18
okt
Seneste opdatering: 19/10-13 kl. 0212
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Richard Jomshof og Kent Ekeroth i Riksdagsdebat i gÄr. Ekeroth er i modsÊtning til Jomshof en aggressiv hardhitter med et stÊnk af fanatisme, der ikke lige er min kop the, men opgÞret med svensk multikultur bliver ikke nogens kop the, og det er ikke Ekeroths skyld. Alene at hÞre denne debat i Riksdagen, er en demokratisk revolution.

Et pseudodemokrati tÄler ikke sandhed

Mikael Jalving interviewer Vavra Suk fra avisen Nye Tider, der netop har fĂ„et statsstĂžtte. Suk er nationaldemokrat, et lille udbryderparti fra Sverigedemokraterne. Det er dem Jalving ikke mĂ„ tale med for den svenske publicistklub. Det har vakt opstandelse i MSM, at deres avis fĂ„r pressestĂžtte. Om Vavra Suk har ‘sandheden’, ved jeg ikke. Lyt til dem der sĂžger den, frygt dem der har fundet den. To korte klip:

»Mediernes reaktioner er overdrevne. De forsĂžger at fĂ„ det til at se ud som om, at “mange” protesterer over os, men det er blot en lille klike i medieeliten, som er skrĂŠmte. SkrĂŠmte med god grund. De har lĂžjet for befolkningen i Ă„revis, og nu er der pludselig nogen, som fortĂŠller sandheden. Hvordan skal de gamle medier dog klare sig i den konkurrence? Folk i almindelighed har allerede opdaget, at noget er helt galt i svensk presse.

Sammenlignet med journalister i andre europÊiske lande nyder svenske journalister den laveste tillid og trovÊrdighed.« »LÊser man den europÊiske dagspresse som f. eks. Le Monde og Die Welt, finder man mange kritiske artikler om Sveriges mislykkede integration, om den etniske baggrund for optÞjerne i Husby uden for Stockholm forrige Är osv. Jyllands Posten, ikke online

The Norwegian Connection

Hassan Abdi Dhuhulowkan ikke navngives i Norge, men det kan han udenfor. Han stĂ„r til en bekymringssamtale, hvis han kommer ‘hjem’.

The man being investigated by Norwegian police over the attack on Kenya’s Westgate shopping centre is Hassan Abdi Dhuhulow, BBC Newsnight has learned.The 23-year-old Norwegian citizen of Somali origin is suspected of helping to plan and carry out the attack.BBC Newsnight has spoken to a relative of his in Norway who said he left the town of Larvik for Somalia in 2009. GOV, Norwegian suspected of being Kenya mall attacker named

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Tack Pisse-Nisse (rolig pseudonym!) för pĂ„pekandet och redan namnet borde fĂ„tt mig att begripa. Naturligtvis var det Radio Syd, för fanken! Hur Ă€r det i HökarĂ€ngen? Inga brĂ€nda bilar? TĂ€nker jag pĂ„ min forna tid i Sthlm minns jag sĂ€rskilt Karl Gerhards framtrĂ€dande pĂ„ Bagarmossens Barnensdag. Han stĂ€llde naturligtvis upp ideellt. Man han stod dĂ€r finklĂ€dd och med hög hatt pĂ„ scenen och drog sina klassiker. NĂ€r han avslutat första omgĂ„ngen sa han i mikrofonen med sin vackra, djupa röst: “Vill ni höra meeer?” JAAA! dĂ„nade svaret frĂ„n publiken. Han körde en omgĂ„ng till. Jesses vilken publikkontakt! Faktiskt sitter allt… Read more »

SkÄning
SkÄning
7 years ago

Kent Ekeroth ja. Jag anser att det han sĂ€ger behövs sĂ€gas. NĂ„gon i partiet mĂ„ste vara en motpol till svĂ€rmorsdrömmen Jimmie Åkesson. I sak har han inte fel. FrĂ„gan Ă€r om han Ă€r rĂ€tt person att göra det. Kan ibland tycka att han Ă€r lite vĂ€l svart-vit. Det hade kanske varit bĂ€ttre om han Ă„tminstone erkĂ€nde att vi har nationella minoriteter att bevara, och att minoriteter alltid kommer att finnas, men att vi aldrig kommer att acceptera den moderna tidens invĂ€llnings rĂ€tt att “behĂ„lla sin kultur”. Det Ă€r ingen mĂ€nsklig rĂ€ttighet att bevara sitt om man flyttar till Sverige, uppger… Read more »

Bente
Bente
7 years ago

VedrĂžrende Ekeroth, sĂ„ forstĂ„r jeg godt, at han bliver mere og mere “arg”.

Vedr. Ekeroth, sĂ„ bliver han holdt op imod immigranter fra Finland, som har tilpasset sig gennem 200 Ă„r og folk, der er kommet til Sverige fra Centraleuropa, og som er flygtet fra kommunistiske overgreb. Det er ikke – som han siger – det , det drejer sig om. Man forstĂ„r hans irritation over disse talere.

