25
nov
Seneste opdatering: 25/11-13 kl. 2339
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

UK ‘becoming colour-coded society’ because races don’t mix, says ex-equality chief: Trevor Phillips says Britain is in denial over growing levels of racial division. Weston er altid ude pĂ„ kanten, men hans tal passer, hvad der sker i Sydafrika passer, vi ser det bare ikke af hensyn til sankt Mandela og vores illusioner. Skal man blogge det og vise det, eller lade vĂŠre? Indtil videre er det ude, det er en dystopi, der demografisk set er to generationer borte, i Sverige nĂŠrmere. Vil de vĂŠre flinke, nĂ„r de kommer i flertal. Over-Sverige tror det. Jens Orback – NĂ€r vi blir i minoritet.

Snabelsjursfobikerna

Det stĂ„r en elefant i rummet. Men ingen pratar om den, trots att rummet Ă€r fyllt av folk, inklusive journalister och politiker och andra snacksaliga typer som normalt hetsar upp sig bĂ„de fort och mycket över ganska lite. De enda som pratar om elefanten Ă€r snabelsjursfobikerna – lĂ„t oss kalla dem SD – men inte mĂ„nga vill lyssna pĂ„ dem. […]

Elefanten definieras av följande: Under Ă„ren 1980–1989 beviljades runt 200 000 mĂ€nniskor permanent uppehĂ„llstillstĂ„nd i ett land med en genomsnittlig arbetslöshet pĂ„ cirka 2 procent. Under det senaste decenniet har mer Ă€n fyra gĂ„nger sĂ„ mĂ„nga – cirka 830 000 – fĂ„tt uppehĂ„llstillstĂ„nd. Och det i en ekonomi med ungefĂ€r fyra gĂ„nger sĂ„ hög arbetslöshet.

Dessutom: relativt fler kommer frĂ„n omrĂ„den dĂ€r ”kulturavstĂ„ndet” (inklusive lĂ€s- och skrivförmĂ„ga) till en modern vĂ€sterlĂ€ndsk arbetsmarknad Ă€r lĂ„ngt. Norges motsvarighet till SCB berĂ€knar att dagens utomeuropeiska invandrare pĂ„ grund av bland annat lĂ„gt arbetskraftsdeltagande genererar en ”livnettokostnad” pĂ„ 5 miljoner kronor per individ. Giltigheten i denna berĂ€kning? SvĂ„rt att sĂ€ga frĂ„n svensk horisont. Det Ă€r ju en elefantfrĂ„ga: osynliggjord. Elefantsjukan Av: Erik Hörstadius

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Jeg synes det er glimrende, at henvise til konsekvenserne af indvandringen pĂ„ lĂŠngere sigt. Det nok mest slĂ„ende argument over for “midtervĂŠlgerne”.
Men at sammenligne med Sydafrika er ikke det mest Äbenlyse, for afrikanerne betragter altsÄ kontinentet som deres, som vi betragter Europa som vores.
At fÄ Islam forbudt er heller ikke en mulighed i et demokrati.
Heller ikke hjemsendelse er en farbar vej i et demokrati, bortset de kriminelle, som man nok vil kunne hjemsende ved udmeldelse af EU og EuroparÄdet.
Jeg fĂžler det er som i Weimartiden, demokratiet kommer til kort over for problemerne.

.

Peter Andersen
7 years ago

NÄr nu der bruges sÄ uendelige resurser pÄ integration og vÊrdidebat som der gÞr, mÄ der jo naturligvis vÊre et endemÄl.
Vi skal have disse mennesker til, at tĂŠnke ligesom os. Slut fĂŠrdig!
Hvis det viser sig at dette simpelthen ikke lader sig gĂžre, trĂŠder der naturligvis en plan B i kraft.

Det handler jo om nationers overlevelse…

Peter Andersen
7 years ago

Jeg kan ikke lade vĂŠre med at tĂŠnke pĂ„ hvor skrĂŠmmende et emne det egentligt er Weston beskĂŠftiger sig med. Og det kan nok heller ikke vĂŠre sĂŠrlig sundt for ham – han bliver mere og mere trĂŠt og opgivende at se pĂ„. Men spĂžrgsmĂ„let er bare om ikke det burde vĂŠre netop det vi skal begynde at diskuterer? For det er jo klart at hvis vi intet gĂžr, gĂ„r det jo den vej. Videoer og beretninger fra Syrien, Egypten, Libyen og andre islamiske lande vidner om en overlevelseskamp og et menneskesyn, sĂ„ langt fra vores demokrati, ligevĂŠrd, feminisme og… Read more »

kurt RosenstrĂžm
kurt RosenstrĂžm
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Jeg vil ikke vĂŠre sortseer, men der er ingen lĂžsning.