” som f√•r tv√• timmar varje s√∂ndag f√∂r att uppfostra folket i politisk korrekthet. Han t√§nker – den gode Rosenberg – men han har sina svagheter; och i programmet ig√•r (som du l√§nkar till), tar han avstamp i vackert tal om att demokrati ska skydda minoriteter, s√• att han slutligen kan komma fram till det som √§r hans hj√§rtebudskap – vilket ger honom b√•de… Read more »

Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
7 years ago

Samme tendens i de fleste af vore nabolande. Læg skulderen til og giv den et skub.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Den svenska demokratin: “Han (G√∂ran Rosenberg) bel√¶rer i SR, at demokrati er ‚Äėbeskyttelse af mindretal,‚Äô det er ikke l√łgn, men det er vel f√łrst og fremmest respekt for et flertallets stemme, inden man installerer enorme mindretal uden at sp√łrge det.” G√∂ran Rosenbergs verkliga syn p√• begreppen “folket”, “demokrati” och “folkdemokrati” framtr√§der tydligast i den f√∂rre IB-agenten Gunnar Ekbergs sj√§lvbiografi “De ska ju √§nd√• d√∂” fr√•n √•ren i IB och som infiltrat√∂r i de svenska v√§nsterextrema n√§tverken √•ren 1967-73. En annan intressant sj√§lvbiografi som inte heller har satt n√•gra djupa avtryck i den √∂ppna svenska debatten √§r f√∂rre S√ĄPO-chefen Olof Fr√•nstedts… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

S√• har DR ogs√• pr√łvet “selv” at blive “kulturberiget”. Det bliver s√• sp√¶ndende at se, om den slags ubehagelige begivenheder kommer til at √¶ndre p√• DR-medarbejdernes verdensopfattelse, og om vi fremover kommer til at se v√¶sentlige √¶ndringer i DRs d√¶kning af det multikulturelle samfunds “lyksaligheder”. Kan vi andre, der er s√• uheldige at bo i de “kulturberigede” omr√•der s√• ogs√• fremover ringe efter en DR-vagt / -bodyguard, n√•r vi skal ud at handle efter m√łrkets frembrud? ūüėČ Efter overfald: DR tilbyder vagter til medarbejderne http://journalisten.dk/efter-overfald-dr-tilbyder-vagter-til-medarbejderne#comment-21522 To v√¶bnede r√łverier p√• parkeringspladsen ved DR Byen i K√łbenhavn f√łrer til ekstra beskyttelse af… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

Jo, DF sidder i gruppen ‚ÄĚEuropa for frihed og demokrati‚ÄĚ (EFD) med partierne UKIP og Lega Nord som de to st√łrste delegationer: http://danskfolkeparti.dk/Aktuelt7 Jo, Lord Pearson var dybt bekymret over den massive muslimske indvandring til UK, og jeg kan huske du for nogle √•r sdien uploadede en video med ham, hvor han i forbindelse med et islamkiritisk m√łde i Washington gav et interview, som fik det til at l√łbe koldt ned af ryggen p√• mig. Lord Pearson gav bl.a. udtryk for, at det naturligvis var sv√¶rt at give et pr√¶cist svar mht. hvorn√•r de (muslimerne) n√•ede en ‘kritisk masse’, hvor… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

Hmm, er det ikke ogs√• ved at v√¶re sidste udkald for UK??? Allerede nu er de etniske Briter i mindretal i landets to st√łrste byer London og Birmingham, og der er vist flere andre st√łrre byer som snart er ‘p√• vippen’ til at tippe den vej. Jeg synes i√łvrigt jeg har l√¶st et sted, at Bradford skulle vist v√¶re den by, som er ‘favorit’ til at f√łrst g√• muslimsk flertal, men det kan v√¶re jeg husker forkert. Under alle omst√¶ndigheder ser de demografiske fremskrivninger for UK ikke gode ud, hvis man skal tro Paul Weston fra GB Liberty.

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  steen

Nej, dette er nok tiden til at samle alle gode kr√¶fter i UK. Men egentlig er UKIP vel ikke en del af de Europ√¶iske partier, (DF, SD, FN og PVV), som man samlet kan kalde ‘anti-islamiserings-partier’ i den forstand, at de f√łrst og fremmest vender sig mod indvandringen fra den muslimske verden. I deres kampagner og retorik er UKIP f√łrst og fremmest imod indvandringen fra √ėst-Europa, da denne er direkte relateret deres m√¶rkesag, nemlig modstanden mod Britisk medlemskab af EU. Jeg har f.eks. aldrig nogen af dem vende sig imod de Sharia-domstole, dert skyder op som paddehatte overalt i UK,… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  JensH

Som udgangspunkt har UKIP ingen s√¶rskilt mening om islam eller muslimsk indvandring. Men mon ikke det kommer hen ad vejen? Indtil nu spiller de det sikre kort der hedder modstand mod eliten og EU-modstand. Men ogs√• en Pat Condell agiterer for UKIP, s√• billedet tegner sig da. I √łvrigt har England ikke den samme modstand mod s√•kaldt ultra-liberalisme, som mange af de andre landes partier taler imod. S√•dan noget besk√¶ftiger et klassesamfund som det engelske, med en stor finansiel sektor, sig ikke s√• meget med. Men hvis f√łrst en egentlig nationalkonservatisme begynder at bryde frem, skal de s√•m√¶nd nok forst√•… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  steen

Ja, nog kan man lita p√• Weston, men kan man lita p√• UKIP och Farrage? F√∂r mig framst√•r han som den absolut v√§rsta typen av populist, i ordets r√§tta bem√§rkelse. Ja, han vill ha ut UK ur EU, och kanske till och med spr√§cka EU. Sen d√•? Ingen mer massinvandring fr√•n √Ėsteuropa. Men vad i hela fridens namn hj√§lper det mot massinvandringen fr√•n l√§nder utanf√∂r EU, och de kulturella och sociala problem som f√∂ljer i dess sp√•r?