22
okt
Seneste opdatering: 23/10-13 kl. 1908
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!Germany: First jihadists back from Syria. Der er over 2000 muslimer med europĂŠisk statsborgerskab i Syrien, den stĂžrste gruppe er tysk og pĂ„ omkring 200 personer. EuropĂŠerne venter stadig i spĂŠnding mens en ubehagelig kniv nĂŠrmer sig deres politikeres strube. Der er ingen nem eller kĂžn vej ud af den knibe, men de har selv anbragt sig i den. GĂ„r noget galt med dĂždsofre til fĂžlge, er ansvaret placeret pĂ„ forhĂ„nd. Ikke bare har de udkĂŠmpet to naive, mislykkede krige i muslimske lande, der bare Ăžgede vĂŠgten af The White Man’s Burden, de har gjort dele fjenden til statsborgere. Hvor stor en del er endnu uklart, det er en brĂžler fĂžrst de kommende Ă„rtier vil afdĂŠkke.

Man kan sige meget om min forĂŠldregenerations manglende heltemod, men de gjorde trods alt ikke Die Wehrmacht og Gestapo til statsborgere og gav dem bistandshjĂŠlp. Hvis nogle synes, det er at stramme den, har de lukket omhyggeligt Ăžjnene for talrige fjendtlige handlinger mod europĂŠere og europĂŠiske myndigheder, som er rigeligt dokumenterede, som kvalificerer som krigshandlinger og som varsler om en ond fremtid.

Man kaldes ond og fortsĂŠt selv for at sige det, men naturligvis mest af de, der vil rende fra deres medskyld i vĂŠldig god tid. Nedenfra rejser befolkningerne i Europa sig, oven fra ser de ikke, at de fĂžrste krigsfrĂž er sĂ„et i Europa. Hvem der vil vinde er pĂ„ vĂŠgtskĂ„len i disse Ă„r. Mens vi venter bliver der viel geschrei, ingen handling og masser af debatter om ‘ligevĂŠrd’ med f.eks. Abdul Wahid Petersen, Flemming Pless, Bent Lexner og Ani Tenzin Drolkar. De betyder ingenting, vores fremtid bestemmes i gadernes virkelighed. Myndigheder og politikere foregiver kontrol, mens enhver ser at den siver fra dem som fra en rusten natpotte. Dansk politi har endnu kontrol, svensk har kontroltab pĂ„ 50 % af mordene og 100 % af voldtĂŠgterne. Det er her de to mio. legale vĂ„ben i Sverige gĂžr deres entre i billedet. Resten er sandsynlighedsberegning. Ved udgangen af dette Ă„rhundrede er Sverige hverken et velfĂŠrdssamfund eller et demokrati, det er et land i oplĂžsning og krig. OplĂžsningen er allerede manifest, overgangen til krig glidende.

Karl-Olov Arnstberg om DN’s ‘agendajournalistik’

Arnstberg kommenterer Dagens Nyheters Europa dödar drömmen om ett drÀgligt liv

HÀr förlÀggs skulden hos europeiska politiker som inte reglerat denna situation pÄ ett acceptabelt sÀtt. DN underlÄter att intressera sig för mÀngder. Om Europa skapar en laglig och sÀker vÀg för asylsökande att ta sig in i Europa, sÄ Àr det mest troliga scenariot att massinvandringen kommer att sÀnka Europa. Det Àr huvudanledningen till att europeiska politiker ger en lÀpparnas bekÀnnelse till humanism, samtidigt som de gör sitt bÀsta för att stÀnga dörren. Detta gör de inte dÀrför att de Àr cyniker utan för att de har de europeiska folken som uppdragsgivare och skattebetalare.

Det vi Ă„terigen möter i DN Ă€r med andra ord agendajournalistik. Jag vĂ€grar att tro att den hĂ€r typen av djupt ohederliga, avsiktligt okunniga artiklar, som skamlöst spelar pĂ„ lĂ€sarnas kĂ€nslor, inte har en dold agenda. Det finns ett förakt mot lĂ€sarna i detta: ”Ni Ă€r sĂ€kert sĂ„ dumma att ni gĂ„r pĂ„ det hĂ€r!” Vad vill DN? Vad vill klyftige Peter Wolodarski, som ytterst ansvarig? Är tanken att det vĂ€lmĂ„ende, i stort sett demokratiska och vĂ€lfĂ€rdsorienterade Europa ska sĂ€nkas? Ut med sprĂ„ket DN! Vad har denna agendajournalistik för rubrik? Exit Europa?” Se det hele pĂ„: Vad Ă€r det DN vill med sina reportage frĂ„n Lampedusa? Karl-Olov Arnstberg 2013.10.21

Landskvinden kommissÊr Cecilia Malmström ser det som ventet ikke fra Arnstbergs side, endsige Sarazzins:

EU er nĂždt til at omtĂŠnke sit syn pĂ„ indvandring og hĂ„ndtering af flygtninge, siger EU’s indenrigskommissĂŠr, Cecilia Malmström, pĂ„ en pressekonference efter at have besĂžgt den italienske Ăž Lampedusa, der var centrum for sidste uges flygtningekatastrofe.- “Jeg vil aldrig glemme synet af de 280 kister. Vi er nĂždt til at ĂŠndre vores tilgang til migration. Den restriktive tilgang har nĂ„et sin grĂŠnse“, siger Malmström. (EU er nĂždt til at omtĂŠnke sit syn pĂ„ indvandring og hĂ„ndtering af flygtninge, Ritzau, 22.10.2013), GP: Överlevande i protest pĂ„ Lampedusa.

