1
nov
Seneste opdatering: 2/11-13 kl. 2050
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Apropos ‘racisme’ nedenfor. Spencer har haft tid til at t√¶nke lidt over Tomme Robinson – Tommy Robinson reconsidered – m√•ske han har haft lidt ferie fra det √•ndelige h√łjtryksbor P.Geller, der forv√¶rrer min tinnitus.

“Hold nu k√¶ft, Yahya Hassan!”

F√łrst blev jeg bet√¶nkelig, alene fordi Politiken omfavnede ham. S√• fordi jeg er allergisk over for rap-genren, dern√¶st fordi jeg ikke ser skyggen af litter√¶rt talent, og til sidst fordi Hassan skrev til min ven Uwe: “Uwe du virker som en klam nazist, fuck din mor din vantro.” “Jeg pis¬≠ser p√• Allah og hans sende¬≠bud, og p√• hans alle mulige udue¬≠lige disciple” skal alts√• ikke tages helt for p√•lydende. S√• gad jeg ikke mere og overlod til “Smagsdommerne” p√• DR 2, Politiken og det litter√¶re ferniseringspublikum at smage p√• ham. Jeg vil, hvis skal sige det lige ud ‘pisse p√• ham,’ men kan han v√¶re digter i stedet for kriminel, er allerede en del millioner sparet ved den karriere. Nu f√•r han og den anst√¶ndige del af hans publikum et fur, der sidder lige i skabet af Bitterblog:

Du har nok forst√•et pointen. Det, Yahya Hassan siger med sine digte, har v√¶ret almen viden i de seneste tyve √•r. Der er intet nyt i det. Intet! Men fordi, det bliver bogstavrimet ud af en indvandrer, fordi nogle infantile ordsammens√¶tninger bliver trykt p√• et politisk korrekt, p√¶nt forlag, s√• kan parnasset omsider opfatte det som sandhed. Det er kombinationen af, at det ellers s√• uvelkomne budskab kommer fra et af de stakkels, knap-s√•-blege ofre og at det bliver leveret p√• en fisefornem, s√•kaldt kunstnerisk facon, at de anst√¶ndige endelig kan √¶de det uden at f√• latte’n helt galt i halsen.

S√• klapper de anst√¶ndige i deres sm√•, liljehvide h√¶nder eller nikker indforst√•et med pegefingeren p√• l√¶ben. Eller m√•ske tr√¶kker de p√• skuldrene. Men hvis Lars Heedegaard eller Firoozeh Basrafkan laver en lignende generalisering, s√• bliver de √łjeblikkeligt forfulgt og afstraffet ved hj√¶lp af de anst√¶ndiges v√¶rkt√łj til at lukke munden p√• dem, de enten er uenige med eller ikke kan lide: Paragraf 266b, racismeparagraffen. √Öh Allah, hvor har jeg lyst til at kravle op i n√¶rmeste minaret og bare kaste mig ud og g√łre en ende p√• min eksistens i jeres fuldst√¶ndigt selvmodsigende meningsdommerd√łmme.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mackety
Mackety
7 years ago

> Steen Jeg l√¶ste Spencers indl√¶g via det link du postede og hans indl√¶g inspirerede mig til at se dokumentaren om Tommy Robinson og Mo Ansar. Jeg var ovenud forbl√łffet over udviklingen i dokumentaren, for jeg ser ikke, som nogen √•benbart g√łr, en Tommy Robinson der modererer sig, og hvorfor skulle han egentligt ogs√• det, n√•r han aldrig har v√¶ret andet end moderat? Men jeg ser til geng√¶ld hvordan han med sine argumenter og sit v√¶sen flytter andre i hans retning. Hvis man kan uddrage noget af den dokumentar, s√• er det vel n√¶rmest, at selv journalister fra ekstremistorganisationen BBC… Read more »

Prudentius
7 years ago

Yahya Hassan er nu ikke så tosset endda. Hans digte er lidt la-la i min optik, men jeg synes ikke de er dårlige.

Og dertil kommer, at han har gjort os alle sammen en stor tjeneste ved ærligt at skildre det islamiske barbari i dets daglige praksis, i Danmark.

Når det kommer fra en af kamelernes egen mund er det altid mere spændende og troværdigt. Sådan er det bare, cafe-latte-segmentets totale foragt for deres egne landsmænd eller ej.

Sandet flyver stadigt hastigere bort under multikulturens l√łgne-fundament. Og Hassans digte virker som endnu en propel.

Det skal vi være glade for.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, det er helt utroligt hvad vi efterh√•nden skal v√¶re glade for. En omgang banal gymnasie-lyrik garneret med bandeord og provokationer ala Michael Valeur eller Michael Strunge i 80’erne, fyldt med √¶gte nederdr√¶gtigheder vi, som bekendt, udm√¶rket var klar over fandt sted hele tiden. De europ√¶iske lande er langsomt men sikkert blevet dummere og dummere de sidste tredive √•r. Og s√• m√• man jo, i dette 21. √•rhundrede, alts√• tage til takke med den smule de – nu meget mindre kloge – kan se noget genialt i. Det er helt fantastisk! Hvorn√•r kan vi mon, √¶rligt, s√¶tte os ned og… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Arrrhh… ūüôā Jeg ved nu ikke rigtigt. Du ser lidt sort p√• det synes jeg. Det er selvf√łlgelig “ung” lyrik. Hassan er jo en ung mand og hans sprog er vel b√•de formet af den arabiske enklave-lingo og, som du siger, de her lidt smarte og noget nedslidte konventioner for hvad der er “r√•t”, “sejt”, “cool”, “autentisk” og “brutalt”, p√• en m√•de s√• cafe-latten kan synkes i beundrende hipster-slurke. ūüôā Hassan p√•peger at muslimerne f√łrst og fremmest er ofre for egne normer og adf√¶rdsm√łnstre. Og det er jo nok s√• vigtig en pointe, i disse for vort land, s√• multikulturelle… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

jamen jeg brokker mig skam ikke over hr. Hassans udgivelse. Hvis det er det der skal til for, at f.eks. diskussioner som denne kan komme på tapetet, er det bestemt godt.

Jeg undrer mig bare, i al almindelighed, over den interlektuélle tilbagegang, jeg synes at opleve, siden indvandringen rigtig tog fart.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, jeg er helt enig med dig, ham skal vi være glade for.
Han bliver selvf√łlgelig omklamret af de gode. De har rigtig travlt med at fort√¶lle, at det er hans PERSONLIGE oplevelser. Det er bare en ung vred mand. MEN det er jo ikke hans fejl, at de let glemmer hans udsagn om de mange, der √łdel√¶gger det for de f√•, om r√•ddenskaben i gettoerne.

Santor
Santor
7 years ago

Bob er gud n√•r det kommer til at overspr√łjte halalhippierne med koldt vand ūüôā