15
nov
Seneste opdatering: 15/11-13 kl. 2302
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Religi√łse ekstremister marcherer p√• N√łrrebro: Shia-muslimer i Ashura-optog, 14. november 2013. Sydsvenskan fejrer den tilsvarende begivenhed i Malm√ł ‘mod undertrykkelse og terror.’ Jeg noterer mig blot, at optoget nu holdes p√• N√łrrebro, og ikke tillades at komme ind i K√łbenhavns centrum. KGB’s nyttige idiot Jakob Holdt skal alts√• cykle et par kilometer fra sin racerene, kridhvide, radikale ghetto, for at fotografere multikulturen, men motion er godt for pr√¶dikanter i hans alder. F√łr 1991 var han nyttig, siden har han bare v√¶ret Politikens idiot, hvor publikum trods alt er begr√¶nset i forhold til Sovjet og betaler mindre. Der er flere fotos her, hvor man ogs√• kan l√¶se shiiternes egen udl√¶gning af deres magtdemonstration.

Ekstremisternes ulige journalisttække

Men verdensbilledet skulle gerne v√¶re afbalanceret og tilstr√¶bt objektivt, n√•r det g√¶lder danskernes egen skatteyderfinansierede public service-station, Danmarks Radio. Det er dog ingenlunde tilf√¶ldet.Tv√¶rtimod er DR den absolutte topscorer, n√•r det g√¶lder sk√¶vvridning i omtalen af ekstremisme. Hele 73,14 procent af DR‚Äôs omtaler af ekstremisme handlede om h√łjreekstremisme og kun 13,33 procent om venstreekstremisme.‚Äú

Som veletableret, h√łjrerabiat ekstremist er det v√¶ldigt smigrende med interessen. Man bliver lige s√• kendt som Dovne Robert og Allan Simonsen, s√¶rligt i Danmarks Radio, hvis det er det man √łnsker. PET deler s√• vidt vides ikke interessen. Til geng√¶ld er det meget tilfredsstillende, at man n√¶sten aldrig ser eller h√łrer DR, og ikke er med til at financiere til det. Bare t√¶nk p√• den tidligere popmusiker og Guardian-Poltiken leverand√łr Jakob Illeborg, og du mister lysten til at betale til DR’s indskr√¶nkede, forudindtagede horsisont.

DR b√łr ikke afskaffes f√łrst og fremmest fordi det er politisk sk√¶vvredent og har v√¶ret det i fyrre √•r, det var faktisk b√•de r√łdt og godt engang, de to ting udelukker ikke hinanden, men fordi det for det meste er for ringe sammenlignet med de informationer, man kan f√• andetsteds. Sammenlignet med en hvilken som helst tysk nyhedsudsendelse, er TV avisen underl√łdig og provinsiel, og her skal SVT v√¶re glad for, at jeg ikke indrager dem i sammenligningen.

Public service er en god id√©, der er g√•et amok i jouralistisk indavl ligesom EU. Hvilke gode id√©er er ikke g√•et amok? Se p√• svensk j√§mst√§lldhet, en ideologisk √łvelse der fr√¶ser gennem de pludrende klasser, mens titusinder af svenske kvinder, der ikke har ans√¶ttelse som genusproffesorer, er proletariserede af kun at kunne finde deltidsjob. (Omtale af ekstremisme i danske medier i √•rene 2003-2013: en kvantitativ analyse, pdf; Dataark) Unders√łgelse om medied√¶kningen af h√łjre/venstreekstremisme: Virkeligheden afspejles ikke i medierne

