21
nov
Seneste opdatering: 21/11-13 kl. 0836
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hon kastade en tĂ„rta i ansiktet pĂ„ Sverigedemokrateras ledare Jimmie Åkesson. Nu har den 60-Ă„riga kvinnan sjĂ€lv anmĂ€lt en tĂ„rtattack, uppger Aftonbladet. Svd

Paristerrorist navngivet: Algiereren Abdelhakim Dekhar

Franske medier hÄbede hÞjt, det var en hÞjreradikalist, men umiddelbart lugter det mere af anarkisme-venstreradikalisme.

Abdelhakim Dekhar was identified as the Paris shooting suspect on Wednesday. BFM-TV, one of the media outlets where a shooting took place recently, identified the shooter, who was taken into custody today. Dekhar was previously sentenced to four years in prison in 1998 for complicity in the Rey-Maupin quintiple murder case. Dekhar was convicted of giving a gun to Florence Rey, whose boyfriend Audry Maupin killed five people in October 1994 in Paris.

Police took a DNA sample of Dekhar and the DNA matches the suspects in the spate of attacks: the first at the prominent daily newspaper Liberation, a shooting outside French bank Societe Generale, a brief hostage-taking in which the suspect hijacked a car, and a similar shooting incident three days before at news network BFM-TV. Abdelhakim Dekhar Identified as Paris Shooting Suspect, fotos af Abdelhakim Dekhar i 1994.

Lampedusasurvivors:Off for countries with generous benefits

More than half the survivors of the Lampedusa shipwreck have fled Italy for northern Europe- a day after being transferred to the mainland. The 89 migrants, including one woman, all from Eritrea, had been provided with accommodation in Rome, where they could stay for six months after their horrific ordeal.

But just 24 hours after they arrived in the Italian capital, they all vanished without a trace, according to the city’s social services department. Under EU rules migrants are not allowed to move away from the country of arrival. But in practice many sneak across the border into Germany or France and onwards to the UK or Scandinavia where benefits are generous. Lampedusa tragedy survivors flee Italy a DAY after being given free accommodation in Rome. Thought to be heading for countries with generous benefits

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

JĂžrgen Duus
JĂžrgen Duus
7 years ago

Interviewet med den 60-Ă„rige, der fysisk intimiderede Jimmi Åkesson bliver afviklet i en ret lĂžssluppen atmosfĂŠre med fnisen og klukken. Det er Ă„benbart ikke sĂ„ alvorligt, nĂ„r de gĂ„r ud over en Sverigedemokraternas formand Det skulle bare have vĂŠret en hĂžjreekstremist, der havde forulempet Åsa Romsson eller lignende, sĂ„ havde piben fĂ„et en anden lyd…

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Paris, Wikiartikeln om Rey-Maupin:
“When the police searched their squat after the killings they found revolutionary and anarchist literature”

Ja, det luktar av vÀnsterradikalism och islam. Jag tycker jag kÀnner igen lukten nÄgonstans ifrÄn.

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Paris, Wikiartikeln om Rey-Maupin:
“When the police searched their squat after the killings they found revolutionary and anarchist literature”

Ja, det luktar av vÀnsterradikalism och islam. Jag tycker jag kÀnner igen lukten nÄgonstans ifrÄn.

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

En video om denne anarkistens kriminelle fortid:
http://www.youtube.com/watch?v=4ZKefHgWczo&feature=youtu.be

Fra leserkommentarer:
1.
IfĂžlge itele.fr Ăžnsket individet en revolusjon i Frankrike, ledet fra Algerie og med islamister og venstreradikale i forsetet!
ItĂ©lĂ©- En 94 Abdelhakim Dekhar voulait crĂ©er une rĂ©volution en france depuis l’algĂ©rie avec les islamistes et les gaucho pour faire flamber les banlieues française

2.
Abdelakim Bekhar etait proche du SCALP (section carrement anti le pen) mouvement des années 90 qui a donné naissance au réseau #NoPasaran

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago
Reply to  Breidablikk

En venstreekstremist, en “autonom”:
http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2013/11/21/97001-20131121FILWWW00160-le-tireur-est-une-figure-de-l-ultra-gauche.php

“c’Ă©tait au dĂ©but des annĂ©es 90 un habituĂ© des squatts et des appartements dans lesquels quelques centaines de jeunes gens de la gauche radicale se retrouvaient, souvent sous Ă©troite surveillance policiĂšre”

Annet:
http://www.bfmtv.com/societe/est-abdelhakim-dekhar-suspect-arrete-mercredi-soir-650902.html

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  Breidablikk

Det verkar ha börjat med Frantz Fanon och Jean-Paul Sartre. Deras böcker bör ha funnits bland dem som hittades i Rey-Maupins lÀgenhet.

Jean-Paul Sartre var ju husgud i de studentkretsar varifrĂ„n mĂ„nga av Europas ledare idag kommer. Om Rey-Maupin inte hade gett sig ut med sina vapen den dĂ€r dagen och hade lyckats ta en examen, sĂ„ hade de kunnat Ă„stadkomma betydligt mer skada som politiker, journalister, “forskare” inom samhĂ€llsvetenskapen eller opinionsbildare inom kultursektorn.

http://en.wikipedia.org/wiki/Frantz_Fanon

http://www.svd.se/kultur/litteratur/valdet-som-en-nodvandighet_34576.svd

Han finns pÄ Facebook ocksÄ. RÀtt intressanta kommentarer: https://www.facebook.com/pages/Frantz-Fanon/19989963731

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

Du gjĂžr rett i Ă„ trekke fran Sartre/Fanon. Lesning av Sartres forord til Fanons “jordens fordĂžmte” (Les damnes de la terre) er viktig, og boken selv en sentral tekst. Å slĂ„ ihjel en hvit europeer, det er samtidig Ă„ frigjĂžre seg selv og Ă„ drepe en undertrykker, ikke sant? (etter hukommelsen) Jeg selv er fĂždt etter 68, og kjenner ingen annen virkelighet enn den multikulturelle, iallfall fra min studietid. PĂ„ tide Ă„ ta oppgjĂžr med “vĂ„re fedres” tenkning som vi i dag ser det gresselige resultatet av. Vi som smaker 68-generasjonens beske frukter mĂ„ ta et tankemessig oppgjĂžr med den… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

SĂ„ kan hun fandeme lĂŠre det!

Rigtig god humor – til efterfĂžlgelse!…