30
okt
Seneste opdatering: 30/10-13 kl. 1251
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Torben Snarup Hansen, historiker, lektor emer.

cepos 19.10.2013 081En kultur virker ved efterligning, assimilering og etablering af s√¶dvaner, idealer og normer. Denne kendsgerning erkendes ikke altid, og det g√¶lder i h√łj grad embedsm√¶nd, akademikere og politikere, der i dramatisk m√•lestok mangler viden om ikke-vestlige kulturer – i mods√¶tning til f.eks. s√łm√¶nd.

Disse uvidende l√¶rere, socialr√•dgivere, redakt√łrer og parlamentarikere tror, at alle kulturer passer sammen. De tror endvidere, at hvis der opst√•r problemer med immigranter, er √•rsagen dels dumme danskere, dels for f√• kvadratmeter boligareal eller for f√• penge, overf√łrt fra kommunen.

Dette er en vigtig årsag (men ikke den eneste) til, at det statsligt/kommunale bureaukrati gennem tre årtier stadig ikke fatter, hvad der sker, når forkerte indvandrere gives adgang til forsikringsselskabet Danmark. Det samme gælder de fleste andre vestlige velfærdsstater.

L√¶reren tager en skoleklasse med i zoologisk have. Der kommer en meddelelse: L√•gen til l√łveburet st√•r desv√¶rre √•ben! Det korrekte ordvalg giver l√¶reren mulighed for at tage forholdsregler, der redder elevernes liv. Den indvandringspolitik, Vestens magthavere f√łrer, er 1) at √•bne rovdyrburet og 2) at meddele, at det er lukket, og at der ikke er nogen fare.

Grov kriminalitet, skyderier og utallige tilf√¶lde af chikane, trusler og t√łlperadf√¶rd er nu blevet hverdagskost i de vestlige velf√¶rdsstater som en konsekvens af de herskende klassers naive immigrationspolitik. Hvorfor kan et s√•kaldt “videnssamfund” ikke foretage de n√łdvendige justeringer og undg√• denne elendighed og vold, som for√•rsages af fejlplacerede immigranter?

Efter Anden Verdenskrigs afslutning i 1945 udviste Vestens herskende klasser i vidt omfang mådehold og rettidig omhu. Velstand, sikkerhed og stabilitet befordrede en gavnlig afpolitisering af samfundet (i modsætning til de totalitære massebevægelsers vanvid), og i flere stater forekom korruption stort set ikke.

Men de mange √•rs fred og velstand har sl√łvet borgernes – samfundets – forst√•else af at udvise rettidig omhu. De bem√¶rkede ikke en orm, der gnavede sig ind i de statslige institutioner og efterh√•nden underminerede frihed, sikkerhed og velstand. Ormen – ormene – hed Gramsci, Lukacs, Adorno, Horkheimer og Marcuse. De var pionerer i en id√©historisk kolb√łtte: Frem til det 20. √•rhundrede var n√¶sten alt intellektuelt arbejde n√¶rt forbundet med et krav om frig√łrelse. Dette √¶ndrede kommunismen (og i mindre grad nazismen, hvor der ikke blev t√¶nkt ret meget).

Siden da har humaniora og samfundsfag, seminarer, skoler, medier og kirkelige organisationer v√¶ret domineret af tyranniske ideologier som heterofobi, islamofili og klimareligion. Sproget og dermed undervisning og forskning blev hermed alvorligt kv√¶stet. Kritik blev afl√łst af politisk korrekt retorik og ensretning og foragt for faglig kundskab bredte sig.

Dette er baggrunden for, at beslutningstagerne i stat og kommune hverken kan eller vil meddele l√¶reren og skoleb√łrnene i zoologisk have, at l√•gen til rovdyrburet st√•r √•ben. De – embedsm√¶nd og politikere – har selv √•bnet den, og nu vil de ikke indse, hvilke konsekvenser, dette f√łrer til.

I K√łbenhavns gader bliver b√łsser og j√łder t√¶sket af arabiske imperialister. Hver dag foretages et r√łverisk overfald, og muslimske kvinder er i flertal p√• flere af krisecentrene, mens muslimske m√¶nd er kraftigt overrepr√¶senteret i f√¶ngslerne. Dette kan ikke skjules, men alligevel fors√łger en borgmester at redigere denne ubehagelige kendsgerning, og b√•de politiledelsen og de fleste medier f√łlger trop. Noget lignende foreg√•r i andre lande. Frankrig og Sverige h√¶rges af langt voldsommere ulykker med en tsunami af mord, voldt√¶gt og r√łverier, men fortielse, fortr√¶ngning og censur af immigrationskritikere er langt v√¶rre end i Danmark.

Det handler ikke om “enkeltst√•ende tilf√¶lde” – heller ikke i Danmark. Det er krig. Dagens Nyheter rapporterede d. 25. marts 2006:

“N√§r vi √§r ute p√• stan och r√•nar s√• krigar vi, vi krigar mot svenskarna”.

