23
nov
Seneste opdatering: 23/11-13 kl. 1947
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“– Jag har aldrig varit så bra på att provocera. Men provokationer fungerar bäst när de inte är för planerade. Det är också bra på ett sätt att vara en konstnär som nästan inte kan ställa ut. Det är så ovanligt så då måste det ju vara speciell konst. Det blir ju också en del i det stora konstverket. Kan man inte provocera och överskrida gränser, ja då kan man lika gärna bli blomstermålare, säger Lars Vilks.”Lars Vilks i samtal med Ann-Marie Rauer

se hele interviewet her ca. 5.55 .

Sveriges ickevåldsförsvar

skal kunne føre en ‘ikke-voldskamp’ ved et evt. angreb på landet, Miljøpartiets partiprogram, 2005. Sverige er militært og åndeligt afrustet, svensk politik er en sindstilstand på et ungpigekammer, den er ikke af denne verden. Man ser hvorfor de folkeslag, der overtager landet i disse år, får det som de vil. man kan lige så godt selv tage livet af sig, som at give disse mennesker ansvar, men MP får 8.5 % af stemmerne og indgår i en kommende regering med Socialdemokraterne – og Sveriges Enhedskommunister, selvfølgelig. man har spurgt sig, hvordan verden ser ud, når kvinderne m/k regerer. Således:

Vi är ett pacifistiskt parti. Vi tror att fred inte bara är målet utan även vägen dit. Mänskligheten har utvecklat mängder med verktyg för att kunna hantera konflikter och kämpa mot orättvisor genom ickevåld, som lydnadsvägran, generalstrejker och vägran att betala krigsskatt.

Vi vill se en politik som sätter mänsklig säkerhet före territoriell. Fred är inte bara målet utan vägen dit.

Den svenska säkerhetspolitiken ska i stället bygga på alliansfrihet och arbete för internationella överenskommelser i frågor som rör nedrustning, ickevåldsfördrag och demilitariserade zoner. Vi vill på sikt ställa om försvaret från ett militärt försvar till ett ickevåldsförsvar, som både kan göra insatser mot ickemilitära hot, hantera konflikter och föra ickevåldskamp vid ett eventuellt angrepp. Miljöpartiets partiprogram, Fredlig konflikthantering och avrustning 2005 og Fred och säkerhet, 2013


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
HHAngelaSvend AndersenJørgen DuusJakob Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
HH
Guest
HH

Tro mig och jag har skrivit det förut – försvarsviljan är plus minus noll i Sverige! Och unga, de sista kontingenterna värnpliktiga, ville hellre hålla mamma i handen än gå ut och skjuta till måls. De flesta av oss, och jag med, avskyr krig. Men om vi inte har ett försvar – lägg märke till ordet! – som värnar vår demokrati och våra värden kommer vi att stå oss slätt. Observera bara den unge dansk av arabiskt ursprung som gjort succé i Danmark med sina dikter. Han ser trevlig ut, verkar vara synnerligen intelligent och vuxen för sina 18 år… Read more »

Jørgen Duus
Guest
Jørgen Duus

Miljöpartiets forsvarspolitik er åbenbart at flygte op i bjergene.

Jeg har ofte spekuleret på, hvad der ville ske, hvis en ubevæbnet hær angreb Europa. Hvis 100.000 fjendtlige soldater forklædt som bådflygtninge gik i land på én gang på Sicilien eller Costa del Sol. Ville man sende torpedoer mod disse fartøjer, eller ville man samle passagererne op og indkvartere dem? Spørgsmålet er, om Europa – og i særdeleshed Sverige – overhovedet er i stand til at forsvare sig længere, eller er der nogle mentale blokeringer, der spærrer?

Jakob
Guest
Jakob

Hvordan forsvarer man sig med ikke-vold mod en voldelig angriber? Lægger sig ned? 😀 Victor det klip er så tragisk, at man ikke kan andet end grine ad det…

Victor
Guest
Victor

Når vi snakker ikke-vold, så er det egentlig forbløffende, så tit, muslimerne får alt til at ende i død og ødelæggelse.

Her er det et bryllup i yemen, hvor klovnen ikke kan sikre sin AK-47:

http://www.liveleak.com/view?i=092_1385087034

SOOO NSFW

kurt Rosenstrøm
Guest
kurt Rosenstrøm

Bare et spørgsmål.

“Vi vill se en politik som sätter mänsklig säkerhet före territoriell. Fred är inte bara målet utan vägen dit.”

Hvad siger de tusinde af kvinder som bliver voldtaget og som vil blive voldtaget i fremtiden? Tænker de også sådanne? I mine øjne lyder det som det rene sindssyge, ligesom Enhedslistens partiprogram. Et så sindssygt parti skal nok klare sig. Jeg har også hørt, at de er gode mod dyr