Han taler om lavkulti MUSLIMER (og Romaer), som ikke vil eller kan tilpasse sig det svenske samfund, – men det kan selv en SD ikke sige, Ă„benbart.

HH
HH
7 years ago

ÂŽFor fandenÂŽ, för att nu anvĂ€nda en internordisk mening, ÂŽfor fandenÂŽ – jag gillar det uttrycket. Inte för starkt. Inte för svagt. Uppriktigt sagt börjar jag, nej jag Ă€r faktiskt ÂŽfed upÂŽ med skitsnacket som man hör varje dag i vĂ„r radio. Just det, en FRI och SVENSK radio! I tankarna kom en avlĂ€gsen tid nĂ€r Radio Nord startade och kvinnan som gjorde det hamnade i fĂ€ngelse! Britt Wadner var namnet pĂ„ denna modiga mĂ€nniska. Till min hĂ€pnad var det straffbart enligt svensk lag att öppna en radiokanal. Men ett tryckalster kan man och fĂ„r man starta. Herreduminskapare! Det som… Read more »

odd. s.
odd. s.
7 years ago
Reply to  HH

“Det som sĂ€ger allt Ă€r vĂ€l historien om den norrman, ja somalier, som var uppvuxen i Norge och sen började skjuta ihjĂ€l mĂ€nniskor i Kenya. AlltsĂ„, man börjar fundera: ligger det i generna hos detta folk? “… For det fĂžrste: ‘Detta folk’ bliver opdraget i troen pĂ„ at de er alle andre mennesker overlegne, for det stĂ„r skrevet i deres krigsmanual (koranen). For det andet: Ja, jeg er sikker pĂ„ at deres opfĂžrsel ogsĂ„ er en del af deres gener (fĂŠtter/kusine ĂŠgteskaber, flerkoneri (som beviseligt fĂžrer til pĂŠdofili og indavl) samt anden indavl), deres opdragelse, (mangel pĂ„) kultur og ikke… Read more »

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  odd. s.

Den “norske” terroristen, “nordmannen” , fra Somalia, kom til Norge som 9-Ă„ring. Ferdig “programmert”.

PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
7 years ago
Reply to  HH

Bara ett litet pÄpekande, HH.

Britt Wadner startade inte Radio Nord (men vÀl R. Syd)

Radio Nord startades av Jack Kotschack och upphörde innan (kommunikationsminister) Olof Palmes repressiva lag gjorde dem olagliga. I juridisk mening var alltsÄ Radio Nord aldrig olaglig, ens i Sverige.

Jörgen
Jörgen
7 years ago

Vrede kan vara en alldeles utomordentlig drivkraft för en författare eller talare sÄ lÀnge man inte lÄter vreden grumla omdömet eller formuleringarna bli avtrubbade. Lyssna bara pÄ Pat Condell. Kent skulle lÀra sig ett och annat av honom, dÀribland Àven ledigheten i framförandet. Det tror jag Kent om att kunna, sÄ lycka till!

Prudentius
7 years ago

Mit svensk er dÄrligt, men hooooold da kÊft nogen klunkelÞse hÞnisser Ekeroth er oppe imod!

Jesus Kristus min herre Gud, og det er dette slĂŠng af savlende idioter der har kĂžrt et af verdens bedste samfund i sĂŠnk.

Og de har INGEN skam i livet over hvad de har gjort og gĂžr.

Men jeg kan jo desvĂŠrre ikke sige den danske politiker-scene er meget bedre…

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Prudentius

Kent Ekeroth lĂ„ter nĂ€stan rasande. Även Björn Söder hade nĂ„gra sanningens ord att sĂ€ga denna politiskt korrekta församling. Alla tre gjorde bra ifrĂ„n sig. De flesta talar med sĂ„ lĂ„ngsam malande montona röster att man nĂ€stan att dom blivit zombies. Sedan Ă„ andra sidan kommer det inte vara lĂ€tta att erkĂ€nna för sig sjĂ€lva att man de facto Ă€r lands- och folkförrĂ€dare. Det kommer dom inte begripa förrĂ€n hela korthuset rasat samman.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, “zombies” er en god beskrivelse. Det er en hel kultur af falske filosofiske og moralske prĂŠmisser der ramler sammen med det multikulturelle projekt. Der er ild i alle de hellige humanitĂŠre kĂžer. Vores politikere kan kun kigge trĂŠt og tomt ud af gluggerne, mens de savler-mumler “tolerance” om og om igen, og slĂŠber pĂ„ fĂždderne pĂ„ vejen mod deres idealers undergang.

Hvad skal de stille op uden en fallit euro-zone, fesen menneskerettigheds-universalisme og non-stop masseindvandring?? De aner det ikke, de ved ikke hvordan man regerer et land uden.

Et pinligt, latterligt og ynkeligt syn!

PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Debatt i riksdagen? Jag trodde ett tag att jag hamnat i “politisk afton pĂ„ bygdegĂ„rden” nĂ€r jag hörde pĂ„ sjupartiets bondkomedianska laguppstĂ€llning. Ekeroth Ă€r förvisso inte diplomatisk, men jag tror det inte skadar med en bad cop som polockar fram det “bĂ€sta” ur den samlingen. Alla kan eller bör inte vara good cops / cool cats. Det var god komik att se & höra om Siv Holmas trauma och hur hon trots att hon blivit sĂ„ diskriminerad och förföljd av svenskarna Ă€ndĂ„ lyckats inhösta det finaste förtroendeuppdraget och bli en del av svenskarnas högsta beslutande organ (inte utan en och… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Det er jo simpelthen en bÞrnehave, i ordets bogstaveligste forstand. Det mÄ de sgu da selv kunne se!
NĂ„r man kan sige og gĂžre som dette “7-klĂžver” kan det kun skyldes, at man er virkelig presset.
Hvis enkelte af dem har bare den mindste smule integritet, bĂžr de sgu have svĂŠrt ved at se selv sig i spejlet.

Erling
Erling
7 years ago

Ekeroth er en aggressiv hardhitter, ikke lige min kop the, men opgĂžret med svensk multikultur bliver ikke nogens kop the

Revolutionen er ikke et teselskab.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Kan man tvinge mennesker til at tage en kultur til sig? Tja, man kan jo sĂ„ undre sig over, at folk med denne indstilling overhovedet Ăžnsker at bo i en vestlig kultur og et demokrati, som de belĂŠrt af deres imamer sĂ„ Ă„benlyst foragter og hader sĂ„ inderligt – en indstilling de endda helt uhĂŠmmet videregiver til deres uopdragne bĂžrn, der derfor alt for ofte helt uden for pĂŠdagogisk rĂŠkkevidde – , og at de sĂ„ slet ikke kan fĂ„ nok af at importere endnu flere uintegrerbare familiemedlemmer i stor stil – pĂ„ danskernes dyre regning. http://www.b.dk/scene/kan-man-tvinge-mennesker-til-at-tage-en-kultur-til-sig Kan man tvinge… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

“Hassan Abdi Dhuhulowkan ikke navngives i Norge, men det kan han udenfor.”.

Lad nu vĂŠre – det kan han ogsĂ„ i Norge:

http://www.dagbladet.no/2013/10/18/nyheter/innenriks/utenriks/westgate/terror/29859537/

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/pst-styrket-mistanke-mot-nordmann-23-4140297.html

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Ha, god kommentar til Jalvings interview med Vavra Suk 🙂

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/fredagsforhoer/ECE6119491/et-pseudodemokrati-taler-ikke-sandhed/

Et pseudodemokrati tÄler ikke sandhed

Charles Andersen · Topkommentator · BA i Historie

“Man burde mĂ„ske overveje at sende en slags Radio free Sweden til naboerne hinsidan?”
Besvar · 3 · Synes ikke godt om lÊngere · FÞlg opslag · for 7 timer siden

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Jag vet inte nÄgot om Charles Andersen, men hans förslag om ett Radio Free Sweden Àr fantastiskt godt!
Det vore, som det heter, en nÄd att stilla bedja om, för alla oss i Sverige som försmÀktar under den totala likriktning som SR-SvT bjuder pÄ ( med ett undantag: journalisten Janne Josefsson i programmet Uppdrag granskning).

Personligen fantiserar jag ibland om att uppsöka Danmarks ambassad i Stockholm och begÀra politisk asyl.

odd. s.
odd. s.
7 years ago
Reply to  Ludvig

@ Ludvig

PrĂžv det!

MĂ„ske kan du fĂ„ status som ‘politisk flygtning’ her i DK…

Selv er jeg en nordmand der har boet i Danmark mere end 30 Är sammenlagt. MÄske skulle jeg ogsÄ sÞge asyl ;-)š

Tillykke til Norge i Ăžvrigt: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10152286

nadacomprende
nadacomprende
7 years ago

Brainwashed, of course. One canÂŽt therefore put any responsibilities upon him.
He should therefore be seen as a victim himself.

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  nadacomprende

Norske PK-MSM rapporterer sĂ„ og si ingen ting om denne sjokkerende informasjonen om to (!) somaliske terrorister som utfoldet sin dĂždbringende tro i Nairobi, medbringende norske pass. Det passer ikke inn i “journalistenes” multikulturelle eventyr Ă„ fortelle det norske folk sannheten.

Norge er nÄ en skam for hele verden. Landet som Ärlig utdeler Nobels Fredspris, er opphav til grusom terror.
Takket vĂŠre en naiv masseinnvandringspolitikk.

odd. s.
odd. s.
7 years ago
Reply to  Marit

Rolig nu, Marit.

Idioterne kunne lige sĂ„ godt vĂŠre ‘danske’, ‘svenske’, ‘tyske’ eller hvilke som helst ‘europĂŠere’.

At de (mĂ„ske) er norske statsborgere er kun en tilfĂŠldighed, men man kunne Ăžnske sig at norske medier ville rapportere, sĂ„ norske vĂŠlgere vidste hvilke sĂ„kaldte ‘mennesker’ der fĂ„r norsk statsborgerskab!

P.S. Jeg skammer mig bestemt ikke over at vére norsk statsborger, men jeg kan godt skamme mig over skandinavisk indvandringspolitik. 😉