Denne krig slutter ikke n√¶ste √•r. Den er f√łr-westfalsk i den betydning, at den ikke prim√¶rt f√łres og organiseres af statslige myndigheder. Den f√łres af bander og klaner, der udtrykker deres m√•ls√¶tning med et religi√łst ordvalg. De – det g√¶lder ogs√• f.eks. tyrkiske og pakistanske krigere – promoverer en arabisk herrefolksmentalitet og aggressivitet.

Hvordan reagerer ikke-muslimerne? Stort set sl√•r de ikke fra sig. En periode svarede USA verbalt igen med at erkl√¶re “krig mod terror”. Formuleringen var lige s√• absurd som f.eks. “krig mod bomber” eller “krig mod knive”. Hvem bruger bomber og knive? Hvem er fjenden? Er der krig uden fjender? Det mener USA’s nuv√¶rende pr√¶sident, som formelt har afsluttet “krigen mod terror” og forbudt USA’s efterretningstjenester at anvende “islam” som s√łgeparameter.

Fjenden er arabisk imperialisme, og i Danmark – hvor der er h√łjere til loftet end i Sverige – foranlediges politikere indimellem til at erkende dette faktum. “G√• ad helvede til!” sagde SF’eren Villy S√łvndal om nogle imamer, og senere tog Venstre-parlamentarikeren Inger St√łjberg bladet fra munden og sendte f√łlgende opfordring til islamistiske agitatorer: “Fis hjem til jeres taberlande!”

Det ser ud til, at Villy S√łvndals bagland – med alle socialr√•dgiverne – ikke satte pris p√• hans spontane reaktion. St√łjbergs melding har derimod st√¶rkere klangbund i Venstre. Ved hun, at Danmark og Vesten er i krig? Tager hun sine egne ord alvorligt? I hvert fald blev de ikke skudt ned af partif√¶llerne.

Men hermed blev der til v√¶lgerne indirekte udstedt et l√łfte, som vil blive husket, n√•r bilagene fra Lars L√łkkes rejser er glemt. Det skal de arabiske imperialister nok s√łrge for!

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Det her er en virkeligt flot kronik. Men lad mig forts√¶tte rovdyrs-analogien lidt. For det er ikke l√łveburet men ulveg√•rden der st√•r √•ben. Og ulvene tror nu at de er ulve blandt f√•r. Det er de ogs√•. Men tiderne kan skifte og mens de stadig er ulve vil de en dag ikke l√¶ngere v√¶re blandt f√•r. Men blandt l√łver. Og det er en meget ensidig situation, for dem der har glemt deres skolebogs-zoologi ūüôā

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Zoologi-timen forts√¶tter lige lidt ūüôā Hy√¶ner er st√¶rkere end ulve… You do the math

http://www.youtube.com/watch?v=E7MtQtSTTYQ

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

Forleden var der rabalderm√łde med Akkari i Gellerup. Der blev r√•bt TAKBIR og ALLAH-U-AKBAR. Det er politiske paroler, som kan overs√¶ttes til: “Vi erobrer de vantros lande” og “vi adlyder ikke de vantros regeringer”. Pr√¶cis det samme budskab h√łres i Malm√ł, Antwerpen, Luton, Marseille og Paris’ forst√¶der. Hvorn√•r begynder de folkevalgte at interessere sig for f√¶nomenet.

S√• er det i √łvrigt ligegyldigt, hvilket resultat kommunalvalget bringer.

Gå på nettet og læs om Gunnar Heinsohns forskning!

Gunnar Biering
7 years ago

Utrolig godt formuleret.

De direkte ansvarlige er de n√¶vnte herrer og deres f√¶ller – de kaldes ogs√• 68’ere, Frankfurterskolen o.l. Men de endeligt ansvarlige er v√¶lgerflertallene i hele Vesten, der har ladet alt dette ske.

Modsat i √ėsten! Ikke blot Rusland, men ogs√• de asiatiske lande har holdt fornuften fangen.

barfbag
barfbag
7 years ago

Gramsci, Adorno, Marcuse. Og en af deres forg√¶ngere, filosoffen Immanuel Kant, 22.4.1724-12.2.1804, tysker, pietist (K√∂nigsberg, √ėstpreussen – i dag Kaliningrad – som han aldrig var borte fra) og hans l√¶remester, Christian Wolff, matematiker, filosof, 1679-1754, som ogs√• med sine filosofier st√•r bag manglen p√• selvst√¶ndig, frigjort t√¶nkning p√• l√¶reanstalter i dag. L√¶s Edward Cline: Running Out My Guns. (Patrick Henry Press).