Ikke flere muslimske rådhuse, tak

M√•nga muslimska b√∂nelokaler runt om i Sverige √§r √∂verfulla vid fredagsb√∂nen och vid h√∂gtider, men n√§r det ska byggas nya mosk√©er f√∂r att avhj√§lpa tr√•ngboddheten v√§cker det ofta motst√•nd. Bara under det senaste √•ret har r√∂ster h√∂jts mot mosk√©planer i Uppsala, Lule√•, Bor√•s, Norrk√∂ping, √Ėstersund, Sk√§rholmen i Stockholm, Karlstad, Ume√•, Tuve i G√∂teborg, Esl√∂v och Borl√§nge, visar den genomg√•ng som SR:s M√§nniskor och tro har gjort.Mosk√©planer v√§cker motst√•nd

Hverken kvinden, der vil flytte for ikke at blive nabo, Sveriges Radio eller den indkaldte professor, sociologen Klas Borell, der stiller islamofobidiagnosen, kommer ind p√• de virkelige grunde til at mods√¶tte sig moskebyggeri, eller hvorfor moskeer ikke p√• nogen m√•de kan sammenlignes med kirker eller synagoger. De anl√¶gger ‘kulturcentre’, det vil sige kaserner, ambassader, alternative r√•dhuse, fremskudte politisk-juridiske poster, centre for ‘Assasins’ og milit√¶re brohoveder, fredagsb√łnner Uppsala skal b√¶ve for osv. videre uden at ane, hvad de g√łr.

H√łr en professor, der i mods√¶tning til Klas Borell, ved hvad han taler om, for dine politikere og akademikere gider ikke s√¶tte sig ind i det. De vil i ‘dialog’ med de erobrere, det har p√•f√łrt os. Det kan ikke afhj√¶lpes. Jeg er mere til Mohamed Sifaouis model, og jeg bek√¶mper politikere og akademikere, der af uvidenhed og pligtfors√łmmelse gavner dem: “Jeg taler ikke med ekstremister, jeg bek√¶mper dem”. H√łr Sam Solomon, What is a Mosque?

Henrik Gade Jensen: Særlove skyldes rettighedsdyrkelsen

S√• gennemf√łrte folketinget en ny s√¶rlov. Den konkrete situation har alles sympati. Ingen i gode gamle Danmark kan forst√•, at en 7 √•rs pige skal udvises af Danmark. Det kan jeg heller ikke. Lignende sager har der v√¶ret mange af gennem √•rene. B√łrn og unge, der taler s√• godt som flydende dansk, og har boet her i Danmark det meste af deres liv, sendes ud af landet.

Resultatet er ofte blevet s√¶rlove. S√¶rlove er stort problem i en retsstat, fordi det lugter langt v√¶k af singul√¶r lovgivning, hvor loven konstrueres for at tage h√•nd om et konkret tilf√¶lde, i dette tilf√¶lde 7-√•rige Im. Og s√• lades andre tilf√¶lde, som m√•ske ikke f√•r samme mediebev√•genhed, i stikken. Red Barnet har da ogs√• erkl√¶ret s√¶rloven ‚Äúhyklerisk‚ÄĚ, og det er pr√¶cist sagt. Det er alle s√¶rlove pr. definition.

√Örsagen til disse absurde tilstande skyldes en fejlagtig opfattelse af, at man kan designe gode og humanit√¶re love. Det var ambitionen og visionen i 1983-loven. Der blev hurtigt skabt en ret omfattende konsensus om det forargelige i, at justitsministeren og fremmedpolitiet p√• egen h√•nd kunne vogte d√łrene ind og ud af Danmark. S√¶dvaneret blev lagt for had. Tv√¶rtimod skulle der v√¶re klare rettigheder, som hvis disse rettigheder var indfriede, skulle porten √•bnes. Samtidigt ‚Äď og mest kontroversielt ‚Äď blev der indf√łrt omvendt bevisbyrde, s√• de danske myndigheder skulle holde porten (og velf√¶rdskassen) √•ben, med mindre de kunne bevise, at dem der bankede p√• ikke var forfulgte mennesker.

