17
nov
Seneste opdatering: 18/11-13 kl. 0016
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

firoo

Billedkunstner og blogger og tidligere medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse – Firoozeh Bazrafkan – blev 16. september 2013 i Vestre Landsret i Aarhus kendt skyldig i at have overtrådt den såkaldte racismeparagraf i forbindelse med et blogindlæg hos Jyllands-Posten, hvor Bazrafkan i en længere periode var blogger med fokus på kunst, islam og Iran. Landsretten idømte kunstneren fem dagbøder á 1000 kroner eller en forvandlingsstraf på fem dages fængsel, hvis Bazrafkan ikke betaler dagbøderne.

Firoozeh Bazrafkan har netop fået afslag på at anke landsrettens dom til Højesteret. Både procesbevillingsnævnet og statsadvokaten var ifølge kunstneren imod at lade hende anke til Højesteret. Derfor vælger Firoozeh Bazrafkan forvandlingsstraffen og dermed en tur i fængsel. Firoozeh Bazrafkan skriver på sin Facebook profil: “Det betyder – jeg vælger 5 dage bag tremmer. Nu er det op til vores politikere at tage ansvar. Fjern 266b.”“Kunstner vælger fængsel efter racismedom

‘I will never, ever forgive Labour for their immigration policies’

Roger Daltrey, the lead singer of The Who, says he will never forgive Labour for their mass immigration policies as he says they “destroyed the jobs of my mates”. The musician, who once supported the party, says that they have let down his generation by allowing an influx of workers which resulted in jobs being undercut because of “stupid thinking on Europe”. It is the immigrants who get wrongly blamed for the problems, Daltrey says, when actually it was a political mistake which caused them.

“I will never, ever forgive the Labour party for allowing this mass immigration with no demands put on what people should be paid when they come to this country. I will never forgive them for destroying the jobs of my mates, because they allowed their jobs to be undercut with stupid thinking on Europe, letting them all in, so they can live 10 to a room, working for Polish wages,” he told the Sunday Times magazine. Roger Daltrey: ‘I will never forgive Labour for their immigration policies’

Ængstelighed: Journalist eller politisk aktivist

SVT Agenda i aftes fra minut 9.25 om svenske journalisters politiske neuroser. Det er altsammen hørt før, og hvad vedkommer statsbetalte journalisters politiske forestillinger andre mennesker? De er lige så uvedkommende som Wierneroverklassens drømme og betroelser til Sigmund Freud. Henrik Arnstad på billedet er virkelig et psykologisk tilfælde. Han mener, Siv Jensen er fascist (!) Sverigedemokraterne er det næststørste parti blandt LO medlemmer. Hele det svenske journalistforbund må på lykkepiller. Deres seere og læsere har allerede været på dem længe. Det er tungt at komme igennem selvbefamlingen, det må være tungere at skulle betale til det.

Indspilning i fuld skærm 17-11-2013 224547


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
BergfastAndersMaritAngelaKim Rasmussen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Marit
Guest
Marit

Er det helt tilfeldig at Henrik Arnstad, på flere bilder, til forveksling ligner på Anders Behring Breiviks “tvillingbror” ?

Anders
Guest
Anders

Jeg tror såmænd bare at han har suttet på en citron, for at virke mere overbevisende.

Angela
Guest
Angela

Hur politisk skall en fackförening vara? Får en fackförening vara politisk utan att bryta mot grundlagen? En fackförening menar de flesta löntagare är en arbetstagarorganisation som sluter samman arbetstagare från en viss yrkeskår (yrkesförbundsprincipen) eller arbetsplats (industriförbundsprincipen) för att företräda löntagarnas intressen gentemot arbetsgivare. Detta kan bland annat innebära förhandling om löner, regler på arbetet, klagomålsprocedurer, regler angående anställning, avskedande och gynnande av arbetare, fördelar, arbetsmiljö och arbetsförhållanden.Det är också den allmänna definitionen av fackförening. Det känns inte relevant och ger obehagskänslor när fackföreningar lägger sig i medlemmarnas politiska hemvist och uttalar sig om vilka partier medlemmarna får sympatisera med… Read more »

Bergfast
Guest

Det ligger mycket i vad Angela säger….