Hun skriver i et ret hĂžjt emotionelt gear om overbefolkningsflygtningene i 280 kistor, en tekst der illustrerer at hun intet overblik har over hverken problemets rĂždder eller dets omfang, det er Ă„benbart for meget forlangt for en Ă„rslĂžn pĂ„ nĂŠsten 2 millioner kroner plus fryns og pension. For sine for politik totalt blottede, tĂ„refyldte Ăžjne ser hun “mĂ€nniskor som flytt diktatur och förtryck samt nallebjörnar.” Hvem skal frelse Europa fra EU? Selvom det er ‘ubeskriveligt’, beskriver Malmström glimrende sig selv i stykket:

Detta Àr en obeskrivlig tragedi, med hundratals mÀnniskor som drunknade precis utanför Europas kust. MÀnniskor som flytt diktatur och förtryck i Eritrea och Somalia. Att stÄ framför 280 kistor, varav nÄgra smÄ barnkistor, var fasansfullt. PÄ barnkistorna lÄg det nallebjörnar. Det Àr en obeskrivlig pÄminnelse om hur svÄrt det Àr att ta sig till Europa under reglerade, lagliga och trygga former.

Vi hade en lÄng diskussion om Lampedusa pÄ rÄdsmötet igÄr. Alla medlemslÀnder uttryckte bestörtning och solidaritet. Kanske Àr detta vÀndpunkten för en annan migrationspolitik som Àr mer inriktad pÄ samarbete och öppnare vÀgar in i EU? Vi mÄste ocksÄ öka de lagliga sÀtten att komma till Europa, genom bland annat mer vidarebosÀttning i samarbete med FN, frÄn exempelvis Syrien. Alldeles för fÄ EU lÀnder tar idag emot kvotflyktingar. Alla 28 EU-lÀnder borde göra en insats! Men anledningen till förra veckans katatrof Àr att det Àr sÄ svÄrt att ta sig lagligt till EU, vi mÄste dÀrför ocksÄ allvarligt fundera över hur vi kan öka möjlightetns att ta sig tryggt till Europa för de som flyr. HumanitÀra visum skulle kunna vara en vÀg att gÄ hÀr.

Danmark forsĂžrger andre landes indvandrere

Gennem mit arbejde har jeg set, hvorledes lykkeriddere fra den 3.verden via ophold i et andet EU land flytter videre til forsĂžrgelse i Danmark. Efter mere end 30 Ă„r i “integrationsbranchen “ har jeg set meget, som for eksempel at jobs gĂ„r pĂ„ omgang i familier til dagpengeretten er tjent ind, bĂžrn der skifter alder, ĂŠgtemĂŠnd der henter hustru nummer tre osv.

Men nu oplever jeg som noget nyt, at Danmark forsÞrger andre EU-landes indvandrere. Lad mig give nogle eksempler, som jeg hovedsagelig er stÞdt pÄ igennem mit arbejde siden 2011 pÄ et BeskÊftigelses- og Sprogcenter, hvor borgere selv har fortalt om deres livsforhold. En Nigerianer fra Holland, en Afrikaner fra Italien, en Afrikaner fra Portugal og en Pakistaner fra Østrig. Kulturpsykolog Kirsten Damgaard i Den Korte Avis.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

“Man kan sige meget om min forĂŠldregenerations manglende heltemod, men de gjorde trods alt ikke Die Wehrmacht og Gestapo til statsborgere og gav dem bistandshjĂŠlp.” Den liknelsen gĂ„r kanske en smula lĂ„ngt i nulĂ€get, men till och med Chamberlain hade nog tvekat att ge “asyl” Ă„t hundratusentals lĂ„nga blÄögda tyska “flyktingar” i slutet av 30-talet om de hade knackat pĂ„ dörren. Britterna hade förstĂ„s Ă€ndĂ„ sina ullenhagare ocksĂ„ dĂ„. Ta t.ex. Labourledaren Stafford Cripps.som i ett tal 1936 uttryckte att han “did not believe it would be a bad thing for the British working class if Germany defeated us”, trots… Read more »

Peter
Peter
7 years ago

Link til biblioteksarrengementet med Petersen, Pless, Lexner og Drolkar bĂžr vĂŠre:
https://bibliotek.kk.dk/biblioteker/oesterbro/event/etik-respekt-ligevaerd