Vi kan alle i teorien blive enige om, at ‚ÄĚden rigtige flygtning‚ÄĚ skal have asyl. Problemet er, at ‚ÄĚden rigtige flygtning‚ÄĚ ikke kan indkredses og fanges af paragraffer. Lige s√• snart ‚ÄĚflygtningen‚ÄĚ er retligt defineret, melder der sig rigtigt mange kandidater, der opfylder betingelserne, og selvom intuitionen og den sunde fornuft taler et andet sprog, tvinges man til at give asyl eller opholdstilladelse, fordi loven skal f√łlges. Og det skal den. Og n√•r absurditeten bliver for √•benlys, skrides til en s√¶rlov som i tilf√¶ldet med 7-√•rige Im.

Da virkeligheden som oftest er ret kontr√¶r overfor menneskers fors√łg p√• at forudsige den og dermed for at tage h√łjde for alle fremtidige tilf√¶lde, har det resulteret i alle disse s√¶rlove, fordi nye tilf√¶lde ikke passede ind i det gode skema, som var udt√¶nkt. Voldsforbrydere f√•r opholdstilladelse, mens integrationsivrige nydanskere udvises. Men det gode design, som eksempelvis udl√¶ndingeloven af 1983, var jo ikke godt, men et udslag af politikeres og juristers egenm√¶gtige fors√łg p√• at v√¶re gode og selvretf√¶rdige og underkende virkelighedens kontr√¶re og syndige natur. Det er hykleri, som Red Barnet sagde om s√¶rloven for lille Im. Folketinget burde helt skrotte udl√¶ndingelovens principper fra 1983 og lade afg√łrelser om asyl og opholdstilladelse overg√• til konkrete vurderinger i hvert enkelt tilf√¶lde og gerne p√• samme vis som ved tildeling af statsborgerskab. Jyllands Posten

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Undskyld men der er vel ingen ved deres fulde fem, der tror, at vi kan sende muslimerne hjem? Jeg ved godt, at der er l√¶sere, der skriver det, men har altid t√¶nkt p√• det som andet end et vredet (hj√¶lpel√łst) udsagn. For ca. 15 √•r siden havde jeg en dr√łm om, at jeg v√•gnede op og s√• var de alle v√¶k! S√• meget gik det mig p√•. Jeg gr√¶d over det forf√¶rdelige og de uafvendelige skader, der bare aldrig kan √¶ndres. Men vi har alts√• demokrati og h√¶fter for politikernes gerninger og m√• leve med “papirdanskerne”. Kom til yderomr√•derne, eksempelvis… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Lad os se hvad fremtiden bringer. Danmark er gudskelov ikke s√• h√•rdt ramt som s√• mange andre. Vores √łjne skal nok hvile p√• Holland, Frankrig og England.
N√•r EU bryder sammen m√• vi nok tage mange ting op til fornyet overvejelse…

barfbag
barfbag
7 years ago

Diana West (http://www.dianawest.net) sagde i indledningen af en tale, at hun ikke brugte udtrykket ‘radical Islam’ , radikal – eller yderligtg√•ende – islam, ligesom hun heller ikke brugte udtrykket ‘radical communism’, men bare sagde islam hhv. kommunisme, idet de to ideologier – og de er ideologier, ikke racer – er to alen af samme stykke: de str√¶ber efter verdensherred√łmmet, de er mao. supremacistiske og ikke-demokratiske. Kort sagt: islam er islam – kommunisme er kommunisme.