Robert R
Robert R
7 years ago

Et utroligt st√¶rkt indl√¶g. Vi ser statistikkerne blive d√•rligere og d√•rligere og vi ser ghettoerne vokser, flere og flere danskere tr√¶nges ud og tilbage i ghettoerne er kun indvanderene og de danskere som ikke kan flytte. Det er s√• de mindst resourcest√¶rke danskere, der skal klare den integration, som er d√łmt til at mislykkes. Jeg forst√• simpelthen ikke, at man fors√łger at fremstille det multietniske samfund som godt og noget vi m√• tilstr√¶be. Jeg forst√•r heller ikke at man forfalsker statistikkerne og bevist tolker dem fejlagtigt for at f√• det til at se ud som om integrationen er p√• rette… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago

Tak Torben for at stille skarpt p√• den arabiske imperialisme. Fra Atlanterhavet til Stillehavet er sunni-islam arabisk imperialisme, selvom der er mange forskellige kulturer. Islamismen er ikke af ny dato, som nogle vil have. Det begyndte med, at man afhelleniserede Mutazilitterne i slutningen af 800-tallet. Det var Asharitterne, og Hanbalisterne, som lukkede porten til ijtihad og Al-Ghazali boltede den. Den mentalitet, der derved skabtes gav den arabiske imperialisme, som var begyndt allerede i 600-tallet, en islamisk teologisk legitimitet, som er blevet moderniseret i og med Said Qutb’s s√¶rlige islamisme. Det er godt, at Putin t√łr sige det han siger, n√•r… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Nok mere interessant end hvad hr. Snarup mener, var Putins tale forleden sammenholdt med, hvad der s√• ud til at v√¶re en muslimsk terrorhandling i Peking. Putins tale var en direkte advarsel til islam (formuleret som islamisk fundamentalisme), en opfordring til Europa om at v√•gne op, og forsvare sin kristne arv, “som Rusland altid har forsvaret sin ortodokse tro”. N√¶ppe tomme ord, idet Rusland altid har opfattet sig som den romerske kirkes rette arvtager. Under kommunismen blev islam holdt i kort snor, men er v√•gnet op igen i de tidligere USSR stater, ganske som i Nordafrika og nu under invasionen… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  steen

Den med demografien, at vi er n√łdt til at f√• ikke-vestlig indvandring, for at de vestlige samfund til at “overleve”, er rent nonsens. Om galt skal v√¶re, kan m√• s√¶tte “pr√¶mier” p√• f√łdslen af hvide b√łrn, ganske som Pr√łjsen og Frankrig gjorde af interne milit√¶re √•rsager efter v√¶rnepligtens “opfindelse”. Ligeledes kan meget ordnes ved ny teknologi og mindre dj√łffisering og un√łdig og ligegyldig offentlig administration. Japan klarer sig uden at “mangle” unyttige sociale klienter fra de varme lande, lige som islam ikke er velkomment der. Nok helt bevidst. Rusland har tidligere v√¶ret kontrolleret af islam, indtil de under Ivan Grozny… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

måske Рmåske ikke

http://www.youtube.com/watch?v=-VC4ea24_mQ

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

“Ikke usandsynligt, at Rusland bliver bannerf√łrer for den uundg√•elige v√¶bnede kamp, som er p√• vej” .Det tror jeg er rigtigt. Som jeg da ogs√• skriver i min bog Humanismens elendighed, er der baggrunde for en s√•dan kamp. For Europas politikere vil ikke forsvare sig. “If√łlge universitetsprofessor og forskningsassistent Paul Goble, der nu bor i Estland og har arbejdet for den amerikanske regering som ekspert i minoriteter i Sovjetunionen i 25 √•r, er der muslimsk majoritet i Rusland inden for 30 √•r, fordi der sker, hvad han kalder en enorm demografisk forandring i Rusland. En forandring, der vil f√• en stor… Read more »

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
7 years ago

En lektor og endda en historiker og s√• en flot afsl√łring af den syge udvikling.

Peter Andersen
7 years ago

S√• enkelt kan det i virkeligheden siges. Men der g√•r nok en rum tid inden vi kommer s√• langt med den frie debat. Torben Snarup Hansen har simpelthen fat i hele essensen h√©r. Arabisk imperialisme. Det som Muhammed, islam og alt det andet er direkte afledt af, og som p√• den mest barbariske vis har spredt sig ud over store dele af b√•de Afrika og Asien. Der er i virkeligheden ikke tale om islamisering men snarere arabisering. Den g√•r i al sin gru ud p√•, at gennemtvinge sin magt og l√¶gge et samfund fuldst√¶ndig √łde. Hvad det egentligt kommer af… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

“Feilplasserede immigranter” S√• enkelt kan det sies! Dette kan aldri g√• bra! Vi trenger en internasjonal “Marshallplan” der alle mulige immigranter, uansett religion og etnisitet, f√•r hjelp – hvis n√łdvendig med tvang – til √• dra hjem til sine opprinnelsesland (sekund√¶rt: naboland, hjemkontinenter), til sine forfedres graver. Det trengs kun vilje!