SkrĂŠp
7 years ago

Det er ganske forkert at dansk politi stadig har kontrol. Det har det ikke. I realiteten er det nemlig ophĂžrt med at fungere som politi i den normale betydning af ordet.
De mange nedskÊringer har medfÞrt at korpset svigter pÄ stort set alle omrÄder.
Se http://www.opgoer.dk

Prudentius
7 years ago

Det er som bekendt umuligt, at blĂŠse og have mel i munden. Men man mĂ„ lade Vestens magteliter at de gĂžr et ihĂŠrdigt forsĂžg. For hvordan ellers bĂ„de ligge sĂžvnlĂžs over alle de jihadister der render rundt i ens storbyer, og samtidig bevĂŠbne og financierer dem sĂ„ snart de opholder sig udenfor Vesten og myrder lĂžs i Allahs navn? Ekstremister hjemme og frihedskĂŠmpere ude. Det er vist kun i det multikulturelle Europa en sĂ„dan skingrende lĂžgnagtig selvmodsigelse fĂ„r lov at stĂ„ uimodsagt. Det hasarderede dobbeltspil vores politikere spiller er ikke holdbart i lĂŠngden. Man kĂžrer dybest set alene pĂ„ held… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

Lad os nemlig altid huske pĂ„ at en bilbombe, et selvmordsangreb, eller en nedslagtning begĂ„et med automatvĂ„ben og knive, foretaget af de samme jihadister i Vesten, Ăžjeblikkeligt ville blive opfattet, som et umenneskeligt, fejt og utilgiveligt overgreb pĂ„ uskyldige. Og det selvfĂžlgelig helt berettiget. I Syrien er sĂ„danne angreb-overgreb hverdag. Ofte er de udfĂžrt af tilrejste lejesvende, der ingen tilknytning har til landet overhovedet. Og vestlige politikere stĂžtter og financierer dem! SkruppellĂžst! Det er et dobbeltspil og en dobbeltmoral der er fuldstĂŠndig utilgivelig. Og dertil en iskold, grufuld og respektlĂžs snotklat udsnydt over mindet af de tusindtallige vestlige soldater de… Read more »

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Prudentius

“For hvordan ellers bĂ„de ligge sĂžvnlĂžs over alle de jihadister der render rundt i ens storbyer” Det tror jeg ikke de vestlige politikere ligger sĂžvnlĂžse over. De har ihvertfald indtil udvist en nĂŠrmest afstumpet ligegyldighed overfor de lidelser de pĂ„fĂžrer deres egne befolkninger via denne vanvittge masse-indvandring fra Afrika og MellemĂžsten. Og med ‘lidelser’ tĂŠnker jeg ikke bare pĂ„ decideret terror, men ogsĂ„ pĂ„ de voldlige overgreb de etniske EuropĂŠere dagligt mĂ„ stĂ„ model til fra tilvandrede muslimer. I stort set alle de de Vest-EuropĂŠiske lande er disse tilvandrede muslimer massivt overeprĂŠsenteret mht. voldskriminalitet, hvilket politkerne selvfĂžlgelig udmĂŠrket ved, men… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  JensH

Mjaah, det er nok lidt mere paradoksalt end som sĂ„. Dog er jeg helt enig i at vestlige politikere udviser “afstumpet ligegyldighed” overfor deres egne landsmĂŠnd, og er helt og aldeles parate til at trĂŠkke de europĂŠiske nationer ned pĂ„ bunden af masseindvandringens afgrund. No doubt! SelvfĂžlgelig ryster de i bukserne over den voksende jihad-trussel i Vesten. Men de tĂžr/vil ikke gĂžre noget ordentlig ved den. Af de sĂŠdvanlige Ă„rsager: EU, menneskerettigheder, “anstĂŠndigheden”, Vestens overordnede geo-strategiske alliance med sunni-islam, osv. osv. osv. Dette dobbeltspil (ja, det er mit nye yndlingsord) vil ramme dem lige i rumpen til sidst. Og det… Read more »

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Prudentius

“SelvfĂžlgelig ryster de i bukserne over den voksende jihad-trussel i Vesten” I sĂ„ fald er det en “rysten i bukserne” pĂ„ egne personlige vegne, underforstĂ„et, de hĂ„ber “at bare det ikke sker i min tid”. Deres hĂ„b er sĂ„, at bare de selv kan nĂ„ at fĂ„ deres karriere, og optjene pensionen, sĂ„ de kan nyde en tryg og behagelig pensionist-tilvĂŠrelse pĂ„ Bahamas eller i Florida. Og holdningen mĂ„ sĂ„ vĂŠre at “efter mig sĂ„ syndfloden”. Men jeg tror nu stadig ikke ‘de ryster i bukserne’. Der er efter min mening to hovedgrupper af (Vest) EuropĂŠiske politikere. Nogle af dem… Read more »