HH
HH
7 years ago

B√§ste Steen: som du skriver, lyckligtvis, och faktiskt √§r Larssons kria ingenting man saknar. Svenska Dagbladet heter tidningen annars. Det jag hela tiden sitter och v√§ntar p√• √§r en insiktsfull r√∂st, en intelligent r√∂st, som kan bena ut problemen. Som jag skrev menar jag helt enkelt att alltihop √§r s√• mycket mer komplicerat. Alla √§r vi m√§nniskor, inte tu tal om annat, och vare sig vi √§r dansk eller svensk har vi i denna m√§nskliga existens n√•gonting gemensamt (tillsammans med andra europ√©er) ut√∂ver att vara m√§nniskor. Jag finner det obegripligt att man inte ska kunna lyfta allt detta, denna problematiska… Read more »

HH
HH
7 years ago

I dagens, l√§s l√∂rdagens, Svenska Dagblad har en s√• kallad utrikesanalytiker vid namn Therese Larsson en spalt. Rubriken lyder “√Öterigen visar rasismen sitt fula tryne i Europa”. Det Larsson skriver √§r ingen analys, det m√§ktar hon inte med, men en beskrivning av l√§get i “Festung Europa”. Jag tycker det √§r en ren of√∂rsk√§mdhet att j√§mf√∂ra dagens behandling av invandrare med den tragedi som drabbade Tysklands judar i samband med den s k kristallnatten. Det √§r inte rasism det handlar om idag, det handlar om hur mycket OLIKHET som vi klarar av! Jag hade t√§nkt skriva till Larsson och p√•peka en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Dansk-folkeparti-fjerner-vittighed-fra-hjemmeside

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE6244584/dansk-folkeparti-fjerner-vittighed-fra-hjemmeside/ ūüėÄ

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fSuEOzHOrp8J:www.danskfolkeparti.dk/ASYL-FERIE_i_DANMARK+&cd=1&hl=da&ct=clnk&gl=dk

Hmm, hvori består fejlen egentlig?
Er det da ikke n√łjagtigt, hvad der foreg√•r p√• almindelige danskeres bekostning? ūüėČ

Boethius
Boethius
7 years ago

Jeg så Uhrskov i debat med Karpantchov på DR2. Her sagde Uhrskov, at han ikke gik ind for hjemsendelser af de fremmede. Det standpunkt kan jo undre, når man ser tusindvis af folkefremmede skrighalse som disse på deres mystiske Ashura-march Рmidt i Danmarks hovedstad. http://www.imhussain.com/view243.html

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
7 years ago
Reply to  steen

Jeg er historiel√¶rer fra Folkeskolen, fordi jeg altid har interesseret mig for historiens bev√¶gelser. Jeg l√¶ste sociologi 5 √•r p√• UNI og psykologi p√• Danmarks l√¶rerh√łjskole, fordi menneske og samfund interesserer mig. Jeg har skrevet 3 kronikker for 20 √•r siden, hvor jeg stort set forudsagde udviklingen i dag. Og det er derfor min klareste analyse, at der stort set intet er at g√łre ved udviklingen. Uvidenhed, naivitet og dumhed er for omfattende til at √¶ndre udviklingens gang. Byerne ‚Äď ikke mindst i Islams skygge ‚Äď vil bryde sammen og √•bne op for den rene anarki. Der vil ske en… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  steen

Man skal holde op med at bruge udtrykket “etnisk udrensning” i tide og utide. Etnisk udrensning er, n√•r man udrydder en race. Politiske systemer og religioner er ikke racer – og begge er fuldt legitime at bek√¶mpe og bekrige p√• mest effektive m√•de. Kampen mod Nazityskland var ikke en etnisk udrensning af 10 millioner tyskere, men regul√¶r krig mod et politisk system repr√¶senteret ved en stat. At bek√¶mpe terrorisme er ikke etnisk udryddelse, men bek√¶mpelse af forbrydelser mod civilbefolkninger. Arbejdet er politiarbejde ved brug af paramilit√¶rt politi s√•som det franske gendarmeri, de italienske Caraninieri osv. Problemet med islam er, at… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Anonymous