Men .- Agda – ? (Fniss, skratt..)

Kim Rasmussen
Guest
Kim Rasmussen

“Blind justice” synes at faa en ny mening i Danmark…..

Santor
Guest
Santor

Hvis hun kan modtage besøg i de 5 dage kunne man vel også lave en lille happening ud af det 🙂

Gad vide hvor mange gæster en fange må modtage pr. dag?

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Jeg finder Mortens anmodning om opgivelse af kontonummer til indbetaling af støtte til Firoo helt korrekt, såfremt hun har brug for lidt finansiel hjælp. Så bring venligst kontonummer. Alene det, at Firoo tager fængselsturen er en happening i sig selv og jeg håber hendes nyvundne erfaringer på statens regning vil give sig udslag i en eller anden kunstnerisk form. Fra personer, som har nydt statens opvartning til kr. 800,- pr. dag, ja overvågning koster, ved jeg, at de fleste kommer ud med en noget anden opfattelse af samfundet, lov og orden osv. end det vist er meningen med et fængselsophold.… Read more »

Peter Andersen
Guest

“Det betyder – jeg vælger 5 dage bag tremmer. Nu er det op til vores politikere at tage ansvar. Fjern 266b.”

En iransk-født kvindelig kunstner, som taler imod patriakalsk undertrykkelse og religiøst vanvid – ryger i fængsel!!!

Det er jo sindsygt!

Hvor må den dumme venstrefløj efterhånden skamme sig! Bunken af moralske opgør vi skal have med dem er blevet enorm! De må hellere snart begynde at gemme sig…

kurt Rosenstrøm
Guest
kurt Rosenstrøm

“En iransk-født kvindelig kunstner, som taler imod patriakalsk undertrykkelse og religiøst vanvid – ryger i fængsel!!! Det er jo sindsygt!” Ja det er i sandhed både sindssygt og deprimerende. Al ære og moralsk støtte til Firoozeh Bazrafkan. Men hele samfundsudviklingen er så deprimerende forudsigelig sindssyg, at man simpelthen ikke troede var muligt i et demokratisk europæisk land. Allerede i 1992 skrev jeg en kronik i politiken, der stor set forklarer udviklingen. ( Rascismen tyranni-findes på nettet). Ikke fordi jeg læser i kaffegrums men fordi det var udtryk for sund fornuft at forstå og tænke sådanne. I dag over 20 år… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Et spejl er godt at ha
men kun når du tør ta
og vær dig selv – allige-vel.
http://www.uriasposten.net/archives/12930

Prudentius
Guest

Hele det racisme-cirkus er så dybt godnat. Men jeg er selvfølgelig klar over at 266B er et værktøj, som den multikulturelle/anti-racistiske stat meget nødigt vil undvære. Da den fungerer som både hammer og helligt banner.

Endnu mere grotesk bliver det hele imidlertid, når den selvsamme fromme multikulti-stat, tillader had og voldsmanualen Koranen, der prædiker hellig krig og implementeringen af en konkurrerende totalitær teokratisk stat.

Men logik og moralsk stringens har selvfølgelig aldrig været multikulturalismens stærke side.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Zenia Stampe står personligt inde for, at 266B ikke kan anvendes på denne måde. Hun er derfor den nærmeste politiker til at reagere umiddelbart.

Hvis denne sag har efterladt Firoozeh med gæld, vil jeg bede om, at kontonummeret, man kunne indsende støttebeløb til, bliver offentliggjort på ny, for Firoozeh har jo handlet på vegne af os alle. Nu står det lysende klart, hvad dette er for en paragraf.

Sagen mod Firoozeh skønnes ikke engang principiel nok til at skulle vurderes af Højesteret … Hold da op!

– – –

Anders
Guest
Anders

Landsretten er dybt utroværdig, til grin og fjende af det frie ord!
Firoozeh er til gengæld en ægte heltinde!
Må de 5 dage føles som 5 minutter.