9
nov
Seneste opdatering: 9/11-13 kl. 2316
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Abel Azcona: Eating a Qur‚Äôan in Copenhagen, Arts & Taboos ‚Äď Abel Azcona and Lars Vilks, Abel Azcona: Jihad 191, Abel Azcona: ‘Lapidaci√≥n’ Stening.

Europas j√łder: Indvandringen er problemet

Samme avis, New York Times, har ogs√• idag en stor artikel om Dansk Folkeparti, men efter at have lynskimmet den, m√• jeg tilst√•, at jeg ikke gad l√¶se den. Jeg har problemer nok med bare at vride mig til at l√¶se Politiken. Morten Kj√¶rum udtalte at han var ‘chockeret’ over sin rapports resultater. Det var sgu p√• h√łje tid, Kj√¶rum. Rapporten n√¶vner og i mindre grad h√łjre og venstreekstremister. Den yderste venstrefl√łj markerer Krystalnatten i dag under parolerne “asyl til forfulgte – nej til tvangsudvisninger”,” solidaritet – nej til racisme, fremmedhad og antisemitisme” og “ytringsfrihed – nej til hetz mod bestemte samfundsgrupper”. Det kunne man n√¶sten ikke have g√¶ttet i forvejen, men hvad har det med muslimsk antisemitisme eller november 1938 at g√łre? Hvis jeg var j√łde, var der dem jeg hellere ville omfavnes af.

Fear of rising anti-Semitism in Europe has prompted nearly a third of European Jews to consider emigration because they do not feel safe in their home country, according to a detailed survey of Jewish perceptions released Friday by a European Union agency that monitors discrimination and other violations of basic rights.[..]

In other countries, however, hostility to Jews is now rooted more on the left and in Muslim immigrant communities, the survey’s findings indicate. More than three-quarters of respondents in Belgium and France, both of which have large populations of Muslim immigrants, identified anti-Semitism as a problem. Eighty percent of respondents in the two countries described immigration as a problem, too, suggesting tense relations between Jewish communities and recently arrived immigrants.

About 90 percent of respondents in Belgium and France reported that the Arab-Israeli conflict had had a ‚Äúnotable impact‚ÄĚ on the safety of Jews. Only 40 percent reported the same in Hungary, which has few Muslim immigrants, while a majority of respondents in most other countries surveyed said tensions in the Middle East had affected their feelings of safety either a ‚Äúgreat deal‚ÄĚ or a ‚Äúfair amount.‚ÄĚJews in Europe Report a Surge in Anti-Semitism

“Indvandringen er en tikkende bombe”

Historikeren Herman Lindqvist, der havde 29 programmer Hermans historia (1991‚Äď2002) var min store tr√łst i SVT, et propagandaorgan der ingen eksistensberettigelse har l√¶ngere, n√•r jeg sad i Sm√•land begravet i en meter sne for ti femten √•r siden. For at beholde en spalte i Aftonbladet, er han dog n√łdt til at ikke omtale Sverige, hvis bombe tikker hurtigere end nogen andre bomber i Europa. Han har selvsagt f√•et r√łven p√• komedie i Dagens Nydeligheder for at afvige fra anst√¶ndighedskonsensus: Herman Lindqvist medverkade p√• extremistsajt.

Slutligen: ett ständigt ökande hot mot Europas trygga utveckling är den tickande bomb som ligger i den ökande invandringen till Västeuropa. Det är en komplicerad konflikt. Många europeiska ­länder har stort behov av arbetskraft, människor vars kultur ­bidragit till att ­berika och vitalisera ­länderna.

√Ąnd√• finns det stora invandrar¬≠grupper i Europa fr√•n mer avl√§gsna l√§nder och kulturer som ¬≠inte till√•ts ¬≠eller kunnat integreras eftersom de kommit i stort antal p√• kort tid. Sam¬≠tidigt √§r det ett faktum att det finns ¬≠invandrargrupper i till exempel Frankrike och England som ¬≠inte har den minsta √∂nskan att ¬≠integreras.

Tvärtom, de lever i sin egen värld där de helt tar avstånd från och till och med för­aktar värd­landets kultur. I England, Frankrike, ­Spanien, Italien och Grekland ökar spänningen, våldsam urladdning ligger i luften. Finns det seri­ösa politiker i Europa som ­vågar ta itu med alla dessa ­problem eller sitter de som förstaklass­passagerarna på ­Titanic, övertygade om sin egen förträfflighet och Europas odödlighet?Nu kommer nya tiderna

Homoseksuel norsk-somalier overfaldet af somaliske kvinder

Jeg har gennem norske venner m√łdt b√•de Amal Aden og Sara Amzeh Rasmussen. Der er ingen tvivl om, at deres √•benmundethed g√łr deres liv farligt. Vores provinsielle amat√łrpolitikere har p√•f√łrt os en voldelig trusselskultur og en tid af af hemmelige adresser, pseudonymer, skibskatastrofer, h√¶rv√¶rk og pludselig d√łd. Det ville v√¶re underligt, hvis det ikke var en boomerang, der kom tilbage og hjems√łgte dem selv. Hvad mon deres aktuelle ‘trusselsbillede’ er, nu Lars Hedegaard, Morten Uhrskov, Kurt Westergaard og Rikke Hvilsh√łj, har m√•ttet holde for?

Kutt i hodet, knuste briller. Amal Aden forteller at hun i morges ble angrepet av to kvinner i fotsid hijab ved Nationaltheatret i Oslo. Hun hadde ikke tatt p√• seg trygghetsalarmen fordi hun f√łlte seg trygg i det omr√•det.Amal Aden, den prisbel√łnte forfatteren og samfunnsdebattanten med somalisk bakgrunn, forteller at hun ble sl√•tt ned p√• √•pen gate ved √•tte-tiden i morges. Aden forteller til Aftenposten at det skjedde ved Nationaltheatret da hun var p√• vei for √• treffe forfatterkollega Aslak Nore. Sammen skulle de videre til Stabekk videreg√•ende skole for √• holde foredrag i regi av Den kulturelle skolesekken.

Jeg ble sl√•tt ned av to somaliske kvinner. To voksne kvinner i lang hijab kom mot meg. Det skjedde s√• fort, de snakket somali, de sa ¬ędu er en skam for islam og somaliere!¬Ľ, ¬ędu er √•rsaken til at unge somaliere flytter hjemmefra!¬Ľ. Plutselig slo den ene meg i ansiktet med vesken sin. Jeg vet ikke hva det var i den vesken, men jeg fikk et kutt i pannen og brillene mine ble knust. Jeg fikk veldig vondt i hodet. Amal Aden: – Jeg ble sl√•tt ned av somaliske kvinner

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] man med f√łje kan drage af ‚ÄėEU‚Äôs agentur for Grundl√¶ggende Rettigheder‚Äôs rapport, som jeg kort ber√łrte den 9 november. En anden er, at muslimer og venstreekstremister i Sverige er lige gode om antisemitiske udtalelser […]

Murbräckan
7 years ago

En dansk forskare har kommit fram till vilka som styr världspolitiken:

http://www.friatider.se/dansk-forskare-ljusskyggt-sallskap-kontrollerar-varldspolitiken