For nogen er tanken om at sende muhammedanerne “hjem” absurd, etnisk udrensning, h√•bl√łs osv. Mht det absurde, s√• en lille analogi. Roger Scruton diskutere et sted familiemoral/sexualmoral og hvad kan og ikke kan lovgivningsm√¶ssigt. Med analsex som eksempel, kommer han frem til, at et eventuelt forbud og strafbel√¶gning ikke er absurd. Men “man” b√łr lade v√¶re, men det er ikke af f.eks. moralske grunde, men bl.a. fordi staten ikke b√łr blande sig i noget der kun vedkommer de involverede. Mht etnisk udrensning, s√• er det efter min mening,irelevant. 1) islam er ikke en race, faktisk er vist alle racer repr√¶senteret… Read more »

Boethius
Boethius
7 years ago
Reply to  steen

Hej Steen. Jeg er helt enig med dit syn p√• sagen, som rammer hovedet p√• s√łmmet. Multikulturens ulykke for Danmark og det danske folks overlevelsesevne i relation til samme multikulturs manglende legitimitet. Som regel er det jo skadevolder, der har ansvaret for at rette skaden op. I dette tilf√¶lde er skaden uoprettelig ad de demokratiske veje, som vi har v√¶ret vant til i Danmark. Blandt andet Ashura-marchen viser os, hvilke uhyre kr√¶fter den danske stat og det danskefolk er oppe imod. Det er der ingen politikere, der t√łr s√¶tte sig op imod. Men jeg vil som dansk ikke leve i… Read more »

Boethius
Boethius
7 years ago
Reply to  steen

I Frankrig forbereder bev√¶gelsen “G√©n√©ration Identitaire” deres unge landsm√¶nd til fysisk modstand og sammenhold mod “racailles” og “bandes haineuses” – mod b√łller og hadefulde bander. “G√©neration Idetitaire” har, hvad der ligner et omvendt “v” som logo: dette “^” er i virkeligheden et gr√¶sk “lambda”, et “l”, forbogstavet i Lakedaimon, spartanernes hovedby. Alle med et minimalt kenskab til oldgr√¶sk historie kender spartanernes heroiske indsats mod perserne ved slaget ved Termopyl√¶ (de 300 under ledelse af kong Leonidas). Franske G√©n√©ration Identitaire g√łr op med og g√łr modstand mod de bander, der, som alle ved, for st√łrstedelen er indvandrere. De unge franskm√¶nd har… Read more »

barfbag
barfbag
7 years ago

Off Topic. EU bliver mere og mere som USSR (Sovjetunionen): “A Model National Statute for the Promotion of Tolerance” er et forslag til en rammeaftale, som er godkendt af Organisationen af Islamiske Lande (OIC), og er endnu et udtryk for den Totalit√¶re Europ√¶iske Tolerance, som er anti.vestlig og kun vendt mod majoritetsbefolkningerne i EU (anti-racist er et kodeord for anti-hvid og anti-vestlig): http://gatesofvienna.net/2013/11/a-boot-of-tolerance-stamping-on-a-human-face-forever/

Nils
Nils
7 years ago

Angående islam så tror jeg egentlig efterhånden nærmest jeg er imod.

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
7 years ago
Reply to  Nils

Jeg kan godt lide en mand, der tager tingene alvorligt. Det er også derfor, jeg melder mig ind i Det Radikale Venstre. Et parti som elsker hele verden.

JensH
JensH
7 years ago

Hehehe, den massive udbygning af muslimske kaserner (aka Moskeer) i Sverige kan ikke rigitg f√łlge med den hastigt voksende ‘eftersp√łrgsel’ som f√łlge af politikernes vanvittige ‘√•ben ladeport’ politik. Man skuklle ellers tro Sverige havde erfaringen med den slags (hastige) masse-byggerier, jvf. million-programmet i √•renen 1964-75. Men det program med at bygge en million nye moderne lejligheder kk√łrte selvf√łlgelig ogs√• over hele 11 √•r, hvilket er en tidsramme Sverige slet ikke har n√•r det kommer til behovet for nye moskeer, s√• mon ikke den Svenska Kyrka kommer til at m√•tte l√¶gge lokaler til Sveriges nye hoved-religion???